Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι. 4.4.22 έχω.

Υπάρχουν συσκευές που έχει έρθει 4.5.10. Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτή την καθυστέρηση. Τώρα μην πει κάποιος "να το apk πέρνα το".

Υπάρχουν συσκευές που έχει έρθει 4.5.10. Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτή την καθυστέρηση. Τώρα μην πει κάποιος "να το apk πέρνα το".

αμάν μωρέ πως κάνεις έτσι ???

να το apk πέρνα το :) :) :) http://www.androidpolice.com/2013/12/05/download-latest-google-play-store-4-5-10-with-shared-play-store-activity-iap-indicators-and-more/

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να και ο άλλος χαχαχαχαχα

Ρε παλληκάρια, ξέρω ότι υπάρχει, γιατί γίνεται δεν καταλαβαίνω lol

Να και ο άλλος χαχαχαχαχα

Ρε παλληκάρια, ξέρω ότι υπάρχει, γιατί γίνεται δεν καταλαβαίνω lol

να υπάρχει και λίγο μυστήριο στην ζωή μας.......όπως αν λειτουργεί τελικά ή οχι το LTE στο τηλεφωνό μας :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προσοχή: Μονο για Geeks..

https://funkyandroid.com/aosp-KRT16M-KOT49E.html

Πληρη changelog της Aosp,απο 4.4_r1 σε 4.4.1

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

σημερα παρατηρησα κατι πολυ παραξενο ( ευτυχώς δεν εχει αμεση σχεση με το nexus,αλλα με το account μου,οποτε συγνωμη που ειναι καπως offtopic,)

τυχαια σημερα πηγα να περασω μια εφαρμογη απο το play μεσω pc,αλλα πατωντας να κανω εγκατασταση δεν μου εβγαζε το nexus στις συσκευες. κοιταω τις συνδεδεμενες συσκευες, πουθενα το nexus. Στη διαχειριση συεκσευων(εκει με το χαρτη,για τον εντοπισμο,δεn Μου το εμφανιζει. Στο κινητο ειναι κανονικα συνδεδεμενο με το ιδιο account. Ακομα,οταν εγκατεστησα την εφαρμογη απο το Play του κινητου,στο pc εγραψε εγκατασταθηκε...

Καμια ιδεα?δεν ξερω ποσο καιρο γινεται αυτο,παντως στον πινακα ελεγχου,μου εμφανιζει το nexus με σημερινη ημερομηνια για την τελευταια δραστηριοτητα.

σημερα παρατηρησα κατι πολυ παραξενο ( ευτυχώς δεν εχει αμεση σχεση με το nexus,αλλα με το account μου,οποτε συγνωμη που ειναι καπως offtopic,)

τυχαια σημερα πηγα να περασω μια εφαρμογη απο το play μεσω pc,αλλα πατωντας να κανω εγκατασταση δεν μου εβγαζε το nexus στις συσκευες. κοιταω τις συνδεδεμενες συσκευες, πουθενα το nexus. Στη διαχειριση συεκσευων(εκει με το χαρτη,για τον εντοπισμο,δεn Μου το εμφανιζει. Στο κινητο ειναι κανονικα συνδεδεμενο με το ιδιο account. Ακομα,οταν εγκατεστησα την εφαρμογη απο το Play του κινητου,στο pc εγραψε εγκατασταθηκε...

Καμια ιδεα?δεν ξερω ποσο καιρο γινεται αυτο,παντως στον πινακα ελεγχου,μου εμφανιζει το nexus με σημερινη ημερομηνια για την τελευταια δραστηριοτητα.

αυτό το πρόβλημα έχω και εγώ με το xperia t αν ξέρει κάποιος τη λύση ας πει. Πάντως δεν έφτιαξε με επαναφορά λογισμικού από seus (φλασάρισμα ουσιαστικά).

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

αυτό το πρόβλημα έχω και εγώ με το xperia t αν ξέρει κάποιος τη λύση ας πει. Πάντως δεν έφτιαξε με επαναφορά λογισμικού από seus (φλασάρισμα ουσιαστικά).

Με τα πολλα το εφτιαξα.

εκανα τα ακολουθα βηματα,(δεν ξερω αν ειναι απαραιτητα,αλλα δουλεψε τελικα)

1. πηγαινε στην εφαρμογη Google Settings

2. πηγαινε Android Device Manager

3. βγαλε τα 2 ticks που εχει

4.πηγαινε Settings->Applications->All->βρες to Google Play Services και πατας Clear Data.

5.πηγαινε εκει που πηγεσ στο βημα 3 και ενεργοποιησε τα 2 τικ Google Settings.

6.κανε και clear data στο google play.

κατα βηματα κανε restart.(δεν ξερω σε ποια χρειαζετε,εγω εκανα οταν πιστευα οτι θα ερπεπε να ειχε φτιαξει,μετα απο καθε clear δηλαδη.

επισης βαλε την γλωσσα στα αγγλικα,γιατι εγω εκανα και καταργηση των υπηρεσιων google και πηγε σε παλια εκδοση και μετα δεν ερχοταν το update.με το που το εβαλα στα αγγλικα ηρθε.

Τελος,περασα το νεο .apk του play store αλλα εχω προβλημα.τωρα μου εμφανιζει οτι ολες οι εφαρμογες δεν ειναι συμβατες με το nexus,απο το nexus μπορω να τις εγκαταστησω κανονικα.ξαναπερασα το παλιο store Και ολα οκ.

Edited by leftko

Το ιδιο προβλημα που ειχα λυθηκε : http://forums.androidcentral.com/google-nexus-10-tablet/229297-nexus-10-not-showing-up-google-play-store-owned-devices-list.html στο post 4.

Καλησπέρα. Χτες χρειάστηκε να ανοίξω την εφαρμογή navigon by cosmote που έχω περάσει. Με πήγε κανονικά στο προορισμό μου και εγώ την τερμάτισα κανονικά. Σήμερα παρατήρησα ότι η μπαταρία ελαττωνόταν υπερβολικά γρήγορα. Κοίταξα τα στατιστικά της μπαταρίας και είδα ότι το 45% το είχε καταναλώσει το navigon. Έκανα αναγκαστικό τερματισμό στο navigon. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ώστε να σταματήσει να τρώει μπαταρία ή αναγκαστικά θα πρέπει να το απεγεργοποιήσω; Είμαι με στοκ 4,4 γυρισμένο σε art.

(το navigon είναι αναβαθμισμένο σε 5.1.0)

Έχει και κανείς άλλος πρόβλημα με το wifi σαν και μένα;

Ενώ είναι συνδεδεμένο, καμιά εφαρμογή δεν έχει internet. Αν το κλείσω και το ξανα ανοίξω φτιάχνει, προσωρινά! :(

Έβαλα ξανά την Purity 8/12 καθαρή και πάλι το ίδιο :cry:

EDIT: έβαλα το ράδιο 98 ελπίζω να φτιάξει!

Edited by haris_led

Σκεφτομαι να αγορασω το εν λογω κινητο τις επομενες μερες και γι αυτο το λογο θα θελα να ρωτησω τους ηδη κατοχους του Ν4 , αν η αυτονομια του ειναι τοσο χαλια οσο διαβαζω απο δω και απο εκει , και αν εχει βελτιωθει καθολου με την 4.4??? Αν εισαι εξω 12 ωρες , με αρκετο-μεσαιο browsing , λιγο μουσικη και μηνυματα , ποσες ωρες κραταει ??

Σκεφτομαι να αγορασω το εν λογω κινητο τις επομενες μερες και γι αυτο το λογο θα θελα να ρωτησω τους ηδη κατοχους του Ν4 , αν η αυτονομια του ειναι τοσο χαλια οσο διαβαζω απο δω και απο εκει , και αν εχει βελτιωθει καθολου με την 4.4??? Αν εισαι εξω 12 ωρες , με αρκετο-μεσαιο browsing , λιγο μουσικη και μηνυματα , ποσες ωρες κραταει ??

Άνετα σε παίρνει..

:thanks:

Άνετα σε παίρνει..

Ευχαριστω πολυ και μια ακομα ερωτηση , επειδη πρωτη φορα θα παω σε android , το Ν4 θα με δυσκολεψει σαν κινητο ? θελω να πω , ειναι κινητο βολικο και για χρηστες που ερχονται πρωτη φορα σε επαφη με τα android? Η θα ταν καλυτερα , να παω σε καποιο αλλο λιγοτερο '' βαρυ'' android κινητο σε σχεση με το Ν4?

4.4.2 και σε εμένα. OTA. Όλα stock.

Έχω την εντύπωση ότι αυξήθηκε το κοντράστ. Μου φαίνονται πιο έντονα τα χρώματα.

Edited by VagST

Εμείς ακόμα την 4.4.1 δεν πείραμε

και γω κατευθειαν 4.4.2 μου ηρθε..

σα να πεταει το scrolling...

εφτιαξε και το whatsapp για art...

τελεια..

Edited by solor

Μόλις μου ήρθε και εμένα η 4.2.2.. Αύριο πρωί πρωί θα την περασω..

Πάντως κάτι δεν μου αρέσει στα συνεχόμενα update... Μου φαίνεται περίεργο..

Και εμένα μου ήρθε και την πέρασα. Για να δούμε... Όλα στοκ και εγώ..

Και θα επιμεινω εγώ τώρα. Έκαναν transparent τη lock screen αλλα όχι και τον launcher... Δεν ζητάω gel (προτιμω τον δικό μας) αλλά κάντε τον τουλάχιστον transparent!!!! Ετσι πως είναι δεν έχει προς το παρον καμία λογική...

Τι κουλο είναι αυτό??

Edited by piotr

Μόλις μου ήρθε και εμένα η 4.2.2.. Αύριο πρωί πρωί θα την περασω..

Πάντως κάτι δεν μου αρέσει στα συνεχόμενα update... Μου φαίνεται περίεργο..

Εμενα μου ηρθαν 52 mb..

Παιδια χρειαζεται μετα factory reset? Ειμαι με ART...βαριεμαι να τα κανω παλι απο την αρχη ολα..

Edited by jim19

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)