Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε να δούμε πότε θα έρθει το ΟΤΑ.

Μόνο στο Ν5 μέχρι στιγμής.

Που είναι και το ψάχνουμε;

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το εχω αναφερει και στο thread της αναβαθμισης, για οσους περασουν τον dialer αυτονομα με το apk και ειναι stock - υπαρχει ενα "bug" οπου μετα την εγκατασταση εξαφανιζεται το εικονιδιο phone και ετσι δεν εχετε προσβαση πλέον στον dialer! Δειτε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5429651#post5429651 workaround με 3rd party launcher Edited by dbal

Sony logo.gif

τον πέρασα αλλά κλείνει με το που πας να κάνεις κλήση,οπότε φεύγει με την μία!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Όλα stock με πέρασμα factory image απείραχτο στην recovery πάνω αριστερά τι έκδοση λειτουργικού σας λέει? KOT49H ή την καινούργια?

Όλα stock με πέρασμα factory image απείραχτο στην recovery πάνω αριστερά τι έκδοση λειτουργικού σας λέει? KOT49H ή την καινούργια?

αν περασες την τελευταια image πρεπει να σου λεει KTU84L

Λοιπον έχω ενα πρόβλημα. Για να κάνω την αναβάθμιση με adb κατέβασα τους drivers απο την οδηγό και δούλεψε μια χαρά. Τώρα όμως ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητό. Τι μπορω να κάνω για αυτό μιας και δεν μπορω να ξαναπερασω τα back up

Αν περασες τουσ ADB drivers, πλεον το PC βλεπει το κινητο σου στο ADB interface. Δε θα το ξαναδει ως storage device. Αν εχεις κανει ινσταλλ tou wugfresh "Nexus root toolkit", τοτε απο εκει θα μπορεσεισ να περασεις αρχεια k folders me push/pull commands.

LG G6

αν περασες την τελευταια image πρεπει να σου λεει KTU84L

Κι όμως λέει την προηγούμενη έκδοση. Πέρασα το πρωί την καινούργια και θα την ξαναπερασω. Υπάρχει περίπτωση να έχουν αφήσει την παλιά recovery?

[update] τελικά απλά ήταν πολύ πρωί και δεν είχα ξυπνήσει ακόμα :)

Edited by fireillusion

Αν περασες τουσ ADB drivers, πλεον το PC βλεπει το κινητο σου στο ADB interface. Δε θα το ξαναδει ως storage device. Αν εχεις κανει ινσταλλ tou wugfresh "Nexus root toolkit", τοτε απο εκει θα μπορεσεισ να περασεις αρχεια k folders me push/pull commands.

Εμένα πάντως μονο με ενεργοποιημένο το debugging το αναγνωρίζει ως ADB αλλιως κανονικά ως storage device

Δεν θυμαμαι να "απενεργοποιειται" η storage device προσβαση λογω ADB. Αυτο συμβαινει μονο με το usb debugging option από τα developer options. Untick και ολα θα ειναι ενταξει ;)

Sony logo.gif

Λοιπον έχω ενα πρόβλημα. Για να κάνω την αναβάθμιση με adb κατέβασα τους drivers απο την οδηγό και δούλεψε μια χαρά. Τώρα όμως ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητό. Τι μπορω να κάνω για αυτό μιας και δεν μπορω να ξαναπερασω τα back up

Καλησπέρα Κυριάκο είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με σένα και το έλυσα κάνοντας τα εξής:

• Πας πίνακα ελέγχου έχοντας συνδεδεμένο το κινητό με το pc.

• Επιλέγεις διαχείριση συσκευών

• Βρίσκεις τον ADB driver (Google Nexus ADB Interface)

• Πατάς ενημέρωση --> Αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου --> Επιλογή από λίστα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών του υπολογιστή --> θα σου εμφανίσει 2 επιλογές επιλέγεις το 2ο το οποίο σχετίζεται με το MTP του κινητού

Είσαι έτοιμος! Τώρα δουλεύουν και το adb και το internal storage

Σήμερα το πρωί είδα ότι το κινητό δεν ήταν συνδεδεμένο στο WiFi του σπιτιού (το αφήνω πάντα ανοιχτό) οπότε στο δρόμο για τη δουλειά τού έκανα ένα restart.

Aφού το δοκίμαζα να δω αν έφταιγε ότι είχα καιρό να το κλείσω, είδα πως η λίστα με τα WiFi που είχα συνδεθεί στο παρελθόν δεν υπήρχε ενώ δεν μου έδειχνε και όσα είχα τριγύρω μου. Από τότε κάθε φορά που μπαίνω στο WiFi κολλάει για κάποια δευτερόλεπτα το κινητό και τέλος μού βγάζει "System not responding".

Γνωρίζει κανείς τί φταίει και αν κάνοντας dirty flash τη σημερινή Nightly της CM το πρόβλημα θα λυθεί;

Edit: Το dirty flashing φαίνεται πως διόρθωσε το πρόβλημα.

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Για οσους εχουν κλειδωμενο bootloader και δεν θελουν wipe στην συσκευη, εχουν αρχισει να κυκλοφορουν τα πρωτα official update.zip files που μπορουμε να κανουμε sideload μεσω adb - ενα καλο link εδω http://www.droid-life.com/2014/06/03/download-android-4-4-3-ota-update/ και σε δυο thread του XDA http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/info-nexus-4-ota-help-desk-t2145848 & http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33631631&postcount=1 όπου λογικα θα ανεβει συντομα πια... Edited by dbal

Sony logo.gif

Καλησπέρα Κυριάκο είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με σένα και το έλυσα κάνοντας τα εξής:

•Πας πίνακα ελέγχου έχοντας συνδεδεμένο το κινητό με το pc.

•Επιλέγεις διαχείριση συσκευών

•Βρίσκεις τον ADB driver (Google Nexus ADB Interface)

•Πατάς ενημέρωση --> Αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου --> Επιλογή από λίστα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών του υπολογιστή --> θα σου εμφανίσει 2 επιλογές επιλέγεις το 2ο το οποίο σχετίζεται με το MTP του κινητού

Είσαι έτοιμος! Τώρα δουλεύουν και το adb και το internal storage

Ευχαριστώ πολύ!!! Όλα καλά τώρα. Διορθώθηκε το πρόβλημα.

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Και εγω πηρα την αναβαθμιση τωρα OTA. ειμαι σε όλα stock
Υπογραφή....

http://android.clients.google.com/packages/ota/google_mako/61a9ce8d2c4154837905e93a2e00540b7ebad8ff.signed-occam-KTU84L-from-KOT49H.61a9ce8d.zip

Εδώ το link.

Επιβεβαιώσετε μου λίγο την εγκατάσταση.

Είμαι στοκ σε όλα.

Απλά το φλασαρω από recovery;

Δεν θα αντικαταστήσει το recovery;

Μπορώ να το περάσω μέσω toolkit;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

http://android.clients.google.com/packages/ota/google_mako/61a9ce8d2c4154837905e93a2e00540b7ebad8ff.signed-occam-KTU84L-from-KOT49H.61a9ce8d.zip

Εδώ το link.

Επιβεβαιώσετε μου λίγο την εγκατάσταση.

Είμαι στοκ σε όλα.

Απλά το φλασαρω από recovery;

Δεν θα αντικαταστήσει το recovery;

Μπορώ να το περάσω μέσω toolkit;

Δες στον οδηγό.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Δες στον οδηγό.

Ευχαριστώ.

Τελικά δεν χρειάστηκε.

Μετά από restart του κινητού, ήρθε η επίσημη ενημέρωση, οπότε έκανα απλά την εγκατάσταση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ.

Τελικά δεν χρειάστηκε.

Μετά από restart του κινητού, ήρθε η επίσημη ενημέρωση, οπότε έκανα απλά την εγκατάσταση.

The bestest!

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)