venoos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ωπα!!!ποσα εδωσε;18gb? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ακριβώς... Τα 7GB έγιναν 15 και όσοι χρησιμοποιήσαμε και την προσφορά με το camera roll έχουμε 15+3 :D Προφανώς ο Satya Nadella κάνει απλά το αυτονόητο που είχε τονίσει ότι ήρθε η ώρα να δώσουν βάση και στις cloud υπηρεσίες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ακριβώς... Τα 7GB έγιναν 15 και όσοι χρησιμοποιήσαμε και την προσφορά με το camera roll έχουμε 15+3 :D Προφανώς ο Satya Nadella κάνει απλά το αυτονόητο που είχε τονίσει ότι ήρθε η ώρα να δώσουν βάση και στις cloud υπηρεσίες... Να τις κανει και encrypted ΠΡΙΝ φτασουν τα αρχεια σε microsoft και τι στον κοσμο.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Να τις κανει και encrypted ΠΡΙΝ φτασουν τα αρχεια σε microsoft και τι στον κοσμο.... τις κάνει απ όσο ξέρω http://techcrunch.com/2014/07/01/microsoft-bolsters-encryption-for-onedrive-and-outlook-com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 τις κάνει απ όσο ξέρω http://techcrunch.com/2014/07/01/microsoft-bolsters-encryption-for-onedrive-and-outlook-com/ Ναι αλλα (αν θυμαμαι καλα τους ορους) εχει δικαιωμα να σκαναρει τα αρχεια για πιθανο "παρανομο" περιεχομενο.ή "αν κληθει απο τις αρχες". Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ναι αλλα (αν θυμαμαι καλα τους ορους) εχει δικαιωμα να σκαναρει τα αρχεια για πιθανο "παρανομο" περιεχομενο.ή "αν κληθει απο τις αρχες". πρόσφατα η Ms δήλωσε ότι θα πηγαίνει στα δικαστήρια κάθε κλήση από τις αρχές για πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα το έχουν πάρει ζεστά το θέμα θα έλεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 πρόσφατα η Ms δήλωσε ότι θα πηγαίνει στα δικαστήρια κάθε κλήση από τις αρχές για πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα το έχουν πάρει ζεστά το θέμα θα έλεγα Καλο αυτο.μεχρι να το παρουν ακομη πιο ζεστα θα μεινω στο tresorit.αλλα θα το παρακολουθω το θεμα... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Χαμός έγινε με τις ανακοινώσεις περί απόλυσης 18,000 εργαζομένων κυρίως από το πρόσφατα εξαγορασμένο τμήμα Mobile & Devices της Nokia αν και θυμάμαι πως τους είχαν υποσχεθεί πως δεν θα γίνοταν απολύσεις. Φυσιολογικό μεν αλλά ο αριθμός τρομάζει (δεν έχει απολύσει ποτέ τόσους πολλούς στα 40 χρόνια της η ΜS)! Και σαν να μην έφταναν αυτά, δυστυχώς βλέπουμε και την κατάργηση όχι μόνον των X αλλά και των Asha και Series 40. Αυτό απο εμένα μου φαίνεται πιο λογικό θέλοντας η ms να αφοσιωθεί μόνο στα lumia αλλά για την πάλαι ποτέ κραταιά nokia είναι ανήκουστο ειδικά απο την στιμγή που ήταν και το πιο κερδοφόρο κομμάτι της. Εν αναμονή των εξελίξεων... Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ασφαλώς πρώτα προσέλαβε τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων όσο ποτέ άλλοτε και μετά ήρθαν και απολύσεις του ημίσεος εξ αυτών αριθμού... Για τους απολυμένους να ναι καλά η Nokia Φινλανδίας που καιροφυλακτεί. Όλοι θα βρουν το δρόμο τους. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Χαμός έγινε με τις ανακοινώσεις περί απόλυσης 18,000 εργαζομένων κυρίως από το πρόσφατα εξαγορασμένο τμήμα Mobile & Devices της Nokia αν και θυμάμαι πως τους είχαν υποσχεθεί πως δεν θα γίνοταν απολύσεις. Φυσιολογικό μεν αλλά ο αριθμός τρομάζει (δεν έχει απολύσει ποτέ τόσους πολλούς στα 40 χρόνια της η ΜS)! Και σαν να μην έφταναν αυτά, δυστυχώς βλέπουμε και την κατάργηση όχι μόνον των X αλλά και των Asha και Series 40. Αυτό απο εμένα μου φαίνεται πιο λογικό θέλοντας η ms να αφοσιωθεί μόνο στα lumia αλλά για την πάλαι ποτέ κραταιά nokia είναι ανήκουστο ειδικά απο την στιμγή που ήταν και το πιο κερδοφόρο κομμάτι της. Εν αναμονή των εξελίξεων... Κατάργηση των asha και x? I HATE MICROSOFT:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Κατάργηση των asha και x? I HATE MICROSOFT:mad: γιατί ; τα asha δεν ξέρω τι πωλήσεις κάνανε αλλά τα X ήταν κακή ιδέα από την αρχή θα τα αντικαταστήσει με χαμηλού κόστους windows phones δεν θέλει προφανώς να ασχολείται με 2-3 διαφορετικά OS και θα επικεντρωθεί 100% στα windows τα feature phones με series 40 ήταν κρίμα πάντως γιατί ακόμα και σήμερα υπάρχει κόσμος που δεν θέλει smartphone αλλά ένα απλό τηλέφωνο φθηνό Edited July 17, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 γιατί ; τα asha δεν ξέρω τι πωλήσεις κάνανε αλλά τα X ήταν κακή ιδέα από την αρχή θα τα αντικαταστήσει με χαμηλού κόστους windows phones δεν θέλει προφανώς να ασχολείται με 2-3 διαφορετικά OS και θα επικεντρωθεί 100% στα windows τα feature phones με series 40 ήταν κρίμα πάντως γιατί ακόμα και σήμερα υπάρχει κόσμος που δεν θέλει smartphone αλλά ένα απλό τηλέφωνο φθηνό Άντε τα Χ ήταν κακή ιδέα, τα asha όμως και ειδικά τα Series40 είναι κρίμα. Τί σχέση έχει το S40 με το Symbian και το S60? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Άντε τα Χ ήταν κακή ιδέα, τα asha όμως και ειδικά τα Series40 είναι κρίμα. Τί σχέση έχει το S40 με το Symbian και το S60? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω.:) ούτε εγώ τα ξέρω καλά αλλά το s40 ήταν για feature phones και το s60 ο προκάτοχος του Symbian από παλιά (νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Τα Χ ήταν για να τελειώνουν έτσι κι αλλιώς. ήταν το κύκνειο τρολάρισμα της Νοκια. Δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο η ΜΣ ανακοίνωσε και X2. Για τα Asha έχω ακούσει καλά λογάκια, δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες αγορές του πλανήτη, αλλά όταν παίρνει κάποιος ένα lumia 520 με 77 ευρώ καινούριο στην Ελλάδα, ποιο asha θα πουλήσει; Λογική κίνηση να τα εξαφανίσουν κι αυτά. Η παύση παραγωγής των series 40 θεωρώ ότι είναι σφάλμα όμως. Πάντα υπάρχει κοινό που θα θέλει ένα τηλέφωνο για κλήσεις, ποιοτικό και με εύκολο μενού, σε χαμηλή τιμή. Με τα λεφτά από τα s40 θα μπορούσαν να έχουν καλό κέρδος μέχρι να ορθοποδήσουν τα lumia σε διψήφια νούμερα. Τέσπα, ίσως ετοιμάζουν κάτι άλλο... Το λινκ της είδησης που είναι; ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ούτε εγώ τα ξέρω καλά αλλά το s40 ήταν για feature phones και το s60 ο προκάτοχος του Symbian από παλιά (νομίζω) Το s60 δεν είναι ο προκατοχος του symbian, είναι symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 τα feature phones με series 40 ήταν κρίμα πάντως γιατί ακόμα και σήμερα υπάρχει κόσμος που δεν θέλει smartphone αλλά ένα απλό τηλέφωνο φθηνό Ευτυχώς που πρόλαβα και αγόρασα το 206 μου. :p Άντε τα Χ ήταν κακή ιδέα, τα asha όμως και ειδικά τα Series40 είναι κρίμα. Τί σχέση έχει το S40 με το Symbian και το S60? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω.:) Έχει σχέση, είναι ευρωπαϊκό πρόγραμμα. :p Όπως και να το κάνουμε, η Microsoft είναι αμερικάνικη εταιρεία και δεν πιστεύω ότι της "αρέσει" να ασχολείται με κάτι το ευρωπαϊκό ή να σπαταλήσει χρόνο μαζί του, από τη στιγμή που έχει το δικό της πρόγραμμα να εδραιώσει στην αγορά. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Έχει σχέση, είναι ευρωπαϊκό πρόγραμμα. :p Όπως και να το κάνουμε, η Microsoft είναι αμερικάνικη εταιρεία και δεν πιστεύω ότι της "αρέσει" να ασχολείται με κάτι το ευρωπαϊκό ή να σπαταλήσει χρόνο μαζί του, από τη στιγμή που έχει το δικό της πρόγραμμα να εδραιώσει στην αγορά. :) Ναι, έχει δικό της, αλλά δεν κάνει για non touch feature phones. Για αυτήν τη δουλειά είναι τα asha. Με εκνευρίζει πολύ που η Ευρώπη παρακμάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Το λινκ της είδησης που είναι; [[/color] http://www.theverge.com/2014/7/17/5911909/microsoft-kills-off-its-nokia-android-phones http://www.theverge.com/2014/7/17/5912289/microsoft-kills-feature-phones-in-favor-of-windows-phone http://www.wpcentral.com/microsoft-focusing-flagship-phones-killing-nokia-x-selling-mixradio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 δεν θέλει προφανώς να ασχολείται με 2-3 διαφορετικά OS και θα επικεντρωθεί 100% στα windows Θυμαμαι τις ατελειωτες συζητησεις και τους διαξυφισμους στα θεματα της νοκια/ms. Πολλες φορες αναρωτηθηκαμε οι κατακριτες, για πιο λογο δεν επικεντρωνεται μονο στα wph και εχει τα asha τα melteμια και πως αλλως τα λενε...και τωρα ερχεται ο νεος ceo και κανει τα αυτονοητα ο ανθρωπος. Αρχιζω να τον συμπαθω πολυ τον τυπο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Θυμαμαι τις ατελειωτες συζητησεις και τους διαξυφισμους στα θεματα της νοκια/ms. Πολλες φορες αναρωτηθηκαμε οι κατακριτες, για πιο λογο δεν επικεντρωνεται μονο στα wph και εχει τα asha τα melteμια και πως αλλως τα λενε...και τωρα ερχεται ο νεος ceo και κανει τα αυτονοητα ο ανθρωπος. Αρχιζω να τον συμπαθω πολυ τον τυπο. Μα ο Elop είναι υπεύθυνος των συσκευών της Ms (Lumia,Asha,X,Surface,Xbox). Τώρα όμως ποιός θα μας δίνει ποιοτικές συσκευές με πλήκτρα; Ποιά είναι τα μελτέμια; Edited July 18, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ας αφήσουμε αυτού του είδους τις συζητήσεις και ας παραμείνουμε στο θέμα του λειτουργικού. Αν θέλετε υπάρχουν άλλα θέματα για τέτοιες συζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 'Ασχετο αλλά είναι δυνατόν να έχει στην αρχική σελίδα θέμα για το Jolla και όχι για τον σημερινό χαμό ειδήσεων από την Microsoft :wacko: ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ναι, έχει δικό της, αλλά δεν κάνει για non touch feature phones. Για αυτήν τη δουλειά είναι τα asha. Με εκνευρίζει πολύ που η Ευρώπη παρακμάζει. Αυτό που έχω καταλάβει και για τις άλλες εταιρείες, ότι τα κινητά με πλήκτρα θα σταματήσουν να υπάρχουν σιγά - σιγά. Ίσως κατεβάσει τις τιμές των φτηνών WP ( που δε νομίζω ). Όσο για το ότι η Ευρώπη παρακμάζει, αφού είναι τόσο "καλοί" επιχειρηματίες και μπορούν να καταστρέφουν κράτη, ας ήταν καλοί και γρήγοροι στις αποφάσεις τους, ώστε να κρατήσουν τόσες και τόσες εταιρείες που τις έχουν αγοράσει Ασιάτες και Αμερικάνοι. Προσωπικά, δε λυπάμαι καθόλου, μα καθόλου, την Ευρώπη, επομένως και τη Nokia. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Αυτό που έχω καταλάβει και για τις άλλες εταιρείες, ότι τα κινητά με πλήκτρα θα σταματήσουν να υπάρχουν σιγά - σιγά. Ίσως κατεβάσει τις τιμές των φτηνών WP ( που δε νομίζω ). Όσο για το ότι η Ευρώπη παρακμάζει, αφού είναι τόσο "καλοί" επιχειρηματίες και μπορούν να καταστρέφουν κράτη, ας ήταν καλοί και γρήγοροι στις αποφάσεις τους, ώστε να κρατήσουν τόσες και τόσες εταιρείες που τις έχουν αγοράσει Ασιάτες και Αμερικάνοι. Προσωπικά, δε λυπάμαι καθόλου, μα καθόλου, την Ευρώπη, επομένως και τη Nokia. Ναι, πράγματι δε θα υπάρχουν τα κινητά με πλήκτρα και είναι πολύ κακό αυτό γιατί δε χρειάζονται όλοι touch συσκευές. Καμία εταιρία τώρα δεν βγάζει ποιοτικές συσκευές με πλήκτρα. Άσχετο, το S30 τί θα γίνει άραγε; Για το υπόλοιπο, έχεις δίκιο τελικά. Είναι όμως :offtopic: οπότε Sorry moderators, τελειώνω εδώ:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ξέρετε πώς γίνεται να περάσω ένα τραγούδι από τον υπολογιστή για ήχο κλήσης; Έβαλα τον ήχο στον φάκελο Ringtone και πήγα στις ρυθμίσεις αλλά δεν υπήρχε στο πινακάκι που έχει τους ήχους κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ξέρετε πώς γίνεται να περάσω ένα τραγούδι από τον υπολογιστή για ήχο κλήσης; Έβαλα τον ήχο στον φάκελο Ringtone και πήγα στις ρυθμίσεις αλλά δεν υπήρχε στο πινακάκι που έχει τους ήχους κλήσης. Πρέπει να το κανεις copy paste απο το PC και όχι απο φακελο του κινητού..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts