Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημά σου. Κοίτα πώς είναι σε μένα. http://img.tapatalk.com/d/13/11/27/7avuqe3u.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/11/27/nyjegazu.jpg

Το ποσταρω σε περιπτωση που και αλλοι χρηστες αντιμετωπιζουν ιδιο προβλημα.. (Αφου κατεβασετε τον GEL ως apk στο κινητο σας!).

Πρεπει στην αρχη να πατε στη καρτελα google now->Ρυθμισεις->google now (ενεργο)->Φωνη->Γλωσσα και να αλλαξετε τη γλωσσα απο Generic, σε English (US). Μετα ακολουθειτε τον οδηγο εδω! Και ειστε οκ! Αυτη τη στιγμη δεν μπορω να δοκιμασω με τη φωνη μου γιατι κοιμουνται στο σπιτι, αλλα παρατηρησα οτι στο widget search της google με την αλλαγη που περιεγραψα, εμφανιζει πλεον με γραμματα Πειτε "ok google".

Παίδες καλημέρα, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ενα περίεργο πρόβλημα που εγινε πιο εντονο τελευταία. Το αντιμετώπιζα και με 4.3 αλλα και με 4.4 αλλα θέλω να αποφύγω το ολικό καθάρισμα για ευνόητους λόγους.

Έχουμε και λέμε, δεν μου συγχρονίζει αλλα και δεν παίρνει δεδομένα για διάφορες εφαρμογές όπως FB και καμια φορά Play Store οταν ειμαι σε Wifi.

Αποτέλεσμα ειναι οταν φυγω απο το σπιτι/γραφειο οπου μπαίνει 3g να συγχρονίζει οτι δεν ειχε κάνει ώρες πρίν.

Το Wifi δεν ειναι σε lowpower.:blink:

Edited by vagosman

Πέρασα την 4.4 καθαρή και τον GEL, αλλά η μπάρα που κατεβαίνει με το ένα δάκτυλο και τα δύο δάκτυλα, δεν είναι τελείως διάφανη... έτσι πρέπει;

Πέρασα την 4.4 καθαρή και τον GEL, αλλά η μπάρα που κατεβαίνει με το ένα δάκτυλο και τα δύο δάκτυλα, δεν είναι τελείως διάφανη... έτσι πρέπει;

Ετσι πρεπει

Δημήτρης

Καλησπερα!Τα προβληματα με bluetooth συνεχιζονται κ αφου ξαναπερασα την ΚιτΚατ manually.

Με λιγη ερευνα , ανακαλυψα πως αρκετοι ακομη χρηστες εχουν πλεον το ιδιο προβλημα (lost connections) με την ΚιτΚατ.Επειδη πραγματικα μου αχρηστευεται το τηλεφωνο , προχωραω σε downgrade 4.3 .Εχω κατεβασει την JB απο εδω https://developers.google.com/android/nexus/images#occam αλλα οταν δινω την εντολη flash-all.bat ,μου βγαζει το μηνυμα οτι αδυνατει να φορτωσει την occam-krt16s............

Κατι κανω λαθος , αλλα δεν ξερω τι....

Help !!!

Καλησπερα!Τα προβληματα με bluetooth συνεχιζονται κ αφου ξαναπερασα την ΚιτΚατ manually.

Με λιγη ερευνα , ανακαλυψα πως αρκετοι ακομη χρηστες εχουν πλεον το ιδιο προβλημα (lost connections) με την ΚιτΚατ.Επειδη πραγματικα μου αχρηστευεται το τηλεφωνο , προχωραω σε downgrade 4.3 .Εχω κατεβασει την JB απο εδω https://developers.google.com/android/nexus/images#occam αλλα οταν δινω την εντολη flash-all.bat ,μου βγαζει το μηνυμα οτι αδυνατει να φορτωσει την occam-krt16s............

Κατι κανω λαθος , αλλα δεν ξερω τι....

Help !!!

Σβήσε από τον φάκελο του fastboot όλα τα αρχεία που σχετίζονται με τη factory image και αποσυμπίεσε αυτή που θέλεις ξανά εκεί μέσα και ξαναπροσπάθησε.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

πω εδω και δυο μερες ο dialer τρωςι κατι κολληματα...και μενει σε κατασταση κλεισιματος δηλαδη edn of call αλλα παγωνει εκει....εκτος απο restart tou app μηπως εχει βρει καποιος καμια αλλη λυση?

Το titanium στα αντίγραφα ασφαλείας κρατάει και το apk της εφαρμογής; Και αν ναι γίνεται να το κάνω να κρατάει μόνο τα δεδομένα; Και τι είναι τα εξωτερικά δεδομένα; Edited by yiannis_volos
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Σβήσε από τον φάκελο του fastboot όλα τα αρχεία που σχετίζονται με τη factory image και αποσυμπίεσε αυτή που θέλεις ξανά εκεί μέσα και ξαναπροσπάθησε.

Εισαι ωραιος!!

Πισω στην JB λοιπον......

Καμια ιδεα να το αποτρεψω να κατεβασει την 4.4?

Παιδιά πως γίνεται να μην έχουμε εμείς πρόβλημα;;Δεν είναι λύση να γυρίσεις σε 4.3,απλα κάντε ενα factory reset..

Τα πιο πολλά προβλήματα που συνάντησα με bt είχαν να κάνουν με το bt και όχι με την συσκευή. Είναι όμως πιθανό να οφείλονται και στην έκδοση του λογισμικού. Και πάλι όμως μου κάνει για πρόβλημα του bt και όχι της συσκευής.

Έχω απογοητευτεί με την μπαταρία, φτάνει στις 10 ώρες.

Πως ποστάρετε εδώ τις φωτογραφίες απο την χρήση;

Είμαι σε dalvik, λόγω ασυμαβτότητας εφαρμογών που χρειάζομαι.

Βλέπω καταναλώνει σε οθόνη, wifi, bluetooth, τραβάω φωτογραφίες για την δουλειά, συγχρονίζει email.

Θα πρέπει να πάρω powerbank. Άβολο πάντως.

:ninja:

Βλέπω καταναλώνει σε οθόνη, wifi, bluetooth, τραβάω φωτογραφίες για την δουλειά, συγχρονίζει email.

Όταν πας να απαντήσεις, έχει το κλασικό εικονίδιο για attached, τον συνδετιρα, όταν τον πατήσεις κάνε επιλογή αρχείου/εικονας που θες.

Πάντως 10 ώρες μου φαίνονται πολύ λίγες, βάλε φωτο και με τις ώρες οθόνης, κλήσεις, Και ότι σου δείχνει στα πρώτα.

Απλά να παραθέσω κάτι ωραίο...

κάνω uninstall με το APP MASTER (πρώην Uninstall Master) και πέρασα και το Clean Master,

μιας και έψαχνα ένα app να σβήνει τους φακέλους "παλιών" εφαρμογών .

Επιτυχία μεσω Junk Files-> Residual Files (αφαίρεση παλιών άχρηστων folders ) !!!

Και τυχαία, περνάω ένα άλλο app, δεν μαρεσει.. πάω AppMaster, κάνω uninstal και καπάκι σκάει μέσα άλλο popup από το CleanMaster , αν θέλω να σβήσω επιτόπου το παλιό φακελάκι από το πρόγραμμα που μόλις απεγκατέστησα! Ωραίος ;)

Εγώ παρατήρησα οτι τρωει πάρα πολυ μπαταρία ο συγχρονισμός του mail της στοκ εφαρμογής, όταν είναι ενεργοποιημένο το push notification. Δοκίμασε να βάλεις να κάνει συγχρονισμό κάθε 5-10 λεπτα. Εγώ είδα μεγάλη διάφορα,ενω πριν στην 4.3 δεν έτρωγε τόσο μπαταρία

Δύο πράγματα:

Καταρχάς πως αποθηκεύω την εικόνα (χωρίς να βγάλω φωτογραφία όλο το κινητό);

Δεύτερον ο συγχρονισμός του gmail στο κινητό δεν δίνει τέτοια επιλογή (παίζει μόνο on/off)

:ninja:

Δύο πράγματα:

Δεύτερον ο συγχρονισμός του gmail στο κινητό δεν δίνει τέτοια επιλογή (παίζει μόνο on/off)

Screenshot, πατάς ταυτόχρονα Και παρατεταμένα για 1" το power button Και το volume down.

Δύο πράγματα:

Πατάς ταυτόχρονα το power+volume down κ βγάζει screenshot αυτό που βλέπεις στην οθόνη σου

Όσο για το δεύτερο είναι αλήθεια αυτό που λες, η στοκ gmail όταν είναι ενεργοποιημενος ο αυτόματος συγχρονισμός κάνει κάθε 5,10, λεπτά συγχρονισμό, γιαυτό προτείνω K-9 για email.

sent from my Nexus 4

καλημερα, λοιπον να κανω και εγω μια ερωτηση .με το whatsApp εχουμε καμια ενημέρωση αν θα φτιαχτεί για αρτ ;η εχει υπαρξει απαντηση και την εχασα;

υπάρχει μόνο ένα workaround/Patch που το διορθώνει (έχει αναφερθεί πιο πίσω) αλλά δεν έχουν βγάλει official έκδοση που να δουλεύει μέχρι προχθες που δοκίμασα.

Παιδιά πως γίνεται να μην έχουμε εμείς πρόβλημα;;Δεν είναι λύση να γυρίσεις σε 4.3,απλα κάντε ενα factory reset..

Τα πιο πολλά προβλήματα που συνάντησα με bt είχαν να κάνουν με το bt και όχι με την συσκευή. Είναι όμως πιθανό να οφείλονται και στην έκδοση του λογισμικού. Και πάλι όμως μου κάνει για πρόβλημα του bt και όχι της συσκευής.

Εκανα 2 φορες factory reset , ξαναπερασα manually την KitKat , κ εξακολουθουσα να εχω συνεχομενες αποσυνδεσεις....

Απο χθες που πηγα στην 4.3 ειναι σταθεροτατο ! ! ! :D ...κ στα 3 bluetooth που δοκιμασα !!!!

Το προβλημα οφειλοταν σιγουρα στη 4.4 , τωρα γιατι εμφανιζεται σε λιγους χρηστες , δεν το ξερω......:worry:

Το μονο που μενει ειναι να βρω , ειναι πως να παραμεινω στη 4.3 κ να μην περαστει η αναβαθμιση..

Edited by filip001

Εκανα 2 φορες factory reset , ξαναπερασα manually την KitKat , κ εξακολουθουσα να εχω συνεχομενες αποσυνδεσεις....

Απο χθες που πηγα στην 4.3 ειναι σταθεροτατο ! ! ! :D ...κ στα 3 bluetooth που δοκιμασα !!!!

Το προβλημα οφειλοταν σιγουρα στη 4.4 , τωρα γιατι εμφανιζεται σε λιγους χρηστες , δεν το ξερω......:worry:

Το μονο που μενει ειναι να βρω , ειναι πως να παραμεινω στη 4.3 κ να μην περαστει η αναβαθμιση..

Βάλε μια custom 4.3 stable για να μην ασχολείσαι.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Βάλε μια custom 4.3 stable για να μην ασχολείσαι.

Καποιο link ?

...... αν δεν γινομαι φορτικος....:cry:...

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)