than0s7 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ερωτηση 1.Φιλος εχει το n4, το φορτιζει πληρως και απευθειας πεφτει στο 93. Επισης οταν φτασει 40%, πεφτει απευθειας στο 13. Ειναι στοκ, καναμε factory reset αλλα τπτ. 2.Συνεχεια του βγαζει 'εισαγεται κωδικο pin' ενω η σιμ ειναι καινουργια. Τι μπορει να εχει;;; Όταν πέφτει στο 13% κρατάει καθόλου ή μετά από λίγο σβήνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Όταν λες factory reset, μέσα από τις ρυθμίσεις; Αν ναι, κάντε και ένα flash την factory image μήπως γίνει.... Επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις ναι. Λες να θέλει ξανά πέρασμα η 4.4.2;.... και χω καιρό ν ασχοληθώ με το gnexus μου. Μέσω toolkit εννοείς; Όταν πέφτει στο 13% κρατάει καθόλου ή μετά από λίγο σβήνει? Μετά από λίγο σβήνει και δεν ανοίγει, ναι. Αισθάνομαι άσχημα γιατί εγώ του είπα να το πάρει. Δεν έχω συναντήσει παρόμοιες καταστάσεις με τον προκάτοχο:( Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις ναι. Λες να θέλει ξανά πέρασμα η 4.4.2;.... και χω καιρό ν ασχοληθώ με το gnexus μου. Μέσω toolkit εννοείς; Πέρασε ξανά το factory image..Μπορείς να χρησιμοποιείσεις το toolkit του wug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Πέρασε ξανά το factory image..Μπορείς να χρησιμοποιείσεις το toolkit του wug. Με πας αρκετα πισω!!! Μπορεις να δωσεις λινκ αδερφε για να τα ξαναθυμηθω; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Με πας αρκετα πισω!!! Μπορεις να δωσεις λινκ αδερφε για να τα ξαναθυμηθω; http://www.wugfresh.com/nrt/ Παιδιά καλη χρονιά να έχουμε!! Χρόνια πολλα σε όλους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Σε εσάς σέρνεται με wifi στο κατέβασμα αρχείων; Είμαι σε stock και κατεβάζω το zip της omni και κάνει πάνω από μισή ώρα για 190 mb, ενώ στο pc με το ίδιο wifi κάνει 5 λεπτά.... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Βγες για ποτό!! Θα στρώσει!!! Η και βάλε το σουτέρ σε λειτουργία g+n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 http://www.wugfresh.com/nrt/ Παιδιά καλη χρονιά να έχουμε!! Χρόνια πολλα σε όλους!! Ωραίος,ευχαριστώ. Καλή χρονιά σε όλους. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλη χρονια παιδιά!με υγεία ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή Χρονιά σε όλους παιδιά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή Χρονιά σε όλους παιδιά! Να μαστε καλά και μια παρέα εδώ, να τα λέμε :):beer: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά με υγεία παιδιά ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλους!!!! Τώρα που πήγα να στείλω κάποια μνμ παρατήρησα ότι στέλνει μόνο 60 χαρακτήρες. δεν το είχα ξαναπροσεξει αυτό,αφού δεν στέλνω πολλά μνμ.(Ας όψεται που έχει κλείσει τελείως ο λαιμός μου). από που το αλλάζω αυτό;;Ευχαριστώ Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλους!!!! Τώρα που πήγα να στείλω κάποια μνμ παρατήρησα ότι στέλνει μόνο 60 χαρακτήρες. δεν το είχα ξαναπροσεξει αυτό,αφού δεν στέλνω πολλά μνμ.(Ας όψεται που έχει κλείσει τελείως ο λαιμός μου). από που το αλλάζω αυτό;;Ευχαριστώ Καλή χρονιά!!!! Σε στοκ συσκευή δεν αλλάζει, θα πρέπει να κατεβάσεις εφαρμογή μνμτων για να έχεις 160 χαρακτήρες, υπάρχουν αρκετές στο Play που το υποστηρίζουν. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά!!!! Σε στοκ συσκευή δεν αλλάζει, θα πρέπει να κατεβάσεις εφαρμογή μνμτων για να έχεις 160 χαρακτήρες, υπάρχουν αρκετές στο Play που το υποστηρίζουν. ευχαριστώ!!!! Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Χρόνια πολλά σε όλους. Καλή χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις ναι. Λες να θέλει ξανά πέρασμα η 4.4.2;.... και χω καιρό ν ασχοληθώ με το gnexus μου. Μέσω toolkit εννοείς; Μετά από λίγο σβήνει και δεν ανοίγει, ναι. Αισθάνομαι άσχημα γιατί εγώ του είπα να το πάρει. Δεν έχω συναντήσει παρόμοιες καταστάσεις με τον προκάτοχο:( Μπαταρία καινούργια.και εμένα το ίδιο έκανε ακριβώς.την καλύπτει η εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά!!!! Σε στοκ συσκευή δεν αλλάζει, θα πρέπει να κατεβάσεις εφαρμογή μνμτων για να έχεις 160 χαρακτήρες, υπάρχουν αρκετές στο Play που το υποστηρίζουν. Κάπως γίνεται μέσω gravity box. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Κάπως γίνεται μέσω gravity box. Αν βρεις κάτι δώσε καμία πληροφορία :) Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Αν βρεις κάτι δώσε καμία πληροφορία :) Το έχω διαβάσει θα το κοιτάξω και αν το ξαναβρώ θα το ποστάρω. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotr Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Καλη χρονια και χρονια καλα σε ολους! Σημερα παρατηρησα πως το ρολοι της status bar στην οθονη κλειδωματος ενω παλια εξαφανιζοταν τωρα δεν φευγει παρολο που υπαρχει το αντιστοιχο widget ρολοι ως οθονη κλειδωματος. Το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος σε 4.4.2 stock? Tελικα μόλις παρατηρησα πως μετα απο restart συνηλθε αλλα μετα απο το πρωτο ξεκλειδωμα και κλειδωμα παλι κραταει το ρολοι εμφανες πανω στη status bar της lockscreen. Κανενας αλλος το εχει τσεκαρει? Edited January 1, 2014 by piotr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Αν βρεις κάτι δώσε καμία πληροφορία :) διαβασε λιγο εδω απο οτι λενε υπηρχε παλια η επιλογη αλλα ην αφαιρεσαν λογω προβληματος με την kitkat(αχ αυτη η σοκολατα μας εχει καψει :P). δεν ασχοληθηκα πολυ ακομα,αν βρειτε τιποτα πες τε το,διοτι συνηθισα το hangout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 διαβασε λιγο εδω απο οτι λενε υπηρχε παλια η επιλογη αλλα ην αφαιρεσαν λογω προβληματος με την kitkat(αχ αυτη η σοκολατα μας εχει καψει :P). δεν ασχοληθηκα πολυ ακομα,αν βρειτε τιποτα πες τε το,διοτι συνηθισα το hangout η χρήση του gravitybox στο οποίο με το strip unicode σου παρέχει αυτή τη δυνατότητα με το default πληκτρολόγιο στην default εφαρμογή sms, αλλά δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς να δει αν δουλεύει στη συγκεκριμένη συσκευή Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Μπήκα σήμερα κατά τύχης στις επιλογές για προγραμματιστές και είδα τον τρόπο εκτέλεσης σε dalvik(είχα ΑΡΤ). προσπαθώ να το γυρίσω πάλι σε ΑΡΤ αλλά κάνει επανεκκίνηση και μπουταρει πάλι με dalvik. Έχει τύχει σε άλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Έχεις βάλει xposed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts