left_ace Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου..Συγχρονισμος απο hotmail υποστηριζεται??:) Φυσικα. Προιον της microsoft ειναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου..Συγχρονισμος απο hotmail υποστηριζεται??:) windows phone = Microsoft = hotmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Έχω 3 ερωτησούλες για το χώρο αποθήκευσης του κινητού μου. 1. Τι είναι αυτό το "άλλο" που φαίνεται στην εικόνα 1 που πιάνει και πολύ χώρο; 2. Τι είναι τα "προσωρινά αρχεία" (εικόνα 2) και το "Άλλα" (εικόνα 3) ; 3. Γιατί όταν πατάω διαγραφή προσωρινών αρχείων δε γίνεται τίποτα; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να διαγραφούν και υπάρχει πρόβλημα αν τα διαγράψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Έχω 3 ερωτησούλες για το χώρο αποθήκευσης του κινητού μου. 1. Τι είναι αυτό το "άλλο" που φαίνεται στην εικόνα 1 που πιάνει και πολύ χώρο; 2. Τι είναι τα "προσωρινά αρχεία" (εικόνα 2) και το "Άλλα" (εικόνα 3) ; 3. Γιατί όταν πατάω διαγραφή προσωρινών αρχείων δε γίνεται τίποτα; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να διαγραφούν και υπάρχει πρόβλημα αν τα διαγράψω; 1)2) Το "άλλο" που βλέπεις και τα "προσωρινά αρχεία" είναι αρχεία που κρατάει το λειτουργικό στο παρασκήνιο για να διευκολύνει τον χρήστη και για να τρέχει απροβλημάτιστα και smooth 3)κι όμως γίνεται απλά δεν γίνεται αμέσως . Αμα κανεις restart το τηλεφωνο θα δεις λιγότερα MB , αλλά ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα το σύστημα θα τα διαγράψει μόνο του σε κάποια φάση όταν το θεωρήσει απαραίτητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος να τα σβήσω; Τον χρειάζομαι το χώρο για να βάλω κάποιες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος να τα σβήσω; Τον χρειάζομαι το χώρο για να βάλω κάποιες εφαρμογές. άμα θες τα σβήνεις , αλλιώς θα σβηστούν μόνα τους σε κάποια φάση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Φυσικα. Προιον της microsoft ειναι. Τι ερώτηση έκανε, ε???...:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Κάνω εδώ την ερώτησή μου γιατί δεν ξέρω αν φταίνε τα windows ή το κινητό. Έχω το lumia 520 και μερικές φορές (αρκετές θα έλεγα, μη σας πω τις περισσότερες) όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη αποσυνδέεται από το ίντερνετ (wifi) και επομένως δεν έρχονται και οι ενημερώσεις (viber, mail κτλ). Είναι κάποια ρύθμιση ή φταίει κάτι άλλο; Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Κάνω εδώ την ερώτησή μου γιατί δεν ξέρω αν φταίνε τα windows ή το κινητό. Έχω το lumia 520 και μερικές φορές (αρκετές θα έλεγα, μη σας πω τις περισσότερες) όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη αποσυνδέεται από το ίντερνετ (wifi) και επομένως δεν έρχονται και οι ενημερώσεις (viber, mail κτλ). Είναι κάποια ρύθμιση ή φταίει κάτι άλλο; Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; πας στις ρυθμίσεις----->Wi-Fi---->σύνθετες---> και τικάρεις το κουτάκι που λέει "να διατηρείται ενεργοποιημένο το Wi-Fi όταν λήγει το χρονικό όριο της οθόνης " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 πας στις ρυθμίσεις----->Wi-Fi---->σύνθετες---> και τικάρεις το κουτάκι που λέει "να διατηρείται ενεργοποιημένο το Wi-Fi όταν λήγει το χρονικό όριο της οθόνης " Ευχαριστώ!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω, αλλα ξερει κανεις αν και ποτε θα ερθει η παρακατω συσκευη Lumia, Ευρωπη 'η Ελλαδα; http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_929-5833.php Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω, αλλα ξερει κανεις αν και ποτε θα ερθει η παρακατω συσκευη Lumia, Ευρωπη 'η Ελλαδα; http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_929-5833.php H συγκεκριμένη συσκευή προορίζεται για την αγορά της Αμερικής και δεν πρόκειται να έρθει στην Ευρώπη. Αναμένουμε τέλη Φεβρουαρίου το MWC όπου πιθανόν να ανακοινωθεί παρόμοια συσκευή για την ευρωπαϊκή αγορά! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω, αλλα ξερει κανεις αν και ποτε θα ερθει η παρακατω συσκευη Lumia, Ευρωπη 'η Ελλαδα; http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_929-5833.php η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο περιμένω να αλλάξω το 920, είναι κορυφή και σε λογικές διαστάσεις (αφού δεν μου αρέσουν τα phablets) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο περιμένω να αλλάξω το 920, είναι κορυφή και σε λογικές διαστάσεις (αφού δεν μου αρέσουν τα phablets) Γι αυτό κι εγώ ρώτησα! Ελπίζω να φέρουν και στην Ευρώπη ένα αντίστοιχο μοντέλο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Γι αυτό κι εγώ ρώτησα! Ελπίζω να φέρουν και στην Ευρώπη ένα αντίστοιχο μοντέλο! λογικά πρέπει να φέρουν κάτι παρόμοιο, από τις 4,5" στις 6" έχει μεγάλο κενό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Προσπαθώ να στείλω μήνυμα Facebook απο την συζήτηση αλλα μου βγάζει αδυνατη αποστολή. Μας την έκανε η black? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Προσπαθώ να στείλω μήνυμα Facebook απο την συζήτηση αλλα μου βγάζει αδυνατη αποστολή. Μας την έκανε η black? Μου το κάνει κι εμένα αυτό. Έχω κάνει restart, έχω παίξει με wf και 3G, έχω κάνει και soft αλλά τπτ. Δε ξέρω τι παίζει. Κάθε βοήθεια δεκτή. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Μου το κάνει κι εμένα αυτό. Έχω κάνει restart, έχω παίξει με wf και 3G, έχω κάνει και soft αλλά τπτ. Δε ξέρω τι παίζει. Κάθε βοήθεια δεκτή. δοκίμασε να ξανασυγχρονίσεις το λογαριασμό του facebook από τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 δοκίμασε να ξανασυγχρονίσεις το λογαριασμό του facebook από τις ρυθμίσεις Θα το κανω, εχεις δικιο, δε το σκεφτηκα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Αρχισε να δουλεύει και πάλι χωρίς να κάνω κάτι..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theod65 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα... Υπάρχει πουθενά κρυμμένο στα win8 κάποιο κοντέρ κλήσεων που δεν μπορώ να το βρώ ? Πήρα το 520 για την γυναίκα μου και δεν βρίσκω πουθενά μετρητή χρόνου είτε κάθε κλήσης ξεχωριστά, είτε κάποιον συνολικό που να μπορεί να τον μηδενίσεις κάθε μήνα ώστε να ελέγχεις και να μην ξεπερνάς τα όρια του συμβολαίου σου... Αν πάλι δεν το διαθέτουν τα win υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να το κάνει ? Edited January 24, 2014 by theod65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παιδιά καλησπέρα... Υπάρχει πουθενά κρυμμένο στα win8 κάποιο κοντέρ κλήσεων που δεν μπορώ να το βρώ ? Πήρα το 520 για την γυναίκα μου και δεν βρίσκω πουθενά μετρητή χρόνου είτε κάθε κλήσης ξεχωριστά, είτε κάποιον συνολικό που να μπορεί να τον μηδενίσεις κάθε μήνα ώστε να ελέγχεις και να μην ξεπερνάς τα όρια του συμβολαίου σου... Αν πάλι δεν το διαθέτουν τα win υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να το κάνει ? τιποτα δεν υπαρχει..στο 6ο update...αυτη η ms ..... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δυστυχώς είναι από τα λίγα πράγματα που με ξενέρωσε και εμένα όταν είχα πάρει το κινητό μου. Ας ελπίσουμε στα 8.1 να το βάλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Κι όμως, μετρητής κλήσεων υπάρχει στα lumia στο "δίκτυο+" στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ναι, έχεις δίκιο, αλλά εμφανίζει μόνο για το σύνολο των κλήσεων. Το θέμα είναι κι όλας να εμφανίζεται στην κάθε κλήση ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts