al3x1k0 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και αν υφίσταται το πρόβλημα που προαναφέρθηκε και κάποιος δεν θέλει να βγάλει την μπαταρία, τι λύση δίνει το σέρβις; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δεν αναβει κανενα κοκκινο led τιποτα ειναι τελειος νεκρο. Εχει μονο ενα usb φορτηστη πως να το φορτησουμε ασυρματα? Να ρωτησω το αυτονοητο τωρα αλλα δε βαριεσαι. Το εχετε αφησει αρκετη ωρα στη πριζα? Αν ναι, μηπως ειναι υπερβολικα ζεστο? Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Το αναφερω πιο πριν κανα 3ωρο στην πριζα και οχι καθολου ζεστο ειναι τελειος νεκρο δεν αποκρινετε σε τιποτα Al3x1ko εδω που ειμαστε το σερβις ειναι πολλα ναυτικα μιλια :p Edited August 6, 2014 by nitrox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ισως πρεπει οντως να το ανοιξεις. Αν εισαι προσεκτικος ειναι πολυ ευκολη δουλεια αν εχεις ενα T5 Torx. Δοκιμασε ενω ειναι στη πριζα να κρατησεις on και volume down. Θυμαμαι μια φορα και μονο να μη μου βγαζει κοκκινο led και να το θυμαται ετσι. Επισης προτιμησε πριζα τοιχου και οχι συνδεδεμενο σε pc. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Το αναφερω πιο πριν κανα 3ωρο στην πριζα και οχι καθολου ζεστο ειναι τελειος νεκρο δεν αποκρινετε σε τιποτα Al3x1ko εδω που ειμαστε το σερβις ειναι πολλα ναυτικα μιλια :p Άστο όλη μέρα στην πρίζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Το power - button κολλάει με την έννοια ότι για να ανοίξει ή να κλείσει η οθόνη μπορεί να χρειαστούν 2 και 3 πατήματα.Εχω χάσει την εγγύηση αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορούν να το δουν μέσω imei και ας είναι από Γερμανία. Το θέμα είναι αν καλύπτεται αυτό από την εγγύηση.Και σήμερα ανακάλυψα ότι μου έφυγε το τζαμακι πίσω στο φλας:lol: edit :Πήρα την LG και της είπα ότι έχω χάσει την εγγύηση και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το βρουν και να απευθυνθώ στην procordia.Ρε εσείς στην LG αν δεν μπορείτε να βρείτε εσείς πότε αγοράστηκε το κινητό ποιος μπορεί; Samsung και πάλι samsung στην εξυπηρέτηση Edited August 7, 2014 by pakakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλημέρα παιδιά.εχω το nexus 4 και έχει πρόβλημα με το τζαμακι αφης(δεν πατάει σε μερικά σημεία).επηδει το κινητό το πήρα από μαγαζι στο skroutz και δεν θυμάμαι από ποιο εχω χάσει κ την αποδηξει πήρα τηλ στην lg και μου ζητήσανε το imei και το s/k.μου είπαν ότι εγγύηση έχει εώς τον Αύγουστο του 2015 και ότι καλύπτεται.μετα με ρωτήσαμε από που το αγόρασα για να δουν εάν ειναι ελληνικό η από εξωτερικό και τους είπα δεν θυμαμαι(τρελάθηκε λίγο ο τύπος εκεί αλλά δεν βαριέσαι η δουλειά του ειναι:-p).εαν ειναι από εξωτερικό θα εχω πρόβλημα λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Εντός Ευρώπης κανονικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. τουλαχιστον έτσι ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλημέρα παιδιά.εχω το nexus 4 και έχει πρόβλημα με το τζαμακι αφης(δεν πατάει σε μερικά σημεία).επηδει το κινητό το πήρα από μαγαζι στο skroutz και δεν θυμάμαι από ποιο εχω χάσει κ την αποδηξει πήρα τηλ στην lg και μου ζητήσανε το imei και το s/k.μου είπαν ότι εγγύηση έχει εώς τον Αύγουστο του 2015 και ότι καλύπτεται.μετα με ρωτήσαμε από που το αγόρασα για να δουν εάν ειναι ελληνικό η από εξωτερικό και τους είπα δεν θυμαμαι(τρελάθηκε λίγο ο τύπος εκεί αλλά δεν βαριέσαι η δουλειά του ειναι:-p).εαν ειναι από εξωτερικό θα εχω πρόβλημα λέτε; H ερωτηση ειναθι ηλιθια. Δεν τον αφορα απο που το πηρες. Ναι, εχω επισκευασει και Αμερικης, τσινισαν λιγο αλλα με το σωστο τροπο ολα λυνονται. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 To τελευταίο διάστημα το εικονίδιο του σήματος στο κινητό μου αλλάζει συνεχώς από άσπρο σε πορτοκαλί, και ίσως αυτό φταίει στο ότι δεν έχω ειδοποιήσεις από Gmail, G+, Facebook, Pushbullet και άλλες εφαρμογές. Γνωρίζω ότι το πορτοκαλί χρώμα έχει να κάνει με την επικοινωνία του κινητού με τους servers της Google, αλλά internet έχω. Το πρόβλημά μου είναι οι ειδοποιήσεις. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι για να το λύσω; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 To τελευταίο διάστημα το εικονίδιο του σήματος στο κινητό μου αλλάζει συνεχώς από άσπρο σε πορτοκαλί, και ίσως αυτό φταίει στο ότι δεν έχω ειδοποιήσεις από Gmail, G+, Facebook, Pushbullet και άλλες εφαρμογές. Γνωρίζω ότι το πορτοκαλί χρώμα έχει να κάνει με την επικοινωνία του κινητού με τους servers της Google, αλλά internet έχω. Το πρόβλημά μου είναι οι ειδοποιήσεις. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι για να το λύσω; Εμένα κάποιο διάστημα ήταν νομίζω μόνιμα άσπρο και έφταιγε η ημερομηνία ή η ώρα. Κάποιο από τα δύο ήταν λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλησπέρα σε όλους.Επειδη τα προβληματα με τις αποσυνδεσις του Bluetooth εχουν γινει ανυποφορα , αποφασισα να το παω μια βολτα προς Procordia μερια .Το ειχα rootαρει στο παρελθον , πως τσεκαρω οτι δεν εχει τιποτα "ιχνη" που να προδιδουν οτι το χα πειραξει? Μην χασουμε κ την εγγυηση στα καλα καθουμενα..... Ευχαριστω πολυ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Εμένα κάποιο διάστημα ήταν νομίζω μόνιμα άσπρο και έφταιγε η ημερομηνία ή η ώρα. Κάποιο από τα δύο ήταν λάθος. Δεν φταιει κατι, οταν εχεις λευκες ενδειξεις σημαινει οτι εχεις internet απο δικτυο η wifi. Η ωρα btw δε μπλεκεται πουθενα, ακομαι και αν ειναι πορτοκαλι τα εικονιδια. Καλησπέρα σε όλους.Επειδη τα προβληματα με τις αποσυνδεσις του Bluetooth εχουν γινει ανυποφορα , αποφασισα να το παω μια βολτα προς Procordia μερια .Το ειχα rootαρει στο παρελθον , πως τσεκαρω οτι δεν εχει τιποτα "ιχνη" που να προδιδουν οτι το χα πειραξει? Μην χασουμε κ την εγγυηση στα καλα καθουμενα..... Ευχαριστω πολυ, Περασε του το factory image και μη σε απασχολει τιποτα αλλο. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Περασε του το factory image και μη σε απασχολει τιποτα αλλο. Με ειχε παιδεψει πολυ πριν κανα 2μηνο να το σεταρω κ δεν ειμαι κ πολυ σιγουρος τι ακριβως του περασα ,μπορω να το ελεγξω με καποιο τροπο? Edited August 13, 2014 by mindfield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Με ειχε παιδεψει πολυ πριν κανα 2μηνο να το σεταρω κ δεν ειμαι κ πολυ σιγουρος τι ακριβως του περασα ,μπορω να το ελεγξω με καποιο τροπο? Μην ξεχάσεις να κλειδώσεις και τον bootloader. Edited August 13, 2014 by mindfield Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Αν του περασεις το factory image δε χρειαζεται να ψαξεις για κατι. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλησπέρα. 1. Ενώ διάβασα στο forum ότι έχει γίνει αναβάθμιση στο play store, σε μένα εμφανίζεται όπως και πριν. Μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει να περιμένω? Είμαι stock σε όλα. 2. Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει, ότι όταν συνδέομαι στο application του facebook, αμέσως λαμβάνω ειδοποιήσεις για αναβάθμιση διάφορων εφαρμογών. Πρέπει να ελέγξω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλησπέρα. 1. Ενώ διάβασα στο forum ότι έχει γίνει αναβάθμιση στο play store, σε μένα εμφανίζεται όπως και πριν. Μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει να περιμένω? Είμαι stock σε όλα. 2. Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει, ότι όταν συνδέομαι στο application του facebook, αμέσως λαμβάνω ειδοποιήσεις για αναβάθμιση διάφορων εφαρμογών. Πρέπει να ελέγξω κάτι? Σε N5 μόλις έγινε update! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα. 1. Ενώ διάβασα στο forum ότι έχει γίνει αναβάθμιση στο play store, σε μένα εμφανίζεται όπως και πριν. Μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει να περιμένω? Είμαι stock σε όλα. 2. Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει, ότι όταν συνδέομαι στο application του facebook, αμέσως λαμβάνω ειδοποιήσεις για αναβάθμιση διάφορων εφαρμογών. Πρέπει να ελέγξω κάτι? Ποιο update λέμε; Που βγάζει νέα σελίδα γραφικών για κάθε εφαρμογή; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ποιο update λέμε; Που βγάζει νέα σελίδα γραφικών για κάθε εφαρμογή; Μάλλον αυτό εννοεί. Και για να συνεννοούμαστε, την έκδοση που έχεις την βλέπεις επιλέγοντας «Ρυθμίσεις» στο πλευρικό μενού και την γράφει κάτω-κάτω. Η τρέχουσα είναι η 4.9.13 ενώ η προηγούμενη ήταν η 4.8.20. Επίσης αν πατήσεις πάνω στον αριθμό έκδοσης, μπορεί και να το αναγκάσεις να ψάξει αν έχεις την τελευταία! Και σε εμένα άργησε πολύ να ενημερωθεί: ενώ σε ένα πολύ παλιό τηλέφωνο ήρθε εδώ και μερικές μέρες, στο Nexus βαρέθηκα να περιμένω και κατέβασα το apk (ψάξε στο AndroidPolice αν ανυπομονείς!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μάλλον αυτό εννοεί. Και για να συνεννοούμαστε, την έκδοση που έχεις την βλέπεις επιλέγοντας «Ρυθμίσεις» στο πλευρικό μενού και την γράφει κάτω-κάτω. Η τρέχουσα είναι η 4.9.13 ενώ η προηγούμενη ήταν η 4.8.20. Επίσης αν πατήσεις πάνω στον αριθμό έκδοσης, μπορεί και να το αναγκάσεις να ψάξει αν έχεις την τελευταία! Και σε εμένα άργησε πολύ να ενημερωθεί: ενώ σε ένα πολύ παλιό τηλέφωνο ήρθε εδώ και μερικές μέρες, στο Nexus βαρέθηκα να περιμένω και κατέβασα το apk (ψάξε στο AndroidPolice αν ανυπομονείς!) συμπληρωνω απλα οτι αν πατησεις πανω στον αριθμο της εκδοσης τσεκαρει αν υπαρχουν update και αν ναι ξεκιναει να το κανει στο background... (φυσικα επειδη η google ακολουθει καποιο release cycle δεν ειναι ταυτοχρονα διαθεσιμο για ολους και σε καποιους μπορει να αργησει 3-4 μερες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Εμένα πάντως μου το έχει περάσει εδώ και μέρες από μόνο του. Στοκ 4.4.4 έχω Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ποιο update λέμε; Που βγάζει νέα σελίδα γραφικών για κάθε εφαρμογή; Nαι ακριβως αυτο...Τωρα το ειδα αυτο με τις ρυθμησεις αριστερα στην σελιδα στο play store το εκανα και πλεον εχει την τελευταια εκδοση. Ευχαριστω για το ενδιαφερον απο ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Καλησπέρα, άρχισε το κουμπί ον/οφ να μου κάνει κόλπα. Ποια είναι η διαδικασία να το στείλω Για επισκευή; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Μια ερώτηση στα γρήγορα. Κοίταξα στο gsmarena και λέει ότι το κινητό δεν υποστηρίζει otg. Είναι αλήθεια αυτό; Ούτε με πείραγμα γίνεται κάτι; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts