highpriest Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Όπως βλέπω πάντως, πολλοί μπερδεύουν τις ενημερώσεις και τα updates, με τις αναβαθμίσεις και τα upgrades. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Όπως το βλέπω εγώ, η ΜΣ υποσχέθηκε υποστήριξη συσκευών για 36 μήνες σε κάθε μοντέλο. Αυτό το τηρεί. Αν το κινητό που αγόρασα εγώ, αύριο δεν μπορεί να τρέξει μια εφαρμογή που άλλα πιο σύγχρονα κινητά με νεώτερο λειτουργικό και ίδια specs μπορούν να τρέξουν, θα τα χώσω στην ΜΣ, επειδή μου στερεί την δυνατότητα να ακολουθώ τις εξελίξεις και δεν υποστηρίζει το προϊόν της όπως πρέπει. Αν όμως δεν μου δώσουν το επόμενο upgrade του λειτουργικού με τα νέα features ή το διαφορετικό UI, επειδή απλά δεν σηκώνει το τηλέφωνο νέο upgrade, δεν μπορώ να μιλήσω για αδιαφορία. H MS υποσχέθηκε να υποστηρίζει, όχι να αναβαθμίζει για περίοδο 36 μηνών. Κάτι τέτοιο θα την κρατούσε εξάλλου και πίσω σε καινοτομίες και νεωτερισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αυτο πρεπει ναναι το πιο ελπιδοφορο νεο της βδομαδας. Αν γινει θα αναθεωρησω πολλα πραγματα για τη ms που εν γενει την αντιπαθω (πηρε "μειωση" αντιπαθειας μιας και τα 8.1 εκαναν ξανα λειτουργικο το pc μου). Και φυσικα οι αναβαθμισεις ολων των τηλεφωνων που μπορουν να τις σηκωσουν ειναι το μυστικο για να κερδισει κοσμο. Αρκει ναναι σωστες αναβαθμισεις (οχι ιος 8.0.1) Ίσως κάποιες συσκευές (πχ 520) να πάρουν λίγο κουτσουρεμένα τα wp10 λόγω hardware. Υ.Γ. Το pc σου πιθανότατα να πάρει δωρεάν τα windows 10 οπότε πας για μηδενισμό αντιπάθειας.....;):D Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ίσως κάποιες συσκευές (πχ 520) να πάρουν λίγο κουτσουρεμένα τα wp10 λόγω hardware. Υ.Γ. Το pc σου πιθανότατα να πάρει δωρεάν τα windows 10 οπότε πας για μηδενισμό αντιπάθειας.....;):D :lol: :lol: Μα το ξερω οτι μπορει ναναι κουτσουρεμενα.το γραφω και στο μηνυμα μου ("αν μπορουν να σηκωσουν την αναβαθμιση") Και μονο που θα τη δωσει δειχνει οτι ενδιαφερεται. Αυτο που δε θελω να χαλασει ειναι η εμπειρια χρησης. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Συγνώμη επειδή δεν έχω καταλάβει, για ποιο μίνι update λες; Βγήκε κανένα επίσημο, οχι dp, μετά την cyan για όλες τις συσκευές και έχω χάσει επισόδειo; Η συσκευή μου λέει ότι είναι ενημερωμένη.... Τον Αύγουστο έκανα την επίσημη εγκατάσταση της cyan. Από τότε είχα ένα σωρό προβλήματα! Και μάλιστα μου χε βγει ειδοποίηση από το "Πείτε μας τη γνώμη σας" και τα ψιλοέχωσα (αφού ήθελαν να τ ακούσουν). Έτσι πριν 2-3 βδομάδες, εκεί που καθόμουν το βράδυ (χωρίς να κάνω αναζήτηση), μου βγάζει ότι μια νέα ενημέρωση είναι διαθέσιμη. Την έκανα, μέσα σε 5 λεπτά ήταν κιόλας περασμένη κι από τότε όλα λύθηκαν δια μαγείας. Το έψαξα, μήπως βρω κάτι σχετικά μ αυτό και το μόνο που βρήκα ήταν αυτό Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rhodion Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Πράγματι . Το 630 μου είχε φτάσει να χάσει στο Basemark πάνω από 100 μονάδες. Αλλά πλέον έχει επανέλθει πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Μετά από τόσους μήνες με την έκδοση dp, περνώντας προχθές στην επίσημη έκδοση cyan προσαρμοσμένη για την συσκευή μου, η διαφορά είναι αισθητή όσον αφορά την σταθερότητα, την μικρότερη καθυστέρηση στο άνοιγμα κάποιων εφαρμογών και ρυθμίσεων καθώς και την έξοδό τους όπου επιστρέφοντας στην αρχική οθόνη τα tiles φορτώνουν πιο άμεσα, την μπαταρία όπου έχει έρθει σε φυσιολογικά επίπεδα κλπ. Αν και με την dp δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όλα αυτά τα μικροπροβληματάκια, οι καθυστερήσεις κλπ θύμιζαν λίγο από android. Σε επόμενη μεγάλη ενημέρωση του λειτουργικού θα το σκεφτώ πολύ να περάσω την έκδοση dp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Για ποια συσκευή μιλάς? Εγώ στο 1020 δεν έχω κανένα θέμα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Μετά από τόσους μήνες με την έκδοση dp, περνώντας προχθές στην επίσημη έκδοση cyan προσαρμοσμένη για την συσκευή μου, η διαφορά είναι αισθητή όσον αφορά την σταθερότητα, την μικρότερη καθυστέρηση στο άνοιγμα κάποιων εφαρμογών και ρυθμίσεων καθώς και την έξοδό τους όπου επιστρέφοντας στην αρχική οθόνη τα tiles φορτώνουν πιο άμεσα, την μπαταρία όπου έχει έρθει σε φυσιολογικά επίπεδα κλπ. Αν και με την dp δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όλα αυτά τα μικροπροβληματάκια, οι καθυστερήσεις κλπ θύμιζαν λίγο από android. Σε επόμενη μεγάλη ενημέρωση του λειτουργικού θα το σκεφτώ πολύ να περάσω την έκδοση dp. Ετσι ακριβως και στο δικο μου 620, δεν ειχα καποιο σοβαρο προβλημα αλλα οντως ηταν ενα κλικ πισω σε ταχυτητα σε σχεση με την επισημη cyan. Στο 630 δεν θα το βαλω το dp εκτος αν βγαλουν κατι καλο που να αξιζει ο πειραματισμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Για ποια συσκευή μιλάς? Εγώ στο 1020 δεν έχω κανένα θέμα Για lumia 620. Πάντως για την καθυστερημένη φόρτωση των tiles μετά την έξοδο από εφαρμογές κλπ το έχουν αναφέρει κι άλλοι με καλύτερες συσκευές από το 620. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Για lumia 620. Πάντως για την καθυστερημένη φόρτωση των tiles μετά την έξοδο από εφαρμογές κλπ το έχουν αναφέρει κι άλλοι με καλύτερες συσκευές από το 620. Σε απλή cyan, όχι την preview, το 1020 όπως και το 520, έχουν κάποια θεματάκια. Δεν είναι τόσο ομαλά όπως ήταν... Το Symbian στο 808 μου τα καταφέρνει πολλές φορές καλύτερα! Κι η μπαταρία μειώνεται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το black... Ελπίζω να τα δούνε αυτά για επόμενες ενημερώσεις... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount09112016 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ξαφνικά, όταν έχω συνδεδεμένα handsfree μου διαβάζει τα SMS. Είναι κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Σε απλή cyan, όχι την preview, το 1020 όπως και το 520, έχουν κάποια θεματάκια. Δεν είναι τόσο ομαλά όπως ήταν... Το Symbian στο 808 μου τα καταφέρνει πολλές φορές καλύτερα! Κι η μπαταρία μειώνεται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το black... Ελπίζω να τα δούνε αυτά για επόμενες ενημερώσεις... Θα συμφωνήσω μαζί σου και για τα θεματάκια και για την μπαταρία. Τώρα επειδή και γω είχα Symbian ε δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που κάνουν καλύτερα :p. Το ότι είναι πιο ολοκληρωμένα είναι άλλη ιστορία. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ξαφνικά, όταν έχω συνδεδεμένα handsfree μου διαβάζει τα SMS. Είναι κάποια ρύθμιση; Τσέκαρε στις ρυθμίσεις> διευκόλυνση πρόσβασης αν είναι ενεργοποιημένος ο αφηγητής. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Τσέκαρε στις ρυθμίσεις> διευκόλυνση πρόσβασης αν είναι ενεργοποιημένος ο αφηγητής. Ούτε εγώ τον έχω ενεργοποιημένο, αλλά όταν έρχεται sms μου το διαβάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Θα συμφωνήσω μαζί σου και για τα θεματάκια και για την μπαταρία. Τώρα επειδή και γω είχα Symbian ε δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που κάνουν καλύτερα :p. Το ότι είναι πιο ολοκληρωμένα είναι άλλη ιστορία. Δύο γρήγορα παραδείγματα που αντιπροσωπεύουν όμως την κορυφή των απαιτήσεων και που τα wp8 είναι ποοοολυ ανώτερα είναι το browsing και η οθόνη. Το δεύτερο δεν είναι ανήκει βέβαια στο λειτουργικό αλλά το symbian "ευθυνόταν" για την μη υποστήριξη αξιοπρεπών οθονών. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Δύο γρήγορα παραδείγματα που αντιπροσωπεύουν όμως την κορυφή των απαιτήσεων και που τα wp8 είναι ποοοολυ ανώτερα είναι το browsing και η οθόνη. Το δεύτερο δεν είναι ανήκει βέβαια στο λειτουργικό αλλά το symbian "ευθυνόταν" για την μη υποστήριξη αξιοπρεπών οθονών. Αυτό με το browsing το επιβεβαιώνω κι εγώ. Πιο ολοκληρωμένος browser απ' τον IE δε νομίζω να υπάρχει. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Σύμφωνα με πληροφορίες του Nokiapoweruser την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη με την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη θα αρχίσει η επίσημη διάθεση της Lumia Denim με το Update των WP8.1 και σταδιακά μέσα σε 2 μήνες θα αναβαθμιστούν όλες οι Lumia συσκευές. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Είθε το μεθεπόμενο update να το πάρουν όλες οι Lumia συσκευές κι ας κάνει 2 μήνες να ολοκληρωθεί το rollout. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Κρίμα! Το 2015 δεν θα υπάρχουν νέες συσκευές Nokia για πρώτη φορά στην ιστορία της!!!! Τα τελευταία θα είναι γύρω στα Χριστούγεννα ή και νωρίτερα!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount09112016 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ούτε εγώ τον έχω ενεργοποιημένο, αλλά όταν έρχεται sms μου το διαβάζει... Βρήκα το Ρυθμίσεις -> Φωνητικές εντολές και εκεί το "Εκφώνηση εισερχόμενων SMS" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rhodion Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Κρίμα! Το 2015 δεν θα υπάρχουν νέες συσκευές Nokia για πρώτη φορά στην ιστορία της!!!! Τα τελευταία θα είναι γύρω στα Χριστούγεννα ή και νωρίτερα!!!! Ε, δε θα κλάψουμε κι όλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Ε, δε θα κλάψουμε κι όλας. Δεν είπα ότι θα κλάψουμε, αλλά κάπως θα μας έρθει οταν δε θα βλέπεις Nokia πλέον στα ράφια... ειδικά των Nokia fans!! Άλλο να βλέπεις Nokia Lumia και άλλο (MS; ) Lumia! Edited October 12, 2014 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rhodion Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Για τους Nokia fans, σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Για τους Nokia fans, σίγουρα. Ε ναι, για μας θα είναι κάπως.... Μακάρι η Ms να κρατήσει την ίδια ποιότητα και τα "κολπάκια" της ώστε η σπουδια της να μην γίνει τόσο αισθητή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Αλίμονο αν η σπουδιά της γίνει αισθητή!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts