mr_47 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 δυσκολο το κοβω να δωσει OTG η MS>.. montoya@ ναι ΟΚ εννοω απο αποψη χωρου τι γινεται... mr_47 ναι αυτο εχω και βολευομαι , ενας φιλος εχει NOKIA και εχει θεμα χωρου...του προτεινα να ανεβασει στο onedrive (εχει 40GB) αλλα δεν ειναι και η καλυτερη λυση... Για να έχει θέμα, μάλλον το 920 θα έχει. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να μεταφέρει κάποια από τα αρχεία του στον υπολογιστή του, μέσω usb. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 δυσκολο το κοβω να δωσει OTG η MS>... και όμως αν το ψάξεις, θα δεις οπτι είναι αναπμεσα σε αυτά που ακούστηκαν για τα 8.1 Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 και όμως αν το ψάξεις, θα δεις οπτι είναι αναπμεσα σε αυτά που ακούστηκαν για τα 8.1 Φαντάζομαι όμως οτι θα είναι μόνο για τις καινούριες συσκευές ή μήπως έχουν το hardware και οι παλιές και απλά είναι θέμα software για να το ενεργοποιήσουν; Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 "Show more Tiles" option will be available on phones with display size of 4.5" to 5" including Lumia 920, 925, 1020 and ATIV S. Πηγή https://twitter.com/Nawzil8/status/449939156127723520 http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/1939550_645365298844291_398857676_o_zps3ee31ab9.jpg Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Φαντάζομαι όμως οτι θα είναι μόνο για τις καινούριες συσκευές ή μήπως έχουν το hardware και οι παλιές και απλά είναι θέμα software για να το ενεργοποιήσουν; Εγώ καταλαβαίνω το δεύτερο 12:01 μ.μ. - 14 Μαρ 2014 NAWZIL: "USB Storage detected. Tap to view files." Tapping on it opens the File Manager and shows the files. USB OTG on #WindowsPhone8.1 Guilherme S. Manso: can I plug and external HD on my WP and transfer data between them?? :S NAWZIL: Yes, that's what this is about. Christian Just: on which Phone did it work? NAWZIL: On any phone with Windows Phone 8.1 ... Sahil Sao: is copy, paste, move, create folder, delete folder, can be done on #windowsphone8.1 NAWZIL: Yes. ... Alfandy»^: can we update the windowsphone8 to windowsphone8.1? NAWZIL: Yes ... Yaghoub ~_~ Q do u know that it support NTFS or not?! NAWZIL: Of course, it does. Edited March 30, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Κάπου είχε αναφερθεί αλλά δεν μπορώ να το βρω? Τα προσωρινά αρχεία πως σβήνονται? Έχει η κοπέλα μου το 820 και έχουν φτάσει το 1GB :shock: :shock: ... Τα σβήνει αλλά δεν αλλάζει ούτε μετά από επανεκκίνηση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Κάπου είχε αναφερθεί αλλά δεν μπορώ να το βρω? Τα προσωρινά αρχεία πως σβήνονται? Έχει η κοπέλα μου το 820 και έχουν φτάσει το 1GB :shock: :shock: ... Τα σβήνει αλλά δεν αλλάζει ούτε μετά από επανεκκίνηση... Στην εφαρμογη ελεγχος χωρου Lumia δεν εχεις στην αναλυση την επιλογη να σβησεις τα προσωρινα αρχεια? ... εκτος αν δεν εχεις Lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Στην εφαρμογη ελεγχος χωρου Lumia δεν εχεις στην αναλυση την επιλογη να σβησεις τα προσωρινα αρχεια? ... εκτος αν δεν εχεις Lumia. Το μισό ποστ μου διάβασες ε? :lol::lol::lol::lol: Όλα οκ μετά από ένα soft reset άλλαξε η ένδειξη καθώς πριν δεν άλλαζε ο αριθμός ακόμα και μετά την "διαγραφή προσωρινών αρχείων" Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εγώ καταλαβαίνω το δεύτερο Αυτά είναι...και NTFS μη μου τα λες έτσι απότομα :) Αν τελικά ισχύουν όλες αυτές οι αλλαγές θα είναι τεράστια αναβάθμιση, όχι οτι δε χαίρομαι και τώρα το 920, αλλά μου χει μείνει και το καλώδιο otg που είχα από το S3 ευκαιρία είναι μην πάει χαμένο :p Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Αυτά είναι...και NTFS μη μου τα λες έτσι απότομα :) Αν τελικά ισχύουν όλες αυτές οι αλλαγές θα είναι τεράστια αναβάθμιση, όχι οτι δε χαίρομαι και τώρα το 920, αλλά μου χει μείνει και το καλώδιο otg που είχα από το S3 ευκαιρία είναι μην πάει χαμένο :p αμα δωσουν OTG θα ειναι αριστη κινηση... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καταπληκτικά πράγματα.... Να δω πως θα αντέξουμε την αναμονή μέχρι το καλοκαίρι :D :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καταπληκτικά πράγματα.... Να δω πως θα αντέξουμε την αναμονή μέχρι το καλοκαίρι :D :D Γιατί να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι?! Έως τέλος Απριλίου θα έχουμε τη developer preview. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Μιας και το ανέφερες... Μπορει κάποιος να μου πει αναλυτικά τι είναι και πως το κάνεις το dev preview.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Η developer preview είναι μία μέθοδος της Microsoft που επιτρέπει σε προγραμματιστές αλλά και σε "enthusiasts", όπως εμείς, να εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού πολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Τυπικά πρέπει να είσαι developer (απλά κάνεις μια δωρεάν εγγραφή εδώ). Κατεβάζεις αυτήν την εφαρμογή στο κινητό, και μόλις γίνει διαθέσιμη η preview, κάνεις έλεγχο για νέες ενημερώσεις. Με αυτόν τον τρόπο παίρνεις την έκδοση της Microsoft χωρίς τα επιπλέον καλούδια που αναμένεται να προσθέσει η Nokia αργότερα σε κάποιο firmware (Mόλις βγει το firmware θα μπορείς να το εγκαταστήσεις βέβαια μέσω αναβάθμισης). Αν μπορεί κάποιος mod ας το προσθέσει ως διαδικασία στο πρώτο post για να διευκολυνθούν όσα μέλη ενδιαφέρονται. Edited March 30, 2014 by theo_s27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση... Δηλ παίρνεις το update πριν να είναι 100% έτοιμο? Προφανώς με κάποια "λαθη" πχ που πρόκειται να διορθωθούν... Κάτι σαν beta έκδοση?? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παίρνεις την 100% έτοιμη και τελική έκδοση, δεν είναι beta. Απλά καθυστερεί να κυκλοφορήσει επίσημα γιατί περνάει από ελέγχους από τους παρόχους και επίσης κάθε κατασκευαστής (βασικά μόνο η Nokia) προσθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, όσοι κατεβάσαμε την GDR3 μέσω dev preview, πήραμε την τελική έκδοση, απλά περιμέναμε κάποιους μήνες μέχρι να κυκλοφορήσει και το Nokia Black. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Α οκ... Ευχαριστώ πολύ... θα το κάνω οπότε... :):):) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παίρνεις την 100% έτοιμη και τελική έκδοση, δεν είναι beta. Απλά καθυστερεί να κυκλοφορήσει επίσημα γιατί περνάει από ελέγχους από τους παρόχους και επίσης κάθε κατασκευαστής (βασικά μόνο η Nokia) προσθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, όσοι κατεβάσαμε την GDR3 μέσω dev preview, πήραμε την τελική έκδοση, απλά περιμέναμε κάποιους μήνες μέχρι να κυκλοφορήσει και το Nokia Black. Εφόσον κάποιος εγκαταστήσει το dev preview, χάνει εγγύηση κλπ; Ή, επειδή είναι official λειτουργικό, δεν τίθεται τέτοιο θέμα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Με την GDR3, η επίσημη θέση της MS ήταν ότι χάνεις και την εγγύηση της συσκευής. Αν και το πιθανότερο είναι απλά να θέλουν να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που κολλήσει η συσκευή κατά την αναβάθμιση, μιας και δεν είναι ο επίσημος τρόπος για upgrade. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να κάνεις roll back με φλασάρισμα, αλλά δεν αναφέρθηκε να αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Με την GDR3, η επίσημη θέση της MS ήταν ότι χάνεις και την εγγύηση της συσκευής. Αν και το πιθανότερο είναι απλά να θέλουν να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που κολλήσει η συσκευή κατά την αναβάθμιση, μιας και δεν είναι ο επίσημος τρόπος για upgrade. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να κάνεις roll back με φλασάρισμα, αλλά δεν αναφέρθηκε να αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα. Χμ.. Φλασάρισμα ακούω και σκέφτομαι Android... :rolleyes: Νομίζω ότι θα αντέξω να περιμένω την official. Να δω και αντιδράσεις από όσους θα βάλουν την developer preview. Thanks! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Χμ.. Φλασάρισμα ακούω και σκέφτομαι Android... :rolleyes: Νομίζω ότι θα αντέξω να περιμένω την official. Να δω και αντιδράσεις από όσους θα βάλουν την developer preview. Thanks! :) Νομίζω ότι θα υποκύψεις στον πειρασμό (όπως και άλλα μέλη που δίσταζαν στην αρχή) μόλις δεις εντυπώσεις από εμάς. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Νομίζω ότι θα υποκύψεις στον πειρασμό (όπως και άλλα μέλη που δίσταζαν στην αρχή) μόλις δεις εντυπώσεις από εμάς. :lol: Χαχα :lol: Και κάτι τέτοια posts δε βοηθάνε να κρατηθώ! :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εγώ είμαι από τους πρώτους που έβαλαν την dev preview έκδοση στο GDR2. Καμία παρενέργεια, κανένα bug, και η διαδικασία πολύ απλή. Δεν έχω ακούσει κανέναν στα σχετικά με WP νήματα εδώ να του έβγαλε θέμα και ούτε φυσικά να χρειάστηκε φλασάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Τυπικά πρέπει να είσαι developer (απλά κάνεις μια δωρεάν εγγραφή εδώ). Είσαι σίγουρος ότι η εγγραφή είναι δωρεάν; Έχω την εντύπωση ότι αν πχ φτιάξεις εφαρμογή και θες να τη βάλεις στο store πρέπει να έχεις λογαριασμό developer ο οποίος είναι κάπου στα 19$.. Μπορεί να κάνω και λάθος γιατί το είχα δει πριν πολύ καιρό Edited March 31, 2014 by Metaladis Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Είσαι σίγουρος ότι η εγγραφή είναι δωρεάν; Έχω την εντύπωση ότι αν πχ φτιάξεις εφαρμογή και θες να τη βάλεις στο store πρέπει να έχεις λογαριασμό developer ο οποίος είναι κάπου στα 19$.. Μπορεί να κάνω και λάθος γιατί το είχα δει πριν πολύ καιρό Είναι εγγραφή για το App Studio, το οποίο είναι απολύτως δωρεάν και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μια εφαρμογή και να τη χρησιμοποιήσεις μόνο στο δικό σου κινητό. Δεν μπορείς να την ανεβάσεις στο store δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts