Jump to content

Diyan36

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Diyan36

  1. απλά να ενημερώσω ότι και εγώ είχα το ίδιο θέμα και πήγα στην procodia, σε 2 ώρες ήταν έτοιμο, χωρίς να πληρώσω κάτι ..
  2. εάν μάθεις πόσο θα κοστίσει και πόσο χρόνο θέλουν, ενημέρωσε μας σε παρακαλώ γιατί και εγώ έχω το ίδιο θέμα..
  3. παιδιά από ότι φαίνεται ο αριθμός μου έχει μπει σε κάποια spam database, πριν λίγο με πήρε ο αριθμός : 2118503817 και έπαιξε ένα μαγνητοφωνημένο μήνυμα ότι και καλά κέρδισα 2000 ευρώ και να πατήσω 1 εάν θέλω να τα πάρω (η κάτι τέτοιο... με το που άκουσα ότι κέρδισα 2000 ευρώ το έκλεισα :D ). Οπότε προσοχή..
  4. παιδιά έλαβα το ακόλουθο μήνυμα από τον αριθμό: +905488911243: Your mobile number has won 2,000,000 euro, in the Euro Millions mobile promo, for claims send email your name, mobile no. & country to euromilliondraw@outlook.com προφανώς και είναι fake αλλά το έχει λάβει κάποιος άλλος?
  5. δεν το ηξερα αυτο για την χρέωση, και μου έφαγε το υπολίπο (παρολο που ηταν μονο αναπαντητες).. Τέλος πάντων σε ευχαριστώ πολύ. :)
  6. το δοκίμασα αυτό αλλά δεν νομίζω να περιμένει καπιος μέχρι το τέλος της κλήσης για να μπεi η προώθηση, συνήθως μετά τα 6-7 "μπιπ" το κλείνουν. Kαι κάτι άλλο υπάρχει χρέωση ανά προώθηση?
  7. καλησπέρα παιδιά έχω μια χαζή απορία αυτήν την στιγμή έχω βάλει προώθηση κλήσεων από την cosmote σε έναν αριθμό wind αλλα η κλήση πάει κατευθείαν στο wind, Εγώ θέλω να χτυπάνε και τα 2 κινητά και οποιο από τα 2 σηκώσω πρώτο ας πούμε σε αυτό να "πηγαίνει" η κλήση, γίνετε κάτι τέτοιο ?
  8. χαχαχα, επίσης ως φοιτητής η vodafone μου πρόσφερε 1500 λεπτά προς όλους και 200mb με 5 ευρώ για 3 μήνες (τα λεφτά μένουν στην κάρτα άρα στην ουσία πάμε στους 4 μήνες..) :happy:
  9. Oxi πεδία είμαι όντως φοιτητης, δεν είπα κάπου ότι το πήρα χωρίς πάσο..
  10. λοιπόν αρχικά είχα πάει σε ένα κατάστημα αλλά μου είπαν ότι είχαν εξαντληθεί και πήγα στον σταθμό Αττικής όπου ήταν 2-3 πεδία της wind και είχαν το συγκεκριμένο πακέτο. Πλήρωσα 10 ευρώ αλλά στην ουσία έκανα ανανέωση χρόνου ομιλίας γιατί το παλικάρι πήρε στα κεντρικά και είπε να βάλουν στο τάδε νούμερο 10 ευρώ, οπότε μετά την αφαίρεση του φόρου έχω 9.48 υπολοιπο. Α και πήρα 1GB bonus επειδη και καλά έκανα ανανέωση 10 ευρώ και πάνω σε κατάστημα.
  11. παιδιά πήγα και πήρα ένα φοιτητικό πακέτο από το promotion στους σταθμούς του μετρό αλλά το παλικάρι μου έδωσε ένα που γράφει στο αυτοκολητο "ειδική προσφορά" αντί για φοιτητική, υπάρχει κάποια διάφορα ?
  12. ωραια κάτι είναι κι αυτό.. :)
  13. Ναι αλλά πρεπει να το κάνω root.. Έχει ακόμα εγγύηση αλλά δεν το κανει παντα και μπορεί να μην βρουν τίποτα..
  14. ρε παιδιά μου κανει κάτι περίεργα κόλπα το power button, καμια φορά το παταω και είναι λες και δεν το πατησα ποτέ.. Αλλες φορες κλίνει και ξανά-ανοίγει σαν να το πατησα δύο φορές. Το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος αυτο ? Φαντάζομαι δεν κανει καλη επαφη αλλά εγω τι μπορω να κάνω για αυτό?
×
×
  • Create New...