than0s7 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλημετα και χρονια πολλα σε ολους!Εδω και 4-5 μερες μου εμφανιζει στα στατιστικα της μπαταριας το "com.android.chrome.sandbox" και πιανει συνεχως ενα 9-10% της καταναλωσης.Ξερει καποιος τι ειναι; Όπως το βλέπω για τον chrome μοιάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Όπως το βλέπω για τον chrome μοιάζει Μαλλον εχεις δικιο αλλα δεν καταλαβαινω τι επαθε ξαφνικα.Δεν αλλαξα καποια ρυθμιση εκτος αν εγινε καποια αναβαθμιση στο παρασκηνιο.Τον εχω κλεισει και χρησιμοσιμοποιω dolphin και σταματησε να καταναλωνει.Ελπιζω να ναι κατι παροδικο γιατι τον εχω βολευτει τον chrome.Αν εχει καποιος αλλος λυση θα το εκτιμησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλημετα και χρονια πολλα σε ολους!Εδω και 4-5 μερες μου εμφανιζει στα στατιστικα της μπαταριας το "com.android.chrome.sandbox" και πιανει συνεχως ενα 9-10% της καταναλωσης.Ξερει καποιος τι ειναι; Είναι μια από τις περίπου 30 διεργασίες παρασκηνίου που έχει αυτό το ελεεινό πρόγραμμα περιήγησης.απορώ πως το χρησιμοποιεί ακόμα κόσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Kαλησπερα και καλα χριστουγεννα σε ολους , θα ηθελα να ρωτησω , ενω συνδεω τη συσκευη μου στο pc και μου ανοιγει μια χαρα ο φακελος του Ν4 , οταν παω να κανω καταργηση , δεν μου εμφανιζει πουθενα στη γραμμη εργασιων το usb της συσκευης...ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Kαλησπερα και καλα χριστουγεννα σε ολους , θα ηθελα να ρωτησω , ενω συνδεω τη συσκευη μου στο pc και μου ανοιγει μια χαρα ο φακελος του Ν4 , οταν παω να κανω καταργηση , δεν μου εμφανιζει πουθενα στη γραμμη εργασιων το usb της συσκευης...ξερει κανεις τι παιζει? Δεν χρειαζεται κατάργηση. Τραβα το καλώδιο εξω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tzatz Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλησπέρα! Είμαι στοκ στην 4.4.2 και αναρωτιομουν αν μπορω να απεγκαταστησω προεγκατεστημένες εφαρμογές τύπου chrome, hangouts, currents, κατι Korean κλπ χωρίς πρόβλημα. Από τις ρυθμίσεις μπορώ μόνο να τις κάνω απενεργοποιηση, αλλά νομίζω με το app2sd παίζει και να γινεται. Ευχαριστω εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Χρόνια πολλά παιδιά !!! Νέος χρήστης android (stock, 4.4.2) και θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να μετακινήσω τις εφαρμογές στο μενού. Κάθε εγκατάσταση που κάνω την τοποθετεί με αλφαβητική σειρά. Επίσης πως μπορώ να βλέπω ποιες είναι οι εφαρμογές πού έχω εγώ εγκαταστήσει και πότε. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Είναι μια από τις περίπου 30 διεργασίες παρασκηνίου που έχει αυτό το ελεεινό πρόγραμμα περιήγησης.απορώ πως το χρησιμοποιεί ακόμα κόσμος. Δηλαδη δεν παιζει να μπορω να κανω κατι;Ή το αφηνω και σταματαει μονο του οπως ηρθε ή αλλαζω προγραμμα;Τον εχω βολευτει τον ατιμο και στο nexus παει σφαιρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Δεν χρειαζεται κατάργηση. Τραβα το καλώδιο εξω Δηλαδη δεν ειναι οπως οι αλλες συσκευες usb που πρεπει να κανεις καταργηση πριν τραβηξεις το καλωδιο? Δεν δημιουργει καποιο προβλημα αυτο ειτε το pc ειτε το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Δηλαδη δεν ειναι οπως οι αλλες συσκευες usb που πρεπει να κανεις καταργηση πριν τραβηξεις το καλωδιο? Δεν δημιουργει καποιο προβλημα αυτο ειτε το pc ειτε το κινητο ? Όχι δεν χρειάζεται.απλα Τραβάς το καλώδιο και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλησπέρα! Είμαι στοκ στην 4.4.2 και αναρωτιομουν αν μπορω να απεγκαταστησω προεγκατεστημένες εφαρμογές τύπου chrome, hangouts, currents, κατι Korean κλπ χωρίς πρόβλημα. Από τις ρυθμίσεις μπορώ μόνο να τις κάνω απενεργοποιηση, αλλά νομίζω με το app2sd παίζει και να γινεται. Ευχαριστω εκ των προτέρων! Αν είσαι root τα κάνεις απλά disable με το rootappdelete ή το ΤΒ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλησπέρα! Είμαι στοκ στην 4.4.2 και αναρωτιομουν αν μπορω να απεγκαταστησω προεγκατεστημένες εφαρμογές τύπου chrome, hangouts, currents, κατι Korean κλπ χωρίς πρόβλημα. Από τις ρυθμίσεις μπορώ μόνο να τις κάνω απενεργοποιηση, αλλά νομίζω με το app2sd παίζει και να γινεται. Ευχαριστω εκ των προτέρων! Δεν είναι ανάγκη να τις απεγκαταστήσεις. Κάνε disable και είναι το ίδιο. Έτσι και αλλιώς από χώρο εφαρμογών δεν πάσχει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 φιλος με 4.4.2 full stock και nova launcher οταν βαζει μια ταπετσαρια και κανει επανεκκινηση το κινητο την χανει! εχει τυχει σε κανενα αλλο? εγω με Purity rom και νοβα δεν εχω καποιο θεμα! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Μια ερώτηση κι απο εμένα. Σε στοκ Ν4 το bluetooth απενεργοποιείται μόνο του μετά από λίγα δευτερολέπτα. Δεν μπορώ να στείλω 'η να λάβω αρχεία πάνε από 6mb γιατι κλείνει μόνο του. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 φιλος με 4.4.2 full stock και nova launcher οταν βαζει μια ταπετσαρια και κανει επανεκκινηση το κινητο την χανει! εχει τυχει σε κανενα αλλο? εγω με Purity rom και νοβα δεν εχω καποιο θεμα! Όσο είχα αυτό το σεταπ δεν είχα κανένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μια ερώτηση κι απο εμένα. Σε στοκ Ν4 το bluetooth απενεργοποιείται μόνο του μετά από λίγα δευτερολέπτα. Δεν μπορώ να στείλω 'η να λάβω αρχεία πάνε από 6mb γιατι κλείνει μόνο του. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Για δες στις ρυθμίσεις του Bluetooth μήπως παίζει κάτι με το χρονικό όριο. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθεί εδώ πολυ το συγκεκριμένο πρόβλημα. Διαπίστωσα ότι είναι σχετικά κοινό πρόβλημα η δυσλειτουργία του bluetooth στη 4.4.2 και ότι εργάζονται ήδη στη Google να το φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Δοκιμασα χθες το βράδυ να δω μια ταινία online ή αγώνα από live streaming ,και δεν έπαιζε ενώ προχθες που είχα ξαναδοκιμασει έπαιζε μια χαρά Ξέρει κανείς αν πρέπει να κατεβασω κάποιο ειδικό app για να μπορώ να δω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Δοκιμασα χθες το βράδυ να δω μια ταινία online ή αγώνα από live streaming ,και δεν έπαιζε ενώ προχθες που είχα ξαναδοκιμασει έπαιζε μια χαρά Ξέρει κανείς αν πρέπει να κατεβασω κάποιο ειδικό app για να μπορώ να δω ? Αν και εδώ δεν είναι ενότητα συζήτησης για εφαρμογές, δες το XBMC εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Αν και εδώ δεν είναι ενότητα συζήτησης για εφαρμογές, δες το XBMC εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116 Δεν ποσταρα στις εφαρμογές γιατί δεν ήξερα αν ήταν θέμα εφαρμογών από τη στιγμή που δυο μέρες πιο πριν έμπαινα κανονικά και έβλεπα χωρίς κάποια εφαρμογή... To xbmc για να το κάνω πρέπει να μαι root? Edited December 27, 2013 by Thn7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johpapa Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Γεια σας παιδιά !! Σκέφτομαι να το πάρω στα 280 . Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί αν εξακολουθεί να είναι το ίδιο σμούθ με την κιτ κατ ? ή φαίνεται να "βάρυνε" το κινητό ? Γενικά είστε ευχαριστημένοι απο το n4! Οι άλλες επιλογές είναι 1)το s4 mini στα ίδια λεφτά και 2) να περιμένω το n5 να πέσει στα 360. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Γεια σας παιδιά !! Σκέφτομαι να το πάρω στα 280 . Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί αν εξακολουθεί να είναι το ίδιο σμούθ με την κιτ κατ ? ή φαίνεται να "βάρυνε" το κινητό ? Γενικά είστε ευχαριστημένοι απο το n4! Οι άλλες επιλογές είναι 1)το s4 mini στα ίδια λεφτά και 2) να περιμένω το n5 να πέσει στα 360. Ποιο smooth δεν γίνεται. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Βάρυνε?? Ποιο σμουθ έγινε.Τώρα σε σχέση με τα άλλα δεν ξέρω ποιο αξίζει περισσότερο μιας και δεν τα είχα ποτέ.το n5 αξίζει, αλλά στα μάτια μου χάνει πολύ σε εμφάνιση. Edited December 27, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 φιλος με 4.4.2 full stock και nova launcher οταν βαζει μια ταπετσαρια και κανει επανεκκινηση το κινητο την χανει! εχει τυχει σε κανενα αλλο? εγω με Purity rom και νοβα δεν εχω καποιο θεμα! Με ακριβως το ιδιο set up με το φιλο σου,δεν μου εχει συμβει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Γεια σας παιδιά !! Σκέφτομαι να το πάρω στα 280 . Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί αν εξακολουθεί να είναι το ίδιο σμούθ με την κιτ κατ ? ή φαίνεται να "βάρυνε" το κινητό ? Γενικά είστε ευχαριστημένοι απο το n4! Οι άλλες επιλογές είναι 1)το s4 mini στα ίδια λεφτά και 2) να περιμένω το n5 να πέσει στα 360. οχι στο σ4!!! επειδη εχω δει διπλα διπλα ν4 και ν5, αν εχεις υπομονή και τα χρήματα περίμενε για το ν5. Αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts