dbal Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Δειτε εδω http://www.droid-life.com/2013/02/12/guide-how-to-use-adb-sideload-to-update-a-nexus-without-root-or-custom-recovery/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 ολοι εσεις φλασαρατε τα ξεχωριστα αρχεια οπως λεει ο φιλος παραπανω η οχι? πειτε ρε παιδια εναν ευκολο τροπο Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να περιμένεις το επίσημο OTA update. Μετά λίγο πιο δύσκολο είναι να βάλεις το έτοιμο Ota zip και το πιο πολύπλοκο να βάλεις ένα ένα τα img. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ακριβως ετσι...λογω ελλειψης χρονου δεν προλαβαινω να φτιαξω full guide για την ολη διαδικασια αλλα ας φροντισει καποιος editor αν δεν υπαρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Κατεβασε nexus toolkit και γινονται ολα ευκολα και χωρις πολλα πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) οδηγος ή αυτός ο οδηγός Edited November 16, 2014 by fireillusion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Procordia googlare για τα στοιχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παιδιά είναι φυσιολογικό να έχω proximity sensor wakelock με διάρκεια όση και τα τηλεφωνήματα μου; σας εμφανίζεται και εσάς κάτι τέτοιο στα στατιστικά του wakelock detector. Τρέχω stock 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παίδες καλησπέρα, όσοι έχετε την 5, όταν πατήσετε το πλήκτρο για τις πρόσφατες εφαρμογές σας βγάζει πάνω στην οθόνη κάποιο μήνυμα για γραφικά στοιχεία;; σαν αυτό που έχω ανεβάσει.. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παίδες καλησπέρα, όσοι έχετε την 5, όταν πατήσετε το πλήκτρο για τις πρόσφατες εφαρμογές σας βγάζει πάνω στην οθόνη κάποιο μήνυμα για γραφικά στοιχεία;; σαν αυτό που έχω ανεβάσει.. Εμένα εκεί έχει την google search bar. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εμένα εκεί έχει την google search bar. Oκ, εγώ την έχω αφαιρέσει, γιαυτό πιθανόν να εμφανίζεται, Thanks. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καλησπέρα. Σε όλους αποφάσισα και εγώ να περάσω την lollipop αλλά έχω ένα πρόβλημα στης κλήσεις...Όταν πάω να κάνω μια κλήσει από της επαφές μου σβήνει η οθόνη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την ακυρώσω όταν θέλω ... υπάρχει κάποια λύσει.. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καλησπέρα. Σε όλους αποφάσισα και εγώ να περάσω την lollipop αλλά έχω ένα πρόβλημα στης κλήσεις...Όταν πάω να κάνω μια κλήσει από της επαφές μου σβήνει η οθόνη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την ακυρώσω όταν θέλω ... υπάρχει κάποια λύσει.. Ο σενσορας πάνω αριστερά εμποδίζεται από τίποτα? Ζελατίνα, δάχτυλο κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 είναι καθαρό... θα δω μήπως στρώσει στη συνέχειας.... πάντως σε ευχαριστώ για την απάντηση... Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Δειτε εδω http://www.droid-life.com/2013/02/12/guide-how-to-use-adb-sideload-to-update-a-nexus-without-root-or-custom-recovery/ Ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παιδιά είναι φυσιολογικό να έχω proximity sensor wakelock με διάρκεια όση και τα τηλεφωνήματα μου; σας εμφανίζεται και εσάς κάτι τέτοιο στα στατιστικά του wakelock detector. Τρέχω stock 4.4 Ναι είναι ο αισθητήρας που σβήνει την οθόνη όταν πλησιάζουμε το κινητό στο αυτί για να μιλήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diyan36 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 εάν μάθεις πόσο θα κοστίσει και πόσο χρόνο θέλουν, ενημέρωσε μας σε παρακαλώ γιατί και εγώ έχω το ίδιο θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ερώτηση σχετικά με την 5. Όταν την έβαλα χτες είχα pop up notifications. Δηλαδή για κάθε ειδοποίηση εμφανιζόταν ένα pop up παραθυράκι για μερικά δευτερόλεπτα. Σήμερα αυτό δεν εμφανίζεται. Υπάρχει κάπου σχετικό setting? Ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ακριβως ετσι...λογω ελλειψης χρονου δεν προλαβαινω να φτιαξω full guide για την ολη διαδικασια αλλα ας φροντισει καποιος editor αν δεν υπαρχει... Υπάρχει οδηγός και σε λίγο αναβαθμίζεται για την τωρινή ΟΤΑ. Ήδη έχω απαντήσει σχετικά εκεί για τον τρόπο. Απλά επειδή είμαι εκτός δεν προλάβαινα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μολις την πέρασα. Αλλαξα και μπαταρία μιας και τα είχε παίξει η προηγούμενη.. Xposed κανένα νεο? φιλε απο που και ποσο την πήρες την μπαταρια κραταει καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Την πέρασα με το adb Fastboot μέσα από τον φάκελο με την ρομ με ένα απλό flash all. Και όχι αρχείο-αρχείο. Κάποιος είπε ότι κάπου σκαλωνε στο τρέξιμο...όντως αλλά μετά από λίγο ξανά τρέχει η διαδικασία κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Κατευθείαν procordia, πριν 2 βδομάδες πήγα το nexus που έχω χαρίσει στη γυναίκα μου για πρόβλημα στο ακουστικό . Συνολικός χρόνος διάγνωσης και αλλαγής ακουστικού 24 ωρες. Το πήγα Δευτέρα στις 11 και τρίτη στις 12 με πήραν να το παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Περνώντας σήμερα Lollipop αντιμετώπισα 2 προβλήματα: 1) Χρησιμοποιώ σχεδόν από την πρώτη στιγμή που είχα Android τις Call Logs Backup & Restore και SMS Backup & Restore για να επαναφέρω τα sms μου και το ιστορικό των κλήσεών μου, και ενώ η επαναφορά γλινεται με επιτυχία, φαίνεται να δημιουργείται πρόβλημα με τις επαφές μου, όπου όταν προσπαθώ να ανοίξω κάποιες (όχι όλες) μού βγάζει FC. 2) Όχι τόσο σημαντικό όσο το 1ο, αλλά θα μ' ενδιέφερε αν υπάρχει work around, όταν επαναφέρω τα WiFi access points με Τitanium Backup, δεν εμφανίζεται κανένα από τα αποθηκευμένα router που είχα με στην KitKat. Έχει περάσει κάποιος την Lollipop και να μην είχε κάποιο πρόβλημα σαν τα δικά μου, και κυρίως το 1ο που είναι και πιο βασικό; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johpapa Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παιδιά έχω την 5 δυο μέρες και αντιμετώπιζω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία. Οταν είμαι σπίτι και είναι συνδεδεμένο σε wifi είναι όλα μια χαρά. Οταν βγαινω εξω και μπαινει στα δεδομένα μου τρώει την μπαταρία μέσα σε μια ωρα . και το μεγαλυτερο ποσοστο το εχουν οι υπηρεσίες google! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Αν έκλεινες τα δεδομένα του κινητού; Πριν την Lollipop το χρησιμοποιούσες έτσι, με ανοικτά τα δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παιδιά έχω την 5 δυο μέρες και αντιμετώπιζω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία. Οταν είμαι σπίτι και είναι συνδεδεμένο σε wifi είναι όλα μια χαρά. Οταν βγαινω εξω και μπαινει στα δεδομένα μου τρώει την μπαταρία μέσα σε μια ωρα . και το μεγαλυτερο ποσοστο το εχουν οι υπηρεσίες google! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Restart δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts