achilli Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Έχω nexus 4 8gb αγορασμένο από play store UK και το power button έχει χαλάσει . Μίλησα με την lg και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλω Αγγλία για service !!! Δεν το καλύπτει η lg Hellas είπαν . Μηπως μου είπαν μπαρούφες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Έχω nexus 4 8gb αγορασμένο από play store UK και το power button έχει χαλάσει . Μίλησα με την lg και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλω Αγγλία για service !!! Δεν το καλύπτει η lg Hellas είπαν . Μηπως μου είπαν μπαρούφες ? δοκιμασες εδω http://www.procordia.gr/ Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Λες να μου πει αλλά η procordia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Έχω nexus 4 8gb αγορασμένο από play store UK και το power button έχει χαλάσει . Μίλησα με την lg και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλω Αγγλία για service !!! Δεν το καλύπτει η lg Hellas είπαν . Μηπως μου είπαν μπαρούφες ? Δε σου ειπαν μπαρουφες, στο ειπαν επιτηδες. Τους το στελνεις (σε οποια εταιρια αναλαμβανει την επισκευη τους anyway) χωρις ερωτηση. Ο.τι σου ειπαν ηταν παρανομο. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Μήπως επειδή η έκδοση με τα 8gb δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα δεν την υποστηρίζει η lg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Γιατί έτσι βρε παιδιά..;..εμένα μια χαρά λειτουργεί η official 5.1 και κανένα παράπονο με τη μπαταρία. Υποψιάζομαι ότι κάποια εφαρμογή σας δημιουργεί προβλήματα χωρίς να φαίνεται στα stats. Απο εμπειρία σε άλλο τηλέφωνο (S3 neo) έγραφαν αρκετοί παράπονα ότι κάνει fc η κάμερα και τελικά έφταιγε εφαρμογή γι αυτό. Το ίδιο και για το battery drain χωρίς να φαίνεται η εφαρμογή που το προκαλούσε. Χρησιμοποιεί κανεις απο εσάς εφαρμογές όπως το Viber, Skype, whatsup? Ότι υπάρχουν προβλήματα υπάρχουν.Για αυτό και το παλεύει η google με 5.0.1 , 5.0.2 ,5.1 ,5.1.1. Αλλιώς πολύ απλά θα έβγαζε μια ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ευθύνονται η παρακάτω εφαρμογές. Νομίζω ότι τα περισσότερα bug που αναφέρονται εδώ είναι αναγνωρισμένα σε δεκάδες forum για nexus συσκευές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Μήπως επειδή η έκδοση με τα 8gb δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα δεν την υποστηρίζει η lg? Ολα τα nexus τα αναλαμβανει. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Με την 5.1 και εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Ούτε με την μπαταρία ούτε με σβήσιμο τυχαίο της συσκευής. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Δε σου ειπαν μπαρουφες, στο ειπαν επιτηδες. Τους το στελνεις (σε οποια εταιρια αναλαμβανει την επισκευη τους anyway) χωρις ερωτηση. Ο.τι σου ειπαν ηταν παρανομο. Ολα τα nexus τα αναλαμβανει. Έχω nexus 4 8gb αγορασμένο από play store UK και το power button έχει χαλάσει . Μίλησα με την lg και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλω Αγγλία για service !!! Δεν το καλύπτει η lg Hellas είπαν . Μηπως μου είπαν μπαρούφες ? Πήρα τηλέφωνο την procordia και μου είπαν ότι έχει βγάλει οδηγία η Google ότι ολα τα nexus 4 & nexus 5που είναι αγορασμένα από το play store Αγγλίας δεν τα καλύπτει το service της LG στην Ελλάδα . Πρέπει να το στείλω Αγγλία για επισκευή !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παρα πολυ ωραια. Ωρα να σπασεις πλακα. :D Εκτος του οτι εχουν μπλεξει τα μπουτια τους γιατι η Google σκοτιστηκε τι θα επισκευασει η LG, ο.τι σου ειπαν ειναι παρανομο. Εχω βρεθει σε τετοια θεση παρα πολλες φορες. Η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη, δεν σε αφορα και δεν σε ενδιαφερει τι θα κανουν οι ιδιοι (αν θα το στειλουν εξω, τι θα αλλαξουν κλπ) αλλα οφειλουν να δεχτουν το τηλεφωνο για επισκευη. Ο.τιδηποτε αλλο παραβιαζει τη νομοθεσια. Αν εχεις χρονο τοτε ακολουθησε το κλασσικο δρομο, συνηγορος καταναλωτη και ενημερωση περιοδικων/site κινητης τα οποια θα επικοινωνησουν με την LG/ procordia με ενημερωση οτι θα δημοσιοποιηθει το θεμα. Και φιλου μου εννοειται του εκαναν κολπακια με την εγγυηση, μολις τους πηραν τηλεφωνο απο περιοδικο ξεχασαν οδηγιες, google και ολα τα παραμυθια που σου ειπαν. Καλη διασκεδαση. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Κι εμένα που μου είχε σπάσει η οθόνη την άλλαξαν πριν δύο χρόνια βέβαια. Αγορασμένο από play store uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Για να μη νομιζετε οτι θεωρητικολογω, εχω αγορασει το δικο μου και φιλων μου, συνολικα 5 συσκευες απο Google Store UK. Oι 3 εχουν επισκευαστει στην Ελλαδα, οι δυο με δυσκολια. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Ότι υπάρχουν προβλήματα υπάρχουν.Για αυτό και το παλεύει η google με 5.0.1 , 5.0.2 ,5.1 ,5.1.1. Αλλιώς πολύ απλά θα έβγαζε μια ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ευθύνονται η παρακάτω εφαρμογές. Νομίζω ότι τα περισσότερα bug που αναφέρονται εδώ είναι αναγνωρισμένα σε δεκάδες forum για nexus συσκευές . Δεν μιλούσα για τις προηγούμενες..ναι με την 5.01 είχα κι εγώ θεματάκια. Η 5.1 όμως μου έχει βγεί οκ. Πήρα τηλέφωνο την procordia και μου είπαν ότι έχει βγάλει οδηγία η Google ότι ολα τα nexus 4 & nexus 5που είναι αγορασμένα από το play store Αγγλίας δεν τα καλύπτει το service της LG στην Ελλάδα . Πρέπει να το στείλω Αγγλία για επισκευή !!!! Όχι προφορικά...την άρνηση να τη δίνουν γραπτώς. Αν συνεχίσουν να αρνούνται επικοινωνείς με τη γενική γραμματεία καταναλωτή http://www.efpolis.gr και αυτοί θα διευθετήσουν το θέμα. Edited April 28, 2015 by antonius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Λοιπόν σήμερα επειδή είχα χρόνο και επίσης το κινητό με είχε νευριασει με τα κουσουρια της Λόλι, φλασαρα 4.2.2 και έκανα όλες τις αναβαθμίσεις ΟΤΑ. Τώρα πλέον είμαι σε φρέσκια 5.1 και δείχνει να υπάρχει σημαντική διάφορα με πριν. Σίγουρα θέλει μερικές μέρες για να δω καλύτερα.πάντως επειδή ψιλοασχοληθηκα με όλες σαν την 4.4.4 καμία..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 H διαδικασια ειναι πολυ απλη παντως ομως εγω εχει και γυρω στον 1 χρονο που το πηρα οποτε δεν ξερω τι παιζει απο τοτε , οπως και να εχει αν βγει καλη η οθονη που πηρες ενημερωσε μας Επειδή είχες πει να ενημερώσω. Μόλις σήμερα πήρα στα χέρια μου την οθόνη που είχα πάρει από το ebay (http://www.ebay.com/itm/281534633461) και όλα ήταν τέλεια. Με 48 ευρώ νέα οθόνη. Τώρα πήρα και μια μπαταρία να του αλλάξω γιατί μετά από 2 χρόνια θέλει σίγουρα αλλαγή. Έκανα και την αναβάθμιση σε 5.1 και νιώθω σα να είναι καινούριο το τηλέφωνο :-) Άρα ούτε 135 ευρώ που ήθελε η αντιπροσωπία, ούτε 110 που ήθελες ένας στο κέντρο της Αθήνας. Το έφτιαξα μόνος με 48 ευρώ. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Λοιπόν σήμερα επειδή είχα χρόνο και επίσης το κινητό με είχε νευριασει με τα κουσουρια της Λόλι, φλασαρα 4.2.2 και έκανα όλες τις αναβαθμίσεις ΟΤΑ. Τώρα πλέον είμαι σε φρέσκια 5.1 και δείχνει να υπάρχει σημαντική διάφορα με πριν. Σίγουρα θέλει μερικές μέρες για να δω καλύτερα.πάντως επειδή ψιλοασχοληθηκα με όλες σαν την 4.4.4 καμία..! Και γιατι δε φλάσαρες απευθείας 5.1 ώστε να ειναι πιο καθαρό το σεταπ σου; Δε βρίσκω κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα να πας απο βάση και με ΟΤΑ σε τελική μορφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 έτσι και αλλιώς θα έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις γιατί θα το δώσω σε ένα φίλο (αν και τώρα το σκέφτομαι). Άρα το ίδιο είναι :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 (edited) Δεκαπέντε μέρες με την 5.1 και: - Δουλεύει το led στις αναπάντητες - Πολύ βελτιωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi στα δίκτυα που πριν ήταν προβληματική - Πολύ πιο σταθερή λειτουργία overall. Ένα περιστατικό restart σε 15 μέρες έντονης χρήσης μπορεί να συμβεί σε κάθε συσκευή. Δυστυχώς όμως στην εβδομάδα "μπουκωσε". Η κατανάλωση RAM από το λειτουργικό εκτοξευεται στα 900+ MB το κινητό σχεδόν unusable...lag, launcher redraws, app kills...Restart και όλα καλά, αλλα το memory leak bug ειναι ακομα εδω...Προφανώς και είναι κάτι με το οποίο τελικα μπορούμε να ζήσουμε κάνοντας ένα προγραμματισμένο restart μια φορά την εβδομάδα εκτός κι αν το μικρό update της 5.1.1 που είναι ante portas κάνει το θαύμα του, ως και η ιδια η Google οφειλει στην Lollipop.. ΥΓ: Για μπαταρια δεν αναφερω τιποτα δεδομενου οτι εχει πολυ προσωπικο χαρακτηρα για τον καθενα αναλογα με την χρηση και το setup του κινητου συν το οτι δεν νομιζω οτι μπορω να κρινω μια μπαταρια που συμπληρωνει 2,5 χρονια λειτουργιας...Γενικα παντως, δεν εχω δει καμια διαφορα στην δικη μου εμπειρια χρησης με την 5.1 Edited May 1, 2015 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος. ξαφνικα το κινητοδεν ανοιγει. κολλαει στο nexus το λογοτυπο. Γυριζει το λογοτυπο και δεν ανοιγει το κινητο.... μετα απο πολλες επανεκκινησεις καποια στιγμη ειτε ειναι στην μπριζα ειτε οχι θα ανοιξει... Εαν κλεισει το κινητο απο μπαταρια ή το κλεισω εγω μετα δυσκολευετε πολυ για να ανοιξει. σκεφτηκα οτι μπορει να ειναιο bootloader.... το εκανα root εβαλα cyanogen 12 αλλα και παλι αντι να κολλαει κατα την εκκινηση στο nexus το λογοτυπο, κολλαει στο λογοτυπο της cyanogen. Εχει καποιος καμια ιδεα πως μπορει να λυθει. το κινητο εαν ανοιξει δουλευει αψογα και ειναι σε πολυ καλη κατασταση.... μπορει να ειναι η μπαταρια? ΥΓ κανοντας το αναβαθμιση στην 5.1 το δοκιμασα κανα δυο φορες να κανω επανεκκινηση μηπως και εστρωσε με την 5.1. Πετυχαν οι επανεκκινησεις, κλεισε - ανοιξε το κινητο δουλεψε κανονικα για 2-3 φορες αλλα τωρα παλι κανει τα ιδια. το εχω κανει hard reset, το εχω κανει εργοστασιακες ρυθμισεις, παλι δεν εστρωσε. Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος. ξαφνικα το κινητοδεν ανοιγει. κολλαει στο nexus το λογοτυπο. Γυριζει το λογοτυπο και δεν ανοιγει το κινητο.... μετα απο πολλες επανεκκινησεις καποια στιγμη ειτε ειναι στην μπριζα ειτε οχι θα ανοιξει... Εαν κλεισει το κινητο απο μπαταρια ή το κλεισω εγω μετα δυσκολευετε πολυ για να ανοιξει. σκεφτηκα οτι μπορει να ειναιο bootloader.... το εκανα root εβαλα cyanogen 12 αλλα και παλι αντι να κολλαει κατα την εκκινηση στο nexus το λογοτυπο, κολλαει στο λογοτυπο της cyanogen. Εχει καποιος καμια ιδεα πως μπορει να λυθει. το κινητο εαν ανοιξει δουλευει αψογα και ειναι σε πολυ καλη κατασταση.... μπορει να ειναι η μπαταρια? ΥΓ κανοντας το αναβαθμιση στην 5.1 το δοκιμασα κανα δυο φορες να κανω επανεκκινηση μηπως και εστρωσε με την 5.1. Πετυχαν οι επανεκκινησεις, κλεισε - ανοιξε το κινητο δουλεψε κανονικα για 2-3 φορες αλλα τωρα παλι κανει τα ιδια. το εχω κανει hard reset, το εχω κανει εργοστασιακες ρυθμισεις, παλι δεν εστρωσε. Επειδή μπερδεύτηκα, τώρα έχεις στοκ 5.1? Αν όχι πέρνα όλο το image με bootloader recovery klp Και δες αν συνεχίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 than0s7 ειχα 4.κατι και πηρε μια αναβαθμιση, καποια στιμη ανοιξα την καμερα και κολλησε... κανω restart *και δεν ανοιγε με τιποτα.... απο τοτε οταν κλεινει απο μπαταρια ή επειδη το κανω restart δυσκολευεται να ανοιξει... μπορει να θελει ωρες μεχρι και μερες. κολλαει στο nexus logo. εκανα αναβαθμιση σε 5 τα ιδια... τωρα εκανα αναβαθμιση σε 5.1 παλι τα ιδια. ειπα θα φταιει ο bootloader και εκανα root, εβαλα cyanogen και παλι τα ιδια.... τωρα εχω cyanogen.... να βαλω παλι 5.1? και στην 5.1 τα ιδια εκανε Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 than0s7 ειχα 4.κατι και πηρε μια αναβαθμιση, καποια στιμη ανοιξα την καμερα και κολλησε... κανω restart *και δεν ανοιγε με τιποτα.... απο τοτε οταν κλεινει απο μπαταρια ή επειδη το κανω restart δυσκολευεται να ανοιξει... μπορει να θελει ωρες μεχρι και μερες. κολλαει στο nexus logo. εκανα αναβαθμιση σε 5 τα ιδια... τωρα εκανα αναβαθμιση σε 5.1 παλι τα ιδια. ειπα θα φταιει ο bootloader και εκανα root, εβαλα cyanogen και παλι τα ιδια.... τωρα εχω cyanogen.... να βαλω παλι 5.1? και στην 5.1 τα ιδια εκανε Περίεργο αυτό που λες.Μήπως σου κολλάει το κουμπί on/off και βαράει απανωτές επανεκινησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 δεν νομιζω.... ξεκολλαει καποια στιγμη οοοοποτε θελησει το κινητο .... μετα απο ωρες στον φορτιστη ή μερες.... και ανοιγει .... σαν να κολλαει ο bootloader... αλλα αλλαξα rom και τιποτα. Ξερουμε κανενα μαστορα .... το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση και δουλευει αψογα! το μονο ελαττωμα ειναι αυτο. οποτε θα ηθελα να το φτιαξω Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 δεν νομιζω.... ξεκολλαει καποια στιγμη οοοοποτε θελησει το κινητο .... μετα απο ωρες στον φορτιστη ή μερες.... και ανοιγει .... σαν να κολλαει ο bootloader... αλλα αλλαξα rom και τιποτα. Ξερουμε κανενα μαστορα .... το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση και δουλευει αψογα! το μονο ελαττωμα ειναι αυτο. οποτε θα ηθελα να το φτιαξω Άμα είσαι Αθήνα να το πας στην procordia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drg1974 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Τα φώτα σας please...είναι η δεύτερη φορά το τελευταιο τριήμερο που κλείνει το τηλ και μετα ανοίγει κανοντας "βελτιστοποίηση εφαρμογής" για κάνα δεκάλεπτο.Δεν έχω κατεβάσει καμια νέα εφαρμογή εκτός απο το 5.1 τον τελευταιο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts