left_ace Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Το store με την Black εχει χαλασει. Δεν βγαζει τις αυτοματες ενημερωσεις οπως με την Αmber. Πρεπει να ανοιγω στο Store καθε εφαρμογη χωριστα για να βλεπω αν εχει ενημερωση. Πιο πανω εχει απαντησει ο @ingus περι του θεματος. Ελαχιστες φορες στον ενα χρονο που εχω wph μου εχει τυχει μολις ανοιξω το wifi/3G να μου τις εμφανισει κατευθειαν. Ειπαμε, εχει μπολικη δουλεια να κανει η ms στα 8.1 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Το store με την Black εχει χαλασει. Δεν βγαζει τις αυτοματες ενημερωσεις οπως με την Αmber. Πρεπει να ανοιγω στο Store καθε εφαρμογη χωριστα για να βλεπω αν εχει ενημερωση. Κατέβασε αυτή την Εφαρμογή και τέλειωσε το θέμα ;) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Κατέβασε αυτή την Εφαρμογή και τέλειωσε το θέμα ;) Την εχω αυτην.Δεν μιλαω για τις εφαρμογες της Νοκια και των Windows ,αλλα για τριτες εφαρμογες οπως το Youtube HD & το MoliPlayer. Mε την Αμπερ οταν ανοιγα το store εμφανιζοταν πχ "3 ενημερωσεις" .τωρα δεν εμφανιζει καθολου.ουτε σε συγκεκριμένες ώρες.αμα δεν παω στην εφαρμογη να δω αν εχει ενημερωση, δεν προκειται να μου την εμφανισει απο μονο του στο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Την εχω αυτην.Δεν μιλαω για τις εφαρμογες της Νοκια και των Windows ,αλλα για τριτες εφαρμογες οπως το Youtube HD & το MoliPlayer. Mε την Αμπερ οταν ανοιγα το store εμφανιζοταν πχ "3 ενημερωσεις" .τωρα δεν εμφανιζει καθολου.ουτε σε συγκεκριμένες ώρες.αμα δεν παω στην εφαρμογη να δω αν εχει ενημερωση, δεν προκειται να μου την εμφανισει απο μονο του στο store. Στις εμφανίζει. Απλά μερικές φορές αργεί. Προχθές εμένα μου έβγαλε 25 ενημερώσεις μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Καλησπέρα. Επειδή θα σπάσουν τα νεύρα μου, όποτε συνδέετε τη συσκευή σας με τον υπολογιστή, δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή "Υπολογιστής" και μπορείτε να δείτε τους φακέλους; Γιατί τις τελευταίες φορές που έχω δοκιμάσει να συνδέσω το 820 μου με το laptop, όταν το συνδέω, το Windows Updater ψάχνει για να εγκαταστήσει το πρόγραμμα ( ή τους οδηγούς ) που "χρειάζονται". Στο τέλος, ποτέ δεν βρίσκει κάτι και δε μπορώ να "δω" τη συσκευή μου στον υπολογιστή και επομένως και τους φακέλους. :mad: Edit: Στο laptop έχω Windows Vista, Service Pack 2 και στο Lumia 820 το Lumia Black update. Edited February 6, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Νομίζω φταίνε τα Vista... Μήπως παίζουν τίποτα drivers στο net? Edited February 7, 2014 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Νομίζω φταίνε τα Vista φταίνε... Μήπως παίζουν τίποτα drivers στο net? Thanks για την απάντηση. Εννοείς Google; Γιατί, στο site της Nokia, δε βρήκα κάτι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Τσέκαρε αυτά: http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wpstart/rm-825lumia-820/0a32888f-a274-4605-9f5c-ba9ea105ea8e http://www.ekoob.com/fix-windows-xp-vista-driver-for-windows-phone-8-12227/ http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wpnetwork/rm-821nokia-lumia-920-driver-vista/89ee5ad0-e712-4f91-84a1-f7a4a75530a9 Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Τσέκαρε αυτά: http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wpstart/rm-825lumia-820/0a32888f-a274-4605-9f5c-ba9ea105ea8e http://www.ekoob.com/fix-windows-xp-vista-driver-for-windows-phone-8-12227/ http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wpnetwork/rm-821nokia-lumia-920-driver-vista/89ee5ad0-e712-4f91-84a1-f7a4a75530a9 Thanks! Δοκίμασα να κατεβάσω το Framework 4.0.0, αλλά δεν το εγκαθιστά, γιατί έχω εγκατεστημένο το 4.5.0. Μετά δοκίμασα το link με τους drivers ( είναι αυτό που λέει για το 920 ), η όλη διαδικασία έγινε όπως περιγράφει το post και μου εμφάνισε μήνυμα ότι οι drivers εγκαταστάθηκαν με επιτυχία. Όταν συνδέω το 820 μου στο laptop, δε μου εμφανίζεται μήνυμα για αναζήτηση drivers, αλλά δεν εμφανίζεται και κανένα άλλο παράθυρο. Είτε συνδέω το κινητό, είτε το αποσυνδέω, ένα και το αυτό. Αρκετά ασχολήθηκα όμως σήμερα. Αύριο πάλι. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Όταν σε μία επαφή θέλουμε να καταχωρήσουμε πολλά στοιχεία του ίδιου τύπου αλλά δεν υπάρχουν τα επιπλέον διαθέσιμα πεδία στο προφίλ της, η πολύ πρακτική λύση είναι να δημιουργήσουμε νέα επαφή με το ίδιο όνομα και να συνδέσουμε τη μία επαφή στην άλλη. Με τον τρόπο αυτό πχ μπορούμε να κάνουμε να εμφανίζονται 3 ή περισσότεροι αριθμοί κινητών τηλεφώνων στην ίδια επαφή. Ίσως το παραπάνω να έχει αναφερθεί ξανά, αλλά το αναφέρω επειδή κάποια στιγμή είχε γίνει θέμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα στην επεξεργασία στοιχείων των επαφών των Windows Phone και δεν είχε δωθεί λύση. @ mr_47 Και το δικό μου Lumia έτυχε κάποια στιγμή να μην το βρίσκουν τα Windows 8. Συνέβη τυχαία και επανήλθε μόνο του, μετά αφού πρώτα δοκίμασα αποσυνδέσεις - επανεκκίνηση τηλεφώνου και PC. Πάντως ενημερωτικά και δοκιμασμένα, τα Lumia WP 8 αναγνωρίζονται κανονικά και σε Windows XP. Τέλις για λόγους που έχω αναφέρει σε άλλο σημείο, η δική μου γνώμη είναι πως προς το παρόν καλύτερα να αποφεύγεται η USB σύνδεση του wp8 κινητού με pc υπολογιστή όποτε είναι δυνατό (πχ προτιμότερη η διαχείριση της micro SD card σε εξωτερικό card reader). Edited February 8, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0ker2342 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Thanks! Δοκίμασα να κατεβάσω το Framework 4.0.0, αλλά δεν το εγκαθιστά, γιατί έχω εγκατεστημένο το 4.5.0. Μετά δοκίμασα το link με τους drivers ( είναι αυτό που λέει για το 920 ), η όλη διαδικασία έγινε όπως περιγράφει το post και μου εμφάνισε μήνυμα ότι οι drivers εγκαταστάθηκαν με επιτυχία. Όταν συνδέω το 820 μου στο laptop, δε μου εμφανίζεται μήνυμα για αναζήτηση drivers, αλλά δεν εμφανίζεται και κανένα άλλο παράθυρο. Είτε συνδέω το κινητό, είτε το αποσυνδέω, ένα και το αυτό. Αρκετά ασχολήθηκα όμως σήμερα. Αύριο πάλι. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. :) Σιγουρα φταινε τα vista γιατι τοε ειχα παθει και εγω. Θα σου προτεινα εστω να τρεξεις live απο ενα cd/flash win7 για να δεις αν οντως φταιει το λειτουργικο. Παράθεση The Object-Oriented Side Of Life... :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 @ mr_47 Και το δικό μου Lumia έτυχε κάποια στιγμή να μην το βρίσκουν τα Windows 8. Συνέβη τυχαία και επανήλθε μόνο του, μετά αφού πρώτα δοκίμασα αποσυνδέσεις - επανεκκίνηση τηλεφώνου και PC. Πάντως ενημερωτικά και δοκιμασμένα, τα Lumia WP 8 αναγνωρίζονται κανονικά και σε Windows XP. Τέλις για λόγους που έχω αναφέρει σε άλλο σημείο, η δική μου γνώμη είναι πως προς το παρόν καλύτερα να αποφεύγεται η USB σύνδεση του wp8 κινητού με pc υπολογιστή όποτε είναι δυνατό (πχ προτιμότερη η διαχείριση της micro SD card σε εξωτερικό card reader). Να αποφεύγεται; Για ποιους λόγους; Αν δε θέλεις να τους γράψεις στο thread, θα σου ήταν εύκολο να τους γράψεις σε ΠΜ; Σιγουρα φταινε τα vista γιατι τοε ειχα παθει και εγω. Θα σου προτεινα εστω να τρεξεις live απο ενα cd/flash win7 για να δεις αν οντως φταιει το λειτουργικο. Τα Vista, ε; Και το φοβόμουν ότι θα έγραφε κάποιος κάτι τέτοιο... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Να αποφεύγεται; Για ποιους λόγους; Αν δε θέλεις να τους γράψεις στο thread, θα σου ήταν εύκολο να τους γράψεις σε ΠΜ; ... Δεν είναι κάτι κρυφό, δυστυχώς πολύς κόσμος την έχει πατήσει. Κάνε μια αναζήτηση για: windows phone duplicate files Να αποφεύγεις ή να προσέχεις όποτε συνδέεις το κινητό με το PC, για να αποφύγεις το σοβαρό bug των windows phone που οδηγεί σε εικονικό πολλαπλασιασμό και εμφάνιση των αρχείων σου. Το είχαμε συζητήσει και εδώ με ένα φίλο που την πάτησε έτσι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5189849 Edited February 8, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Δεν είναι κάτι κρυφό, δυστυχώς πολύς κόσμος την έχει πατήσει. Κάνε μια αναζήτηση για: windows phone duplicate files Να αποφεύγεις ή να προσέχεις όποτε συνδέεις το κινητό με το PC, για να αποφύγεις το σοβαρό bug των windows phone που οδηγεί σε εικονικό πολλαπλασιασμό και εμφάνιση των αρχείων σου. Το είχαμε συζητήσει και εδώ με ένα φίλο που την πάτησε έτσι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5189849 Α, μάλιστα.. Δηλαδή να λέω ευτυχώς που δεν αναγνωρίζει το laptop μου ο υπολογιστής! :lol: Άρα, δεν αποφεύγω το να αγοράσω card reader.... :worry: P.S.: Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχω δει "διπλά" αρχεία στη συσκευή. Και μετά από το Black Update, τα Προσωρινά Αρχεία, έχουν πέσει στα 250MBs Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Γεια, σκεφτομαι να αλλαξω το nexus 4 που εχω με ενα 1020 κυριως λογω της καμερας και θα ηθελα να ρωτησω 1-2 πραγματακια για τα wp. Θεωρησα οτι εδω ειναι το πιο καλο μερος να ρωτησω μιας και ειναι γενικες αποριες για wp και οχι συγκεκριμενα για το 1020. 1)Οι επαφες μου ειναι συγχρονισμενες με τον google account μου, θα συγχρονιστουν κανονικα ή θα πρεπει να τις περασω χειροκινητα? 2) skype,viber, shazam, youtube δουλευουν κανονικα? Κανω χρηση του κινητου για επικοινωνια κυριως αρα skype - viber ειναι σημαντικα. 3) Ισως χαζη ερωτηση αλλά βαζω κανονικα οτι ringtone θελω ετσι? 4) το wifi σταματαει μολις κλειδωσω την οθονη? Γενικα πιο πολυ σαν μεσο επικοινωνιας εχω το κινητο, κανενα παιχνιδι, λιγο browsing, gps αν χρειαστει, απλα πραγματα. Θα ειμαι οκ πιστευω με τα wp, σωστα? Ευχαριστω και συγνωμη αν εχουν απαντηθει ολα αυτα στο thread απλα ειναι καπως μεγαλο για να το ψαξω ολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Άγιο έχεις....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Άγιο έχεις....:p Ποιος, εγώ; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Γεια, σκεφτομαι να αλλαξω το nexus 4 που εχω με ενα 1020 κυριως λογω της καμερας και θα ηθελα να ρωτησω 1-2 πραγματακια για τα wp. Θεωρησα οτι εδω ειναι το πιο καλο μερος να ρωτησω μιας και ειναι γενικες αποριες για wp και οχι συγκεκριμενα για το 1020. 1)Οι επαφες μου ειναι συγχρονισμενες με τον google account μου, θα συγχρονιστουν κανονικα ή θα πρεπει να τις περασω χειροκινητα? 2) skype,viber, shazam, youtube δουλευουν κανονικα? Κανω χρηση του κινητου για επικοινωνια κυριως αρα skype - viber ειναι σημαντικα. 3) Ισως χαζη ερωτηση αλλά βαζω κανονικα οτι ringtone θελω ετσι? 4) το wifi σταματαει μολις κλειδωσω την οθονη? Γενικα πιο πολυ σαν μεσο επικοινωνιας εχω το κινητο, κανενα παιχνιδι, λιγο browsing, gps αν χρειαστει, απλα πραγματα. Θα ειμαι οκ πιστευω με τα wp, σωστα? Ευχαριστω και συγνωμη αν εχουν απαντηθει ολα αυτα στο thread απλα ειναι καπως μεγαλο για να το ψαξω ολο 1. Κανονικα 2. Δουλεύουν μια χαρα 3. Βάζεις ότι θες 4. Επιλέγεις εσύ ότι θέλεις (έχεις και τις δύο επιλογές) Για επικοινωνία θα είσαι μια χαρά. Για κάμερα δεν χρειάζεται να σου πω.......;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Γεια, σκεφτομαι να αλλαξω το nexus 4 που εχω με ενα 1020 κυριως λογω της καμερας και θα ηθελα να ρωτησω 1-2 πραγματακια για τα wp. Θεωρησα οτι εδω ειναι το πιο καλο μερος να ρωτησω μιας και ειναι γενικες αποριες για wp και οχι συγκεκριμενα για το 1020. 1)Οι επαφες μου ειναι συγχρονισμενες με τον google account μου, θα συγχρονιστουν κανονικα ή θα πρεπει να τις περασω χειροκινητα? Έχω τους ενδοιασμούς μου εδώ. Έχω αναφέρει, όπως κι άλλοι μέσα στο φόρουμ ότι μετά την gdr 3 μας έκανε κάτι κουλά. Προσωπικά από τις 250 επαφές μου πέρασε όποια ήθελε κι αυτές κομμένες. Οι κλασσικές βλακείες των google/ms.... Μία αντιγραφή στο outlook κάνε να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Χμ, δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε outlook και ηλπιζα οτι δεν θα χρειαστει αλλά στην αναγκη... Μετα αν περασω καποια νεα επαφη θα τη συγχρονιζει τουλαχιστον αυτοματα και στο google account και στο outlook? Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να δουλευει απροβληματιστα μιας και απ'οτι καταλαβαινω δεν συμβαινει σε ολους. Γενικα υπαρχει κατι που ισως πρεπει να προσεξω? Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το nexus 4 που εχω στα απλα πραγματα που κανω με το τηλεφωνο στη καθημερινη χρηση, μια παρομοια εμπειρια αναζητω κι απο τα wp οσον αφορα την ευκολη και απροσκοπτη λειτουργια του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έχω τους ενδοιασμούς μου εδώ. Έχω αναφέρει, όπως κι άλλοι μέσα στο φόρουμ ότι μετά την gdr 3 μας έκανε κάτι κουλά. Προσωπικά από τις 250 επαφές μου πέρασε όποια ήθελε κι αυτές κομμένες. Οι κλασσικές βλακείες των google/ms.... Μία αντιγραφή στο outlook κάνε να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Οι περισσότεροι δεν ειχαν/εχουν προβλήματα συγχρονισμού με το gmail αλλα και όσοι είχαν το ξεπέρασαν με έναν συγχρονισμό του gmail με το outlook. Υπόθεση δευτερολέπτων είναι. Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με ώστε να μην πάρω τον φίλο στο λαιμό μου...;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Χμ, δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε outlook και ηλπιζα οτι δεν θα χρειαστει αλλά στην αναγκη... Μετα αν περασω καποια νεα επαφη θα τη συγχρονιζει τουλαχιστον αυτοματα και στο google account και στο outlook? Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να δουλευει απροβληματιστα μιας και απ'οτι καταλαβαινω δεν συμβαινει σε ολους. Γενικα υπαρχει κατι που ισως πρεπει να προσεξω? Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το nexus 4 που εχω στα απλα πραγματα που κανω με το τηλεφωνο στη καθημερινη χρηση, μια παρομοια εμπειρια αναζητω κι απο τα wp οσον αφορα την ευκολη και απροσκοπτη λειτουργια του τηλεφωνου. Βασικα αλλα πραματα πρεπει να ψαξεις για την εν λογω μεταβαση που προκειτε να κανεις. Οι επαφες ειναι το ευκολο;) Οι περισσότεροι δεν ειχαν/εχουν προβλήματα συγχρονισμού με το gmail αλλα και όσοι είχαν το ξεπέρασαν με έναν συγχρονισμό του gmail με το outlook. Υπόθεση δευτερολέπτων είναι. Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με ώστε να μην πάρω τον φίλο στο λαιμό μου...;) Να φανταστεις δεν ανεφερα καν οτι σ εμενα δε λειτουργισε ουτε το ενα ουτε το αλλο για να μη τον παρω με τη σειρα στο λαιμο μου.:) Παντως ειναι υπαρκτο το θεμα του συγκεκριμενου συγχρονισμου. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Mr_47 θα με πεις κακο αν κραξω τωρα την ms για το πρόβλημα που αναφέρεις? Και μετα θελουμε ενοποίηση! Δηλαδή η λύση ειναι να αγοράσεις card reader? Εγω θα έλεγα να δοκιμάσεις σε αλλη θύρα και να δεις την ρύθμιση του usb αλλά βλέποντας και άλλες απαντήσεις πιο πάνω μαλλον λύση δεν θα βρεις! Είναι κουφό πάντως αυτό. Δοκίμασε και με αλλο καλώδιο. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Mr_47 θα με πεις κακο αν κραξω τωρα την ms για το πρόβλημα που αναφέρεις? Και μετα θελουμε ενοποίηση! Δηλαδή η λύση ειναι να αγοράσεις card reader? Εγω θα έλεγα να δοκιμάσεις σε αλλη θύρα και να δεις την ρύθμιση του usb αλλά βλέποντας και άλλες απαντήσεις πιο πάνω μαλλον λύση δεν θα βρεις! Είναι κουφό πάντως αυτό. Δοκίμασε και με αλλο καλώδιο. Ναι, εγω θα σε πω κακό....χαχαχα Επίσης ίσως βοηθούσε και ένα ευχέλαιο....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 First screenshots of the Notification Center for Windows Phone 8.1 reveal new design :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts