Jump to content

TASOC

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TASOC

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

TASOC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να δοκιμάζεις και το tracking system από τη σελίδα των ΕΛΤΑ Courier. "Τραβάει" από άλλο σέρβερ τα στοιχεία. https://www.elta-courier.gr/search Πρίν λίγο που δοκίμασα το tracking των ΕΛΤΑ , δέν δουλεύει Ενω του Courier , είναι ok
  2. Μου το πετάει συνέχεια στις ειδοποιήσεις , και φοβάμαι μήν το πατήσω κατά λάθος καμμιά μέρα.
  3. Μου έχει βγάλει εδώ και μέρες αναβάθμιση συστήματος με την 5.0.1 ΔΕΝ θέλω να την περάσω. Θέλω πρός το παρόν να μείνω όπως είμαι , με stock 4.4.4 Δέν μπορώ να βρώ όμως επιλογή , να καταργήσω το update. Τί μπορώ να κάνω ???
  4. Δέν θα διαφωνήσω μαζί σου , όσον αφορά την κακή αντιμετώπιση από το κράτος , την κοροιδία , την φορο-επιδρομή κλπ κλπ Αλλά μήν συγχέεις το κράτος με την ιδέα της δημοκρατίας. Δημοκρατία έχουμε ακόμη και με ένα κακό κράτος. Εκεί που διαφωνούμε , είναι ότι , η εφορευτική επιτροπή ΔΕΝ είναι δουλειά ... είναι συνεισφορά από τον πολίτη (έτσι πρέπει να το βλέπουμε). Για αυτό το λόγο και μόνο , λέω ότι , δέν πρέπει να αντιμετωπίζεται με οικονομικά κίνητρα και κριτήρια. Τέλος Για να κλείσω το συγκεκριμένο θέμα , μιάς και δέν έχω να προσθέσω κάτι επιπλέον , ούτε πρόκειται να αλλάξω άποψη. Αν υποθετικά προβλεπόταν αμοιβή για όλα τα μέλη μιάς εφορευτικής επιτροπής ... καλό θα ήταν να την αφαιρούσαν από τις εκλογικές επιδοτήσεις των κομμάτων !!! :)
  5. Κάποια πράγματα είναι πάνω από τα χρήματα. Την επόμενη φορά που θα χρειαστείς κάτι από τη Δημοκρατία ή από την κοινωνία κατ'επέκταση , κάτι το οποίο για όλους μας θα θεωρείται και θα είναι αυτονόητο ... να θυμάσαι ότι , όταν η Δημοκρατία (ή κοινωνία) σε χρειάστηκε , εσύ της γύρισες την πλάτη.
  6. Κάποια βοήθεια για τα παραπάνω ?
  7. TASOC

    ZTE Blade Vec 4G

    Κανένας δεν έχει προσπαθήσει να το κάνει αυτό ???
  8. Πήρα και εγώ πολύ πρόσφατα μιά μεταχειρισμένη-refurbished συσκευή. Ηρθε με την 4.4.2 και μόλις συνδέθηκα στο net , μου κατέβασε την 4.4.3 και μετά από κανά 20λεπτο , την 4.4.4 ... και σταμάτησε εκεί παρόλο που επίσημα υπάρχει μέχρι και 5.0.1 για την συγκεκριμένη συσκευή. Αυτό μάλλον θεωρείται φυσιολογικό , απ'οτι διάβασα. Αν δέν θέλω να περάσω ακόμη την έκδοση 5 ... υπάρχει τρόπος να αποκλείσω προσωρινά τη λειτουργία αυτή ? Επίσης θα ήθελα κάποιο καλό link να διαβάσω περί hellcore κερνέλ ... να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος περί αυτού.
  9. TASOC

    ZTE Blade Vec 4G

    Εχει προσπαθήσει κάποιος να μοιράσει mobile internet μέσω της συσκευής ? Εγώ δέν μπόρεσα να το κάνω. Εκανα τη ρύθμιση , οι άλλες συσκευές το έβλεπαν σαν ρούτερ , αλλά με ένδειξη "no internet access"
  10. TASOC

    ZTE Blade Vec 4G

    Δέν νομίζω ότι είναι tempered glass το συγκεκριμένο προιόν (με 5H προστασία) για ρώτα τους.
  11. TASOC

    ZTE Blade Vec 4G

    Tempered glass δέν βρήκα στο link που έδωσες για να συγκρίνω , αλλά τουλάχιστον η θήκη είναι σε διπλή τιμή σε σχέση με το e-bay.
  12. TASOC

    ZTE Blade Vec 4G

    Επιτέλους έφτασαν (από e-bay) οι θήκες σιλικόνης που είχα παραγγείλει , αλλά και το tempered glass. Το tempered glass τοποθετήθηκε εύκολα,γρήγορα και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Λειτουργικά είναι άψογο , αλλά από αισθητικής άποψης θα το ήθελα 1mm μακρύτερο ώστε να καλύπτει εντελλώς την επιφάνεια της συσκευής. Οι θήκες είναι επίσης μιά χαρά. Βρήκα και πήρα δύο μαλακές σιλικόνης και μιά σκληρή διάφανη. Πρός το παρόν φόρεσα τη φιμέ.
×
×
  • Create New...