Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Oχι φιλε σοβαρα στα Παμπλικ Συνταγματος...

Κοιταω 185 λεω κατσε να δω καλυτερα μηπως ειναι με συμβολαιο...?? αλλα τελικα ηταν σκετη συσκευη...109 με συμβολαιο....

Μήπως είναι κάποια κομμάτια βιτρίνας? Πριν ένα μήνα είχαν προσγορα ένα τέτοιο στα 199 τα public της περιοχής μου.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως είναι κάποια κομμάτια βιτρίνας? Πριν ένα μήνα είχαν προσγορα ένα τέτοιο στα 199 τα public της περιοχής μου.

Δεν το ξερω αυτο δεν εγραφε κατι τετοιο...τωρα τι να πω...αποκλειεται να ειναι πολλα κομματια μπορει να ειναι ενα δυο και αυριο να μην υπαρχει...

Περαιτερω αναλυτικες πληροφοριες για το vlc για Windows 8-8.1/WP8 που ειναι προ των πυλων για κυκλοφορια

http://www.wpcentral.com/vlc-windows-8-and-windows-phone-almost-ready

-Support for all usual VLC formats, including MKV and FLAC

-Audio

-Video, (with correct aspect ratios)

-Basic subtitles support

-File and network stream support

-A simple, but working UI

-Passing the WACK certification

-Working on Windows 8 and 8.

αυτο περί basics subtitle support πολύ το φοβάμαι για ελληνικά...

όπως και να έχει όμως είναι μια καλή αρχή :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Νομίζω πως αν τους κάνεις utf-8 (5sec υπόθεση) δεν θα υπάρχει πρόβλημα :)

Αμήν! :)

To basic όντως λίγο επίφοβο, αλλά οκ λύνεται μάλλον το θέμα..

Αν και πιστεύω εννοεί ότι δε θα μπορείς να κάνεις συγχρονισμό..Ίδωμεν!

Πάντως σε Android υπάρχουν δωρεάν, κάποια όχι και τόσο γνωστά player, που κάνουν κάποιες λειτουργίες συγχρονισμού υπότιτλων. Ένα τετοιο απλό πραγματάκι δεν μπορεί να μας φτιάξει κάποιος..;!!

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

ζητάω συγνώμη εαν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλα την εψαξα αρκετά και δεν βρήκα την απάντηση..

Υπάρχει πουθενα μια λίστα με τις εφαρμογές που μπορούν να δουλέψουν και οταν το κινήτο είναι sleep??

μιλάω για Mail - skype-viper.

σκέφτομαι να αλλάξω το 900 για το 1020 (σε κανα 2μηνο να έχει πέσει και λίγο η τιμη)

αλλα για να ξαναπάρω wp Θα πρέπει να είμαι σιγουρος 100% οτι παίζουν τα παραπάνω !!

thanks και sorry εαν έχει ξαναπαντήθει :)

Τί εννοείς sleep? Όταν κλειδώνεις την οθόνη του κινητού τρέχουν κανονικά οι εφαρμογές.

Λίστα δεν γνωρίζω αν υπάρχει αλλά μπορώ να σου πω για αυτές που χρησιμοποιώ.. email (hotmail και yahoo), viber, facebook beta, skype. Στο skype έχω απενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις διότι όταν συνδέομαι από το pc και λαμβάνω μηνύματα χτυπάει και στο κινητό.

Εννοω να είναι κλειστεί η οθόνη ...μαυρη και κλειδωμένη και οταν έρχεται ένα mail η μια κλίση viber/skype να το καταλαβαίνω(να αντιδρά όπως στα σμσ και στις κλίσεις)..όπως γίνεται με τις IOS -android συσκευές.

Εννοω να είναι κλειστεί η οθόνη ...μαυρη και κλειδωμένη και οταν έρχεται ένα mail η μια κλίση viber/skype να το καταλαβαίνω(να αντιδρά όπως στα σμσ και στις κλίσεις)..όπως γίνεται με τις IOS -android συσκευές.

ολες αυτές οι εφαρμογές δουλεύουν με κλειστή οθόνη , εκτός αν έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας

Παιδιά εδώ και μερικές μέρες δεν μου βγάζει ειδοποιήσεις για update εφαρμογών στο market...

είναι λίγο περίεργο το πως ψάχνει το market για updates . Κολλάει σε πολλούς και ξεκολλάει σε τυχαίες φάσεις . Εμένα μια φορά ολη κι όλη έβγαλε updates και δεν ξανάβγαλε . Οπότε χρησιμοποιώ το sysapp pusher

δοκίμασε να βγάλεις το tile , reboot και να ξαναβάλεις το tile

Κάποιος νομίζω πως είπε το ίδιο + τη διαγραφή του ιστορικού....

είναι λίγο περίεργο το πως ψάχνει το market για updates . Κολλάει σε πολλούς και ξεκολλάει σε τυχαίες φάσεις . Εμένα μια φορά ολη κι όλη έβγαλε updates και δεν ξανάβγαλε . Οπότε χρησιμοποιώ το sysapp pusher

Ναι, το ιδιο και εδώ.

Πρέπει να παίζει bug.

οι ειδοποιήσεις στα windows phones είναι λίγο πονεμένη ιστορία, αλλα ναι, κανονικά δουλευουν όπως λες

οι ειδοποιήσεις στα windows phones είναι λίγο πονεμένη ιστορία, αλλα ναι, κανονικά δουλευουν όπως λες

Γιατί το λες αυτό? Όλα τα θέματα έχουν απο καιρό λυθεί.

Γιατί το λες αυτό? Όλα τα θέματα έχουν απο καιρό λυθεί.

στο δικο μου σίγουρα δεν έχουν λυθεί όλα... :lol:

στο Skype χάνω κλήσεις, oπως και στο viber έχει τύχει όχι λίγες φορές να μην μου έρθει ειδοποίηση για μηνυμα

φυσικά δεν θα κάνω λόγο για το fb...

απο την επίσημη εφαρμογή δεν μου έρχεται απολύτως τιποτα

Edited by suspect21

στο Skype χάνω κλήσεις, oπως και στο viber έχει τύχει όχι λίγες φορές να μην μου έρθει ειδοποίηση για μηνυμα

Το viber τρώει κολλήματα ανά καιρούς όχι όμως σαν εφαρμογή των wp αλλά γενικά σαν υπηρεσία. Δηλαδή άμα δεν λαμβάνεις εσύ μηνύματα δεν θα λαμβάνει και ο άλλος που έχει android.

Για το fb βάλε την beta έκδοση. Έρχονται άμεσα όλες οι ειδοποιήσεις πλέον. Αν και άμα περιμένεις λίγο καιρό ακόμα θα εμφανιστεί και στην κανονική.

Μην περιμενεις τα μηνυματα στην εφαρμογη facebook ερχονται στο tile μηνυματα και τα διαβαζεις απο εκει χωρις ν ανοιξεις την εφαρμογη και μαλιστα με προεπισκοπιση. Skype, viber βαρανε κανονικα και με κλειστη οθονη, ειδοποιησεις απο livescore, app deals, mails γινεται ενας χαμος χωρις κανενα προβλημα.

παιδια καλησπερα σημερα πειρα το 920 πολυ καλη αγορα θα ελεγα αλλα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να δω τα mail μου απο το gmail

μου γραφει ενημερωστε τις πληροφοριες για τολογαριασμο imap.gmail.com.993.1 kai πατηστε αποθυκευση,και εγω δεν καταλαβα κρα:lol:τι να κανω?

παιδια καλησπερα σημερα πειρα το 920 πολυ καλη αγορα θα ελεγα αλλα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να δω τα mail μου απο το gmail

μου γραφει ενημερωστε τις πληροφοριες για τολογαριασμο imap.gmail.com.993.1 kai πατηστε αποθυκευση,και εγω δεν καταλαβα κρατι να κανω?

μου γραφει ενημερωστε τις πληροφοριες για τολογαριασμο imap.gmail.com.993.1 kai πατηστε αποθυκευση,και εγω δεν καταλαβα κρα:lol:τι να κανω?

Ισως κατι να εβαλες λαθος ή να εφαγαν κανα κολημα οι servers οταν γινοταν το setup.

Πηγαινε "ρυθμισεις>λογαριασμοι" .... κρατα παρατεταμενα πατημενο αυτον της google και επελεξε την "διαγραφη" .. και σεταρε τον παλι απο την αρχη απο την ιδια οθονη εκει που λεει "προσθηκη"

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Μην περιμενεις τα μηνυματα στην εφαρμογη facebook ερχονται στο tile μηνυματα και τα διαβαζεις απο εκει χωρις ν ανοιξεις την εφαρμογη και μαλιστα με προεπισκοπιση. Skype, viber βαρανε κανονικα και με κλειστη οθονη, ειδοποιησεις απο livescore, app deals, mails γινεται ενας χαμος χωρις κανενα προβλημα.

Skype και viber είπα ότι έχω χάσει κλήσεις και μηνύματα αντιστοιχα και μάλιστα με ανοικτή οθόνη του κινητου

για το fb δεν κατάλαβα τι ακριβως εννοείς... έχεις την έκδοση beta?

Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουμε τον ήχο ειδοποίησης στο viber;

Επαναφέρω το ερώτημα του φίλου, επειδή με καίει και εμένα.

Ο ήχος του viber είναι πολύ χαμηλός και αδιάφορος, με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις.

Κάποια λύση;