Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παταω φακελοι > προχειρο > κανω σθνχρονισμο αλλα τπτ...:wacko::wacko:

Kατι ακυρο λιγο αλλα πρεπει να το γραψω...

Σημερα πηγα για καφε με κατι φιλους οπως καθομασταν κοιταω στο διπλα τραπεζι και βλεπω 2 Lumia πανω στο τραπεζι

Ερχεται αλλο ενα παιδι στην παρεα μετα και βγαζει ενα ΗTC 8X

Mπαινω στο μετρο και καθεται διπλα ενας τυπος και ειχε Ativ S

Παω να παρω τσιγαρα και ο περιπτερας επαιζε με ενα Lumia 920

Aνοδο μεγαλη βλεπω :):)

Χαχαχα

Μέσα στα γούστα και ο περιπτεράς....:)

Εγω προχθες ημουν σε ενα τραπεζι με αλλα 2 ζευγαρια και ηταν 4 με lumia (920 -820x2-1020) ενα Ativ και ενα (1) μονο αιφονι ...

Περιττο να σας πω οτι η συζητηση ολη την βραδυα αφορουσε τα WP και μονο.

Ο αιφονας (5αρι) ειχε φαει φρικη ..και ειδικα οταν αρχισαμε να βγαζουμε φωτο ....

Ηταν ενα απιθανα διασκεδαστικο βραδυ !!!!!!!!

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω προχθες ημουν σε ενα τραπεζι με αλλα 2 ζευγαρια και ηταν 4 με lumia (920 -820x2-1020) ενα Ativ και ενα (1) μονο αιφονι ...

Περιττο να σας πω οτι η συζητηση ολη την βραδυα αφορουσε τα WP και μονο.

Ο αιφονας (5αρι) ειχε φαει φρικη ..και ειδικα οταν αρχισαμε να βγαζουμε φωτο ....

Ηταν ενα απιθανα διασκεδαστικο βραδυ !!!!!!!!

Συμπέρασμα: κάνετε κακές παρέες....χαχαχα

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

εχεις μεινει 1 χρονο πισω

Τι εννοείς με το 1 χρόνο πίσω; Ανέβηκαν περισσότερο;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τι εννοείς με το 1 χρόνο πίσω; Ανέβηκαν περισσότερο;

Ξεπερασε το 10% στην Ευρωπη

Και 16% στην Ιταλια ...!!!

Edited by colossus_r

Ξεπερασε το 10% στην Ευρωπη

Και 16% στην Ιταλια ...!!!

Φυσικά τα πραγματικά παγκόσμια ποσοστά είναι κατά πολύ μικρότερα μεν , με μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης δε. Από την στιγμή που είναι ανύπαρκτο σαν λειτουργικό στην Κίνα όμως, που είναι η αγορά του μισού πλανήτη σε μέγεθος μαζί με την Ινδία, τα ποσοστά θα έχουν σταθερή μεν, αλλά μικρή άνοδο.

Εγώ από τα στοιχεία συγκεκριμένων χωρών που υπάρχουν, με αυτά τα 10%, 12%, 16% κλπ σε ανεπτυγμένες τεχνολογικά περιοχές του πλανήτη, είμαι ικανοποιημένος για τους εξής λόγους:

- Σε απαιτητικές αγορές παρουσιάζουν δυναμική αύξηση πωλήσεων. Αυτό σημαίνει ότι κόσμος εμπιστεύεται το λειτουργικό. Μάλιστα έχει διπλή αξία αυτή η εμπιστοσύνη όταν το λειτουργικό αυτό έχει ελλείψεις. Όταν εκλείψουν αυτές, το word of mouth θα γίνει πιο πειστικό, πιο εύκολα.

- Σε όλα τα τεχνολογικά δημιουργήματα υπάρχουν οι adopters και οι followers. Τα WP κατάφεραν να δημιουργήσουν πυρήνες χρηστών μέσα στις μεγάλες Ευρωπαικές και Αμερικάνικες αγορές. Ότι υιοθετείται σε Ευρώπη και Αμερική σύντομα ακολουθείται και από την Ασία. Θεωρώ ότι το μπαμ προς το διψήφιο παγκόσμιο ποσοστό όποια στιγμή και αν γίνει θα είναι απότομο.

Φυσικά δεν είναι "πέσε πίτα να σε φάω" για την MS.

Πρέπει να προσέξει πολύ τι θα κάνει με την αναβάθμιση σε 8.1 και που θα την δώσει (και τι θα περιέχει τελικά) και πρέπει να διατηρήσει στην γκάμα της low-end κινητά μέχρι 150 ευρώ.

Φυσικά τα πραγματικά παγκόσμια ποσοστά είναι κατά πολύ μικρότερα μεν , με μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης δε. Από την στιγμή που είναι ανύπαρκτο σαν λειτουργικό στην Κίνα όμως, που είναι η αγορά του μισού πλανήτη σε μέγεθος μαζί με την Ινδία, τα ποσοστά θα έχουν σταθερή μεν, αλλά μικρή άνοδο.

Εγώ από τα στοιχεία συγκεκριμένων χωρών που υπάρχουν, με αυτά τα 10%, 12%, 16% κλπ σε ανεπτυγμένες τεχνολογικά περιοχές του πλανήτη, είμαι ικανοποιημένος για τους εξής λόγους:

- Σε απαιτητικές αγορές παρουσιάζουν δυναμική αύξηση πωλήσεων. Αυτό σημαίνει ότι κόσμος εμπιστεύεται το λειτουργικό. Μάλιστα έχει διπλή αξία αυτή η εμπιστοσύνη όταν το λειτουργικό αυτό έχει ελλείψεις. Όταν εκλείψουν αυτές, το word of mouth θα γίνει πιο πειστικό, πιο εύκολα.

- Σε όλα τα τεχνολογικά δημιουργήματα υπάρχουν οι adopters και οι followers. Τα WP κατάφεραν να δημιουργήσουν πυρήνες χρηστών μέσα στις μεγάλες Ευρωπαικές και Αμερικάνικες αγορές. Ότι υιοθετείται σε Ευρώπη και Αμερική σύντομα ακολουθείται και από την Ασία. Θεωρώ ότι το μπαμ προς το διψήφιο παγκόσμιο ποσοστό όποια στιγμή και αν γίνει θα είναι απότομο.

Φυσικά δεν είναι "πέσε πίτα να σε φάω" για την MS.

Πρέπει να προσέξει πολύ τι θα κάνει με την αναβάθμιση σε 8.1 και που θα την δώσει (και τι θα περιέχει τελικά) και πρέπει να διατηρήσει στην γκάμα της low-end κινητά μέχρι 150 ευρώ.

Ελπίζοντας με την 8.1 να καλύψει και όλες της βασικές ελλείψεις τουλάχιστον! Όλο το κακο (ειδικά των haters) των wp8 εκεί εστιάζεται κυρίως, δυστυχώς!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Περαιτερω αναλυτικες πληροφοριες για το vlc για Windows 8-8.1/WP8 που ειναι προ των πυλων για κυκλοφορια

http://www.wpcentral.com/vlc-windows-8-and-windows-phone-almost-ready

-Support for all usual VLC formats, including MKV and FLAC

-Audio

-Video, (with correct aspect ratios)

-Basic subtitles support

-File and network stream support

-A simple, but working UI

-Passing the WACK certification

-Working on Windows 8 and 8.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

1) Πολυ Windows Phone εξω παιδια...καφετεριες δρομους μαγαζια...:D:D:D:

Αμα δωσει κανα τρελο update θα γινει της κακομοιρας αρκει να κρατησουν τις τιμες χαμηλα...

2) Στην καφετερια επαιζα λιγο με το S3 της κοπελας μου και το βαρεθηκα λαγκαρισε κρεμασε και ας εχει και status bar και λοιπα μπλιμπλικια...:lol::lol:

3) Στο Public εχει το 820 185 ευροπουλα αλλα πουθενα δεν λενε για προσφορα κτλ...πχ στο site ή κατι τελος παντων....

3) Στο Public εχει το 820 185 ευροπουλα αλλα πουθενα δεν λενε για προσφορα κτλ...πχ στο site ή κατι τελος παντων....

Πλάκα κάνεις;! Στα Public του Πειραιά δεν το είχαν καθόλου.και σε πλαίσιο και Nokia Care έχει το λιγότερο 260€.

Πλάκα κάνεις;! Στα Public του Πειραιά δεν το είχαν καθόλου.και σε πλαίσιο και Nokia Care έχει το λιγότερο 260€.

Oχι φιλε σοβαρα στα Παμπλικ Συνταγματος...

Κοιταω 185 λεω κατσε να δω καλυτερα μηπως ειναι με συμβολαιο...?? αλλα τελικα ηταν σκετη συσκευη...109 με συμβολαιο....

Oχι φιλε σοβαρα στα Παμπλικ Συνταγματος...

Κοιταω 185 λεω κατσε να δω καλυτερα μηπως ειναι με συμβολαιο...?? αλλα τελικα ηταν σκετη συσκευη...109 με συμβολαιο....

Μήπως είναι κάποια κομμάτια βιτρίνας? Πριν ένα μήνα είχαν προσγορα ένα τέτοιο στα 199 τα public της περιοχής μου.

Μήπως είναι κάποια κομμάτια βιτρίνας? Πριν ένα μήνα είχαν προσγορα ένα τέτοιο στα 199 τα public της περιοχής μου.

Δεν το ξερω αυτο δεν εγραφε κατι τετοιο...τωρα τι να πω...αποκλειεται να ειναι πολλα κομματια μπορει να ειναι ενα δυο και αυριο να μην υπαρχει...

Περαιτερω αναλυτικες πληροφοριες για το vlc για Windows 8-8.1/WP8 που ειναι προ των πυλων για κυκλοφορια

http://www.wpcentral.com/vlc-windows-8-and-windows-phone-almost-ready

-Support for all usual VLC formats, including MKV and FLAC

-Audio

-Video, (with correct aspect ratios)

-Basic subtitles support

-File and network stream support

-A simple, but working UI

-Passing the WACK certification

-Working on Windows 8 and 8.

αυτο περί basics subtitle support πολύ το φοβάμαι για ελληνικά...

όπως και να έχει όμως είναι μια καλή αρχή :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Νομίζω πως αν τους κάνεις utf-8 (5sec υπόθεση) δεν θα υπάρχει πρόβλημα :)

Αμήν! :)

To basic όντως λίγο επίφοβο, αλλά οκ λύνεται μάλλον το θέμα..

Αν και πιστεύω εννοεί ότι δε θα μπορείς να κάνεις συγχρονισμό..Ίδωμεν!

Πάντως σε Android υπάρχουν δωρεάν, κάποια όχι και τόσο γνωστά player, που κάνουν κάποιες λειτουργίες συγχρονισμού υπότιτλων. Ένα τετοιο απλό πραγματάκι δεν μπορεί να μας φτιάξει κάποιος..;!!

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

ζητάω συγνώμη εαν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλα την εψαξα αρκετά και δεν βρήκα την απάντηση..

Υπάρχει πουθενα μια λίστα με τις εφαρμογές που μπορούν να δουλέψουν και οταν το κινήτο είναι sleep??

μιλάω για Mail - skype-viper.

σκέφτομαι να αλλάξω το 900 για το 1020 (σε κανα 2μηνο να έχει πέσει και λίγο η τιμη)

αλλα για να ξαναπάρω wp Θα πρέπει να είμαι σιγουρος 100% οτι παίζουν τα παραπάνω !!

thanks και sorry εαν έχει ξαναπαντήθει :)

Τί εννοείς sleep? Όταν κλειδώνεις την οθόνη του κινητού τρέχουν κανονικά οι εφαρμογές.

Λίστα δεν γνωρίζω αν υπάρχει αλλά μπορώ να σου πω για αυτές που χρησιμοποιώ.. email (hotmail και yahoo), viber, facebook beta, skype. Στο skype έχω απενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις διότι όταν συνδέομαι από το pc και λαμβάνω μηνύματα χτυπάει και στο κινητό.

Εννοω να είναι κλειστεί η οθόνη ...μαυρη και κλειδωμένη και οταν έρχεται ένα mail η μια κλίση viber/skype να το καταλαβαίνω(να αντιδρά όπως στα σμσ και στις κλίσεις)..όπως γίνεται με τις IOS -android συσκευές.

Εννοω να είναι κλειστεί η οθόνη ...μαυρη και κλειδωμένη και οταν έρχεται ένα mail η μια κλίση viber/skype να το καταλαβαίνω(να αντιδρά όπως στα σμσ και στις κλίσεις)..όπως γίνεται με τις IOS -android συσκευές.

ολες αυτές οι εφαρμογές δουλεύουν με κλειστή οθόνη , εκτός αν έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας

Παιδιά εδώ και μερικές μέρες δεν μου βγάζει ειδοποιήσεις για update εφαρμογών στο market...

είναι λίγο περίεργο το πως ψάχνει το market για updates . Κολλάει σε πολλούς και ξεκολλάει σε τυχαίες φάσεις . Εμένα μια φορά ολη κι όλη έβγαλε updates και δεν ξανάβγαλε . Οπότε χρησιμοποιώ το sysapp pusher

δοκίμασε να βγάλεις το tile , reboot και να ξαναβάλεις το tile

Κάποιος νομίζω πως είπε το ίδιο + τη διαγραφή του ιστορικού....

είναι λίγο περίεργο το πως ψάχνει το market για updates . Κολλάει σε πολλούς και ξεκολλάει σε τυχαίες φάσεις . Εμένα μια φορά ολη κι όλη έβγαλε updates και δεν ξανάβγαλε . Οπότε χρησιμοποιώ το sysapp pusher

Ναι, το ιδιο και εδώ.

Πρέπει να παίζει bug.

οι ειδοποιήσεις στα windows phones είναι λίγο πονεμένη ιστορία, αλλα ναι, κανονικά δουλευουν όπως λες

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)