alex_gate_7 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Potential of Live Lock Screen API Περίεργα πράγματα... Μήπως το παρακάνουν λίγο? :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Potential of Live Lock Screen API Περίεργα πράγματα... Μήπως το παρακάνουν λίγο? :lol: έχουν πάρει φόρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Στο θέμα του καιρού μπουμπουνίζει... Σε τυχόν θέμα για το NBA θα μου δείχνει τον Lebron να καρφώνει? :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Στο θέμα του καιρού μπουμπουνίζει... Σε τυχόν θέμα για το NBA θα μου δείχνει τον Lebron να καρφώνει? :lol: Και στα του ήχου θα έχει τον Αμερικανό σχολιαστή! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ρε παιδια βοηθηστε με σας παρακαλω σε ενα θεμα που προεκυψε, μεχρι προχθες ειχα 8.1 developer στο ativ μου και οταν ειχα εγκατεστημενες τις εφαρμογες onedrive και facebook πατουσα σε μια φωτο επελεγα κοινοπιηση και μου εβγαζε τις επιλογες fb και onedrive για να τις ανεβασω, μετα το downgrade που εκανα και πηγα παλι στα επισημα 8 που ξερουμε αυτες τις επιλογες δεν μου τις βγαζει πια και ας εχω το fb και το onedrive εγκατεστημενο και πρεπει να ανεβαζω απο τα ιδια προγραμματα οτι θελω αναγκαστικα, στη κοινοπιηση μου βγαζει μονο αυτη τη βλακεια το onenote και κατι αλλες βλακειες, μηπως υπαρχει καποια ρυθμηση που πρεπει να κανω? Η αληθεια ειναι πως οταν ειχα τα 8 πριν παω στη dev νομιζω πως μου τις εβγαζε τις επιλογες αλλα δεν ειμαι σιγουρος δεν θυμαμε καλα. Παρακαλω θα ηθελα τα φωτα σας σε αυτο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ρε παιδια βοηθηστε με σας παρακαλω σε ενα θεμα που προεκυψε, μεχρι προχθες ειχα 8.1 developer στο ativ μου και οταν ειχα εγκατεστημενες τις εφαρμογες onedrive και facebook πατουσα σε μια φωτο επελεγα κοινοπιηση και μου εβγαζε τις επιλογες fb και onedrive για να τις ανεβασω, μετα το downgrade που εκανα και πηγα παλι στα επισημα 8 που ξερουμε αυτες τις επιλογες δεν μου τις βγαζει πια και ας εχω το fb και το onedrive εγκατεστημενο και πρεπει να ανεβαζω απο τα ιδια προγραμματα οτι θελω αναγκαστικα, στη κοινοπιηση μου βγαζει μονο αυτη τη βλακεια το onenote και κατι αλλες βλακειες, μηπως υπαρχει καποια ρυθμηση που πρεπει να κανω? Η αληθεια ειναι πως οταν ειχα τα 8 πριν παω στη dev νομιζω πως μου τις εβγαζε τις επιλογες αλλα δεν ειμαι σιγουρος δεν θυμαμε καλα. Παρακαλω θα ηθελα τα φωτα σας σε αυτο το θεμα. Κοίτα αν στις ρυθμίσεις για τα αντίγραφα ασφαλείας είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη αποστολή για φωτογραφίες και βίντεο. Έτσι θα ανεβαίνουν αυτόματα στο Onedrive ότι φωτογραφία ή βίντεο βγάζεις με τη συσκευή σου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Κοίτα αν στις ρυθμίσεις για τα αντίγραφα ασφαλείας είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη αποστολή για φωτογραφίες και βίντεο. Έτσι θα ανεβαίνουν αυτόματα στο Onedrive ότι φωτογραφία ή βίντεο βγάζεις με τη συσκευή σου. Την ενεργοποιησα αλλα επειδη θελω να επιλεγω τη φωτο που θελω και να την ανεβαζω παλι την επιλογη αυτη οταν παταω κοινοποιηση δε μου τη βγαζει ακομα :( Δεν υπαρχει κανενας τροπος να μου το βγαζει ετσι οπως μου το εβγαζε με τα 8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δοκίμασε ένα soft reset Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Δοκίμασε ένα soft reset Μολης εκανα softreset αλλα παλι τα ιδια :( Οι μονες επιλογες που μου βγαζει στη κοινοποιηση οταν παταω σε μια φωτο ειναι: αγγιγμα και αποστολη, μηνυματα, hotmail, chaton, minidiary και onenote, το onedrive και το facebook αφαντα, να ανυσηχυσω ειναι καποιο bug ή δεν ειναι κατι σοβαρο? ρωταω γιατι πριν το downgrade μου τα εβγαζε γι αυτο. Edited July 31, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις τις εφαρμογές. Εν τω μεταξύ, http://wmpoweruser.com/office-touch-for-windows-coming-to-windows-phone-in-coming-months/ Office Touch for Windows coming to Windows Phone “in coming months” Long time Microsoft watcher Paul Thurrott has posted on Windowsitpro.com that he expects Microsoft’s new version of Office designed for Touch to come to Windows and Windows Phone “in coming months”. The updated software is courtesy of Microsoft’s new Universal apps initiative and he notes that this app will be a superset of the Office for iPad app, featuring even more functionality, and will be ideally suited for the coming even larger 6-7 inch Windows Phone phablets. Calling the iPad version of Office “Office Mobile”, he said “Windows Phone will soon catapult past them with the same full-featured Office Touch that Windows tablet and PC users will get.” He notes the work is part of a new focus on Microsoft on Windows Phone for work, with the updates OS now a lot more manageable and filled with new enterprise-friendly features. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μολης εκανα softreset αλλα παλι τα ιδια :( Οι μονες επιλογες που μου βγαζει στη κοινοποιηση οταν παταω σε μια φωτο ειναι: αγγιγμα και αποστολη, μηνυματα, hotmail, chaton, minidiary και onenote, το onedrive και το facebook αφαντα, να ανυσηχυσω ειναι καποιο bug ή δεν ειναι κατι σοβαρο? ρωταω γιατι πριν το downgrade μου τα εβγαζε γι αυτο. Τις έχεις εγκαταστήσει τις εφαμογές αυτες (facebook,onedrive); Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Τις έχεις εγκαταστήσει τις εφαμογές αυτες (facebook,onedrive); Ναι τις εχω εγκαταστησει κανονικα και εχω κανει log in με το λογριασμο μου και στις 2 εφαρμογες αντιστοιχα, πως ειναι δινατον να μου βγαζει το onenote και να μη μου βγαζει το fb και το onedrive, αν θελετε και οποιος εχει τα 8 δοκιμαστε το κι εσεις μια να μου πειτε αν σας τα βγαζει. Edited July 31, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι επιλογές κοινοποίησης δεν προστέθηκαν με τα 8.1; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι επιλογές κοινοποίησης δεν προστέθηκαν με τα 8.1; Γι αυτο σας λεω να δοκιμασετε κι εσεις οποιος εχει ακομα τα 8, πριν βαλω τη dev και πριν κανω το downgrade οταν το ειχα στην αρχη το κινητο μαμισιο δε θυμαμε καθολου αν ειχα αυτη τη δυνατοτητα εκτος και αν το αλλαξαν τωρα και τις κανανε συμβατες για 8.1. EDIT: Μεχρι και το viber που εγκατεστησα μολης τωρα μου το βγαζει στη κοινοποιηση. Edited July 31, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Γι αυτο σας λεω να δοκιμασετε κι εσεις οποιος εχει ακομα τα 8, πριν βαλω τη dev και πριν κανω το downgrade οταν το ειχα στην αρχη το κινητο μαμισιο δε θυμαμε καθολου αν ειχα αυτη τη δυνατοτητα εκτος και αν το αλλαξαν τωρα και τις κανανε συμβατες για 8.1. EDIT: Μεχρι και το viber που εγκατεστησα μολης τωρα μου το βγαζει στη κοινοποιηση. Για φωτογραφία, με 8.1 DP, έχω τις παρακάτω επιλογές κοινοποίησης: Τα 4 mails μου ( 2 outlook, 2 gmail ), OneNote, Facebook Beta, Messaging, Messenger, Office Lens, OneDrive, Viber, Whatsapp. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Γι αυτο σας λεω να δοκιμασετε κι εσεις οποιος εχει ακομα τα 8, πριν βαλω τη dev και πριν κανω το downgrade οταν το ειχα στην αρχη το κινητο μαμισιο δε θυμαμε καθολου αν ειχα αυτη τη δυνατοτητα εκτος και αν το αλλαξαν τωρα και τις κανανε συμβατες για 8.1. EDIT: Μεχρι και το viber που εγκατεστησα μολης τωρα μου το βγαζει στη κοινοποιηση. Σε 8αρια η επιλογη για ανεβασμα στο onedrive δεν ειναι στο Κοινοποιηση ... ειναι πιο κατω στην λιστα ξεχωριστα Edited July 31, 2014 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Για φωτογραφία, με 8.1 DP, έχω τις παρακάτω επιλογές κοινοποίησης: Τα 4 mails μου ( 2 outlook, 2 gmail ), OneNote, Facebook Beta, Messaging, Messenger, Office Lens, OneDrive, Viber, Whatsapp. Καλα με τα 8.1 DP κι εγω τα ειχα αυτα συν το fb και το onedrive, τωρα με τα 8 εχω viber, onenote κτλπ αυτα που ανεφερα και πριν τελως παντων αλλα fb και onedrive πουθενα, και οσο και να σπαω το κεφαλι μου να θημυθω αν τα ειχα πριν βαλω τη DP δε μπορω να θυμηθω, κατα τη γνωμη μου προφανως πιστευω πως ακομη και να τα ειχα λογικα fb και ειδικα onedrive εχουν συγχρονιστει με τα 8.1 γι αυτο δεν υπαρχουν στις επιλογες κοινοποιησης ειναι η μονη λυση που μπορω να δωσω διοτι δε νομιζω να ειναι καποιο bug και soft reset εκανα και ολα βουτυρο μου δουλευουν με τα 8 και πριν το soft reset παλι βουτηρο δουλευαν, δεν εχω αλλη εξηγηση. Αν μας πει καποιος που εχει ακομα 8 θα καταλαβουμε περισοτερα. Edited July 31, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount09112016 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Στο Microsoft Exchange Account βλέπω ότι έχει την επιλογή για συγχρονισμό των "Εργασιών" (φαντάζομαι εννοεί τα tasks). Ωστόσο δεν βλέπω αντίστοιχη εφαρμογή Εργασιών-Tasks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Υπάρχει κάποιος με Cyan να μας πει οι φωτό γενικά η κάμερα πως του φαίνεται; (και με τι κινητό) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Με το 1520 δεν είδα καμία διαφορά στις φωτογραφίες Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Διάβασα αυτό: "Unlike the mostly standards-based ‘desktop’ web, many modern mobile web pages were designed and built for iOS and the iPhone. This results in users of other devices often receiving a degraded experience" "We updated the User Agent string in IE on Windows Phone to increase the number of sites that would correctly deliver the best mobile content" Ισχύει; Δηλαδή, Ο browser των Windows Phone δηλώνεται πλέον ως iOS Safari για να διορθώσει τα προβλήματα συμβατότητας που αντιμετωπίζουν τα WP8 κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο? Εδώ σε αυτήν την είδηση δεν το αναφέρει ξεκάθαρα αλλά όντως αλλάζει τον user-agent: http://wmpoweruser.com/microsoft-details-broad-changes-to-ie11-mobile-in-wp8-1-update-1-to-make-it-more-compatible-with-the-ios-and-android-mobile-web/ Edited August 1, 2014 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Διάβασα αυτό: "Unlike the mostly standards-based ‘desktop’ web, many modern mobile web pages were designed and built for iOS and the iPhone. This results in users of other devices often receiving a degraded experience" "We updated the User Agent string in IE on Windows Phone to increase the number of sites that would correctly deliver the best mobile content" Ισχύει; Δηλαδή, Ο browser των Windows Phone δηλώνεται πλέον ως iOS Safari για να διορθώσει τα προβλήματα συμβατότητας που αντιμετωπίζουν τα WP8 κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο? ε καλά όχι και έτσι :p διάβασε αυτό το άρθρο http://www.theverge.com/2014/7/31/5956163/windows-phone-8-1-update-internet-explorer-mobile-changes απλά πολλά sites ακολουθούν διαφορετικά standards στην κωδικοποίηση τους από αυτά που καθιέρωσε η Ms λόγω του iPhone και επειδή είναι τεμπέληδες Edited August 1, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 ε καλά όχι και έτσι :p διάβασε αυτό το άρθρο http://www.theverge.com/2014/7/31/5956163/windows-phone-8-1-update-internet-explorer-mobile-changes απλά πολλά sites ακολουθούν διαφορετικά standards στην κωδικοποίηση τους από αυτά που καθιέρωσε η Ms λόγω του iPhone και επειδή είναι τεμπέληδες To the Verge είπαμε είναι "πληρωμένο" απο την apple. Δεν θα μου τα αλλάζετε κάθε χρόνο. Που είναι ο Colosos τώρα :) Και όμως είναι αλήθεια: Επίσημο λινκ We updated the User Agent string in IE on Windows Phone to increase the number of sites that would correctly deliver the best mobile content. This continues an unfortunate pattern that all browsers have had to deal with and most web developers have run into. For example, there is an interesting discussion from as early as 2006 in a WebKit bug entitled "Safari lies. Reports itself as Mozilla, Gecko and KHTML too." When we shipped IE11 on the desktop, we added the token "like Gecko" to the string because it significantly improved compatibility with desktop sites. Chrome and Opera claim to be like Gecko and Safari in order to be compatible with web content. Μην μπούμε στην διαδικασία να κρίνουμε τα "λάθη" της MS απο το 2000 στην σχεδίαση των ιστοσελίδων άλλα και τις ελλείψεις της. Είναι γνωστά σε όσους ασχολούνται. Κάποτε ήθελαν τα πάντα να είναι συμβατά με το ΙΕ και είχαν και στάμπα. Άλλαξαν όμως τα πργματα και τώρα ανακάλυψαν ότι δεν είναι σωστός αυτός ο τρόπος; Αυτή το δημιούργησε αυτό το πρόβλημα και τώρα το αντιμετωπίζει. Προσωπικά, δεν με πειράζει να διορθώσει το συγκεκριμένο θέμα ότι και αν κάνει. Δεν είναι πρόβλημα το τι θα λέει το user agent αλλά το τι θα βλέπει ο τελικός χρήστης. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 συμφωνώ απλά η πρόταση "δηλώνεται πλέον ως iOS Safari " λέω πως είναι λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αστειεύομαι και λιγάκι οπως πχ με το the verge. Μην με παρεξηγησετε :) Αυτό το "θέμα" πάντως το ειχα και στο Ν9! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts