Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά το search button στα Lumia είναι μόνο για search στο Bing; Δεν αλλάζει αυτό με τίποτα; Να μπορούμε δηλαδή να ψάξουμε στις εφαρμογές μας ή στις επαφές μας ή σε όλα μαζί όπως στα. Androids;

Κρίμα... τσάμπα το κουμπάκι πάει επειδή το. Bing δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Βασικά δεν έχω καταλάβει καν τον λόγο ύπαρξής του.

Ο λόγος ύπαρξης είναι πως η MS θέλει να προωθήσει το δικό της search engine. Καλά θα ήταν να μπορούσε να γίνει customise.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά το search button στα Lumia είναι μόνο για search στο Bing; Δεν αλλάζει αυτό με τίποτα; Να μπορούμε δηλαδή να ψάξουμε στις εφαρμογές μας ή στις επαφές μας ή σε όλα μαζί όπως στα. Androids;

Κρίμα... τσάμπα το κουμπάκι πάει επειδή το. Bing δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Βασικά δεν έχω καταλάβει καν τον λόγο ύπαρξής του.

μπορείς να πας στις ρυθμίσεις του explorer---->σύνθετες ρυθμίσεις και να αλλάξεις την προεπιλεγμένη υπηρεσία παροχής αναζήτησης σε google

Ο λόγος ύπαρξης είναι πως η MS θέλει να προωθήσει το δικό της search engine. Καλά θα ήταν να μπορούσε να γίνει customise.

Να το προωθήσει μέσα απο τον I.E το κουμπάκι κάποια στιγμή πρέπει να το δώσει προς εκμετάλλευση, να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη.

3>4

Συμφωνώ για αυτο με το κουμπάκι. Είναι ξεφτίλα να μας υποχρεώνει να χρησιμοποιούμε το τραγικό bing και να καθιστά αυτο το κουμπί άχρηστο!:mad:

Μακάρι στο επόμενο update να μας δώσει την δυνατότητα να βάλουμε όποια ενέργεια θέλουμε εμείς να γίνεται μέσω αυτού του κουμπιού.

Το κουμπί αυτό δεν ειναι απλα ενα bing search. Δυστυχώς η MS δεν παρέχει υπηρεσίες παρά μονο σε πέντε-δέκα χωρες, γιαυτο σε εμάς φαίνεται άχρηστο. Αν μπορούσαμε και δω στην Ελλάδα να έχουμε ενα πλήρες local scout, τότε το εν λογο κουμπί θα ηταν πολύ χρήσιμο. Απο την άλλη, θα μπορούσαν να ενσωματώσουν και ενα universal search.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Γίνεται όπως σε android να προσθέσω δεύτερο email στο κινητό για να κατεβάσω εφαρμογές που έχω αγοράσει μ' εκείνον; Ή όπως στο ios όπου βάζεις πολλούς λογαριασμούς μαζί για να κατεβάσουν όλοι τις εφαρμογές και να μην πληρώνεις κάθε φορά;

Το κουμπί αυτό δεν ειναι απλα ενα bing search. Δυστυχώς η MS δεν παρέχει υπηρεσίες παρά μονο σε πέντε-δέκα χωρες, γιαυτο σε εμάς φαίνεται άχρηστο. Αν μπορούσαμε και δω στην Ελλάδα να έχουμε ενα πλήρες local scout, τότε το εν λογο κουμπί θα ηταν πολύ χρήσιμο. Απο την άλλη, θα μπορούσαν να ενσωματώσουν και ενα universal search.

'Η απλά θα μπορούσαν να μας αφήσουν να ορίσουμε εμείς τι θα κάνει το κουμπί αυτό.

MS, bing is not going to happend...ever. Just stop trying!

μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

το παρακατω δεν δουλευει

your smart phone is connected to Internet

Navigate to Settings -> email+accounts

Remove the existing Google account (if present)

Tap "add an account"

Tap "advanced setup"

Enter your gmail e-mail address

Enter your gmail password. If you are using Application-specific passwords with your Google account, generate and enter a new Application-specific password

Tap the "next" button

Select "Exchange ActiveSync"

Leave Domain empty

Enter Server "m.google.com"

Tap the "sign in" button (optionally set some further options, if needed)

Wait till the synchronization is finished (this could take up to half an hour if you have many contacts, e-mails, etc.)

All done :)

Χαιρεται. Εχω ενα θεμα με το Windows phone μου. Ακολουθησα τις οδηγιες κατα γραμμα και παλι και δεν μπορω να αλλαξω τον ηχο κλήσης. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?

μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

το παρακατω δεν δουλευει

your smart phone is connected to Internet

Navigate to Settings -> email+accounts

Remove the existing Google account (if present)

Tap "add an account"

Tap "advanced setup"

Enter your gmail e-mail address

Enter your gmail password. If you are using Application-specific passwords with your Google account, generate and enter a new Application-specific password

Tap the "next" button

Select "Exchange ActiveSync"

Leave Domain empty

Enter Server "m.google.com"

Tap the "sign in" button (optionally set some further options, if needed)

Wait till the synchronization is finished (this could take up to half an hour if you have many contacts, e-mails, etc.)

All done :)

ΚΑΝΕΝΑΣ νέος λογαριασμός ή σύνδεση μέσω ΝΕΑΣ συσκευής δεν δουλεύει μέσω exchange από 1/1/2013 (εδώ και ένα χρόνο).

Ουσιαστικά η google απαγορεύει στους χρήστες iOS & WP να έχεις exchange σύνδεση με τον λογαριασμό σου με οποιαδήποτε νέα συσκευής προσπαθήσεις να σετάρεις μετά απο τον Ιανουάριο του 2013. Οποιαδήποτε συσκευή είχες σετάρει πιο πριν λειτουργεί κανονικά ακόμα και αν φορμαριστεί και ξανασεταριστει.

ΚΑΝΕΝΑΣ νέος λογαριασμός ή σύνδεση μέσω ΝΕΑΣ συσκευής δεν δουλεύει μέσω exchange από 1/1/2013 (εδώ και ένα χρόνο).

Ουσιαστικά η google απαγορεύει στους χρήστες iOS & WP να έχεις exchange σύνδεση με τον λογαριασμό σου με οποιαδήποτε νέα συσκευής προσπαθήσεις να σετάρεις μετά απο τον Ιανουάριο του 2013. Οποιαδήποτε συσκευή είχες σετάρει πιο πριν λειτουργεί κανονικά ακόμα και αν φορμαριστεί και ξανασεταριστει.

και οι βλακειες της συνεχιζονται...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με το htc 8s, πόσταρα το πρόβλημα και στο αντίστοιχο θέμα, άλλα δεν έχω πάρει απάντηση. Λέω να ρωτήσω και εδώ μήπως βρω κάποια λύση. Μπαίνω συχνά από το ίντερνετ σε ανακοινώσεις και τέτοια, όπου υπάρχει ο σύνδεσμος με την ανακοίνωση είτε σε μορφή .doc είτε σε μορφή .xls. Στις δύο μέρες που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο άλλα αρχεία τα ανοίγει και άλλα όχι.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;;Θα βάλω και κάποιους συνδέσμους για να καταλάβετε για το πρόβλημα που λέω.

Για παράδειγμα αυτά τα δύο δεν τα ανοίγει,λέει ότι λόγω προβλήματος δεν μπορεί να τα ανοίξει

1)http://ee.auth.gr/announcements/2013/04/17/235/

2)http://www.civil.duth.gr/news/2014-01-14-d.sxhtml

Αυτό όμως το ανοίγει κανονικά

https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwww.civil.ntua.gr%2Fuploads%2Fanakoin_katatakt.doc

Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ.

Edited by volleyball

Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με το htc 8s, πόσταρα το πρόβλημα και στο αντίστοιχο θέμα, άλλα δεν έχω πάρει απάντηση. Λέω να ρωτήσω και εδώ μήπως βρω κάποια λύση. Μπαίνω συχνά από το ίντερνετ σε ανακοινώσεις και τέτοια, όπου υπάρχει ο σύνδεσμος με την ανακοίνωση είτε σε μορφή .doc είτε σε μορφή .xls. Στις δύο μέρες που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο άλλα αρχεία τα ανοίγει και άλλα όχι.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;;Θα βάλω και κάποιους συνδέσμους για να καταλάβετε για το πρόβλημα που λέω.

Για παράδειγμα αυτά τα δύο δεν τα ανοίγει,λέει ότι λόγω προβλήματος δεν μπορεί να τα ανοίξει

1)http://ee.auth.gr/announce...013/04/17/235/

2)http://www.civil.duth.gr/n...01-14-d.sxhtml

Αυτό όμως το ανοίγει κανονικά

http://www.civil.ntua.gr/n...prog_all_2014/

Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ.

και τα 3 links είναι νεκρά για μένα

error 404

και τα 3 links είναι νεκρά για μένα

error 404

Είχες δίκιο δε ξέρω γιατί έγινε αυτό. Ίσως επειδή τα πήρα copy paste από το άλλο θέμα που είπα ότι τα πόσταρα. Τα ξανά έβαλα τώρα και δουλεύουν. Για δες τα τώρα.

Είχα κάποιο wp για λίγο καιρό (925) κι είχα αγοράσει κάποιες εφαρμογές με το κουπόνι 20 ευρώ που έδιναν τότε. Τώρα με την προσφορά της Vodafone πήρα το 1020, έβαλα το ίδιο e-mail αλλά μου ζητάει να ξανααγοράσω την ίδια εφαρμογή. Είναι λογικό?

Δε ξέρω τι γίνεται. Παράξενο μου φαίνεται να ανοίγει κάποια και άλλα να μην τα ανοίγει. Το κινητό το πήρα πριν δύο μέρες και χτες μου έβγαζε αρκετά updates τα έβαλα όλα. Δε ξέρω αν υπάρχει και άλλο που δεν το έχω βάλει σχετικά με αυτό το θέμα, αλλά όποτε πάτησα αναζήτηση για ενημερώσεις μου λέει ότι είναι ενημερωμένο το κινητό.

Είχα κάποιο wp για λίγο καιρό (925) κι είχα αγοράσει κάποιες εφαρμογές με το κουπόνι 20 ευρώ που έδιναν τότε. Τώρα με την προσφορά της Vodafone πήρα το 1020, έβαλα το ίδιο e-mail αλλά μου ζητάει να ξανααγοράσω την ίδια εφαρμογή. Είναι λογικό?

Πάτησε "αγορα". Θα σου βγάλει μήνυμα ότι είναι ήδη αγορασμένη και θα την κατεβάζεις δωρεάν.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πάτησε "αγορα". Θα σου βγάλει μήνυμα ότι είναι ήδη αγορασμένη και θα την κατεβάζεις δωρεάν.

Σε ευχαριστώ! Αυτό δεν το δοκίμασα χα χα χα

Σε ευχαριστώ! Αυτό δεν το δοκίμασα χα χα χα

Όταν με το καλό το βαρεθείς, στείλε κανένα pm....:)

Όταν με το καλό το βαρεθείς, στείλε κανένα pm....:)

Θα είσαι ο πρώτος χα χα χα Αν και ελπιζω να μπορέσω να κρατηθώ ως την 8.1!

Θα είσαι ο πρώτος χα χα χα Αν και ελπιζω να μπορέσω να κρατηθώ ως την 8.1!

Εγω πάλι ελπίζω πως δεν θα κρατηθείς.....:lol:

Παιδιά για σας να ρωτήσω κάτι όταν πήρα το κινητό πριν 10 μήνες και είχα περάσει τον λογαριασμό του facebook το ημερολόγιο μου πέταγε ειδοποίηση μήνυμα ότι γιορτάζει η τάδε επαφή τώρα δεν μου πετάει κάποιο μήνυμα τέτοιο τι μπορεί να φταίει???

Kαι κάτι ακόμα όταν πάω στις ρύθμισις μετά πάω εφαρμογές και πατάω στην αναζήτηση έχει ένα κουτάκι που γραφει εμφάνιση κουμπιού αναζήτησης στην οθόνη κλειδώματος το έχω τσεκαρισμένο αλλα δεν μου εμφανίζει κάτι στην οθόνη κλειδώματος

spacer.png