dbalaba Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Πολύ κρίμα. Στό τηλέφωνο της γυναίκας μου δεν δουλεύουν πλέον τα soft buttons και έχει ένα σπάσιμο πίσω στην πλάτη. Θα ήθελα όμως να το στείλω στο σερβίς για να γίνει σαν καινούργιο. Το κόστος όμως υποθέτω θα είναι απαγορευτικό. Είναι όμως από τα πιο όμορφα τηλέφωνα που έχουν βγει. Πραγματικα φιλε ειναι πολυ ομορφο κινητο αλλα εμενα με χαλαει η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) Πραγματικα φιλε ειναι πολυ ομορφο κινητο αλλα εμενα με χαλαει η μπαταρια Το έχω συνηθίσει πλέον. Nexus 5 έχω lol. Το 4 όμως ακόμη μου αρέσει σαν συσκευή και το λυπάμαι να το βλέπω έτσι. Edited December 30, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Αγόρασα το Nexus 4 refurbished από expansys, πήρε μέχρι την 4.4.4 και δε βγάζει update για Lollipop. Ξέρει κάνεις γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Αγόρασα το Nexus 4 refurbished από expansys, πήρε μέχρι την 4.4.4 και δε βγάζει update για Lollipop. Ξέρει κάνεις γιατί συμβαίνει αυτό; θα την βγάλει αργά ή γρήγορα. Ο άλλος τρόπος να το εξαναγκάσεις να κάνει αναβάθμιση είναι να πας στις εφαρμογές σου, στο ΟΛΑ και να πατήσεις στο Πλαίσιο υπηρεσιών Google. Εκεί κάνε εκκαθάριση δεδομένος και αμέσως επανεκκίνηση. Μόλις ξανανοίξει μάλλον θα σου πετάξει το update κανονικά. Παλιότερα έτσι το έκανα εγώ. Edited December 31, 2014 by ^_NikitaS_^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 θα την βγάλει αργά ή γρήγορα. Ο άλλος τρόπος να το εξαναγκάσεις να κάνει αναβάθμιση είναι να πας στις εφαρμογές σου, στο ΟΛΑ και να πατήσεις στο Πλαίσιο υπηρεσιών Google. Εκεί κάνε εκκαθάριση δεδομένος και αμέσως επανεκκίνηση. Μόλις ξανανοίξει μάλλον θα σου πετάξει το update κανονικά. Παλιότερα έτσι το έκανα εγώ. Επίσης μπορεί να πάρει Kinder έκπληξη πολλά προβλήματα μέχρι να ξαναστρωσουν τα services. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Επίσης μπορεί να πάρει Kinder έκπληξη πολλά προβλήματα μέχρι να ξαναστρωσουν τα services. Αυτό εννοείτε. Κάθε δράση φέρνει και αντίδραση. Ότι πειράζεις σε πειράζει... Το ξέρουμε όλοι από μικρά παιδιά. Όσο για την Kinder έκπληξη, αν βρεις καμία στείλε και εδώ :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Εκανα την αναβάθμιση όσο είμαι Ολλανδία οπου ειχα τα προβληματα με τα δυκτια και τις κλησεις στην 5....επισης σε ενα μικρο ταξίδι στην Γαλλία έχανα παλι κλήσεις.... έρχονταν δηλαδή μηνύματα οτι με έπερναν τηλέφωνο Και επίσης όσοι προσπαθούσαν τους έλεγε μη διαθέσιμος .... Είναι θέμα της 5?υπάρχει τροπος να φτιαχτεί? Edited January 1, 2015 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimDan Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Αγόρασα το Nexus 4 refurbished από expansys, πήρε μέχρι την 4.4.4 και δε βγάζει update για Lollipop. Ξέρει κάνεις γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι σαν καινούριο?Ευχαριστημένος?Φαντάζομαι δεν έχει τπτ γρατζουνιές..Γιατί θέλω κι εγώ να το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εκανα την αναβάθμιση όσο είμαι Ολλανδία οπου ειχα τα προβληματα με τα δυκτια και τις κλησεις στην 5....επισης σε ενα μικρο ταξίδι στην Γαλλία έχανα παλι κλήσεις.... έρχονταν δηλαδή μηνύματα οτι με έπερναν τηλέφωνο Και επίσης όσοι προσπαθούσαν τους έλεγε μη διαθέσιμος .... Είναι θέμα της 5?υπάρχει τροπος να φτιαχτεί? Δεν νομίζω να φταίει η 5. Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εκανα την αναβάθμιση όσο είμαι Ολλανδία οπου ειχα τα προβληματα με τα δυκτια και τις κλησεις στην 5....επισης σε ενα μικρο ταξίδι στην Γαλλία έχανα παλι κλήσεις.... έρχονταν δηλαδή μηνύματα οτι με έπερναν τηλέφωνο Και επίσης όσοι προσπαθούσαν τους έλεγε μη διαθέσιμος .... Είναι θέμα της 5?υπάρχει τροπος να φτιαχτεί? Αν είσαι με custom recovery, δοκίμασε άλλο radio. Μπορεί να φτιάξει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Δεν νομίζω να φταίει η 5. Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις σιμ? Δεν μπορεί να είναι αυτό... Πριν με την 4.4 ήμουν εξω παλι αλλά δεν είχα ποτε προβλήμα αμέσως μετα την αναβάθμιση ξεκίνησαν όλα... Όχι το κινητό είναι τελείως μαμά! Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλη χρονια σε ολους. Εμενα δεν χανει κλησεις αλλα σχεδον, τις τελευταίες μερες, σε καθε κληση χανεται το σημα αφού εχω μιλησει μερικα δευτερολεπτα κ ξαναερχεται αφου εχει κλεισει η γραμμη. Stock 5.0.1. Τι μπορει να ειναι με εχει τρελανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Γεια σας τελικά θα το πουλησω λέω μήπως ξερει κανεις ενα καλό κινητο με καλά χαρακτηριστικά και με πολυ καλα ΜΠΑΤΑΡΙΑ(αυτό χρειαζομαι πιο πολυ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Είναι σαν καινούριο?Ευχαριστημένος?Φαντάζομαι δεν έχει τπτ γρατζουνιές..Γιατί θέλω κι εγώ να το αγοράσω. Το δικό μου είναι τέλειο φίλε μου. Πέρασα κανονικά twrp, root, φλάσαρα κανά 2 rom και παίζει σαν καινούργιο! Δεν έχει διαφορά (εξωτερικά τουλάχιστον) από καινούργιο μόνο που έρχεται σε μαύρο κουτί και uk charger. Προσωπικά το προτείνω. Γεια σας τελικά θα το πουλησω λέω μήπως ξερει κανεις ενα καλό κινητο με καλά χαρακτηριστικά και με πολυ καλα ΜΠΑΤΑΡΙΑ(αυτό χρειαζομαι πιο πολυ) Oneplus one Edited January 2, 2015 by gfilnet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Γεια σας τελικά θα το πουλησω λέω μήπως ξερει κανεις ενα καλό κινητο με καλά χαρακτηριστικά και με πολυ καλα ΜΠΑΤΑΡΙΑ(αυτό χρειαζομαι πιο πολυ) Όπως είπες και ο φίλος 1+1 και G2 από μένα. Το G2 το συμπαθώ πιο πολύ. Δουλεύει στοκ τέλεια. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Όπως είπες και ο φίλος 1+1 και G2 από μένα. Το G2 το συμπαθώ πιο πολύ. Δουλεύει στοκ τέλεια. Είχα το G3, έχω το Note 3 και 1+ και έχω να πω ότι σε μπαταρία και επιδόσεις 1+ με κλειστά μάτια. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Είχα το G3, έχω το Note 3 και 1+ και έχω να πω ότι σε μπαταρία και επιδόσεις 1+ με κλειστά μάτια. Και το G3 είναι καλό λες σε μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Πρώτο είναι το 1+, δεύτερο το νοτε και τελευταίο το g3. Απλά βγενουμε εκτός θέματος και θα μας μαλλωσουν. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Πρώτο είναι το 1+, δεύτερο το νοτε και τελευταίο το g3. Απλά βγενουμε εκτός θέματος και θα μας μαλλωσουν. Οκ φιλέ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Παίδες μην χαλάμε το θέμα με συγκρίσεις κινητών. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOC Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Πήρα και εγώ πολύ πρόσφατα μιά μεταχειρισμένη-refurbished συσκευή. Ηρθε με την 4.4.2 και μόλις συνδέθηκα στο net , μου κατέβασε την 4.4.3 και μετά από κανά 20λεπτο , την 4.4.4 ... και σταμάτησε εκεί παρόλο που επίσημα υπάρχει μέχρι και 5.0.1 για την συγκεκριμένη συσκευή. Αυτό μάλλον θεωρείται φυσιολογικό , απ'οτι διάβασα. Αν δέν θέλω να περάσω ακόμη την έκδοση 5 ... υπάρχει τρόπος να αποκλείσω προσωρινά τη λειτουργία αυτή ? Επίσης θα ήθελα κάποιο καλό link να διαβάσω περί hellcore κερνέλ ... να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος περί αυτού. Παράθεση ------------------- ZTE Blade Vec 4g ------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Πήρα και εγώ πολύ πρόσφατα μιά μεταχειρισμένη-refurbished συσκευή. Ηρθε με την 4.4.2 και μόλις συνδέθηκα στο net , μου κατέβασε την 4.4.3 και μετά από κανά 20λεπτο , την 4.4.4 ... και σταμάτησε εκεί παρόλο που επίσημα υπάρχει μέχρι και 5.0.1 για την συγκεκριμένη συσκευή. Αυτό μάλλον θεωρείται φυσιολογικό , απ'οτι διάβασα. Αν δέν θέλω να περάσω ακόμη την έκδοση 5 ... υπάρχει τρόπος να αποκλείσω προσωρινά τη λειτουργία αυτή ? Επίσης θα ήθελα κάποιο καλό link να διαβάσω περί hellcore κερνέλ ... να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος περί αυτού. Κάνε υπομονή και λογικά θα έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες εχω παρατηρήσει οτι o dialer και ο launcher τρωνε κόλλημα ξαφνικά και διορθώνεται μόνο με επανεκκίνηση.... Stock 5.0.1 εχω και το παθαίνω συνήθως μια φορά την ημέρα . Κανένας άλλος με παρόμοια προβλήματα; (η μονη εφαρμογή που εχω εγκαταστήσει αυτό το καιρό είναι το quizdom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εγώ με stock 5.0.1 (μετά από πλήρη διαγραφή για εγκατάσταση της 5.0) παρατήρησα ότι τουλάχιστον 2 φορές πρόσφατα δεν δούλευε κανονικά το τηλέφωνο: ενώ έπαιρνα τον αριθμό ή με έπαιρναν και χτυπούσε κανονικά, δεν τους άκουγα ούτε με άκουγαν. Με επανεκκίνηση όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 O dialer ειναι γενικα ενα απο τα μεγαλα θεματα του Android σε όλες τις εκδοσεις και σχεδον μετρο συγκρισης απόδοσης του κινητου... Σε καθε περιπτωση ειναι απαραδεκτο καποιες φορες να ανοιγει σφαιρα και τις περισσοτερες, να θελει εως και 3 δευτερολεπτα για να εμφανιστει! Και ολα αυτα χωρις να υπαρχει memory overload την δεδομενη χρονικη στιγμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts