mobiuser Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδια εχει ακουσει κανεις αν θα κρατησει τη Glance screen στα νεα της κινητα η MS? Δεν ξέρω. Αλλά μάλλον έρχονται LED notifications στα Windows 10. Ποιός να ξέρει άραγε αν θα απαιτείται χωριστό LED hw για τα notifications. http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2015/03/Windows-10-Phone-Build-Leak-4-620x556.jpg Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Παίδες καλημέρα, Προσπαθώ να καταλάβω γιατί, δεν κατεβαίνει από το store η εφαρμογή batτery saver (βγάζει σφάλμα). Έκανα επανεκκίνηση αλλα δεν... Edited March 16, 2015 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Δεν ξέρω. Αλλά μάλλον έρχονται LED notifications στα Windows 10. Ποιός να ξέρει άραγε αν θα απαιτείται χωριστό LED hw για τα notifications. Το καλό που τους θέλω να χρησιμοποιούν το Home... :rolleyes: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Το καλό που τους θέλω να χρησιμοποιούν το Home... :rolleyes: Διαφωνώ. μετά από χρόνια χρήστης bb όταν πήγα σε wp το πλήγμα με την έλλειψη led ήταν μεγάλο. H glance screen βέβαια κάτι κάνει αλλά η παραμετροποίηση που μπορούσα να έχω στο bb για κάθε είδους notification με χρώματα ρυθμό κλπ, για μένα είναι αξεπέραστη. Χθες έστεινα ένα galaxy S5 και η led υλοποίηση είναι μίλια πίσω από bb 5ετίας... Εύχομαι πραγματικά η MS να δώσει βάση σε αυτό το κομμάτι είδικά από τη στιγμή που τα wp 10 προβλέπω να εισχωρήσουν στα επαγγελματικά περιβάλλοντα σε πρώτη φάση. Το led είναι MUST. Η ειδοποίηση στο home θα ήταν μια πατάτα για μένα.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Δεν διαφωνείς και σου εξηγώ γιατί: :lol: Τι γίνεται με όσους δεν έχουν led? Η θα χρησιμοποίησουν κάποιο που υπάρχει ή καθόλου. Άρα το home η λογική επιλογή... Και για τις νέες συσκευές rgb led στο home και γίνεται ό,τι χρώμα θες... Άρα το home είναι η λύση για ένα clean look. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Δεν διαφωνείς και σου εξηγώ γιατί: :lol: Τι γίνεται με όσους δεν έχουν led? Η θα χρησιμοποίησουν κάποιο που υπάρχει ή καθόλου. Άρα το home η λογική επιλογή... Και για τις νέες συσκευές rgb led στο home και γίνεται ό,τι χρώμα θες... Άρα το home είναι η λύση για ένα clean look. Και πάλι διαφωνώ εκτός κι αν ρυθμίζεται η έντασή του φωτός γιατί αν ανάβει όπως τώρα όταν πεθάνει η μπαταρία και μπει στη πριζα, τότε μέσα στη νύχτα θα γίνεται το δωμάτιο μέρα πράγμα ενοχλητικό.. Για μένα ένα μικρό λεντάκι δε χαλάει το look. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Προφανώς και ρυθμίζεται η ένταση του φωτός... Αφού έχει 3 leds γιατί να βάλουν 4ο? Και φυσικά χαλάει το look και τη συμμετρία... MS ακούει? Δέχομαι και προτάσεις για δουλειά. :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι στις παλιές συσκευές με hw backlit buttons κατά πόσον το κύκλωμα επιτρέπει την ενεργοποίηση του led backlit για καθένα πλήκτρο χωριστά. Έπειτα, δεν έχουν όλες οι παλιές συσκευές hw buttons και επίσης δεν έχουν όλες οι παλιές συσκευές backlit στα hw buttons . Τέλος δε γνωρίζουμε για ποιο led (backlit στα hw buttons/κάμερας/χωριστό για notifications) θα ενεργοποιείται η σχετική ρύθμιση και αν θα πάρουν τη σχετική δυνατότητα οι παλιές συσκευές, με το δεδομένο ότι λογικά θα απαιτηθεί νεότερο formware. Έχουμε δρόμο, και μπορεί στο τέλος να μην υλοποιηθεί τίποτε. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Προφανώς και ρυθμίζεται η ένταση του φωτός... Αφού έχει 3 leds γιατί να βάλουν 4ο? Και φυσικά χαλάει το look και τη συμμετρία... MS ακούει? Δέχομαι και προτάσεις για δουλειά. :lol: Εγώ προτείνω λεντάκι πάνω αριστερά πάντως. Κλασσικός τύπος. :p Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θεωρητικά τα φυσικά πλήκτρα σιγά σιγά θα εκλείψουν οπότε το led είναι μονόδρομος και στις περισσότερες υλοποιήσεις ούτε καν φαίνεται οπότε δεν χαλάει καμια συμμετρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πως θα μπορουσε να φωτιστει το windows logo χωρις να φωτιστει και το γυρω γυρω μαυρο πλαστικο, δεν το ξερω. Ειδικα ο μαυρος 'σταυρός' μεσα στο logo θα φαινοταν πανασχημος. 1000% προτιμοτερο το led. Ισως μεχρι το 2016 να εχουν βαλει κανενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι στις παλιές συσκευές με hw backlit buttons κατά πόσον το κύκλωμα επιτρέπει την ενεργοποίηση του led backlit για καθένα πλήκτρο χωριστά. Λογικά θα κρατήσουν το feature σε ναυαρχίδες, που το επιτρέπουν απ' όσο ξέρω... Έπειτα, δεν έχουν όλες οι παλιές συσκευές hw buttons και επίσης δεν έχουν όλες οι παλιές συσκευές backlit στα hw buttons . βλ 1 Πως θα μπορουσε να φωτιστει το windows logo χωρις να φωτιστει και το γυρω γυρω μαυρο πλαστικο, δεν το ξερω. Ειδικα ο μαυρος 'σταυρός' μεσα στο logo θα φαινοταν πανασχημος. Κάτσε δες ένα ξεφόρτιστο 925 πχ... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι στις παλιές συσκευές με hw backlit buttons κατά πόσον το κύκλωμα επιτρέπει την ενεργοποίηση του led backlit για καθένα πλήκτρο χωριστά. Λογικά θα κρατήσουν το feature σε ναυαρχίδες, που το επιτρέπουν απ' όσο ξέρω... Από περιέργεια, σε ποια Lumia μέχρι τώρα, το κύκλωμα ανάβει το led του Windows button με σβηστά τα led των άλλων δύο hw buttons; Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδιά δεν υπάρχει λογική να μπούνε σε αυτή τη διαδικασία εκτος κι αν με καποιο τροπο το δωσουν στις υπαρχουσες συσκευες. Αλλιως ενα led αρκει όπως άλλωστε κάνουν όλες οι υπολοιπες εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) mobi , δεν έχω τη δυνατότητα να σου απαντήσω αυτή τη στιγμή. Πάντως ναι, μέσα απο Care Suite στο test mode έχει επιλογή σε συσκευές να ανάψεις μόνο το home απ' όσο ξέρω... galanis, ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχει λογική να χρησιμοποιήσουν κι άλλο led απ την στιγμή που έχουν το home... Οι άλλοι δεν εχουν. ΥΓ: mobi, τσέκαρε: http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-925/227950-2.htm δυστυχώς δεν μπορώ να μπω σε test mode με το 930... ΥΓ2: Κατάφερα και μπήκα σε test mode. Το 930 δεν φαίνεται να έχει την ίδια επιλογή με το εικονιζόμενο 920, αλλά έχει και για 3 πλήκτρα μαζί0 Θα δω μήπως δοκιμάσω και κάποιο προηγούμενης γενιάς... http://i61.tinypic.com/vhgwp2.jpg Edited March 16, 2015 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πολύ πιθανόν το notification led να είναι χωριστό. Εδώ λέει ότι προβλέπεται εξειδικευμένο notification led ήδη στο WP 8.1 update2 μάλλον https://dev.windowsphone.com/en-US/OEM/docs/Phone_Bring-Up/2.9__Notification?logged_in=1 2.9: Notification Phone bring-up > Windows Phone 8.1 Chassis Requirements Specification > 2: Components January 28, 2015 Applies to: Windows Phone hardware development Consistent notification will help keep the phone experience as simple to understand as possible and ensure a common Windows Phone user notification experience. 2.9.1 NLEDs (optional) The phone may optionally include notification LEDs (NLEDs). και εδώ ότι κάποια Lumia ήδη έχουν notification LED αλλά ανενεργό προς το παρόν. http://wmpoweruser.com/lumia-735-has-a-secret-notification-led-pictures/ http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2015/03/lumia-735-screen.jpg http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2015/03/lumia-735-led-2.jpg http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2015/03/lumia-735-led.jpg Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αν δεν υπάρχει σε όλα τα Lumia κρυφό ή φανερό led, θα προτιμούσα να έχω την δυνατότητα να ανάβει το home μέσα από κάποια ρύθμιση, αν θέλω. Φυσικά δεν με ενδιαφέρει αν βάλουν ή ενεργοποιήσουν κρυφά led σε νεότερες συσκευές. Αυτήν έχω, σε αυτήν θέλω να βλέπω αν υπάρχουν ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πάντως θα 'θελα κι εγώ led notification. Στο q10 βολεύει πάρα πολύ. Τώρα, αν μπορούν να ανάψουν ξεχωριστά από τα άλλα 2 capacitive buttons, και σε διαφορετικό χρώμα, πιστεύω θα ήταν το ιδανικό. Αν δε μπορούν και υπάρχουν αυτά τα κρυφά leds, που αναφέρει ο mobiuser, δε νομίζω ότι "θα με χαλάσει". Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 https://dev.windowsphone.com/en-US/OEM/docs/Phone_Bring-Up/2.9__Notification?logged_in=1 Νομίζω το ζουμί είναι ότι, όπως λέει και στο άρθρο, ποιος ξέρει τι άλλα έχουν βάλει στα κινητά και περιμένουν ενεργοποίηση. Πιστέυω ότι παίρνουν τις πατέντες τις nokia (ξεκίνησαν με gestures, τώρα τα led) και τις περνάνε μια μια απο optimization του λειτουργικού και έπειτα τις ενσωματώνουν, και έχουν και το suggestion απο τους χρήστες ώστε να βλέπουν τι θα ενεργοποίησουν πιο γρήγορα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις. edit: Όχι ακριβώς πατέντες. Υλοποιήσεις απο προηγούμενες συσκευές, όπως symbian. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 edit: Όχι ακριβώς πατέντες. Υλοποιήσεις απο προηγούμενες συσκευές, όπως symbian. Τι μου θύμησες τώρα.. Nokia N8, με το φυσικό πλήκτρο να αναβοσβήνει.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Τι μου θύμησες τώρα.. Nokia N8, με το φυσικό πλήκτρο να αναβοσβήνει.. χαχαχα... αν και δεν είχα ποτέ, τα έβλεπα και τα ζήλευα γιατί, αν μη τι άλλο, ήταν ξεχωριστά! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 χαχαχα... αν και δεν είχα ποτέ, τα έβλεπα και τα ζήλευα γιατί, αν μη τι άλλο, ήταν ξεχωριστά! Ναι, ήταν πολύ ωραίο. Ίδιο και καλύτερο είχε το Ν86 με την "αναπνοή"..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας, τα WP8. Αρκετά με το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Όλο μου το ψηφιακό οικοσύστημα είναι στην Google (email, calendar, contacts, chrome κλπ). Φυσικά έχω και ένα λογαριασμό Hotmail, στον οποίο από ότι είδα μπορώ να μεταφέρω calendar και contacts. Αγοράζοντας μία συσκευή με Windows Phone 8.1, και με γνώμονα ότι όλα είναι στην Google θα έχω ιδιαίτερα προβλήματα; Στο iOS που ήμουν κάποτε όλα ήταν μία χαρά, στο android εννοείται όλα ok. - Στα Windows Phone;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Όλο μου το ψηφιακό οικοσύστημα είναι στην Google (email, calendar, contacts, chrome κλπ). Φυσικά έχω και ένα λογαριασμό Hotmail, στον οποίο από ότι είδα μπορώ να μεταφέρω calendar και contacts. Αγοράζοντας μία συσκευή με Windows Phone 8.1, και με γνώμονα ότι όλα είναι στην Google θα έχω ιδιαίτερα προβλήματα; Στο iOS που ήμουν κάποτε όλα ήταν μία χαρά, στο android εννοείται όλα ok. - Στα Windows Phone;; Emails, calendar και επαφές συγχρονίζονται κανονικά. Chrome δεν υπάρχει καθόλου στα WP όπως και κάποιες ακόμα επίσημες εφαρμογές της google (βλέπε youtube) αλλά υπάρχουν από τρίτους developers που είναι εξαιρετικές όπως για παράδειγμα το Tubecast! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts