montoya_42 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Montoya, όλες οι συσκευές μετά από καιρό έχουν που και που κανένα κόλλημα, μην υπερβάλλουμε... Και το 520 που είχα στο τέλος είχε αρχίσει να ψιλοκολλάει καμιά φορά, αλλά και το 1020 τις τελευταίες μέρες κολλάει για λίγο μια στο τόσο... Αυτό γίνεται όταν π.χ. στο παρασκήνιο ενημερώνει από το store, ενώ εγώ χρησιμοποιώ ίντερνετ για παράδειγμα... Και τα προγράμματα επίσης κολλάνε καμιά φορά μετά από αρκετή χρήση (π.χ. o UC browser)... Δεν έχω το παραμικρό θέμα. Ψαξ' το λίγο. Δεν χρησιμοποιώ uc οποτε δεν ξερω αν έχει θέμα η εφαρμογή. Πάντως σε ένα 920 και δυο 820 φίλων μου δεν υπάρχει κανένα θέμα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Δεν μ εμφανιζει την προωθηση κλησεων ρε φιλε μονο αριθμος voicemail εμφανιση του αριθμου μου σε κανενα σε ολους στις επαφες μου βοηθεια για διενθνεις κλησεις ασφαλεια SIM λειτουργια FDN αριθμος επιτρεπομενων κλησεων μονο αυτα μ εμφανιζει. Μάλλον κάτι κάνεις λάθος! Εμένα μου εμφανίζει ένα λευκό πλαίσιο στο οποίο βσζεις τον αριθμό που θέλεις, για προώθηση κλήσεων! Για κάνε ξανά μια επανάληψη όπως τα λέει ο niotheros!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Έχεις κάνει hard reset στις συσκευές σου; Γιατί, 1 χρόνο τώρα (ίσως και περισσότερο), είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το 820 μου. Και με Preview for Developers. Κανένα κόλλημα απολύτως. :D Δεν είμαστε Android εδώ.. :shifty: Από Android δεν έχω καμιά εμπειρία προσωπικά, μόνο από Symbian και Meego (808 και N950 αντίστοιχα). Σαφώς πολύ πιο γρήγορο και ομαλό λειτουργικό τα Windows (βέβαια είναι διπύρηνοι επεξεργαστες), αλλά που και που έχουν κάποια θέματα. Το 520 πριν το δώσω μου έκανε αρκετά νερά στο τέλος, το 1020 μόλις που άρχισε να μου κάνει ένα δυο παράξενα, αλλά ευτυχώς παραμένει σπάνιο φαινόμενο. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Από Android δεν έχω καμιά εμπειρία προσωπικά, μόνο από Symbian και Meego (808 και N950 αντίστοιχα). Σαφώς πολύ πιο γρήγορο και ομαλό λειτουργικό τα Windows (βέβαια είναι διπύρηνοι επεξεργαστες), αλλά που και που έχουν κάποια θέματα. Το 520 πριν το δώσω μου έκανε αρκετά νερά στο τέλος, το 1020 μόλις που άρχισε να μου κάνει ένα δυο παράξενα, αλλά ευτυχώς παραμένει σπάνιο φαινόμενο. Τι προβλήματα συνάντησες???? Έχεις κάνει rest or απο back up? Εγώ δεν έχω θέματα. Και το Symbian ήθελε τις επανεκκινήσεις του...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Τι προβλήματα συνάντησες???? Έχεις κάνει rest or απο back up? Εγώ δεν έχω θέματα. Και το Symbian ήθελε τις επανεκκινήσεις του...... Τίποτα από τα δύο δεν έχω κάνει, απλά μου έχει ψιλοκολλήσει κάποιες φορές, νομίζω σε multitasking δυο-τριών εφαρμογών (πχ. ενημέρωνε το store, τον καιρό και το email, ενώ δούλευα τον UC browser). Για την ώρα δεν έχει επαναληφθεί κι ελπίζω να μην το ξαναδώ το κόλλημα! Multitasking καλό είχε πάντως το symbian και μάλιστα με πολύ κατώτερο hardware (μονοπύρηνος επεξεργαστής, χαμηλών ταχυτήτων γενικά, λίγη RAM κλπ). Και ναι τελευταία μου κάνει κάποιες κρυφές επανεκκινήσεις το 808... :ninja: Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 ενωσα το τηλ στο πισι κατεβασα 15 τραγουδια σε mp3 format σε φακελλο που ονομασα ΠΕΤΡΟΣ στην sd δεν τα διαβαζει ετσι αλλα ως αγνωστος καλλιτεχνης κανω κατι λαθος? καποιος καλος music player να τα χωσω ολα εκει? ευχαριστω lumia 630 Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 ενωσα το τηλ στο πισι κατεβασα 15 τραγουδια σε mp3 format σε φακελλο που ονομασα ΠΕΤΡΟΣ στην sd δεν τα διαβαζει ετσι αλλα ως αγνωστος καλλιτεχνης κανω κατι λαθος? καποιος καλος music player να τα χωσω ολα εκει? ευχαριστω lumia 630 Έχουν mp3tags σωστά καταχωρημένα; Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Τίποτα από τα δύο δεν έχω κάνει, απλά μου έχει ψιλοκολλήσει κάποιες φορές, νομίζω σε multitasking δυο-τριών εφαρμογών (πχ. ενημέρωνε το store, τον καιρό και το email, ενώ δούλευα τον UC browser). Για την ώρα δεν έχει επαναληφθεί κι ελπίζω να μην το ξαναδώ το κόλλημα! Multitasking καλό είχε πάντως το symbian και μάλιστα με πολύ κατώτερο hardware (μονοπύρηνος επεξεργαστής, χαμηλών ταχυτήτων γενικά, λίγη RAM κλπ). Και ναι τελευταία μου κάνει κάποιες κρυφές επανεκκινήσεις το 808... :ninja: Κι εμένα το Ν8 πριν το δώσω έκανε επανεκκινήσεις αρκετές. Το 830 που έχω τώρα, καθόλου μέχρι στιγμής! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Κι εμένα το Ν8 πριν το δώσω έκανε επανεκκινήσεις αρκετές. Το 830 που έχω τώρα, καθόλου μέχρι στιγμής! Καλά το Ν8 είχε 256MB RAM αν θυμάμαι καλά. Το 830 στο 1GB και με 4πύρηνο επεξεργαστή λογικό είναι να πηγαίνει πιο ομαλά! Η μόνη σύγκριση που μπορεί να γίνει με συσκευές με Symbian, είναι με αντίστοιχες με ίδιο hardware εκείνης της εποχής 2010-2012 (οι τελευταίες συσκευές), οπότε εκεί φαίνεται η ανωτερότητά του ως λειτουργικό... Σε κάποια φάση, ελπίζω και τα windows να πλησιάσουν, γιατί ανδροειδές δεν θέλω να πάρω και να μπλέξω με Γούγλε και από την άλλη τα εναλλακτικά Sailfish, Firefox, Ubuntu κλπ δεν έχουν την απαραίτητη υποστήριξη δυστυχώς... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Έχουν mp3tags σωστά καταχωρημένα; ναι γιατι? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 ενωσα το τηλ στο πισι κατεβασα 15 τραγουδια σε mp3 format σε φακελλο που ονομασα ΠΕΤΡΟΣ στην sd δεν τα διαβαζει ετσι αλλα ως αγνωστος καλλιτεχνης Αν καταλαβαίνω σωστά, το πρόβλημα είναι πως περιμένεις να αντιστοιχίσει στο πεδίο 'Καλλιτέχνης' το όνομα του φακέλου, και αυτό δεν είναι λογικό να συμβεί με πρωτοβουλία του προγράμματος. Επειδή μάλλον δεν κατάλαβαίνω κάτι που εννοείς, δώσε περισσότερες λεπτομέρειες λχ με ποιά εφαρμογή player ανοίγεις τα αρχεία, σε ποιο directory είναι ο φάκελος, ποιό ακριβώς είναι το ζητούμενο που σε απασχολεί, αν επεξεργάστηκες τα tags των αρχείων ενόσω τα είχες στο κινητό, αν έχουν σωστά συμπληρωμένα τα filenames και τα tags στα πεδία που επιθυμείς να εμφανίζονται, αν τσέκαρες εκ νέου τα αρχεία στο κινητό και στον υπολογιστή, αν έχεις διπλά αρχεία κλπ. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Αν καταλαβαίνω σωστά, το πρόβλημα είναι πως περιμένεις να αντιστοιχίσει στο πεδίο 'Καλλιτέχνης' το όνομα του φακέλου, και αυτό δεν είναι λογικό να συμβεί με πρωτοβουλία του προγράμματος. Επειδή μάλλον δεν κατάλαβαίνω κάτι που εννοείς, δώσε περισσότερες λεπτομέρειες λχ με ποιά εφαρμογή player ανοίγεις τα αρχεία, σε ποιο directory είναι ο φάκελος, ποιό ακριβώς είναι το ζητούμενο που σε απασχολεί, αν επεξεργάστηκες τα tags των αρχείων ενόσω τα είχες στο κινητό, αν έχουν σωστά συμπληρωμένα τα filenames και τα tags στα πεδία που επιθυμείς να εμφανίζονται, αν τσέκαρες εκ νέου τα αρχεία στο κινητό και στον υπολογιστή, αν έχεις διπλά αρχεία κλπ. Ανοιξα ενα φακελλο στην sd με το ονομα μου και εβαλα με αντιγραφη απο δικο μου φακελλο του πισι 15 τραγουδια Οταν ανοιξα λοιπον τη μουσικη στο τηλ δεν ειδα τον φακελλο που ειχα ανοιξει Αντιθετα στα τραγουδια εμφανιζονται ολα αλφαβητικα πραγμα που τελικα δε με χαλαει Αναρωτιομουνα εαν υπαρχει εφαρμογη που αναγνωριζει ολα τα mp3 αρχεια και να τα παιζει Νομιζω πως ετσι δουλευει στο ανδροιντ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ανοιξα ενα φακελλο στην sd με το ονομα μου και εβαλα με αντιγραφη απο δικο μου φακελλο του πισι 15 τραγουδια Οταν ανοιξα λοιπον τη μουσικη στο τηλ δεν ειδα τον φακελλο που ειχα ανοιξει Αντιθετα στα τραγουδια εμφανιζονται ολα αλφαβητικα πραγμα που τελικα δε με χαλαει Αναρωτιομουνα εαν υπαρχει εφαρμογη που αναγνωριζει ολα τα mp3 αρχεια και να τα παιζει Νομιζω πως ετσι δουλευει στο ανδροιντ Νομίζω πως πρέπει να τον βάλεις στον φάκελο μουσική του κινητού. Βέβαια, δεν ξέρω μιας και έβαλες στην sd. Πάντως και εμένα όταν περνάω καποιο τραγούδι ή άλμπουμ, δεν τα αναγνωρίζει αμέσως η μουσική. με το core player δεν έχω θέμα όμως. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ανοιξα ενα φακελλο στην sd με το ονομα μου και εβαλα με αντιγραφη απο δικο μου φακελλο του πισι 15 τραγουδια Οταν ανοιξα λοιπον τη μουσικη στο τηλ δεν ειδα τον φακελλο που ειχα ανοιξει Αντιθετα στα τραγουδια εμφανιζονται ολα αλφαβητικα πραγμα που τελικα δε με χαλαει Αναρωτιομουνα εαν υπαρχει εφαρμογη που αναγνωριζει ολα τα mp3 αρχεια και να τα παιζει Νομιζω πως ετσι δουλευει στο ανδροιντ Εγώ θυμάμαι πως αναγνωρίζει όλα τα mp3 ανεξαρτήτως φακέλου προέλευσης, αλλά καμιά φορά θέλει το χρόνο του για να κάνει refresh της βιβλιοθήκης. Επίσης στo 'μουσική' app δεν εμφανίζονται mp3 ανά φάκελο, αλλά χύμα το σύνολο των mp3. Ασφαλώς στο Store υπάρχουν πάμπολλα player apps με τα οποία θα μπορείς να κάνεις αναπαραγωγή ανά φάκελο προέλευσης. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Δηλαδη μου λετε οτι δεν υπαρχει προγραμμα(app) το οποιο εγκαθιστωντας το σε οποιοδηποτε windows mobile να εχω θεμα μετα με το κινητο(Κολληματα κ.τ.λ.)? Δεν ξερω γιατι αλλα δυσκολευομαι πολυ να πιστεψω κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Δηλαδη μου λετε οτι δεν υπαρχει προγραμμα(app) το οποιο εγκαθιστωντας το σε οποιοδηποτε windows mobile να εχω θεμα μετα με το κινητο(Κολληματα κ.τ.λ.)? Δεν ξερω γιατι αλλα δυσκολευομαι πολυ να πιστεψω κατι τετοιο. Άμα βάλεις κανένα σχετικά βαρύ παιχνίδι, μετά από αρκετή ώρα μπορεί να σε πετάξει έξω... Όχι συχνό αλλά συμβαίνει... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Δηλαδη μου λετε οτι δεν υπαρχει προγραμμα(app) το οποιο εγκαθιστωντας το σε οποιοδηποτε windows mobile να εχω θεμα μετα με το κινητο(Κολληματα κ.τ.λ.)? Δεν ξερω γιατι αλλα δυσκολευομαι πολυ να πιστεψω κατι τετοιο. Και όμως. Μπορεί να συμβεί αλλά το λειτυργικό είναι άψογο στο 95%. Ίσως κάποιες εφαρμογές να χρειάζεται να τις σβήσεις γιατί μπορεί να κολλήσουν (αρκετές φορές ο messenger) αλλά είναι διαδικασία δευτερολέπτων να τις ξαναεγκαταστήσεις (ή να κάνεις υπομονή, καθώς φτιάχνουν μετά απο λίγη ώρα). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Δηλαδη μου λετε οτι δεν υπαρχει προγραμμα(app) το οποιο εγκαθιστωντας το σε οποιοδηποτε windows mobile να εχω θεμα μετα με το κινητο(Κολληματα κ.τ.λ.)? Δεν ξερω γιατι αλλα δυσκολευομαι πολυ να πιστεψω κατι τετοιο. App που να τύχει κατά περίπτωση να κρασάρουν τα ίδια, υπάρχουν. Αλλά app που να κάνει το λειτουργικό να λαγκάρει δεν υπάρχει. Το ερώτημα το δικό σου μιλάει για κολλήματα του κινητού μετά από εγκατάσταση app, αυτό δε λες; Και ξανά το λέω, ναι είναι αλήθεια, δεν υπάρχει (ή τουλάχιστον δε θυμάμαι εγώ) app που να το εγκαθιστάς και να οδηγεί το κινητό σε κολλήματα. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Δηλαδη μου λετε οτι δεν υπαρχει προγραμμα(app) το οποιο εγκαθιστωντας το σε οποιοδηποτε windows mobile να εχω θεμα μετα με το κινητο(Κολληματα κ.τ.λ.)? Δεν ξερω γιατι αλλα δυσκολευομαι πολυ να πιστεψω κατι τετοιο. Μια δοκιμή θα σε πείσει.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εφόσον έχω δει μια ειδοποίηση, αυτή παραμένει στο notification center και εξηγούμαι. Έρχεται μήνυμα από π.χ. WhatsApp. Καπάκι έρχεται ακόμη ένα και το βλέπω πάνω στην οθόνη. Πριν προλάβει να φύγει, πατάω πάνω του και μεταφέρομαι στην εφαρμογή, όπου και βλέπω τα δύο (ή περισσότερα μηνύματα). Βγαίνω από την εφαρμογή και αν κατεβάσω το πάνω μέρος της οθόνης για να δω τις ειδοποιήσεις, είναι ακόμη εκεί αυτές που έχω ήδη διαβάσει. Το ίδιο συμβαίνει και με τα emails και επιπλέον γιανα δεις το επόμενο πρέπει να μπεις πάλι στην εφαρμογή, αν πατήσεις το πίσω. Θα έπρεπε δηλαδή, κατά την γνώμη μου, το πλήκτρο "πίσω", να σε μεταφέρει μέσα στην εφαρμογή και όχι στην αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εφόσον έχω δει μια ειδοποίηση, αυτή παραμένει στο notification center και εξηγούμαι. Έρχεται μήνυμα από π.χ. WhatsApp. Καπάκι έρχεται ακόμη ένα και το βλέπω πάνω στην οθόνη. Πριν προλάβει να φύγει, πατάω πάνω του και μεταφέρομαι στην εφαρμογή, όπου και βλέπω τα δύο (ή περισσότερα μηνύματα). Βγαίνω από την εφαρμογή και αν κατεβάσω το πάνω μέρος της οθόνης για να δω τις ειδοποιήσεις, είναι ακόμη εκεί αυτές που έχω ήδη διαβάσει. Το ίδιο συμβαίνει και με τα emails και επιπλέον γιανα δεις το επόμενο πρέπει να μπεις πάλι στην εφαρμογή, αν πατήσεις το πίσω. Θα έπρεπε δηλαδή, κατά την γνώμη μου, το πλήκτρο "πίσω", να σε μεταφέρει μέσα στην εφαρμογή και όχι στην αρχική οθόνη. Ξέρω τι εννοείς. Με τα email εμένα δεν μου το κάνει τόσο (είτε στον υπολογιστή αν τα διαβάσω είτε καπάκι απο το κινητό εξαφανίζονται), αλλά με το viber και το messenger γίνεται συχνά. Με το messenger μάλιστα, μπορεί να είμαι στο pc, να μιλάω απο εκεί, και να χτυπάει και στο κινητό το μήνυμα, και να παραμένει ειδοποιήση ότι δεν το έχω διαβάσει...! Αφού δε μου γίνεται με το mail, πιστεύω είναι θέματα των εφαρμογών και σιγά σιγά θα τα φτιάξουν.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 ενωσα το τηλ στο πισι κατεβασα 15 τραγουδια σε mp3 format σε φακελλο που ονομασα ΠΕΤΡΟΣ στην sd δεν τα διαβαζει ετσι αλλα ως αγνωστος καλλιτεχνης κανω κατι λαθος? καποιος καλος music player να τα χωσω ολα εκει? ευχαριστω lumia 630 Core player.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Core player.... Καλησπέρα Μήπως ξέρεις πως μπορώ να εγκαταστήσω μια trial της εφαρμογής; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος, να μην εμφανίζονται οι φωτογραφίες από Viber, WhatsApp κλπ στο live tile των "φωτογραφιών"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος, να μην εμφανίζονται οι φωτογραφίες από Viber, WhatsApp κλπ στο live tile των "φωτογραφιών"; Από τις φωτογραφίες προσθεσε όσες θες στις αγαπημένες και θα εμφανίζονται μόνο αυτες Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts