Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι τρομερο κ αυτο που έχουμε δεν το συζητώ!αλλά το καινούριο θαναι ολοκληρωμένο απο τι φαίνεται!εννοώ σε κάμερα οθόνη και ίσως και χώρο

Οντως. Μπορει να μη ζηλευω τον επεξεργαστη κτλ που θα εχει το 5αρι αλλά τη καμερα του θα την ηθελα (με βαση τα οσα διαβασα). Νομιζω παντως πως το 4αρι ειναι πολυ ομορφοτερο :cool:

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης στην Ελλάδα;

Έχω φίλο στην Αμερική με σπασμένο 4αρι και θέλω να δω αν τον συμφέρει να το φτιάξει.

και σε εμένα το κάνει αυτή την στιγμή. από ότι διάβασα από το πρωί έχει φάει 2-3 φορές φρίκη το play store. αναμονή και βλέπουμε :happy:

Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης στην Ελλάδα;

Έχω φίλο στην Αμερική με σπασμένο 4αρι και θέλω να δω αν τον συμφέρει να το φτιάξει.

Εγώ που εκανα στην procordia που ειναι επισημο σερβίς πήγε 124 ευρω για οθόνη και όλο το μπροστά μερος(digitizer νομιζω λέγεται)

Εγώ που εκανα στην procordia που ειναι επισημο σερβίς πήγε 124 ευρω για οθόνη και όλο το μπροστά μερος(digitizer νομιζω λέγεται)

Νομιζα ειναι περισσοτερα.

Πρωτη φορα ακουω αυτο το σερβις.

Μαλιστα, ευχαριστω για την ενημερωση.

Δε ξερω κατα ποσο τον συμφερει.

Υπαρχει και η λυση του ebay και να το παει σε ιδιωτη στην Αμερικη.

Έχω αγοράσει μια ωραία δερμάτινη θήκη για το N4 μου. Το καλύπτει παντού, μπρος-πίσω (http://www.amazon.com/Zenus-Google-Nexus-Leather-Color/dp/B00BL5KBY8). Στη θήκη έχω μέσα και 2 πιστωτικές (το λέω για πιθανό μαγνητισμό).

Όταν θέλω να δουλέψω το GPS με τη θήκη (για να έχω navigation από τα Google Maps, για να καταγράψω ένα τρέξιμο με το Nike+), αργεί πάρα πολύ ή καμιά φορά αρνείται εντελώς να βρει σήμα. Αναβοσβήνει πάνω αριστερά λέγοντας "searching GPS signal". Αν βγάλω τη θήκη, και το χρησιμοποιήσω γυμνό, στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό διορθώνεται.

Γνωρίζω και από άλλα κινητά ότι το GPS σήμα δεν είναι το ίδιο καλό σε όλες τις γειτονιές, όλα τα σημεία της Αθήνας. Οπότε μπορεί να φταίει και αυτό. Αλλά σε κάθε περίπτωση, το ερώτημα είναι: ενοχλεί το GPS μια δερμάτινη θήκη, γίνεται η πλήρης κάλυψη του κινητού από αυτό το υλικό, ή/και ο μαγνητισμός των καρτών να το αχρηστεύουν;

Έχω αγοράσει μια ωραία δερμάτινη θήκη για το N4 μου. Το καλύπτει παντού, μπρος-πίσω (http://www.amazon.com/Zenus-Google-Nexus-Leather-Color/dp/B00BL5KBY8). Στη θήκη έχω μέσα και 2 πιστωτικές (το λέω για πιθανό μαγνητισμό).

Όταν θέλω να δουλέψω το GPS με τη θήκη (για να έχω navigation από τα Google Maps, για να καταγράψω ένα τρέξιμο με το Nike+), αργεί πάρα πολύ ή καμιά φορά αρνείται εντελώς να βρει σήμα. Αναβοσβήνει πάνω αριστερά λέγοντας "searching GPS signal". Αν βγάλω τη θήκη, και το χρησιμοποιήσω γυμνό, στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό διορθώνεται.

Γνωρίζω και από άλλα κινητά ότι το GPS σήμα δεν είναι το ίδιο καλό σε όλες τις γειτονιές, όλα τα σημεία της Αθήνας. Οπότε μπορεί να φταίει και αυτό. Αλλά σε κάθε περίπτωση, το ερώτημα είναι: ενοχλεί το GPS μια δερμάτινη θήκη, γίνεται η πλήρης κάλυψη του κινητού από αυτό το υλικό, ή/και ο μαγνητισμός των καρτών να το αχρηστεύουν;

Από ότι βλέπω στην αξιολόγηση χρηστών στο αμαζον αναφέρουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με σένα οπότε μάλλον κάτι κάνει η θήκη...

απο οτι βλπεω η θηκη εχει μαγνητακι για να κλεινει,σωστα?μηπως φταει αυτο?ή ειναι τελικα μυθος?οι καρτες δεν νομιζω να επηρεάζουν αλλα μπορεις να το ελεξεις απλα βγαζοντας 'τες.ισως φταει και η ιδια η θηκη που εμποδιζει το σημα,αλλα μου φαινετε δυσκολο γιατι θα ηταν,φανταζομαι, σε ολες τις θηκες αυτο το προβλημα.

επισης εχεις δει καμια βελτιωση στον ηχο? λεω μηπως επειδη σηκωνετε λιγο το κινητο "ελευθερώνετε" και ακουγετε καλυτερα οταν η ξαπλωμενο με την πλατη κατω.

τελος ισως ενας mod να ηθελε να μεταφερει τα μηνυματα στα αξεσουαρ.

Πω, πω, τώρα είδα τις κριτικές στο amazon! Είχα αγοράσει τη θήκη αρχές Αυγούστου, όταν την είχα βρει μόνο στο ebay και μόνο στην Κορέα. Για κάποιο λόγο τότε ούτε το skroutz ούτε το amazon την είχαν. Και το ebay που την είχαν 2-3 πωλητές, δε την έστελνε κανείς Ελλάδα εκτός του Κορεάτη!

Θέλω να πω, τότε δεν είχα καταφέρει να διαβάσω τις κριτικές αυτές, δεν ήταν τόσο δημοφιλές το προϊόν στο νετ.

Άρα αυτό που έχω φανταστεί κι εγώ σα χρήστης του προϊόντος, έχει λογική. Ενοχλεί το GPS σήμα! Για να τα λέμε όλα, πάντως, η συσκευή δεν είναι "useless" με τη θήκη, πολύ συχνά πιάνει και κλειδώνει GPS (μετά από σχετική αργομάρα πάντως).

Τέλος, να πω ότι το Location History της Google (που το έχω ανοιχτό μόνιμα) μια χαρά με "κατασκοπεύει" και εμφανίζει επαρκώς τη θέση του κινητού κάθε ώρα/μέρα στο χάρτη. Ίσως βέβαια αυτό να στηρίζεται στις κυψέλες του δικτύου κινητής (ή καλύτερα, ΚΑΙ στις κυψέλες) οπότε να μην το επηρεάζει τόσο, το κακό GPS σήμα.

Για τον άλλο φίλο που ρώτησε, από πλευράς ήχου είναι σίγουρα καλύτερο. Η θήκη έχει τις κατάλληλες "τρύπες" για να έχουν επαφή με το περιβάλλον τα κύρια εργαλεία του κινητού.

Edited by SteVen200984
νέο σχόλιο

το ξερω οτι εχει συζητηθει και πιο πριν αλλα ρε παιδια,με το skype τι γινεται?οκ ειναι κακογραμμενη αλλα οχι κ ετσι..

εχθες που το χρειαστηκα καποια στιγμη,παω να παρω ενα τηλεφωνο με το που το σηκωνει ο αλλος κανει reboot,ξαναπερνω και ξανακανει reboot,εγινε και τριτη φορα και το παρατησα.Την πρωτη φορα με 3g,τις αλλες 2 με wifi. Στοκ 4.3

Πάλι καλά που το είδα γιατί ήμουνα έτοιμος να τα ξηλώσω όλα και να γυρίσω στοκ. Είμαι με cataclysm και hells και μου έκανε ακριβώς τα ίδια. Είμαι και εξωτερικό και τρελάθηκα δεν μπορούσα να σταυρώσω κλήση. Πάρτε και μια φωτο με HDR και ένα ss με θερμοκρασία στο Άλκμααρ. Κατάψυξη το Nexus :P

Ωραιότατη η photo...
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος call recorder που να λειτουργεί σωστά;

Το γράφω εδώ κι όχι στις εφαρμογές διότι σε κάθε συσκευή είναι διαφορετικά τα δεδομένα.

και σε εμένα το κάνει αυτή την στιγμή. από ότι διάβασα από το πρωί έχει φάει 2-3 φορές φρίκη το play store. αναμονή και βλέπουμε :happy:

Είχα σκοπό να ρωτήσω για αυτό το πρόβλημα, αλλά βρήκα τις αναφορές σας να με περιμένουν!

Και το δικό μου έφαγε 1-2 κολλήματα χθες με τις εφαρμογές, ούτε τα πλήκτρα αποκρίνονταν, πέταγε πολλά και διάφορα παρόμοια μηνύματα, αλλά μόλις τσέκαρα και το παλιό atrix υποψιάστηκα τι γίνεται.

Να ρωτήσω κάτι δυσκολότερο που εντόπισα πριν 1-2 ημέρες και δεν έχω βρει να αναφέρεται:

α. έχω προσέξει έναν πολύ αμυδρό ήχο, ακούγεται πολύ αμυδρά, καθαρότερα αν το κολλήσεις στο αυτί.

Συμβαίνει σε 'αδράνεια' όταν δεν έχει κλήση (τα δεδομένα μπορεί να παίζουν).

Στο παλιό atrix δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Μοιάζει πολύ με τα παράσιτα που έκαναν οι τηλεοράσεις όταν περνούσες απο κοντά μιλώντας στο κινητό.

Ρώτησα στο σέρβις, προσφέρθηκαν να το εξετάσουν αλλά είπα να το δω 2-3 ημέρες ακόμα. Έβγαλα/έβαλα sim, τίποτα.

Μάλλον Σαββάτο θα κλείσω ραντεβού να το παραλάβουν Δευτέρα.

β. υποκειμενικά πάντα, έχω την αίσθηση ότι η ταχύτητα του browsing είτε σε wifi, είτε σε κινητή υπολείπεται του παλιού μου atrix (το οποίο αποσύρθηκε λόγω τέτοιων προβλημάτων)

Σας έχει τύχει να το προσέξετε (το α. εννοώ)

Ευχαριστώ

:ninja:

Παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος call recorder που να λειτουργεί σωστά;

Το γράφω εδώ κι όχι στις εφαρμογές διότι σε κάθε συσκευή είναι διαφορετικά τα δεδομένα.

Για δες αυτόν : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grinzone.incallrecorder

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Είχα σκοπό να ρωτήσω για αυτό το πρόβλημα, αλλά βρήκα τις αναφορές σας να με περιμένουν!

Και το δικό μου έφαγε 1-2 κολλήματα χθες με τις εφαρμογές, ούτε τα πλήκτρα αποκρίνονταν, πέταγε πολλά και διάφορα παρόμοια μηνύματα, αλλά μόλις τσέκαρα και το παλιό atrix υποψιάστηκα τι γίνεται.

Να ρωτήσω κάτι δυσκολότερο που εντόπισα πριν 1-2 ημέρες και δεν έχω βρει να αναφέρεται:

α. έχω προσέξει έναν πολύ αμυδρό ήχο, ακούγεται πολύ αμυδρά, καθαρότερα αν το κολλήσεις στο αυτί.

Συμβαίνει σε 'αδράνεια' όταν δεν έχει κλήση (τα δεδομένα μπορεί να παίζουν).

Στο παλιό atrix δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Μοιάζει πολύ με τα παράσιτα που έκαναν οι τηλεοράσεις όταν περνούσες απο κοντά μιλώντας στο κινητό.

Ρώτησα στο σέρβις, προσφέρθηκαν να το εξετάσουν αλλά είπα να το δω 2-3 ημέρες ακόμα. Έβγαλα/έβαλα sim, τίποτα.

Μάλλον Σαββάτο θα κλείσω ραντεβού να το παραλάβουν Δευτέρα.

β. υποκειμενικά πάντα, έχω την αίσθηση ότι η ταχύτητα του browsing είτε σε wifi, είτε σε κινητή υπολείπεται του παλιού μου atrix (το οποίο αποσύρθηκε λόγω τέτοιων προβλημάτων)

Σας έχει τύχει να το προσέξετε (το α. εννοώ)

Ευχαριστώ

Ναι, δυστυχώς συμβαίνει σε πολλά nexus αυτό που λες με το ακουστικό. Μην το πας στο σέρβις γιατί δε θα κάνουν τίποτα. Παλιά τους είχαν ρωτήσει κάποια παιδιά και τους απαντούσαν ότι περιμένουν ενημέρωση από την LG πως να το επιδιορθωσουν. Προφανώς δεν άλλαξε κάτι.

Όσο για το δεύτερο μήπως να δοκιμαζες κανέναν άλλον browser; Προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου αργό, αλλά δεν ξέρω πως είναι του atrix.

Πάλι καλά που το είδα γιατί ήμουνα έτοιμος να τα ξηλώσω όλα και να γυρίσω στοκ. Είμαι με cataclysm και hells και μου έκανε ακριβώς τα ίδια. Είμαι και εξωτερικό και τρελάθηκα δεν μπορούσα να σταυρώσω κλήση. Πάρτε και μια φωτο με HDR και ένα ss με θερμοκρασία στο Άλκμααρ. Κατάψυξη το Nexus :P

οντως πολυ ωραιες φωτο και τοπιο..χρησιμοποιει και τιποτα αλλες ρυθμισεις?καποια εφαρμογη?

για το skype,εγω το εβγαλα και το ξαναεγκατεστησα και εκανα μια δοκιμαστική κληση των 1-2 λεπτων. τωρα δεν ξερω αν συνεχιση να δουλευει.μακαρι παντως.

Τον έχω δουλέψει αυτόν και όντως είναι πολύ συμπαθής. Αρχικά μου έπαιζε-ποτέ από line-μόνο Mic- Τελευταία όμως τίποτα.

Σίγουρα παίζει ρόλο και ο kernel οπότε και πιο δύσκολο να βγάλεις άκρη.

Ωπ! Μόλις πρόσεξα οτι έχει βάλει σημείωση οτι δεν δουλεύει σε 4.3

Edited by noisex

Ναι, δυστυχώς συμβαίνει σε πολλά nexus αυτό που λες με το ακουστικό. Μην το πας στο σέρβις γιατί δε θα κάνουν τίποτα. Παλιά τους είχαν ρωτήσει κάποια παιδιά και τους απαντούσαν ότι περιμένουν ενημέρωση από την LG πως να το επιδιορθωσουν. Προφανώς δεν άλλαξε κάτι.

Όσο για το δεύτερο μήπως να δοκιμαζες κανέναν άλλον browser; Προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου αργό, αλλά δεν ξέρω πως είναι του atrix.

Εμφανίζεται λίγο αργό συγκριτικά.

Να σου πω επίσης ότι την μπάρα του google κάνει 2-3 δευτερόλεπτα να την ανοίξει.

Το Google now το έτρεχε άνετα όταν έκανα factory reset και δήλωσα κατά λάθος UK. Τώρα σε Ελλάδα, καμία απόκριση.

Κάτι άλλο: Μετά απο factory reset, βρίσκω μέσα την εφαρμογή της Eurobank χωρίς να την εγκαταστήσω.

Αυτό δεν είναι λίγο περίεργο; Στο πρώτο factory reset δεν κράτησε καμία απο τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει -ούτε αυτήν της Τράπεζας-.

:confused:

:ninja:

Παιδες εχει καποιος αλλος προβλημα με το youtube; Δεν παιζει τπτ πλέον και λεει retry είτε μεσα απο Chrome είτε απο το application.

Χτες είχα το ίδιο πρόβλημα με το youtube, λύθηκε κάνοντας clear το cache της εφαρμογής και διαγράφοντας τα data.

Μπορεί απλά να έχουν πρόβλημα οι servers και να σου λέω βλακειες!

Κανενα προβλημα χτες βραδυ μεσω opera mobile που ηθελα να δω ενα trailer.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)