Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol: Πρέπει να ακούμε τους παλιούς έτσι; Τέλος καλό όλα καλά. Πάμε για τα καλύτερα πλέον... Thanks Mike!!!!

Εννοείται πως ο λόγος μιας παλιάς καραβάνας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα......;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

8.1 σε 920... με ράδιο... ;)

Βλέποντας το video παρατήρησα σε ένα σημείο στις ρυθμίσεις την επιλογή project my screen. Μέσα στο μενού αναφέρει κάτι με σύνδεση μέσω USB. Θα μπορούμε να συνδέσουμε το κινητό με τηλεόραση ενσύρματα στο WP 8.1 ή ονειρεύομαι?? :wacko:

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Έκανα επανεκκίνηση σήμερα μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης της γρήγορης ματιάς επειδή το ζήτησε για να μπορέσω να δω τι καινούριο προστέθηκε. Η μπαταρία ήταν στο 100% μόλις το είχα βγάλει από την πρίζα και μετά την επανεκκίνηση η μπαταρία πήγε στο 32% και το ξαναφορτίζω.. Να υποθέσω bug; Το έκανε και σε άλλους;

Με 100% μπαταρία, μετά την "απαιτούμενη" επανεκκίνηση είχα 19%!:confused: Αλλά επειδή με τη μια το θεώρησα κουλό, ένανα μια επανεκκίνηση ακόμα και πήγε στο 96%.. Οπότε όλα καλά.

Ασχετο, αλλά με την Black δε μου αρέσει καθόλου το post processing που κάνει από άποψη χρωμάτων. Είναι λίγο ψόφιο.. Η Amber ήταν αρκετά "ζωηρή" σ αυτό το θέμα, αλλά την προτιμούσα. Σε σας αρέσει;;

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Με 100% μπαταρία, μετά την "απαιτούμενη" επανεκκίνηση είχα 19%!:confused: Αλλά επειδή με τη μια το θεώρησα κουλό, ένανα μια επανεκκίνηση ακόμα και πήγε στο 96%.. Οπότε όλα καλά.

Ασχετο, αλλά με την Black δε μου αρέσει καθόλου το post processing που κάνει από άποψη χρωμάτων. Είναι λίγο ψόφιο.. Η Amber ήταν αρκετά "ζωηρή" σ αυτό το θέμα, αλλά την προτιμούσα. Σε σας αρέσει;;

Μπορείς να αλλαξεις το προφίλ των χρωμάτων απο τις ρυθμίσεις/οθόνη προφιλ

Μπορείς να αλλαξεις το προφίλ των χρωμάτων απο τις ρυθμίσεις/οθόνη προφιλ

Σωστός, αλλά με ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα που θα έχω στο pc και στο χαρτί, όχι τι θα βλέπω στην οθόνη. Μιλάω πάντα για τις φωτοφραφίες..όχι για τα χρώματα της οθόνης γενικότερα.

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Παιδια το νεο update του Pocket file manager εδωσε full προσβαση στην sd. Δεν ξερω πως και γιατι αλλα δουλευει.

Δεν το τεσταρα πολυ αλλα δοκιμασα να κανω φακελους στις φωτο και τους εμφανιζει κανονικα στην εφαρμογη που βλεπουμε τις φωτο!

Οπως και ενα αρχειο που κατεβασα το αποθηκευσε στην sd! Πιστευω ειναι σημαντικο γιατι πολλους αποθαρρυνε η ελλειψη file manager.

Παιδια το νεο update του Pocket file manager εδωσε full προσβαση στην sd. Δεν ξερω πως και γιατι αλλα δουλευει.

Δεν το τεσταρα πολυ αλλα δοκιμασα να κανω φακελους στις φωτο και τους εμφανιζει κανονικα στην εφαρμογη που βλεπουμε τις φωτο!

Οπως και ενα αρχειο που κατεβασα το αποθηκευσε στην sd! Πιστευω ειναι σημαντικο γιατι πολλους αποθαρρυνε η ελλειψη file manager.

Καλησπέρα. Ο Pocket File Manager είναι αξιόπιστος; Εννοώ, είναι απ' τον developer που έφτιαξε τον SysApp Pusher και βλέπω και σχεδόν όλες τις αξιολογήσεις 5άστερες στο Store. Δεν είχες/έχεις κάποιο πρόβλημα, μετά την εγκατάσταση; Τέλος, θα συνιστούσες την αγορά του; Γιατί με τρώει και λίγο το χέρι μου. :P

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Ο Pocket File Manager είναι αξιόπιστος; Εννοώ, είναι απ' τον developer που έφτιαξε τον SysApp Pusher και βλέπω και σχεδόν όλες τις αξιολογήσεις 5άστερες στο Store. Δεν είχες/έχεις κάποιο πρόβλημα, μετά την εγκατάσταση; Τέλος, θα συνιστούσες την αγορά του; Γιατί με τρώει και λίγο το χέρι μου. :P

Ναι φιλε μου, ειναι απο τις καλυτερες εφαρμογες που εχω αγορασει. Κανενα προβλημα και το χρησιμοποιω μηνες. Ειναι απο τις πιο χρησιμες εφαρμογες ειδικα τωρα μετα το update.

Να κατεβασεις ομως το trial πρωτα και να το δοκιμασεις!

Ναι φιλε μου, ειναι απο τις καλυτερες εφαρμογες που εχω αγορασει. Κανενα προβλημα και το χρησιμοποιω μηνες. Ειναι απο τις πιο χρησιμες εφαρμογες ειδικα τωρα μετα το update.

Να κατεβασεις ομως το trial πρωτα και να το δοκιμασεις!

Thanks! :) Έφυγα για δοκιμή.

Huawei Nova 5T

Επειδή στα τοπικ των συσκευών γράφουν κυρίως αυτοί που τις κατέχουν, θα το γράψω και εδώ.

Η Vodafone έχει αυτές τις μέρες το 925 με 250€, ένα 30άρι λιγότερο από σκρουτζομάγαζα.

link

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Θέμα χρόνου είναι η έλευση στο store των Windows Phone ορισμένων πολυαναμενόμενων εφαρμογών.

Πότε θα έρθουν ακριβώς είναι δύσκολο να πει κανείς,

όμως ορισμένες εφαρμογές για τις οποίες έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι σε στάδιο ανάπτυξης είναι

facebook messenger

bbm

photoshop Express

spotify free

vlc

υγ:

BhQ53g6CUAA0Xf8.png:large

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Θέλεις να μου πεις ότι μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή και να την περάσει στην sd; Επειδή αυτό σημαίνει full πρόσβαση. Επειδη εγώ όπως το βλέπω έδωσε μια δυνατότητα τακτοποίησης των αρχείων που είναι ήδη στην sd και τίποτα παραπάνω. Κάνω λάθος;

Επειδή στα τοπικ των συσκευών γράφουν κυρίως αυτοί που τις κατέχουν, θα το γράψω και εδώ.

Η Vodafone έχει αυτές τις μέρες το 925 με 250€, ένα 30άρι λιγότερο από σκρουτζομάγαζα.

link

είναι όμως με τα 16γιγα μνήμη....

link

:mad: Για λίγους μήνες και θα το έπαιρνα!!

Huawei Nova 5T

Με τα προσωρινά αρχεία τι κάνουμε;

Το παρατηρώ καιρό τώρα και έχουν φτάσει τα 160+mb.

Πατάω διαγραφή αλλά δεν σβήνονται.

αν κανεις reboot θα τα δεις μειωμένα , αλλα μην ανησυχείς θα σβηστούν μόνα τους σε κάποια φαση

αν κανεις reboot θα τα δεις μειωμένα , αλλα μην ανησυχείς θα σβηστούν μόνα τους σε κάποια φαση

Έχω κάνει, γι' αυτό ρωτάω.

Τέλως πάντων. Θα δείξει :)

Έχω κάνει, γι' αυτό ρωτάω.

Τέλως πάντων. Θα δείξει :)

σε ανύποπτο χρόνο θα τα δεις μειωμένα

Χμ... Από το μεσημέρι, στο βασικό λογαριασμό Mail μου ( hotmail.gr ), που έχω σεταρισμένο με το κινητό, ενώ μου κάνει συγχρονισμό στα mails, μου βγάζει μήνυμα "Hotmail Error" και στη λίστα με τους λογαριασμούς που έχω στη συσκευή μου εμφάνιζει "Not up - to - date". :confused:
Huawei Nova 5T

Χμ... Από το μεσημέρι, στο βασικό λογαριασμό Mail μου ( hotmail.gr ), που έχω σεταρισμένο με το κινητό, ενώ μου κάνει συγχρονισμό στα mails, μου βγάζει μήνυμα "Hotmail Error" και στη λίστα με τους λογαριασμούς που έχω στη συσκευή μου εμφάνιζει "Not up - to - date". :confused:

Μην ανησυχείς..Το έχει κάνει και σε μένα..Πατούσα το κουμπάκι του συγχρονισμού στα mails και μου έδειχνε error μέχρι που δούλεψε. (μιλάμε για 4-5 φορές όχι πολύ)

Λογικά θα φτιάξει λοιπόν ;)

Από χτες αναβάθμιση στην αφή, με επιλογή αφαίρεσης της δόνησης από τα κουμπιά!

Edited by Metaladis
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Μην ανησυχείς..Το έχει κάνει και σε μένα..Πατούσα το κουμπάκι του συγχρονισμού στα mails και μου έδειχνε error μέχρι που δούλεψε. (μιλάμε για 4-5 φορές όχι πολύ)

Λογικά θα φτιάξει λοιπόν ;)

Από χτες αναβάθμιση στην αφή, με επιλογή αφαίρεσης της δόνησης από τα κουμπιά!

Άργησες......χαχαχα

Έχει περίπου 5 μέρες τώρα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Άργησες......χαχαχα

Έχει περίπου 5 μέρες τώρα.

Βασικά προχθές εννοούσα..:lol: Αλλά όντως το σ/κ δεν είχα καθόλου ιντερνετ, οπότε άργησα να αναβαθμιστώ. Και κάτι αξιοσημειώτο! Το Sysapp μου έβγαλε περίπου 3-4 αναβαθμίσεις και μετά από λίγο βλέπω στο store και μου βγάζει 20!!:)

Ενημερωτικά όλες μα όλες τις εφαρμογές τις έχω στο Sysapp..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Με τα προσωρινά αρχεία τι κάνουμε;

Το παρατηρώ καιρό τώρα και έχουν φτάσει τα 160+mb.

Πατάω διαγραφή αλλά δεν σβήνονται.

Βάλε ημερομηνία 3-4 μήνες μπροστά, κάνε επανεκκίνηση και θα σβηστούν