Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αχα . . . φαινεται τοσο ε???:p

Φιλε mr_47 δυσκολα απ το youtube, ειναι χαλια ο ηχος . . . .

Ευχαριστω πολυ παντως . . .

Φιλε colossus_r, θα το ψαξω . . .

Ευχαριστω . . .

Α, δεν είπα για να τον κατεβάσεις. Για να δούμε αν μιλάμε για τον ίδιο ήχο. :)

Huawei Nova 5T

Αυτό λες;

Ναι φίλε μου, αυτό λέω, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Πως γίνεται όμως να το "κατεβάσω"???

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Γι αυτό το "πράγμα" έκανες άνω κάτω το φόρουμ????

Χαχαχα, φυσικά και αστειεύομαι.

Μόλις το πατήσεις σου λέει άνοιγμα ή αποθήκευση (με ie).

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

ΚΑλημερα. Λοιπον θελω να αλλαξω απο Android σε WP αλλα εχω μερικες αποριες....

1. Τα τηλεφωνα ολα που εχω στο gmail θα μπορεσω να τα μεταφερω μεσω ιντερνετ ( οπως γινεται στο android εννοω) σε μια συσκευη WP ;

2. Ολα τα gmail account που εχω ( γυρω στα 12) θα λειτουργουν κανονικα στα WP ;; Δηλαδη θα κανουν auto sync κλπ ;

3. Απο εφαρμογες θα βρω τα παντα ; viber κλπ; ;;;

4. Η μπαταρια θα εχει καλυτερη διαχειριση στα WP ; Οποτε να φανταστω οτι θα εχω καλυτερη αυτονομια ;;;;

My Name Is George V.

καλημερα!αμα θες το εχω κανει ηδη σε mp3 και το εχω στειλε μου ενα μαιλ η κατι να στο στειλω,αλλιως να πως το κανεις οπως το εκανα και εγω

1.πατα δεξι κλικ και αποθηκευση βιντεο(chrome)

2.πηγαινε εδω http://audio.online-convert.com/convert-to-mp3 ανεβασε το αρχειο(m4r ειναι αυτο που κατεβασες) και πειραξε τις ρυθμισεις η την ποιοτητα αμα θες και κανε convert

3.αυτο θα κανει τα κολπα του και θα σου πεταξει ενα παραθυρο διαλογου το οποιο θα σου κατεβασει και το mp3 στον υπολογιστη σου.επισης μπορεις να το κανεις convert σε οτι αρχειο αλλο θελεις που ειναι διαθεσιμο εκει :) :)

4.η κανε οτι σου ειπε ο montoya_42 απλα εγω στα win7 δεν χρησιμοποιω IE.

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

ΚΑλημερα. Λοιπον θελω να αλλαξω απο Android σε WP αλλα εχω μερικες αποριες....

1. Τα τηλεφωνα ολα που εχω στο gmail θα μπορεσω να τα μεταφερω μεσω ιντερνετ ( οπως γινεται στο android εννοω) σε μια συσκευη WP ;

2. Ολα τα gmail account που εχω ( γυρω στα 12) θα λειτουργουν κανονικα στα WP ;; Δηλαδη θα κανουν auto sync κλπ ;

3. Απο εφαρμογες θα βρω τα παντα ; viber κλπ; ;;;

4. Η μπαταρια θα εχει καλυτερη διαχειριση στα WP ; Οποτε να φανταστω οτι θα εχω καλυτερη αυτονομια ;;;;

1. Ναι βάζεις το Gmail σου στους λογαριασμούς Email, τικαρεις "συγχρονισμό επαφών" και τελείωσες.

2. Όλα τα Gmail accounts σου θα συγχρονισθουν με push notifications. Κανένα απολύτως θέμα.

3. Εδώ μπορεί να ζοριστείς λίγο αν χρησιμοποιείς κάποια εξειδικευμενη εφαρμογή, αν και οι περισσότερες γνωστές υπάρχουν. Επίσης ένας browser που να κάνει τα πάντα τέλεια δεν υπάρχει ακόμα. Λογικά θα έλθει με τα Windows 10 ο Edge ή κάποιος τρίτος.

4. Τα Windows έχουν καλύτερη αυτονομια σε αναμονή (δλδ με σβησμένη οθόνη) και χειρότερη όταν ανάβεις οθόνη και χρησιμοποιείς ίντερνετ. Γενικά όμως είναι σε καλά επίπεδα. Το κορυφαίο Windows Phone σε αυτονομία είναι το Lumia 1520, το οποίο δυστυχώς πλέον το βρίσκεις μόνον σε αγγελίες μεταχειρισμένων.

Παιδιά έχω και εγώ μια απορία γενική και αν μπορεί να μου την λύση κάποιος. Ποιά μάρκα κάθετε καλύτερα στα windows? nokia η microsoft? δηλαδή να μην εχει bugs αρκετά lags κλπ..

Παιδιά έχω και εγώ μια απορία γενική και αν μπορεί να μου την λύση κάποιος. Ποιά μάρκα κάθετε καλύτερα στα windows? nokia η microsoft? δηλαδή να μην εχει bugs αρκετά lags κλπ..

Τα wp κατά 97% είναι σε συσκευές Nokia (και τώρα πια Microsoft).

Γιατί όλοι οι άλλοι είτε δεν έχουν καμμια συσκευή η βγαλανε μια πριν 2-3 χρόνια.

Τώρα τελευταια άρχισαν και άλλες μικρές εταιρίες να δείχνουν κάποιες συσκευές.

Αν εξαιρέσεις το HTC M8W που είναι απίθανη συσκευή (καινιδια ακριβώς με την αντίστοιχη android) δεν αξίζει τον κοπο προς το παρόν να ασχολειθεις με κάτι άλλο από Nokia/Microsoft

Ps: χαχαχαχα ...πάνω που έγραφα ας το μεταφέρει κάποιος mod

Edited by colossus_r

Τα wp κατά 97% είναι σε συσκευές Nokia (και τώρα πια Microsoft).

Γιατί όλοι οι άλλοι είτε δεν έχουν καμμια συσκευή η βγαλανε μια πριν 2-3 χρόνια.

Τώρα τελευταια άρχισαν και άλλες μικρές εταιρίες να δείχνουν κάποιες συσκευές.

Αν εξαιρέσεις το HTC M8W που είναι απίθανη συσκευή (καινιδια ακριβώς με την αντίστοιχη android) δεν αξίζει τον κοπο προς το παρόν να ασχολειθεις με κάτι άλλο από Nokia/Microsoft

Ps: χαχαχαχα ...πάνω που έγραφα ας το μεταφέρει κάποιος mod

Δηλαδή περίπου κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα nokia και microsoft?

Δηλαδή περίπου κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα nokia και microsoft?

Όχι κυμαίνονται ...η ίδια εταιρία είναι !!!!

Α, δεν είπα για να τον κατεβάσεις. Για να δούμε αν μιλάμε για τον ίδιο ήχο. :)

Εγώ πάντως στο... έκλεψα ήδη!!!! :lol:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

:lol:

Χαχαχα Έτσι κι αλλιώς δεν είναι δικό μου. :lol:

Τελικά τζαμπα το έκλεψα, υπάρχει ήδη στα ελληνικά ως "συμμετρία"!!!!!!

1. Ναι βάζεις το Gmail σου στους λογαριασμούς Email, τικαρεις "συγχρονισμό επαφών" και τελείωσες.

2. Όλα τα Gmail accounts σου θα συγχρονισθουν με push notifications. Κανένα απολύτως θέμα.

3. Εδώ μπορεί να ζοριστείς λίγο αν χρησιμοποιείς κάποια εξειδικευμενη εφαρμογή, αν και οι περισσότερες γνωστές υπάρχουν. Επίσης ένας browser που να κάνει τα πάντα τέλεια δεν υπάρχει ακόμα. Λογικά θα έλθει με τα Windows 10 ο Edge ή κάποιος τρίτος.

4. Τα Windows έχουν καλύτερη αυτονομια σε αναμονή (δλδ με σβησμένη οθόνη) και χειρότερη όταν ανάβεις οθόνη και χρησιμοποιείς ίντερνετ. Γενικά όμως είναι σε καλά επίπεδα. Το κορυφαίο Windows Phone σε αυτονομία είναι το Lumia 1520, το οποίο δυστυχώς πλέον το βρίσκεις μόνον σε αγγελίες μεταχειρισμένων.

Σε ευχαριστω που απαντησες! Αυτο για την αυτονομια με χαλασε γιατι χρησιμοποιω το τηλεφωνο πολυ με ανοιχτη οθονη.

My Name Is George V.

Σε ευχαριστω που απαντησες! Αυτο για την αυτονομια με χαλασε γιατι χρησιμοποιω το τηλεφωνο πολυ με ανοιχτη οθονη.

Καλά, μη φανταστείς ότι θα φεύγει σα "νερό". Επίσης, είναι ανάλογα τη συσκευή. Το τελευταίο smartphone που έχω, είναι με WP και έχει την καλύτερη αυτονομία από όποια άλλη συσκευή έχω πάρει (κι έχω πάρει πολλές). Και το χρησιμοποιώ σαν κι εσένα.

Edit: Και τελικά δε ρώτησα αυτό που θέλω να ρωτήσω. :lol:

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε εφαρμογές που βγαίνουν με προσφορά;

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Καλά, μη φανταστείς ότι θα φεύγει σα "νερό". Επίσης, είναι ανάλογα τη συσκευή. Το τελευταίο smartphone που έχω, είναι με WP και έχει την καλύτερη αυτονομία από όποια άλλη συσκευή έχω πάρει (κι έχω πάρει πολλές). Και το χρησιμοποιώ σαν κι εσένα.

Edit: Και τελικά δε ρώτησα αυτό που θέλω να ρωτήσω. :lol:

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε εφαρμογές που βγαίνουν με προσφορά;

Myappfree ... κάθε μέρα μια εφαρμογή τζάμπα ... και υπάρχουν και αλλά προγραμματακια

Myappfree ... κάθε μέρα μια εφαρμογή τζάμπα ... και υπάρχουν και αλλά προγραμματακια

Που το ψάχνεις αυτό, στο store;

Edit: Το βρήκα στο store τελικά!

Edited by evris2013

Στο 930 η μπαταρία μου κρατάει μια χαρά. Μάλλον καλύτερα από μια χαρά. Στο nexus 5 με 5.1.1 ήταν τα ίδια με πριν, δηλαδή χάλια. Τώρα που το έχω με M, μπορώ να πω λίγο καλύτερα.

Που το ψάχνεις αυτό, στο store;

Ναι εφαρμογή είναι και την κατεβάζεις από το store. Αν την ψάξεις στην αναζήτηση στο θέμα Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8 θα βρεις και link και QR Code σε κάποια ποστ που την αναφέρουν ως προτεινόμενη εφαρμογή.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

καλημερα!αμα θες το εχω κανει ηδη σε mp3 και το εχω στειλε μου ενα μαιλ η κατι να στο στειλω,αλλιως να πως το κανεις οπως το εκανα και εγω

1.πατα δεξι κλικ και αποθηκευση βιντεο(chrome)

2.πηγαινε εδω http://audio.online-convert.com/convert-to-mp3 ανεβασε το αρχειο(m4r ειναι αυτο που κατεβασες) και πειραξε τις ρυθμισεις η την ποιοτητα αμα θες και κανε convert

3.αυτο θα κανει τα κολπα του και θα σου πεταξει ενα παραθυρο διαλογου το οποιο θα σου κατεβασει και το mp3 στον υπολογιστη σου.επισης μπορεις να το κανεις convert σε οτι αρχειο αλλο θελεις που ειναι διαθεσιμο εκει :) :)

4.η κανε οτι σου ειπε ο montoya_42 απλα εγω στα win7 δεν χρησιμοποιω IE.

Φιλοι Shinig, montoya_42, mr_47, PagouroLand, colossus_r, cb600f, σας ευχαριστω πααααααρα πολυ για το ενδιαφερον σας!

Οπως καταλαβατε, θα εχω ενα ''μπασταρδεμενο'' iphone, με ηχους κλησης Nokia WP . . . ;););)

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Ναι εφαρμογή είναι και την κατεβάζεις από το store. Αν την ψάξεις στην αναζήτηση στο θέμα Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8 θα βρεις και link και QR Code σε κάποια ποστ που την αναφέρουν ως προτεινόμενη εφαρμογή.

Ευχαριστώ, τη βρήκα στο store!