cb600f Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Από τις φωτογραφίες προσθεσε όσες θες στις αγαπημένες και θα εμφανίζονται μόνο αυτες Θα ήθελα να αποφεύγω αυτήν την διαδικασία, κάθε φορά που βγάζω μια νέα φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλησπέρα Μήπως ξέρεις πως μπορώ να εγκαταστήσω μια trial της εφαρμογής; Δυστυχώς όχι .δεν θυμόμουν καν ότι ήταν με αγορά,εγώ την κατέβασα τσάμπα.παντως για μένα ειναι το καλύτερο.βλέπει κομπλέ φακελους,υποφακελους.έχει sleep timer,όταν ξεκινάει να ανοίγει στο φακελο,volume στην οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Θα ήθελα να αποφεύγω αυτήν την διαδικασία, κάθε φορά που βγάζω μια νέα φωτογραφία. Εγώ στο tile θέλω να φαίνονται μόνο κάποιες φωτο ...αυτές που θέλω και οχι όλες και τυχαία. Όπως και να έχει αν δεν κάνεις αυτό, τότε θα επιλέγονται τυχαία κάποιες φωτό και θα εμφανίζονται. Όποτε επιλέγεις τι θες ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ελπίζω όλα τα παραπάνω προβλήματα να λυθούν με την επίσημη έλευση των 10!!!!! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Μόλις παρατήρησα πως στον λογαριασμό μου Microsoft, δεν υπάρχει επιλογή για συγχρονισμό των επαφών μου! Μόνο email εχει επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Μόλις παρατήρησα πως στον λογαριασμό μου Microsoft, δεν υπάρχει επιλογή για συγχρονισμό των επαφών μου! Μόνο email εχει επιλογή. Οι επαφές έτσι και αλλιώς συγχρονίζονται με το MS account όπως και το ημερολόγιο. Δεν χρειάζεται να επιλέξουμε τι από αυτά συγχρονίζεται γιατί από την στιγμή που χρησιμοποιούμε WP συσκευή είναι κάτι που η MS το θεωρεί αυτονόητο. Για το email μας δίνεται αυτή η δυνατότητα γιατί μπορεί κάποιος να μην χρησιμοποιεί της MS αλλά να χρησιμοποιεί για παράδειγμα gmail ή yahoo. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Όταν όμως επιλέγω να βλέπω μόνο τις επαφές outlook, δεν υπάρχει καμία μέσα. Δεν θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον ίδιες οι επαφές outlook και gmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Όταν όμως επιλέγω να βλέπω μόνο τις επαφές outlook, δεν υπάρχει καμία μέσα. Δεν θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον ίδιες οι επαφές outlook και gmail; Μισό να καταλάβω. Έχεις επαφές στο Hotmail (outlook.com) και δεν στις δείχνει στο τηλ. ; Τι εννοείς πρέπει να είναι ίδιες επαφές στο outlook me to Gmail? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δεν νομίζω πως είχα ποτέ επαφές στον windowslive λογαριασμό μου. Πίστευα όμως, πως όταν θα συγχρόνιζα το τηλέφωνο με το Gmail, όλα αυτά θα γινόταν αυτόματα. Τώρα που θυμάμαι όμως καλύτερα, είχα επαφές στο outlook από το HD2 που είχε Windows 6.1.x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Μια βοήθεια βρε παιδιά. Δεν υπάρχει καμία επαφή στο outlook! Δεν θα επρεπει να συγχρονιστούν οι επαφές που υπάρχουν στο τηλέφωνο; όπου και αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα. Ούτε η απεγκατάσταση του google λογαριασμού βοήθησε σε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Μια βοήθεια βρε παιδιά. Δεν υπάρχει καμία επαφή στο outlook! Δεν θα επρεπει να συγχρονιστούν οι επαφές που υπάρχουν στο τηλέφωνο; όπου και αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα. Ούτε η απεγκατάσταση του google λογαριασμού βοήθησε σε κάτι. Θα μπεις στο people.live.com από τον υπολογιστή σου και θα κάνεις εισαγωγή επαφών από τον google λογαριασμό σου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ευχαριστώ. Αυτό έκανα και λειτούργησε. Μου κάνει όμως εντύπωση, δεν θα έπρεπε να γίνει αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Όχι γιατί έτσι θα τις ειχες διπλες...απο την στιγμή που χρησιμοποιείται το gmail για τις επαφές δεν υπάρχει λόγος...αυτη είναι η λογικη.... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Όχι γιατί έτσι θα τις ειχες διπλες...απο την στιγμή που χρησιμοποιείται το gmail για τις επαφές δεν υπάρχει λόγος...αυτη είναι η λογικη.... Θα μπορούσε να τις φιλτράρει οποτε δεν θα ήταν διπλές. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Όχι γιατί έτσι θα τις ειχες διπλες...απο την στιγμή που χρησιμοποιείται το gmail για τις επαφές δεν υπάρχει λόγος...αυτη είναι η λογικη.... Ακόμα κι αν έχεις τις επαφές σου και στους δυο λογαριασμούς δεν τις εμφανίζει διπλές αρκεί να τις έχεις γραμμένες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Το καταλαβαίνει και τις ενσωματώνει σε μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Κάποιο καλό και free ελληνοαγγλικό λεξικο; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Πάντως τώρα, οι επαφές μου κάπου στο πάνω μέρος αριστερά, γράφουν outlook,google. Όταν τις πέρασα στην αρχή, με ρώτησε αν ήθελα να τις συνδέσω μεταξύ τους γιατί είναι διπλότυπες. Γνώμη μου είναι πως οι επαφές θα έπρεπε να συγχρονιστούν και στο outlook, άσχετα με το τι έκανα εγώ με την Google. Μπορεί να αποφάσιζα να διέγραφα τον Google λογαριασμό μου, θα έπρεπε να μείνω χωρίς επαφές; Ολόκληρη διαδικασία να συγχρονίσω 120 επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Πάντως τώρα, οι επαφές μου κάπου στο πάνω μέρος αριστερά, γράφουν outlook,google. Όταν τις πέρασα στην αρχή, με ρώτησε αν ήθελα να τις συνδέσω μεταξύ τους γιατί είναι διπλότυπες. Γνώμη μου είναι πως οι επαφές θα έπρεπε να συγχρονιστούν και στο outlook, άσχετα με το τι έκανα εγώ με την Google. Μπορεί να αποφάσιζα να διέγραφα τον Google λογαριασμό μου, θα έπρεπε να μείνω χωρίς επαφές; Ολόκληρη διαδικασία να συγχρονίσω 120 επαφές. Ολόκληρη διαδικασία ??? ... Είναι μια διαδικασία που κρατάει 10 λεπτά το πολύ για όσες επαφές έχεις .. 100 η 10000. Εξαγωγή από Google και εισαγωγή στο outlook.com. Πιστεύω την επόμενη φορά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο. Δεν υπάρχει κάνεις λόγος να μεταφερθουν από μονες τους οι επαφές του Google στο Outlook. Εγώ για παράδειγμα δεν το ήθελα αυτό. Αν εσύ διαγράψεις το λογαριασμο σου (όχι από τηλ αλλα από το Google) και εκεί έχεις επαφές που θέλεις τότε είναι δικό σου θέμα. Ο τρόπος που χειρίζεται τις επαφές από πολλές πηγές το λειτουργικό είναι αρκετά καλός και απλος, (καλύτερος από αλλά λειτουργικά για μενα) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Ολόκληρη διαδικασία φίλε μου, όπως το διαβάζεις. Εν έτη 2015 πρέπει να κάνεις εξαγωγή αρχείου και να ψάξεις λίγο να δεις που θα πας να κάνεις εισαγωγή. Και όλα αυτά από PC. Πολύ επιθετικός μου φαίνεσαι για τα απλά και αυτονόητα πράγματα που είναι παράλειψη της Microsoft. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σε ρωτήσει μόλις πρόσθεσες και κάποιον άλλο λογαριασμό, αν θέλεις να συγχρονίσεις κάποια πράγματα. Που είναι το παράλογο; θέλεις να συγχρονίσεις, καλώς, πατάς ένα κουμπάκι και voila! Δεν θέλεις, πάλι καλώς, δεν το πατάς το....και δεν συγχρονίζει τίποτα. Έχω άδικο; Το οξύμωρο είναι πως η Microsoft αντιμετωπίζει διαφορετικά το ημερολόγιο από ότι τις επαφές! Μια χαρά και εύκολα συγχρόνισε τα πάντα, άσχετα αν τώρα έχω το ίδιο γεγονός περισσότερες από δύο φορές! Εδώ τι γίνεται; Έχω πάλι άδικο; Edited May 8, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Ολόκληρη διαδικασία φίλε μου, όπως το διαβάζεις. Εν έτη 2015 πρέπει να κάνεις εξαγωγή αρχείου και να ψάξεις λίγο να δεις που θα πας να κάνεις εισαγωγή. Και όλα αυτά από PC. Πολύ επιθετικός μου φαίνεσαι για τα απλά και αυτονόητα πράγματα που είναι παράλειψη της Microsoft. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σε ρωτήσει μόλις πρόσθεσες και κάποιον άλλο λογαριασμό, αν θέλεις να συγχρονίσεις κάποια πράγματα. Που είναι το παράλογο; θέλεις να συγχρονίσεις, καλώς, πατάς ένα κουμπάκι και voila! Δεν θέλεις, πάλι καλώς, δεν το πατάς το....και δεν συγχρονίζει τίποτα. Έχω άδικο; Το οξύμωρο είναι πως η Microsoft αντιμετωπίζει διαφορετικά το ημερολόγιο από ότι τις επαφές! Μια χαρά και εύκολα συγχρόνισε τα πάντα, άσχετα αν τώρα έχω το ίδιο γεγονός περισσότερες από δύο φορές! Εδώ τι γίνεται; Έχω πάλι άδικο; Επιθετικος σου φαίνομαι ? ... Οκ... Ας μην βγούμε εκτός θέματος ... Εχεις δίκιο σε όλα ... Edited May 8, 2015 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Για τα αλλά δεν είπες τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Ερώτηση: Πως μπορώ να flashάρω στο κινητό μου που έχει Cosmote Denim 8.10.14219.341 02040.00019.14484.24005 την Country variant Denim 8.10.14226.359 02040.00021.14521.55003 Έτρεξα Windows Phone Recovery Tool αλλά μου προτείνει πάλι να κάνω reinstall Cosmote Denim. Υπάρχει τρόπος? Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Όταν κανω έλεγχο αποθήκευσης βλέπω στα αλλα αρχεία αρκετά Mb τα οποία αυξάνονται καθημερινά.Τι είναι αυτά;μπορώ με κάποιο τρόπο η εφαρμογή να τα σβήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Ερώτηση: Πως μπορώ να flashάρω στο κινητό μου που έχει Cosmote Denim 8.10.14219.341 02040.00019.14484.24005 την Country variant Denim 8.10.14226.359 02040.00021.14521.55003 Έτρεξα Windows Phone Recovery Tool αλλά μου προτείνει πάλι να κάνω reinstall Cosmote Denim. Υπάρχει τρόπος? Κοίταξε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Ολόκληρη διαδικασία φίλε μου, όπως το διαβάζεις. Εν έτη 2015 πρέπει να κάνεις εξαγωγή αρχείου και να ψάξεις λίγο να δεις που θα πας να κάνεις εισαγωγή. Και όλα αυτά από PC. Πολύ επιθετικός μου φαίνεσαι για τα απλά και αυτονόητα πράγματα που είναι παράλειψη της Microsoft. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σε ρωτήσει μόλις πρόσθεσες και κάποιον άλλο λογαριασμό, αν θέλεις να συγχρονίσεις κάποια πράγματα. Που είναι το παράλογο; θέλεις να συγχρονίσεις, καλώς, πατάς ένα κουμπάκι και voila! Δεν θέλεις, πάλι καλώς, δεν το πατάς το....και δεν συγχρονίζει τίποτα. Έχω άδικο; Το οξύμωρο είναι πως η Microsoft αντιμετωπίζει διαφορετικά το ημερολόγιο από ότι τις επαφές! Μια χαρά και εύκολα συγχρόνισε τα πάντα, άσχετα αν τώρα έχω το ίδιο γεγονός περισσότερες από δύο φορές! Εδώ τι γίνεται; Έχω πάλι άδικο; Εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα τόσο μεγάλο πάντως. Γενικά είχα όλες τις επαφές στην google, και κάθε φορά που προσθέτω μια με ρωτάει που θέλω να την βάλω. Όταν έκανα συγχρονισμό όλους τους λογαριασμούς, είχα τα νούμερα κανονικά στην google, και στο outlook είχα πάλι τα νούμερα αλλά όπως ναναι και εκτός τόπου και χρόνου. Επειδή όμως εξακολουθώ να τα αποθηκεύω στην google τα νούμερα (έχω δεύτερο κινητάκι android γαρ), δεν έδωσα σημασία και μετά απο λίγο καιρό είχανε φτιάξει όλες οι επαφές απο μόνες τους στο outlook. Σχετικά με το ημερολόγιο δεν ξέρω να σου πώ αφού όλα τα ραντεβού και γεγονότα γενικά (fb, γιορτές, γενέθλια) τα συγχρονίζω στο outlook και δεν έχω θέμα (έχω μεν και το λογαριασμό της google συγχρονισμένο αν χρειαστεί κάτι αλλά δεν μου βγάζει τίποτα διπλό). Πάντως να ξέρεις ότι πολλά προβλήματα δεν δημιοyργούνται λόγω microsoft, αλλά απο το εμπαργκο που έχει επιβάλλει σε υπηρεσίες και συσκευές της η google. Οπότε εμένα μου φαίνεται λογικά να χρειάζεσαι τόση ώρα για να περάσεις τις επαφές. Ανεπίτρεπτο μεν, αλλά πραγματικότητα λόγω αντιπαλότητας google - microsoft. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts