vagosman Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Μακάρι όλοι να χρησιμοποιούσαν Li-Po. Αθάνατες μπαταρίες. Πέρα απο τη μικρή χωρητικότητα του συγκεκριμένου κινητού η μπαταρία είναι απλά σκυλί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Μακάρι όλοι να χρησιμοποιούσαν Li-Po. Αθάνατες μπαταρίες. Πέρα απο τη μικρή χωρητικότητα του συγκεκριμένου κινητού η μπαταρία είναι απλά σκυλί. Τι είναι;; Ούτε μισή μέρα με ανοιχτό 3g δεν έβγαζε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Τι είναι;; Ούτε μισή μέρα με ανοιχτό 3g δεν έβγαζε. Εννοει οτι η μπαταρια ειναι πιο ανθεκτικη στο περασμα του χρονου. 3 χρονια το εχω το κινητο και ακομα συμπεριφερεται σχεδον σαν καινοουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εννοει οτι η μπαταρια ειναι πιο ανθεκτικη στο περασμα του χρονου. 3 χρονια το εχω το κινητο και ακομα συμπεριφερεται σχεδον σαν καινοουργια. :superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εγώ πάντως στο 4μηνο άλλαξα μία προβληματική και φέτος πάλι μετά από 2.5 χρόνια άλλη μία γιατί κάτω από το 50% έπεφτε γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Παιδιά έχει βρει κάποιος σοβαρή λύση για το YouTube.... δεν δουλεύει ούτε με 3G.... Είναι καθαρά θέμα app στο browser παίζει κανονικα! Υ.Γ. μετά από 3 restart έφτιαξε αλλά το κάνει αρκετά συχνά... Έχω περιέργεια να δω Τί το προκαλεί οποίος γνωρίζει... Edited February 11, 2016 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλησπέρα. Έχω το Ν4 εδώ και 2.5 χρόνια και είναι στοκ. Ή μπαταρία από τις 07:00 κρατάει μέχρι τις 15:00. Πάω για αλλαγή μπαταρίας ή λέτε να φταίει κάτι άλλο; Για εσάς που έχετε το κιν το ίδιο χρονικό διάστημα με εμένα, πόσο κρατάει ή μπαταρία σας; Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ανάλογα την χρήση μήπως; Πόσες ώρες ανοιχτη οθόνη σου βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 1h και 46 min είμαι τώρα και η μπαταρία είναι 25% Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 1h και 46 min είμαι τώρα και η μπαταρία είναι 25% Όχι και Καλά είναι τότε. Θυμάμαι έβγαζα 2.5 ώρες οθόνης με 3G και 4-4.5 με Wifi. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Και εγώ με καινούργια μπαταρία παίζω σίγουρα στις 4.5 ώρες με wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Οπότε πάω για αλλαγή μπαταρίας; Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Οπότε πάω για αλλαγή μπαταρίας; Ή κάτι σου ρουφάει την μπαταρία. Θέλει ψάξιμο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Εσας ποσο σας κρατάει η μπαταρία; Υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε να εντόπισε εάν κάτι ευθύνεται για το γρήγορο ξεφορτωμα της μπαταρίας; Δεν είμαι root. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 H χειρότερη by far εφαρμογη για κατανάλωση μπαταρίας και γενικά πτώση απόδοσης >25% ειναι το φβ και το messenger του. Αντικατάσταση με άλλα οπως Metal, Slim Social κτλ Εφαρμογή μπαταρίας χρησιμοποιώ GSam Battery Monitor θεωρητικά θα σου δώσει πολλά στατιστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Εσας ποσο σας κρατάει η μπαταρία; Υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε να εντόπισε εάν κάτι ευθύνεται για το γρήγορο ξεφορτωμα της μπαταρίας; Δεν είμαι root. Χωρίς ροοτ, δεν κάνεις δουλειά. Θες ροοτ και betterbatterystats. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Εάν κάνω root το κινητό, θα βελτιωθεί η απόδοση της μπαταρίας; Τι αλλά οφέλη έχω με το root? Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εάν κάνω root το κινητό, θα βελτιωθεί η απόδοση της μπαταρίας; Τι αλλά οφέλη έχω με το root? Πολύ γενική ερώτηση. Δεν βελτιώνεται τίποτα από μόνο του. Θέλει κατανόηση/διαβασμα του τι πετυχαίνεις με το ροοτ και μετά με την χρήση των αντίστοιχων προγραμμάτων, μπορείς να βελτιώσεις πολλά πράγματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lleft Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα. Έχω το Ν4 εδώ και 2.5 χρόνια και είναι στοκ. Ή μπαταρία από τις 07:00 κρατάει μέχρι τις 15:00. Πάω για αλλαγή μπαταρίας ή λέτε να φταίει κάτι άλλο; Για εσάς που έχετε το κιν το ίδιο χρονικό διάστημα με εμένα, πόσο κρατάει ή μπαταρία σας; Το τηλ. Το έχω απο την πρώτη ημέρα κυκλοφοριας στην Αγγλία Αντικατάσταση μπαταρίας και ξέγνοιαστες το έχω κάνει τώρα το πρόβλημα ειναι το βύσμα usb δεν πατάει καλα όποτε προσοχή και στο δικό σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Πηρα ενα τετοιο και τελος το προβλημα με το usb (με ψαξιμο πρεπει να εχει και φτηνοτερα βασικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsifaras Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Καλησπέρα σε όλους του φίλους. Χρησιμοποιώ ακόμα το αγαπημένο μου nexus 4 αλλά πρόσφατα παρουσιάστηκε το παρακάτω πρόβλημα με το digitizer(?). Περίπου στο μέσο της οθόνης υπάρχει μια περιοχή η οποία δεν "ακούει" το touch. Ένα κενό. Μια οριζόντια περιοχή περίπου 1 εκατοστό που δεν μπορώ να κάνω τίποτα αλλά χωρίς πρόβλημα στα γραφικά στην περιοχή αυτή. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια πτώση ή χτύπημα. Αναφέρω ότι έχω κάνει 2 φορές factory reset χωρίς να αλλάξει κάτι. Έχει παρουσιαστεί ανάλογο πρόβλημα σε κανένα; Είναι θέμα hardware; Μπορεί το digitizer να έχει πρόβλημα σε μια μόνο περιοχή αλλά σε άλλες περιοχές να δουλεύει κανονικά; Δείτε και μια ανάλογη εικόνα http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1881819&d=1365893685 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 @pkatsifaras Είναι πρόβλημα της οθόνης και σε εμένα το έκανε πρόσφατα και θέλει αλλαγή οθόνη (digitizer+οθονη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Και εγω εχω το ιδιο προβλημα. Συγκεκριμενα πανω δεξια (εκει που βγαζει το UPDATE ALL στο Google play). Δεν "ακουει" με τιποτα!! :( Ξερουμε κοστος επισκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Αρχές Γενάρη είχα αλλάξει εγώ σε service κινητών στον Πειραιά με κόστος 95 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Οθόνη και digitizer. Εμένα δεν έπιανε σε διάφορα σημεία και μου είπαν ότι δεν έφταιγε το digitizer αλλά η οθόνη και μου άλλαξαν οθόνη με digitizer και το frame. Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Αρχές Γενάρη είχα αλλάξει εγώ σε service κινητών στον Πειραιά με κόστος 95 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Οθόνη και digitizer. Εμένα δεν έπιανε σε διάφορα σημεία και μου είπαν ότι δεν έφταιγε το digitizer αλλά η οθόνη και μου άλλαξαν οθόνη με digitizer και το frame. Φίλε έδωσες 95€ για επισκευή σε τόσο παλιό κινητό; Με αυτά τα λεφτά παίρνεις καινούριο κινέζικο που είναι καλύτερο στα πάντα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts