Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως βλέπω πάντως, πολλοί μπερδεύουν τις ενημερώσεις και τα updates, με τις αναβαθμίσεις και τα upgrades. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Όπως το βλέπω εγώ, η ΜΣ υποσχέθηκε υποστήριξη συσκευών για 36 μήνες σε κάθε μοντέλο. Αυτό το τηρεί. Αν το κινητό που αγόρασα εγώ, αύριο δεν μπορεί να τρέξει μια εφαρμογή που άλλα πιο σύγχρονα κινητά με νεώτερο λειτουργικό και ίδια specs μπορούν να τρέξουν, θα τα χώσω στην ΜΣ, επειδή μου στερεί την δυνατότητα να ακολουθώ τις εξελίξεις και δεν υποστηρίζει το προϊόν της όπως πρέπει. Αν όμως δεν μου δώσουν το επόμενο upgrade του λειτουργικού με τα νέα features ή το διαφορετικό UI, επειδή απλά δεν σηκώνει το τηλέφωνο νέο upgrade, δεν μπορώ να μιλήσω για αδιαφορία. H MS υποσχέθηκε να υποστηρίζει, όχι να αναβαθμίζει για περίοδο 36 μηνών. Κάτι τέτοιο θα την κρατούσε εξάλλου και πίσω σε καινοτομίες και νεωτερισμούς.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο πρεπει ναναι το πιο ελπιδοφορο νεο της βδομαδας.

Αν γινει θα αναθεωρησω πολλα πραγματα για τη ms που εν γενει την αντιπαθω (πηρε "μειωση" αντιπαθειας μιας και τα 8.1 εκαναν ξανα λειτουργικο το pc μου).

Και φυσικα οι αναβαθμισεις ολων των τηλεφωνων που μπορουν να τις σηκωσουν ειναι το μυστικο για να κερδισει κοσμο.

Αρκει ναναι σωστες αναβαθμισεις (οχι ιος 8.0.1)

Ίσως κάποιες συσκευές (πχ 520) να πάρουν λίγο κουτσουρεμένα τα wp10 λόγω hardware.

Υ.Γ. Το pc σου πιθανότατα να πάρει δωρεάν τα windows 10 οπότε πας για μηδενισμό αντιπάθειας.....;):D

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ίσως κάποιες συσκευές (πχ 520) να πάρουν λίγο κουτσουρεμένα τα wp10 λόγω hardware.

Υ.Γ. Το pc σου πιθανότατα να πάρει δωρεάν τα windows 10 οπότε πας για μηδενισμό αντιπάθειας.....;):D

:lol: :lol:

Μα το ξερω οτι μπορει ναναι κουτσουρεμενα.το γραφω και στο μηνυμα μου ("αν μπορουν να σηκωσουν την αναβαθμιση")

Και μονο που θα τη δωσει δειχνει οτι ενδιαφερεται.

Αυτο που δε θελω να χαλασει ειναι η εμπειρια χρησης.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Συγνώμη επειδή δεν έχω καταλάβει, για ποιο μίνι update λες; Βγήκε κανένα επίσημο, οχι dp, μετά την cyan για όλες τις συσκευές και έχω χάσει επισόδειo; Η συσκευή μου λέει ότι είναι ενημερωμένη....

Τον Αύγουστο έκανα την επίσημη εγκατάσταση της cyan. Από τότε είχα ένα σωρό προβλήματα! Και μάλιστα μου χε βγει ειδοποίηση από το "Πείτε μας τη γνώμη σας" και τα ψιλοέχωσα (αφού ήθελαν να τ ακούσουν). Έτσι πριν 2-3 βδομάδες, εκεί που καθόμουν το βράδυ (χωρίς να κάνω αναζήτηση), μου βγάζει ότι μια νέα ενημέρωση είναι διαθέσιμη. Την έκανα, μέσα σε 5 λεπτά ήταν κιόλας περασμένη κι από τότε όλα λύθηκαν δια μαγείας. Το έψαξα, μήπως βρω κάτι σχετικά μ αυτό και το μόνο που βρήκα ήταν αυτό

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Πράγματι . Το 630 μου είχε φτάσει να χάσει στο Basemark πάνω από 100 μονάδες. Αλλά πλέον έχει επανέλθει πλήρως.

Μετά από τόσους μήνες με την έκδοση dp, περνώντας προχθές στην επίσημη έκδοση cyan προσαρμοσμένη για την συσκευή μου, η διαφορά είναι αισθητή όσον αφορά την σταθερότητα, την μικρότερη καθυστέρηση στο άνοιγμα κάποιων εφαρμογών και ρυθμίσεων καθώς και την έξοδό τους όπου επιστρέφοντας στην αρχική οθόνη τα tiles φορτώνουν πιο άμεσα, την μπαταρία όπου έχει έρθει σε φυσιολογικά επίπεδα κλπ.

Αν και με την dp δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όλα αυτά τα μικροπροβληματάκια, οι καθυστερήσεις κλπ θύμιζαν λίγο από android. Σε επόμενη μεγάλη ενημέρωση του λειτουργικού θα το σκεφτώ πολύ να περάσω την έκδοση dp.

Μετά από τόσους μήνες με την έκδοση dp, περνώντας προχθές στην επίσημη έκδοση cyan προσαρμοσμένη για την συσκευή μου, η διαφορά είναι αισθητή όσον αφορά την σταθερότητα, την μικρότερη καθυστέρηση στο άνοιγμα κάποιων εφαρμογών και ρυθμίσεων καθώς και την έξοδό τους όπου επιστρέφοντας στην αρχική οθόνη τα tiles φορτώνουν πιο άμεσα, την μπαταρία όπου έχει έρθει σε φυσιολογικά επίπεδα κλπ.

Αν και με την dp δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όλα αυτά τα μικροπροβληματάκια, οι καθυστερήσεις κλπ θύμιζαν λίγο από android. Σε επόμενη μεγάλη ενημέρωση του λειτουργικού θα το σκεφτώ πολύ να περάσω την έκδοση dp.

Ετσι ακριβως και στο δικο μου 620, δεν ειχα καποιο σοβαρο προβλημα αλλα οντως ηταν ενα κλικ πισω σε ταχυτητα σε σχεση με την επισημη cyan. Στο 630 δεν θα το βαλω το dp εκτος αν βγαλουν κατι καλο που να αξιζει ο πειραματισμος.

Για ποια συσκευή μιλάς? Εγώ στο 1020 δεν έχω κανένα θέμα

Για lumia 620. Πάντως για την καθυστερημένη φόρτωση των tiles μετά την έξοδο από εφαρμογές κλπ το έχουν αναφέρει κι άλλοι με καλύτερες συσκευές από το 620.

Για lumia 620. Πάντως για την καθυστερημένη φόρτωση των tiles μετά την έξοδο από εφαρμογές κλπ το έχουν αναφέρει κι άλλοι με καλύτερες συσκευές από το 620.

Σε απλή cyan, όχι την preview, το 1020 όπως και το 520, έχουν κάποια θεματάκια. Δεν είναι τόσο ομαλά όπως ήταν... Το Symbian στο 808 μου τα καταφέρνει πολλές φορές καλύτερα! Κι η μπαταρία μειώνεται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το black... Ελπίζω να τα δούνε αυτά για επόμενες ενημερώσεις...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Σε απλή cyan, όχι την preview, το 1020 όπως και το 520, έχουν κάποια θεματάκια. Δεν είναι τόσο ομαλά όπως ήταν... Το Symbian στο 808 μου τα καταφέρνει πολλές φορές καλύτερα! Κι η μπαταρία μειώνεται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το black... Ελπίζω να τα δούνε αυτά για επόμενες ενημερώσεις...

Θα συμφωνήσω μαζί σου και για τα θεματάκια και για την μπαταρία. Τώρα επειδή και γω είχα Symbian ε δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που κάνουν καλύτερα :p. Το ότι είναι πιο ολοκληρωμένα είναι άλλη ιστορία.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Ξαφνικά, όταν έχω συνδεδεμένα handsfree μου διαβάζει τα SMS. Είναι κάποια ρύθμιση;

Τσέκαρε στις ρυθμίσεις> διευκόλυνση πρόσβασης αν είναι ενεργοποιημένος ο αφηγητής.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Τσέκαρε στις ρυθμίσεις> διευκόλυνση πρόσβασης αν είναι ενεργοποιημένος ο αφηγητής.

Ούτε εγώ τον έχω ενεργοποιημένο, αλλά όταν έρχεται sms μου το διαβάζει...

Θα συμφωνήσω μαζί σου και για τα θεματάκια και για την μπαταρία. Τώρα επειδή και γω είχα Symbian ε δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που κάνουν καλύτερα :p. Το ότι είναι πιο ολοκληρωμένα είναι άλλη ιστορία.

Δύο γρήγορα παραδείγματα που αντιπροσωπεύουν όμως την κορυφή των απαιτήσεων και που τα wp8 είναι ποοοολυ ανώτερα είναι το browsing και η οθόνη. Το δεύτερο δεν είναι ανήκει βέβαια στο λειτουργικό αλλά το symbian "ευθυνόταν" για την μη υποστήριξη αξιοπρεπών οθονών.

Δύο γρήγορα παραδείγματα που αντιπροσωπεύουν όμως την κορυφή των απαιτήσεων και που τα wp8 είναι ποοοολυ ανώτερα είναι το browsing και η οθόνη. Το δεύτερο δεν είναι ανήκει βέβαια στο λειτουργικό αλλά το symbian "ευθυνόταν" για την μη υποστήριξη αξιοπρεπών οθονών.

Αυτό με το browsing το επιβεβαιώνω κι εγώ. Πιο ολοκληρωμένος browser απ' τον IE δε νομίζω να υπάρχει. :D

Huawei Nova 5T

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nokiapoweruser την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη με την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη θα αρχίσει η επίσημη διάθεση της Lumia Denim με το Update των WP8.1 και σταδιακά μέσα σε 2 μήνες θα αναβαθμιστούν όλες οι Lumia συσκευές.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Είθε το μεθεπόμενο update να το πάρουν όλες οι Lumia συσκευές κι ας κάνει 2 μήνες να ολοκληρωθεί το rollout.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Κρίμα! Το 2015 δεν θα υπάρχουν νέες συσκευές Nokia για πρώτη φορά στην ιστορία της!!!! Τα τελευταία θα είναι γύρω στα Χριστούγεννα ή και νωρίτερα!!!!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ούτε εγώ τον έχω ενεργοποιημένο, αλλά όταν έρχεται sms μου το διαβάζει...

Βρήκα το Ρυθμίσεις -> Φωνητικές εντολές και εκεί το "Εκφώνηση εισερχόμενων SMS"

Κρίμα! Το 2015 δεν θα υπάρχουν νέες συσκευές Nokia για πρώτη φορά στην ιστορία της!!!! Τα τελευταία θα είναι γύρω στα Χριστούγεννα ή και νωρίτερα!!!!

Ε, δε θα κλάψουμε κι όλας.

Ε, δε θα κλάψουμε κι όλας.

Δεν είπα ότι θα κλάψουμε, αλλά κάπως θα μας έρθει οταν δε θα βλέπεις Nokia πλέον στα ράφια... ειδικά των Nokia fans!!

Άλλο να βλέπεις Nokia Lumia και άλλο (MS; ) Lumia!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Για τους Nokia fans, σίγουρα.

Ε ναι, για μας θα είναι κάπως....

Μακάρι η Ms να κρατήσει την ίδια ποιότητα και τα "κολπάκια" της ώστε η σπουδια της να μην γίνει τόσο αισθητή.