quendil Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Όταν αγόρασα την συσκευή μου από ελληνικό μαγαζί (VNP shop), η απόδειξη που μου κόψανε δεν είχε το ΙΜΕΙ ή το serial number της συσκευής. Σε περίπτωση που θα χρειαστεί να το πάω στην Procordia για service, πως αποδεικνύεται ότι το κινητό είναι ακόμα εντός εγγύησης; Υπάρχει κάποιος που πήγε το κινητό για service και θυμάται τι παραστατικά του ζητήσανε; Ούτως ή άλλως βέβαια δεν έχουν περάσει 2 χρόνια από την κυκλοφορία του κινητού άρα by default είναι μέσα στην εγγύηση αλλά μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 μετά την 4.3 έχει συνδέσει κανείς το κινητό με το pc? εμένα δε λέει να συνδεθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 μετά την 4.3 έχει συνδέσει κανείς το κινητό με το pc? εμένα δε λέει να συνδεθεί Δεν είχα κάποιο θέμα..Προσπάθησε να απεγκαταστησεις τους drivers και μετα να τους βρει μονο του το pc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Μετά την 4.3 δεν εμφανιζεται το nexus στις συσκευες μου στο play store στο pc :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 πριν από 2 ώρες έγινα και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού σε λευκό από το e-shop....είναι πολωνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 πριν από 2 ώρες έγινα και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού σε λευκό από το e-shop....είναι πολωνικό Καλοριζικο.να το χαρεις.ειναι απο τα λιγα κινητα που τα χαιρομαι ακομα.good choice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλοριζικο.να το χαρεις.ειναι απο τα λιγα κινητα που τα χαιρομαι ακομα.good choice Παιδία λοιπόν μου το έριξε κατα λάθος φίλος οπότε έσπασε το πίσω τζάμι....από που να βρω λευκό πίσω κάλυμμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 απο ebay αλλα και θα αργησει να ερθει αλλα και θα πρεπει να το βαλεις μονο σου και εναι λιγο δυσκολο αλλα γινεται.αλιως σην lg στο σερβις εγω που ρωτησα γιατι απο λευκο θελω να το κανω μαυρο μου ειπαν 75 ευρω.εσυ αποφασιζεις απο που Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Παιδία λοιπόν μου το έριξε κατα λάθος φίλος οπότε έσπασε το πίσω τζάμι....από που να βρω λευκό πίσω κάλυμμα?? Καλά τι γκαντεμιά είναι αυτή; 2 ωρών καινούριο κινητό και στο σπάσανε; Πώς το κατάφερες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Σορρυ φιλαρακο.αν στο γρουσουζεψα.ατυχια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 για αυτο λεμε θηκη μολις το παρεις κατευθειαν ισως να μην εσπαγε. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Το κρατούσα στο χέρι μου να πάρω τηλ και νόμιζε δεν το κρατούσα και έκανε μια κίνηση και παει το κινητό...θήκη θα μου ερχόταν μεθαύριο...έχει να μου πέσει κινητό πάνω κάτω εναν χρόνο....αλλά έφαγα πίκρα όσο δεν πάει....θα το στείλω αν είναι η θα πάω εδώ στην δράμα αμα αλλάζουν .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Το κρατούσα στο χέρι μου να πάρω τηλ και νόμιζε δεν το κρατούσα και έκανε μια κίνηση και παει το κινητό...θήκη θα μου ερχόταν μεθαύριο...έχει να μου πέσει κινητό πάνω κάτω εναν χρόνο....αλλά έφαγα πίκρα όσο δεν πάει....θα το στείλω αν είναι η θα πάω εδώ στην δράμα αμα αλλάζουν ....[/quote Ειναι κολλητος η απλα γνωστος?αν ειναι γνωστος θα τον εβαζα να το πληρωνε.καινουργιο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Το κρατούσα στο χέρι μου να πάρω τηλ και νόμιζε δεν το κρατούσα και έκανε μια κίνηση και παει το κινητό...θήκη θα μου ερχόταν μεθαύριο...έχει να μου πέσει κινητό πάνω κάτω εναν χρόνο....αλλά έφαγα πίκρα όσο δεν πάει....θα το στείλω αν είναι η θα πάω εδώ στην δράμα αμα αλλάζουν .... Παρε την αντιπροσωπεια στην Αθηνα.Θα το στειλεις δωρεαν με acs και θα στο φερουν πισω παλι δωρεαν σε 3 μερες.Μου ειχε σπασει κ μενα.75 ευρω κοστος.Μην ασχοληθεις με ebay γνωμη μου Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Φίλος είναι αλλά θα πληρώσει...αν είναι θα το στείλω Αθηνα γιατί δεν θέλω να το βλέπω έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Φίλος είναι αλλά θα πληρώσει...αν είναι θα το στείλω Αθηνα γιατί δεν θέλω να το βλέπω έτσι procordia λεγεται παρε τηλ αυριο να σ δωσουν διευθυνση να το στειλεις Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 ηταν η κακια στιγμη.ασε μην το σκεφτεσαι αλλο και στεναχωριεσαι δωστο να στο αλαξουν στην lg για να τελειωνεις χωρις ακχος. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 ηταν η κακια στιγμη.ασε μην το σκεφτεσαι αλλο και στεναχωριεσαι δωστο να στο αλαξουν στην lg για να τελειωνεις χωρις ακχος. δυστυχώς δεν μπορώ να μην στεναχωρηθώ γιατί τα προσέχω πάρα πολύ τα κινητά μου....αλλά πέρα από την πίσω όψη έχει σημάδι και το πλαστικό σε 1-2 σημεία αλλά και μια μικρή γρατζουνιά η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Φαίνεται ότι έρχονται κάποιες βελτιώσεις ασφαλείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) ναι εχεις δικιο εφαγε πολα χτυπηματα.αυτα στο πλαστικο μην σε ανυσηχουν οταν θα αλαχτει η πλατη επειδη ειναι μονοκοματη μεχρι την οθονη επανω θα εναι ολοκαινουργιο.αυτο που ειναι προβλημα ειναι η γρατζουνια στην οθονη.εγω την πατησα ετσι με ενα αλλο τηλεφωνο και επειδη δεν αντεχα να βλεπω τις γρατζουνιες και ουτε συμφρει να αλαξω οθονη το πουλησα και υσηχασα.η οθονη παντως κοστιζει 140 ευρω βαλε και την πλατη αλλα 75 συνολο 215.αστα να πανε δεν συμφερει καθολου οικονομικα. Edited August 21, 2013 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 ναι εχεις δικιο εφαγε πολα χτυπηματα.αυτα στο πλαστικο μην σε ανυσηχουν οταν θα αλαχτει η πλατη επειδη ειναι μονοκοματη μεχρι την οθονη επανω θα εναι ολοκαινουργιο.αυτο που ειναι προβλημα ειναι η γρατζουνια στην οθονη.εγω την πατησα ετσι με ενα αλλο τηλεφωνο και επειδη δεν αντεχα να βλεπω τις γρατζουνιες και ουτε συμφρει να αλαξω οθονη το πουλησα και υσηχασα.η οθονη παντως κοστιζει 140 ευρω βαλε και την πλατη αλλα 75 συνολο 215.αστα να πανε δεν συμφερει καθολου οικονομικα. θα το στείλω αλλά μάλλον την άλλη Δευτέρα για να μου επιστραφεί κιόλας την ίδια εβδομάδα.....η γρατζουνιά δεν είναι τόσο εμφανής.....απλά από το πέσιμο έλεγα μπας και έχει γίνει καμία βλακεία και μέσα στην πλακέτα με κεραία bluetooth,wifi....να σε καλά για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 θα το στείλω αλλά μάλλον την άλλη Δευτέρα για να μου επιστραφεί κιόλας την ίδια εβδομάδα.....η γρατζουνιά δεν είναι τόσο εμφανής.....απλά από το πέσιμο έλεγα μπας και έχει γίνει καμία βλακεία και μέσα στην πλακέτα με κεραία bluetooth,wifi....να σε καλά για τις απαντήσεις Δεν εχεις πρόβλημα σε πλακέτα.εμένα το πάτησε αμάξι και μ σπάσε το πίσω μέρος.κ δεν είχα θέμα άλλο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Σε όσους έχει σπάσει ή γρατσουνιστεί η πλάτη θυμίζω ότι υπάρχει και η λύση της dbrand. Εγώ τοποθέτησα σήμερα το μαύρο carbon fiber και το αποτέλεσμα τόσο οπτικά όσο και στην αφή είναι καταπληκτικό. Από τη στιγμή που το παρήγγειλα ήρθε σε πέντε μέρες από Καναδά με εννέα ευρώ μαζί με τα μεταφορικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotr Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Σε όσους έχει σπάσει ή γρατσουνιστεί η πλάτη θυμίζω ότι υπάρχει και η λύση της dbrand. Εγώ τοποθέτησα σήμερα το μαύρο carbon fiber και το αποτέλεσμα τόσο οπτικά όσο και στην αφή είναι καταπληκτικό. Από τη στιγμή που το παρήγγειλα ήρθε σε πέντε μέρες από Καναδά με εννέα ευρώ μαζί με τα μεταφορικά!!! Τι ακριβως ειναι αυτο φίλε? Κατι σαν θηκη που την προσθετεις απο πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τι ακριβως ειναι αυτο φίλε? Κατι σαν θηκη που την προσθετεις απο πανω? Φαντάσου το σαν αδιάφανο screen protector για την πλάτη. Είναι από υλικό της 3Μ το οποίο δεν χαράσσεται (και αν χαραχθεί επανέρχεται με θερμό αέρα). Το περνάς πάνω στην πλάτη και κρύβονται σπασίματα/γρατσουνιές κλπ. Ακόμη και άθικτη να είναι η πλάτη (σαν τη δική μου) αξίζει τον κόπο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts