montoya_42 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 :lol: Πρέπει να ακούμε τους παλιούς έτσι; Τέλος καλό όλα καλά. Πάμε για τα καλύτερα πλέον... Thanks Mike!!!! Εννοείται πως ο λόγος μιας παλιάς καραβάνας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα......;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 8.1 σε 920... με ράδιο... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 8.1 σε 920... με ράδιο... ;) Βλέποντας το video παρατήρησα σε ένα σημείο στις ρυθμίσεις την επιλογή project my screen. Μέσα στο μενού αναφέρει κάτι με σύνδεση μέσω USB. Θα μπορούμε να συνδέσουμε το κινητό με τηλεόραση ενσύρματα στο WP 8.1 ή ονειρεύομαι?? :wacko: Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Έκανα επανεκκίνηση σήμερα μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης της γρήγορης ματιάς επειδή το ζήτησε για να μπορέσω να δω τι καινούριο προστέθηκε. Η μπαταρία ήταν στο 100% μόλις το είχα βγάλει από την πρίζα και μετά την επανεκκίνηση η μπαταρία πήγε στο 32% και το ξαναφορτίζω.. Να υποθέσω bug; Το έκανε και σε άλλους; Με 100% μπαταρία, μετά την "απαιτούμενη" επανεκκίνηση είχα 19%!:confused: Αλλά επειδή με τη μια το θεώρησα κουλό, ένανα μια επανεκκίνηση ακόμα και πήγε στο 96%.. Οπότε όλα καλά. Ασχετο, αλλά με την Black δε μου αρέσει καθόλου το post processing που κάνει από άποψη χρωμάτων. Είναι λίγο ψόφιο.. Η Amber ήταν αρκετά "ζωηρή" σ αυτό το θέμα, αλλά την προτιμούσα. Σε σας αρέσει;; Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Με 100% μπαταρία, μετά την "απαιτούμενη" επανεκκίνηση είχα 19%!:confused: Αλλά επειδή με τη μια το θεώρησα κουλό, ένανα μια επανεκκίνηση ακόμα και πήγε στο 96%.. Οπότε όλα καλά. Ασχετο, αλλά με την Black δε μου αρέσει καθόλου το post processing που κάνει από άποψη χρωμάτων. Είναι λίγο ψόφιο.. Η Amber ήταν αρκετά "ζωηρή" σ αυτό το θέμα, αλλά την προτιμούσα. Σε σας αρέσει;; Μπορείς να αλλαξεις το προφίλ των χρωμάτων απο τις ρυθμίσεις/οθόνη προφιλ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μπορείς να αλλαξεις το προφίλ των χρωμάτων απο τις ρυθμίσεις/οθόνη προφιλ Σωστός, αλλά με ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα που θα έχω στο pc και στο χαρτί, όχι τι θα βλέπω στην οθόνη. Μιλάω πάντα για τις φωτοφραφίες..όχι για τα χρώματα της οθόνης γενικότερα. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ούτε εμένα μ' αρέσει το post processing. Πάντα οι φωτο περνάνε απο Fhotoroom με sharpening, vibrance και μερικά ακόμα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Παιδια το νεο update του Pocket file manager εδωσε full προσβαση στην sd. Δεν ξερω πως και γιατι αλλα δουλευει. Δεν το τεσταρα πολυ αλλα δοκιμασα να κανω φακελους στις φωτο και τους εμφανιζει κανονικα στην εφαρμογη που βλεπουμε τις φωτο! Οπως και ενα αρχειο που κατεβασα το αποθηκευσε στην sd! Πιστευω ειναι σημαντικο γιατι πολλους αποθαρρυνε η ελλειψη file manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Παιδια το νεο update του Pocket file manager εδωσε full προσβαση στην sd. Δεν ξερω πως και γιατι αλλα δουλευει. Δεν το τεσταρα πολυ αλλα δοκιμασα να κανω φακελους στις φωτο και τους εμφανιζει κανονικα στην εφαρμογη που βλεπουμε τις φωτο! Οπως και ενα αρχειο που κατεβασα το αποθηκευσε στην sd! Πιστευω ειναι σημαντικο γιατι πολλους αποθαρρυνε η ελλειψη file manager. Καλησπέρα. Ο Pocket File Manager είναι αξιόπιστος; Εννοώ, είναι απ' τον developer που έφτιαξε τον SysApp Pusher και βλέπω και σχεδόν όλες τις αξιολογήσεις 5άστερες στο Store. Δεν είχες/έχεις κάποιο πρόβλημα, μετά την εγκατάσταση; Τέλος, θα συνιστούσες την αγορά του; Γιατί με τρώει και λίγο το χέρι μου. :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλησπέρα. Ο Pocket File Manager είναι αξιόπιστος; Εννοώ, είναι απ' τον developer που έφτιαξε τον SysApp Pusher και βλέπω και σχεδόν όλες τις αξιολογήσεις 5άστερες στο Store. Δεν είχες/έχεις κάποιο πρόβλημα, μετά την εγκατάσταση; Τέλος, θα συνιστούσες την αγορά του; Γιατί με τρώει και λίγο το χέρι μου. :P Ναι φιλε μου, ειναι απο τις καλυτερες εφαρμογες που εχω αγορασει. Κανενα προβλημα και το χρησιμοποιω μηνες. Ειναι απο τις πιο χρησιμες εφαρμογες ειδικα τωρα μετα το update. Να κατεβασεις ομως το trial πρωτα και να το δοκιμασεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ναι φιλε μου, ειναι απο τις καλυτερες εφαρμογες που εχω αγορασει. Κανενα προβλημα και το χρησιμοποιω μηνες. Ειναι απο τις πιο χρησιμες εφαρμογες ειδικα τωρα μετα το update. Να κατεβασεις ομως το trial πρωτα και να το δοκιμασεις! Thanks! :) Έφυγα για δοκιμή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Επειδή στα τοπικ των συσκευών γράφουν κυρίως αυτοί που τις κατέχουν, θα το γράψω και εδώ. Η Vodafone έχει αυτές τις μέρες το 925 με 250€, ένα 30άρι λιγότερο από σκρουτζομάγαζα. link Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Θέμα χρόνου είναι η έλευση στο store των Windows Phone ορισμένων πολυαναμενόμενων εφαρμογών. Πότε θα έρθουν ακριβώς είναι δύσκολο να πει κανείς, όμως ορισμένες εφαρμογές για τις οποίες έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι σε στάδιο ανάπτυξης είναι facebook messenger bbm photoshop Express spotify free vlc υγ: Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Παιδια το νεο update του Pocket file manager εδωσε full προσβαση στην sd. Δεν ξερω πως και γιατι αλλα δουλευει. Δεν το τεσταρα πολυ αλλα δοκιμασα να κανω φακελους στις φωτο και τους εμφανιζει κανονικα στην εφαρμογη που βλεπουμε τις φωτο! Οπως και ενα αρχειο που κατεβασα το αποθηκευσε στην sd! Πιστευω ειναι σημαντικο γιατι πολλους αποθαρρυνε η ελλειψη file manager. Θέλεις να μου πεις ότι μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή και να την περάσει στην sd; Επειδή αυτό σημαίνει full πρόσβαση. Επειδη εγώ όπως το βλέπω έδωσε μια δυνατότητα τακτοποίησης των αρχείων που είναι ήδη στην sd και τίποτα παραπάνω. Κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Επειδή στα τοπικ των συσκευών γράφουν κυρίως αυτοί που τις κατέχουν, θα το γράψω και εδώ. Η Vodafone έχει αυτές τις μέρες το 925 με 250€, ένα 30άρι λιγότερο από σκρουτζομάγαζα. link είναι όμως με τα 16γιγα μνήμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Η Vodafone έχει αυτές τις μέρες το 925 με 250€, ένα 30άρι λιγότερο από σκρουτζομάγαζα. link :mad: Για λίγους μήνες και θα το έπαιρνα!! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Με τα προσωρινά αρχεία τι κάνουμε; Το παρατηρώ καιρό τώρα και έχουν φτάσει τα 160+mb. Πατάω διαγραφή αλλά δεν σβήνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Με τα προσωρινά αρχεία τι κάνουμε; Το παρατηρώ καιρό τώρα και έχουν φτάσει τα 160+mb. Πατάω διαγραφή αλλά δεν σβήνονται. αν κανεις reboot θα τα δεις μειωμένα , αλλα μην ανησυχείς θα σβηστούν μόνα τους σε κάποια φαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 αν κανεις reboot θα τα δεις μειωμένα , αλλα μην ανησυχείς θα σβηστούν μόνα τους σε κάποια φαση Έχω κάνει, γι' αυτό ρωτάω. Τέλως πάντων. Θα δείξει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Έχω κάνει, γι' αυτό ρωτάω. Τέλως πάντων. Θα δείξει :) σε ανύποπτο χρόνο θα τα δεις μειωμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Χμ... Από το μεσημέρι, στο βασικό λογαριασμό Mail μου ( hotmail.gr ), που έχω σεταρισμένο με το κινητό, ενώ μου κάνει συγχρονισμό στα mails, μου βγάζει μήνυμα "Hotmail Error" και στη λίστα με τους λογαριασμούς που έχω στη συσκευή μου εμφάνιζει "Not up - to - date". :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) Χμ... Από το μεσημέρι, στο βασικό λογαριασμό Mail μου ( hotmail.gr ), που έχω σεταρισμένο με το κινητό, ενώ μου κάνει συγχρονισμό στα mails, μου βγάζει μήνυμα "Hotmail Error" και στη λίστα με τους λογαριασμούς που έχω στη συσκευή μου εμφάνιζει "Not up - to - date". :confused: Μην ανησυχείς..Το έχει κάνει και σε μένα..Πατούσα το κουμπάκι του συγχρονισμού στα mails και μου έδειχνε error μέχρι που δούλεψε. (μιλάμε για 4-5 φορές όχι πολύ) Λογικά θα φτιάξει λοιπόν ;) Από χτες αναβάθμιση στην αφή, με επιλογή αφαίρεσης της δόνησης από τα κουμπιά! Edited February 26, 2014 by Metaladis Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Μην ανησυχείς..Το έχει κάνει και σε μένα..Πατούσα το κουμπάκι του συγχρονισμού στα mails και μου έδειχνε error μέχρι που δούλεψε. (μιλάμε για 4-5 φορές όχι πολύ) Λογικά θα φτιάξει λοιπόν ;) Από χτες αναβάθμιση στην αφή, με επιλογή αφαίρεσης της δόνησης από τα κουμπιά! Άργησες......χαχαχα Έχει περίπου 5 μέρες τώρα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Άργησες......χαχαχα Έχει περίπου 5 μέρες τώρα. Βασικά προχθές εννοούσα..:lol: Αλλά όντως το σ/κ δεν είχα καθόλου ιντερνετ, οπότε άργησα να αναβαθμιστώ. Και κάτι αξιοσημειώτο! Το Sysapp μου έβγαλε περίπου 3-4 αναβαθμίσεις και μετά από λίγο βλέπω στο store και μου βγάζει 20!!:) Ενημερωτικά όλες μα όλες τις εφαρμογές τις έχω στο Sysapp.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Με τα προσωρινά αρχεία τι κάνουμε; Το παρατηρώ καιρό τώρα και έχουν φτάσει τα 160+mb. Πατάω διαγραφή αλλά δεν σβήνονται. Βάλε ημερομηνία 3-4 μήνες μπροστά, κάνε επανεκκίνηση και θα σβηστούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts