Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ώρες ανοιχτή οθόνη;:wacko: Δεν τις βγάζω ούτε με 3 φορτίσεις.Και η δικιά μου μπαταρία είναι λίγο ότι να'ναι και εξηγώ.Με την ίδια χρήση σχεδόν κάθε μέρα μου βγάζει 2-2.30 ώρες.Υπάρχουν φορές που όταν ''γιορτάζει'' καταφέρνει και αντέχει και 3-3.30 ώρες.Και μιλάμε πάντα για σχεδόν ίδια χρήση κάθε μέρα.Σήμερα που έγινε μια εξαίρεση το τηλέφωνο κράτησε 2 μέρες και 1.30 ώρα ανοιχτή οθόνη με δεδομένα ανοιχτά για 6-7 ώρες.Τραγικά πράγματα...

Ξέχασα να πω ότι είμαι στοκ

Φίλε μου πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Και γω στοκ είμαι και δεν μου βγάζει λιγότερο από 3.5 ώρες screen on ποτέ. Όλα ανοιχτά πάντα εκτός gps και ποτέ με 2g. Χρησιμοποίησε και αυτό για να έχεις - έχουμε μια εικόνα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector

Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόνο σε μένα φαίνεται το πάνελ (μικρα πανελακια )της οθόνης οτάν είναι κλειδωμένο και στο φως?? Και επείσης Αμάτο ταρακουνησω κανει ενα τρηξημο σαν να παιζει πχ η μικρο σιμ.?

Τα πάνελ και μένα φαινότανε ξίνισα μόλις τα είδα αλλά οκ δεν είναι τίποτα. όσο για τον θόρυβο όταν το κουνάς το πιο σίγουρο είναι τα πλήκτρα αυξομείωσις έντασης. εμένα δεν ακούγεται αλλά σε πολλούς ακούγεται.

Τα πάνελ και μένα φαινότανε ξίνισα μόλις τα είδα αλλά οκ δεν είναι τίποτα. όσο για τον θόρυβο όταν το κουνάς το πιο σίγουρο είναι τα πλήκτρα αυξομείωσις έντασης. εμένα δεν ακούγεται αλλά σε πολλούς ακούγεται.

Ειναι απο την camera ... ;)

http://forums.androidcentral.com/google-nexus-4/231658-nexus-4-rattle-autofocus-issues.html

Έχει πολύ δουλειά ακόμα το Ανδροιδ σε θέμα διαχείρισης μπαταρίας.. 5 ώρες?? Αν βγάλω 2-3 καλά θα ναι..
Vamos Aris

Καλησπερα στην κοινοτητα.Ειμαι νεος κατοχος και χρηστης ενος nexus 4(προ δεκαημερου),το οποιο και αναβαθμισα στην 4.3 με ΟΤΑ,και hard reset αμεσως μετα.Αντιμετωπιζω ,ομως σοβαρο προβλημα με την συνδεση wifi.Συγκεκριμενα ,οταν πρωτοανοιγω την συσκευη η συνδεση με το wifi,στο router του σπιτιου μου γινεται χωρις προβλημα.Αν ομως κλεισω το wifi και το ξανανοιξω σε λιγο αποσυνδεεται συνεχεια σε ελαχιστα δευτερολεπτα.Στις ρυθμισεις wifi βλεπω: obtaining ip adress-verification-connected και μετα η συνδεση χανεται και ξανα ο ιδιος κυκλος.Το router μου ειναι dual band, αλλα σταθερα ρυθμισμενο στην 2.4GHz μπαντα.Η ρυθμιση wifi frequency band στο τηλεφωνο στο auto.Εχω κανει reset στο router χωρις αποτελεσμα.Επισης δεν το εχω δοκιμασει σε public δικτυα.Παρακαλω την βοηθεια σας,γιατι το προβλημα ειναι εκνευριστικο.Ευχαριστω.

Τελικα μπαινοντας σε safe mode ειδα οτι η συνδεση μου ηταν αψογη ,χωρις κανενα προβλημα.Συνεπως καποια εφαρμογη ,ηταν υπευθυνη για την αποτυχια συνδεσης.Διαπιστωσα οτι αυτη ηταν το kaspersky internet security for android,που απεγκαθιστωντας το,το wifi δουλευει τελεια.

Φίλε μου πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Και γω στοκ είμαι και δεν μου βγάζει λιγότερο από 3.5 ώρες screen on ποτέ. Όλα ανοιχτά πάντα εκτός gps και ποτέ με 2g. Χρησιμοποίησε και αυτό για να έχεις - έχουμε μια εικόνα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector

Kατέβασα την εφαρμογή αλλά ενώ βρισκόμουν στον μοτσίλα για κανένα 10λεπτο αυτό αναγράφει 5σεκ.Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα απο αυτή την εφαρμογή...

Kατέβασα την εφαρμογή αλλά ενώ βρισκόμουν στον μοτσίλα για κανένα 10λεπτο αυτό αναγράφει 5σεκ.Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα απο αυτή την εφαρμογή...

Γενικότερα πάντως για να σε βοηθήσουμε πρεπει να ξερουμε, ποιες εφαρμογες εχεις ,ποιες τρεχουν συνεχεια, screen shot απο διαφορετικα επιπεδα φορτισης μαζι με τις εφαρμογες που καταναλωναν μπαταρια τουλαχιστον.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Το δοκιμαζω και σας λέω.ευχαριστώ παντως

Λοιπόν, σήμερα έγινε ακριβώς το ίδιο και σε εμένα.Εκεί που ήμουνα με 100%, μετά από δύο ώρες έπεσε στο 90% χωρίς καν να το αγγίξω και με όλα κλειστά.μπήκα wakelock detector και είδα ότι το mms.apk είχε κρατήσει 2 ώρες wakelock.εκείνη τι στιγμή θυμήθηκα ότι μου είχε στείλει ο πατέρας μου κάτι φωτογραφίες με mms τις οποίες και δεν πήρα ποτέ.πήρα στην εξυπηρέτηση της Vodafone και τους είπα να μου στείλουν μ ξανά ρυθμίσεις internet k mms.Μόλις μου τις έστειλαν τσουπ ήρθαν και τα mms! Μου είπε και ο εκπρόσωπος της Vodafone ότι άσχετα που δεν είχα σωστές ρυθμίσεις, το κέντρο προσπαθεί να στείλει τα mms μέχρι να τα λάβω.άρα να και το wakelock! Για κοίτα το και εσύ μήπως παίζει κάτι τέτοιο.Αυτο έγινε εννοείται μετά από clean install της 4,3 όπου προφανώς χάθηκαν οι ρυθμίσεις.Μετά από reboot όλα είναι οκ.

υπαρχει καποιο προβλημα με το google now?

πριν κανενα μηνα οταν χρησιμοποιουσα το now και ελεγα

play pink floyd μου εβγαζε τη καρτελα (χωρις καποιο προβλημα)

τωρα που το δοκιμασα μου βγαζει αποτελεσματα αποο την αναζητηση

εχουν αυξησει τους ελεγχους?

και ομως εχεις δικιο το τεσταρα και εγω μολις, ελπιζω να μην κατι κακο.

υπαρχει καποιο προβλημα με το google now?

πριν κανενα μηνα οταν χρησιμοποιουσα το now και ελεγα

play pink floyd μου εβγαζε τη καρτελα (χωρις καποιο προβλημα)

τωρα που το δοκιμασα μου βγαζει αποτελεσματα αποο την αναζητηση

εχουν αυξησει τους ελεγχους?

Γενικα παρατηρησα οτι το τελευταιο 2 μηνο δεν δουλευει καλα. Παραδειγμα οι υπενθυμισεις (reminders) δεν αναγνωριζουν πλεον την τοποθεσια, οταν δηλαδη του πεις να σου θυμισει κατι στη δουλεια.. Και τελευταια σταματησε να μου δειχνει την αποσταση απο το σπιτι στη δουλεια και το αντιστροφο... Επισης η εντολη navigate to με παει στην αναζητηση αντι να ξεκιναει τους χαρτες.

Κατι παιζει με τη google μαλλον

Edit μετα απο αρκετο τεσταρισμα καταλαβαινω οτι το προβλημα ειναι οτι δεν αναγνωριζει την περιοχη work. Οταν του λεω να με παει στην αθηνα ξεκιναει το navigation αλλα οταν του λεω να με παει στη δουλεια με παει στην αναζητηση...

Edited by piotr

Παιδιά ποια είναι η καλύτερη rom μεχρι τώρα για το nexus μας ?

Παιδιά ποια είναι η καλύτερη rom μεχρι τώρα για το nexus μας ?

Δεν υπάρχει καλύτερη Ρομ,είναι ανάλογα τι ζητάει ο χρηστης,δεν θέλουμε όλοι το ίδιο,για αυτό αρχισε να φλασαρεις..Σε πολλους αρέσει η paranoid..

Stock 4.3 root, kernen faux es δεν υπάρχει κατα την γνώμη μου καλύτερος συνδιασμός.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2008222

Αυτον εννοεις??Τι ρυθμισεις εχεις κανει??Eco mode on και Intellidemand cpu Governor??Undetvolt εχεις κανει?

Αυτον εννοεις??Τι ρυθμισεις εχεις κανει??Eco mode on και Intellidemand cpu Governor??Undetvolt εχεις κανει?

Ναι αυτον έχω βάλει,απο ρυθμισεις δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα!!!

Συγκεκριμενα αυτον, JRW Enhanced Stock Kernel

Edited by giogio

http://img.tapatalk.com/d/13/08/12/du3e4a9u.jpg

Η θερμοκρασία δεν βελτιώθηκε με την 4.3 ....

Και ακόμα μια απορία πια η διάφορα μεταξύ nexus 4 και Google nexus 4?? Και γιατί το nexus 4 παίζει στα 768χ1184 αντί για 1280χ768 ?

http://img.tapatalk.com/d/13/08/12/useje6u3.jpg

Ευχαριστώ

Edited by verikioc

Κάποια στιγμή την οποία δεν θυμάμαι εγκατέστησα το android lost.Πάω να κάνω απεγκατάσταση ενώ δεν μου δείχνει καν μέσα ότι υπάρχει η εφαρμογή και κολλάει εκεί.Κλείνω το κινητό και το ξανά ανοίγω και μου δίνει πλεόν την επιλογή άνοιγμα και απενεργοποίηση.Πατάω το δεύτερο και μου γράφει ''αυτή η εφαρμογή διαχειρίζεται μια συσκευή και πρέπει να απενεργοποιηθεί πριν καταργηθεί η εγκαταστασή της''.Ποτέ δεν έβαλα e-mail ή να έδωσα νούμερο.Έχει κανείς ιδέα τι παίζει;

edit:Απεγκατέστησα το personal notes και έγινε η απεγκατάσταση!

Edited by pakakos

Παιδιά έλεος με τα Off topik !!!!

όποιος ενδιαφέρεται για κάτι άλλο σχετικό με βελτιώσεις υπάρχει αυτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=351464

ειδικά για όλα αυτά τα θέματα δεν χρειάζετε να διαβάζουμε εδώ μέσα εμείς που δεν θέλουμε .

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν αλλάζει αυτό το γκρι πλαίσιο γύρω από το κινητό και πόσο κάνει? Έχει φάει κάτι πεσιματα κι έχει σπάσει σε 2-3 σημεία
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν αλλάζει αυτό το γκρι πλαίσιο γύρω από το κινητό και πόσο κάνει? Έχει φάει κάτι πεσιματα κι έχει σπάσει σε 2-3 σημεία

Δεν είναι ακριβό αλλά είναι πολυυυυ δύσκολο στην αλλαγή μιας και είναι κολλημένο με την οθόνη...

http://www.ebay.com/itm/Housing-Frame-Front-LCD-Bezel-Cover-Case-Replacement-For-LG-E960-Nexus-4-Mako-/121091457790?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item1c319d02fe

Δεν είναι ακριβό αλλά είναι πολυυυυ δύσκολο στην αλλαγή μιας και είναι κολλημένο με την οθόνη...

http://www.ebay.com/itm/Housing-Frame-Front-LCD-Bezel-Cover-Case-Replacement-For-LG-E960-Nexus-4-Mako-/121091457790?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item1c319d02fe

Πρώτον ευχαριστώ για την απάντηση, δεύτερον φίλε αυτό το ασημί γύρω γύρω, είναι όλο αυτό που μου έστειλες στο ebay?

Πρώτον ευχαριστώ για την απάντηση, δεύτερον φίλε αυτό το ασημί γύρω γύρω, είναι όλο αυτό που μου έστειλες στο ebay?

Είναι μέρος σχεδόν όλου του κασωματος, οπότε θέλει αλλαγμα όλο αυτό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και μένα θα με ενδιέφερε αυτό, αλλά πολύ φασαρία βλέπω θέλει

Ναι όντως, πιο πολλά θα πληρώσω εργασία παρά ανταλλακτικό... Θα κάνω μια ερώτηση βέβαια και στη ελτζι

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)