evoluti0n Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Υπάρχει κάποιο tutorial; Φοβάμαι να το ανοίξω Επειδή είμαι από κινητό ψάξε για οδηγό στο για αλλαγή οθόνης (δεν χρειάζεται βέβαια να το ανοίξεις τόσο πολύ Στην ουσία θέλεις 1 trox κατσαβίδι ψιλό δεν θυμάμαι μέγεθος βγάζεις της 2 βίδες στο κάτω μέρος, βγάζεις το καπάκι (βγαίνει δύσκολα έχει κλιπ περιμετρικά, ξεβιδωνεις ένα μαύρο πλαστικό που καλύπτει την μητρική και από εκεί έχεις πρόσβαση στα κουμπιά, είναι 2 μικρά ξεχωριστά πακετάκια, τα βγάζεις έχουν στη πίσω μεριά ένα ελασματακι σχήματος σαν V με μια καρφίτσα το ανοίγεις τα ξανά τοποθετείς και είσαι έτοιμος ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Υπάρχει κάποιο tutorial; Φοβάμαι να το ανοίξω Επειδή είμαι από κινητό ψάξε για οδηγό στο για αλλαγή οθόνης (δεν χρειάζεται βέβαια να το ανοίξεις τόσο πολύ Στην ουσία θέλεις 1 trox κατσαβίδι ψιλό δεν θυμάμαι μέγεθος βγάζεις της 2 βίδες στο κάτω μέρος, βγάζεις το καπάκι (βγαίνει δύσκολα έχει κλιπ περιμετρικά, ξεβιδωνεις ένα μαύρο πλαστικό που καλύπτει την μητρική και από εκεί έχεις πρόσβαση στα κουμπιά, είναι 2 μικρά ξεχωριστά πακετάκια, τα βγάζεις έχουν στη πίσω μεριά ένα ελασματακι σχήματος σαν V με μια καρφίτσα το ανοίγεις τα ξανά τοποθετείς και είσαι έτοιμος http://www.google.gr/search?q=Lg+e960+button&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMItLDKkKuUyQIVg7QaCh2wvwPM#mhpiv=6 Aν δεν κάνω και εδώ έχει οδηγίες, είναι αρκετά εύκολη δε διαδικασία αρχή να έχεις υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Επειδή είμαι από κινητό ψάξε για οδηγό στο για αλλαγή οθόνης (δεν χρειάζεται βέβαια να το ανοίξεις τόσο πολύ Στην ουσία θέλεις 1 trox κατσαβίδι ψιλό δεν θυμάμαι μέγεθος βγάζεις της 2 βίδες στο κάτω μέρος, βγάζεις το καπάκι (βγαίνει δύσκολα έχει κλιπ περιμετρικά, ξεβιδωνεις ένα μαύρο πλαστικό που καλύπτει την μητρική και από εκεί έχεις πρόσβαση στα κουμπιά, είναι 2 μικρά ξεχωριστά πακετάκια, τα βγάζεις έχουν στη πίσω μεριά ένα ελασματακι σχήματος σαν V με μια καρφίτσα το ανοίγεις τα ξανά τοποθετείς και είσαι έτοιμος ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή είμαι από κινητό ψάξε για οδηγό στο για αλλαγή οθόνης (δεν χρειάζεται βέβαια να το ανοίξεις τόσο πολύ Στην ουσία θέλεις 1 trox κατσαβίδι ψιλό δεν θυμάμαι μέγεθος βγάζεις της 2 βίδες στο κάτω μέρος, βγάζεις το καπάκι (βγαίνει δύσκολα έχει κλιπ περιμετρικά, ξεβιδωνεις ένα μαύρο πλαστικό που καλύπτει την μητρική και από εκεί έχεις πρόσβαση στα κουμπιά, είναι 2 μικρά ξεχωριστά πακετάκια, τα βγάζεις έχουν στη πίσω μεριά ένα ελασματακι σχήματος σαν V με μια καρφίτσα το ανοίγεις τα ξανά τοποθετείς και είσαι έτοιμος http://www.google.gr/search?q=Lg+e960+button&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMItLDKkKuUyQIVg7QaCh2wvwPM#mhpiv=6 Aν δεν κάνω και εδώ έχει οδηγίες, είναι αρκετά εύκολη δε διαδικασία αρχή να έχεις υπομονή Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Οπως φαινεται από τα χθεσινα factory images στο 4αρι δεν δοθηκε το security update Δεκεμβριου με build number LΜΥ48Ζ σε αντιθεση πχ με το nexus 10 οποτε αυτο σημαινει οτι ηρθε και το οριστικο τελος του official support... RIP αγαπημενο μου κινητο, ομολογω τα περασαμε καλα 1,5 χρονο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Δυστυχώς το διαπίστωσα κι εγώ. Το έχω το 4αρι από τον Μάρτιο 2013 και άνετα θα μπορούσε να πάρει την 6. Τι να κάνουμε? Πάμε γι' άλλα.. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Νομίζω πως κάνετε λάθος σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της google και πιθανόν να μην είναι έτοιμο. Περιμένετε να δούμε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Έχω μια κρυφή ελπίδα αλλά δεν το βλέπω. Είναι και το marketing στην μέση...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Το 10 πότε βγήκε; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 13 Νοεμβρίου 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ή 18 μήνες αφού αποσυρθεί από Play store δίνει η google. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 The N4 and N10 came out in November of 2012, so they're well past the two year OS cutoff. The Nexus 4 was out of the Play Store in fall of 2013, so the three year security patch cutoff will be observed for this phone. That means this fall will be the end of N4 support. The Nexus 10 was sold for much longer, only dropping out of the Play Store in fall 2014 (along with the 2013 N7). So in this case it will have security updates through early 2016. Source androidpolice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Αρα δεν ηταν τυχαια η ελλειψη του update, οπως αλλωστε φανηκε εξαρχης...Long live the Nexus 5 λοιπον...! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Καλησπερα. ''Απλος'' χρηστης νεξους 4 ακομα στοκ φοραει πανω του , θα ηθελα να ρωτησω μιας και δεν καταφερω να βρω απαντηση μεχρι τωρα , αν το νεξους δεχεται κανονικα usb otg ή θα πρεπει να το ρουταρω ?? Συνδεω κανονικα το καλωδιο του usb otg αλλα δεν μου βγαζει τπτ . Ξερει κανεις τι παιζει ? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Καλησπερα. ''Απλος'' χρηστης νεξους 4 ακομα στοκ φοραει πανω του , θα ηθελα να ρωτησω μιας και δεν καταφερω να βρω απαντηση μεχρι τωρα , αν το νεξους δεχεται κανονικα usb otg ή θα πρεπει να το ρουταρω ?? Συνδεω κανονικα το καλωδιο του usb otg αλλα δεν μου βγαζει τπτ . Ξερει κανεις τι παιζει ? Ευχαριστω εκ των προτερων. Στοκ όχι δεν υποστηρίζει. Και δεν είναι θέμα μόνο ροοτ. Νομίζω χρειάζεται έξτρα πράγματα όπως κερνελ ή άλλη ρομ, δεν θυμάμαι σίγουρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Στοκ όχι δεν υποστηρίζει. Και δεν είναι θέμα μόνο ροοτ. Νομίζω χρειάζεται έξτρα πράγματα όπως κερνελ ή άλλη ρομ, δεν θυμάμαι σίγουρα. Το κυριότερο είναι ότι θέλει εξωτερική τροφοδοσία για το στικακι που θα συνδέσεις. Χρειάζεται ένα y split cable με τη μια άκρη στο τηλέφωνο, τη δεύτερη στο στικακι και την τρίτη με τροφοδοσία. Αυτό γίνεται γιατί το τηλέφωνο δεν βγάζει τάση από τη θύρα Usb. Και φυσικά θέλει και άλλο kernel. Πάει πάνω από χρόνος που το έχω δώσει και δεν θυμάμαι ποιος υποστήριζε. Πάντως αν ψάξεις στο xda θα βρεις περισσότερες πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Επομένως τον ηπιαμε.. Καλύτερα να πάρω άλλο κινητό παρά να μπω σε αυτή τη διαδικασία.. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Επομένως τον ηπιαμε.. Καλύτερα να πάρω άλλο κινητό παρά να μπω σε αυτή τη διαδικασία.. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Και άργησες.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Και άργησες.. εισαι θεος!:Ρ http://www.xda-developers.com/the-unrooted-enigma-nexus-old-fame/ Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) ακυρο sorry Edited January 21, 2016 by veteranos123 Προσθήκη φωτοργαφίας Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 εχω ξαφνικα προβλημα με την αφη της οθονης κατω αριστερα,το διαπιστωσα καθως το γραμμα Σ δε πατιοταν με τιποτα, restart δε βοηθησε, παμε για κηδεια? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 εχω ξαφνικα προβλημα με την αφη της οθονης κατω αριστερα,το διαπιστωσα καθως το γραμμα Σ δε πατιοταν με τιποτα, restart δε βοηθησε, παμε για κηδεια? Δυστυχώς θες οθόνη... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 εφτιαξε μονο του προς το παρων...δε λεει να πεθανει το κινητο με τιποτα Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 εφτιαξε μονο του προς το παρων...δε λεει να πεθανει το κινητο με τιποτα Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Φοβερή δουλειά είχε κάνει η LG! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Το έχω ξαναπεί κάποια στιγμή αλλά αν κατασκευάζανε το n4 v.ΙΙ (ολόιδιο "κουτί",φρέσκο hardware) θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Το έχω ξαναπεί κάποια στιγμή αλλά αν κατασκευάζανε το n4 v.ΙΙ (ολόιδιο "κουτί",φρέσκο hardware) θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια. Με ίδια μπαταρία και οθόνη;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Με ίδια μπαταρία και οθόνη;; Υποθέτω ότι εννοεί την περίπτωση που θα βελτιωνόταν σε αυτούς τους τομείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts