Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το κινητό και συγκεκριμένα είμαι ανάμεσα απο αυτό το s4 mini και το lg l9 II, επειδή έχει άπειρα post το thread και λόγω έλλειψης χρόνου μου είναι αδύνατο να τα διαβάσω όλα, θα ήθελα περιεκτικά αν μπορεί να μου πει κάποιος απο εσας που παρακολουθείται το thread αν έχουν προκύψει διάφορα αρντητικά με το κινητό όσο καιρο συζητάτε.

Αυτό που με βάζει σε σκέψη είναι η μπαταρία,καθώς έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια. Με την kitkat πως πάει? Είναι καλύτερα?

Και τέλος η κάμερα έιναι καλή?

Edited by giwrgos_sd

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το κινητό και συγκεκριμένα είμαι ανάμεσα απο αυτό το s4 mini και το lg l9 II, επειδή έχει άπειρα post το thread και λόγω έλλειψης χρόνου μου είναι αδύνατο να τα διαβάσω όλα, θα ήθελα περιεκτικά αν μπορεί να μου πει κάποιος απο εσας που παρακολουθείται το thread αν έχουν προκύψει διάφορα αρντητικά με το κινητό όσο καιρο συζητάτε.

Αυτό που με βάζει σε σκέψη είναι η μπαταρία,καθώς έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια. Με την kitkat πως πάει? Είναι καλύτερα?

Και τέλος η κάμερα έιναι καλή?

Απλά μην κοιτάς τα σκουπίδια. Δεν έχουν μέτρο σύγκρισης τα τηλέφωνα που είπες με το N4. Αν θες να το συγκρίνεις μόνο με s4 HTC One g2 z1 κτλ

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Απο specs σίγουρα είναι καλύτερο, αλλά έχω την εντύπωση οτι το lg l9II κρατάει περισσότερο. Γιαυτό θέλω να μου πείται γνώμες για την μπαταρία

Απο specs σίγουρα είναι καλύτερο, αλλά έχω την εντύπωση οτι το lg l9II κρατάει περισσότερο. Γιαυτό θέλω να μου πείται γνώμες για την μπαταρία

Σίγουρα καλύτερο το L 9

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Παίδες, όταν ξεκινάει κάποιος τη διαδικασία πειράγματος μιας συσκευής, θα πρέπει να γνωρίζει ότι πιθανόν θα αντιμετωπίσει προβλήματα, οτιδήποτε είναι αυτά, που σε άλλους σίγουρα δεν υπάρχουν. Σίγουρα η λύση δεν είναι επιστροφή δύο ενημερώσεις πίσω, καλά είναι τότε να γυρίσουμε στην 2.3.5 γιατί η δική μου συσκευή τότε απείραχτη δούλευε μπόμπα. Λοιπόν δεν χρειάζεται να θαβουμε ενημερώσεις ....

Για αρχη φιλε μου ,θα σου πω οτι η συσκευη μου ειναι απειραχτη.Ολα stock.

Κατα 2ον εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα bluetooth κ σε ολα μετα την 4,4 κανει αποσυνδεσεις.

Μετα απο πολυ μικρη ερευνα (google) θα δεις οτι κ αλλοι χρηστες (ισως οχι πολλοι ...) εχουν ιδιο προβλημα.

Οταν επεστρεψα για μια εβδομαδα στην 4,3 ολα δουλευαν ρολοι , κ οταν πηγα στην τελευταια (θεωρωντας οτι θα χε διορθωθει ) εβγαλε παλι το ιδιο προβλημα.Αυτο που παρατηρησα σημερα , ομως , ειναι οτι με το WiFi κλειστο , δεν κανει αποσυνδεσεις...:confused:

Βεβαια δεν ειναι λυση αυτο , ομως δειχνει καποιο conflict ισως , στις κεραιες ....

ΑΡΑ , το προβλημα ειναι υπαρκτο , οφειλεται προγανως στο νεο λειτουργικο , αλλα εμφανιζεται σε λιγες συσκευες , τι να πω......

και σε μενα ηρθε πριν λιγο..λεω να το προσπερασω και να περιμενω τις καστομιες που φαινονται να ειναι κοντα...
Vamos Aris

Μόλις ήρθε ΟΤΑ 4.4.2 απο 4.4.έχω όλα στοκ και custom recovery και Ρουτ.αν την περάσω τι θα αλλάξει;;;

Root recovery τα περνάς πάλι

Δημήτρης

και σε μενα ηρθε πριν λιγο..λεω να το προσπερασω και να περιμενω τις καστομιες που φαινονται να ειναι κοντα...

Ωχ και σε εμένα ήρθε πριν από λίγο, Πώς όμως έγινε αυτό; Αφού είμαι με custom 4.4........

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ωχ και σε εμένα ήρθε πριν από λίγο, Πώς όμως έγινε αυτό; Αφού είμαι με custom 4.4........

Λογικά δεν θα στην περάσει

Δημήτρης

1. unroot από SuperSu
  2. update σε 4.4.2 (ota)
  3. Ξανά εγκατάσταση του TWRP από fastboot γιατί χάθηκε με το update
  4. Ξανά rootάρισμα απο TWRP

μετά στην εφαρμογή ήθελε να κάνω ένα Uninstall updates στο SuperSu για να νοιώσει το root αλλιώς δεν έπαιζε.

Κατα τ'άλλα cool

Το #%%$&^ WhatsApp σε 4.4.2 έχει μουλαρώσει.

Unknown error code during application install -24

δεν μπαίνει ούτε με Dalvik ούτε με Art σεχούτε με το apk απευθείας βρε τι clear google play caches τίποτα εκεί.

Edited by Dio1

Για αρχη φιλε μου ,θα σου πω οτι η συσκευη μου ειναι απειραχτη.Ολα stock.

Κατα 2ον εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα bluetooth κ σε ολα μετα την 4,4 κανει αποσυνδεσεις.

Μετα απο πολυ μικρη ερευνα (google) θα δεις οτι κ αλλοι χρηστες (ισως οχι πολλοι ...) εχουν ιδιο προβλημα.

Οταν επεστρεψα για μια εβδομαδα στην 4,3 ολα δουλευαν ρολοι , κ οταν πηγα στην τελευταια (θεωρωντας οτι θα χε διορθωθει ) εβγαλε παλι το ιδιο προβλημα.Αυτο που παρατηρησα σημερα , ομως , ειναι οτι με το WiFi κλειστο , δεν κανει αποσυνδεσεις...:confused:

Βεβαια δεν ειναι λυση αυτο , ομως δειχνει καποιο conflict ισως , στις κεραιες ....

ΑΡΑ , το προβλημα ειναι υπαρκτο , οφειλεται προγανως στο νεο λειτουργικο , αλλα εμφανιζεται σε λιγες συσκευες , τι να πω......

Το είχα κι εγώ το πρόβλημα όταν ήμουν με custom rom στο Android 4.2.

Όταν ήταν συνδεδεμένο το Wi-Fi, το bluetooth αποσυνδεόταν. Μόλις έκλεινα το Wi-Fi ή έφευγα μακριά από το router, το bluetooth λειτουργούσε μια χαρά.

Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόχειρο το bluetooth μου να δοκιμάσω αν μου κάνει τα ίδια και με την 4.4.2.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

1. unroot από SuperSu
  2. update σε 4.4.2 (ota)
  3. Ξανά εγκατάσταση του TWRP από fastboot γιατί χάθηκε με το update
  4. Ξανά rootάρισμα απο TWRP

μετά στην εφαρμογή ήθελε να κάνω ένα Uninstall updates στο SuperSu για να νοιώσει το root αλλιώς δεν έπαιζε.

Κατα τ'άλλα cool

Το #%%$&^ WhatsApp σε 4.4.2 έχει μουλαρώσει.

Unknown error code during application install -24

δεν μπαίνει ούτε με Dalvik ούτε με Art σεχούτε με το apk απευθείας βρε τι clear google play caches τίποτα εκεί.

Εμενα το whatsapp έφτιαξε μονο μετά απο factory reset. Μάλλον πρεπει να κάνεις το ίδιο

Εμενα το whatsapp έφτιαξε μονο μετά απο factory reset. Μάλλον πρεπει να κάνεις το ίδιο

Και εμένα άλλαξα από art σε dalvik τίποτα. Μου ήρθε χτες η καινούργια 4.4.2 και πάλι σφάλμα μου βγάζει... Θα το πουλήσω βέβαια και δε με νοιάζει πολύ αλλά Οκ.

Guys, δε ξέρω αλλά δεν αντιμετωπιζω κάποιο πρόβλημα, ειτε με μπαταρία ειτε με BT/WIFI είτε με εφαρμογές.

Είμαι 4.4.2, ART & no rooted (never). Τέλος, όλα τα updates τα έχω πάρει μέσω OTA.

Sent from my Nexus 4

"Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau

Καλημέρα... Μετά από το πέρασμα στην 4.4.1 και στην 4.4.2 αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα τον dialer.. Δουλεύει πραγματικά όποτε του καπνίσει... Τη μία παίρνω τηλέφωνο και δεν ακούω τίποτα ούτε με ακούνε. Την άλλη, έχω εισερχόμενη κλήση και πατάω το κουμπί για να απαντήσω (slide στον κύκλο κάνω) και δεν κάνει τίποτα ή κολλάει τελείως. Έχετε καμιά ιδέα τι παίζει???

Είμαι φουλ στοκ και την 4.4.2 την πέρασα με full wipe από factory image.

Καλημέρα... Μετά από το πέρασμα στην 4.4.1 και στην 4.4.2 αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα τον dialer.. Δουλεύει πραγματικά όποτε του καπνίσει... Τη μία παίρνω τηλέφωνο και δεν ακούω τίποτα ούτε με ακούνε. Την άλλη, έχω εισερχόμενη κλήση και πατάω το κουμπί για να απαντήσω (slide στον κύκλο κάνω) και δεν κάνει τίποτα ή κολλάει τελείως. Έχετε καμιά ιδέα τι παίζει???

Είμαι φουλ στοκ και την 4.4.2 την πέρασα με full wipe από factory image.

Και εγω full stok αλλα δουλευει υποδειγματικα.Δεν μπορω να συνηθισω ακομα το καινουριο look αλλα η λειτουργια ειναι απροβληματιστη.Μαλλον δεν εκατσε καλα η αναβαθμιση σου.Ισως πρεπει να την ξαναπερασεις.

Επαιζα λιγο στις ρυθμισεις και ειδα το καινουριο logo της κιτ κατ.Αυτο που δεν ειχα δει ειναι τα semitransparent πληκτρα στην οθονη για notifications και on screen buttons.Ποσο ωραια ειναι και εμφανιζονται απλα μ ενα swipe,κανεις την δουλεια σου και πανε στην ευχη του θεου.Αλλα ακομα και να εμεναν παλι ωραια ειναι χωρις την μαυριλα.Μακαρι να ενσωματωθουν σε ολο το ui.

Edited by Gblog_21

Σχετικά με το whatsapp : με το που είχα επιλέξει art έπαψε να λειτουργεί οπότε και το απεγκατεστησα . πήρα την 4.4.2 και είπα να το εγκαταστησω ξανά. Ως εκ του θαύματος δουλεύει μια χαρά

Σχετικά με το whatsapp : με το που είχα επιλέξει art έπαψε να λειτουργεί οπότε και το απεγκατεστησα . πήρα την 4.4.2 και είπα να το εγκαταστησω ξανά. Ως εκ του θαύματος δουλεύει μια χαρά

Αμα δεις το θεμα,στις τελευταίες σελίδες έχει αναφερθεί αρκετές φορες..

Καλησπερα,

εχει το κινητο ενα ξαδερφακι και με εχει φαει με εφαρμογες κλπ. το μονο που ξερω απο android ειναι το rooting, μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε πως μπορω να το κανω στο nexus 4? εχετε καποιον οδηγο να μου στειλετε σε pm?

Αη - Phone

Και εγω full stok αλλα δουλευει υποδειγματικα.Δεν μπορω να συνηθισω ακομα το καινουριο look αλλα η λειτουργια ειναι απροβληματιστη.Μαλλον δεν εκατσε καλα η αναβαθμιση σου.Ισως πρεπει να την ξαναπερασεις.

Επαιζα λιγο στις ρυθμισεις και ειδα το καινουριο logo της κιτ κατ.Αυτο που δεν ειχα δει ειναι τα semitransparent πληκτρα στην οθονη για notifications και on screen buttons.Ποσο ωραια ειναι και εμφανιζονται απλα μ ενα swipe,κανεις την δουλεια σου και πανε στην ευχη του θεου.Αλλα ακομα και να εμεναν παλι ωραια ειναι χωρις την μαυριλα.Μακαρι να ενσωματωθουν σε ολο το ui.

Ποια κουμπιά εννοείται;δεν έχω καταλάβει ακόμα.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)