Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν είναι αρκετός καιρός οι εβδομάδες που λέει η Google στην σελίδα του Android για την αναβάθμιση για Ν4; Πίστευα ότι μιας και έχω Nexus θα την πάρω άμεσα....Τουλάχιστον το factory image να βγει αυτές τις μέρες...Εκτός και αν κάνω λάθος..Τι ίσχυε στις προηγούμενες αναβαθμίσεις (4.3, 4.2.2);
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Δεν είναι αρκετός καιρός οι εβδομάδες που λέει η Google στην σελίδα του Android για την αναβάθμιση για Ν4; Πίστευα ότι μιας και έχω Nexus θα την πάρω άμεσα....Τουλάχιστον το factory image να βγει αυτές τις μέρες...Εκτός και αν κάνω λάθος..Τι ίσχυε στις προηγούμενες αναβαθμίσεις (4.3, 4.2.2);

"τις επόμενες εβδομάδες" γράφει η ανακοίνωση. Ναι. Όντως. Στις προηγούμενες αναβαθμίσεις είχε κυκλοφορήσει άμεσα. Τώρα όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Ίσως να παίζει ρόλο ότι έχει αλλάξει ο υπεύθυνος (παραιτήθηκε ο JDQ39).

Πάντως από το πρωί που ασχολούμαι το aosp build που έχει κυκλοφορήσει δεν κάνει για καθημερινή χρήση. Δεν συγχρονίζει και κάνει fc το ημερολόγιο, δεν παίζει το gps κλπ. Για να πάρετε μια γεύση καλό είναι (αν δεν βαριέστε).

Περιμένω να φορτίσει για να επιστρέψω σε 4.3.

παιδιά γίνετε να απενεργοποιήσω την χρήση δεδομένων σε όλες τις εφαρμογές εκτός απ τον browser? Γιατί τώρα κάθε φορά που ανοίγω την χρήση δεδομένων μου κρατάει ένα ευρώ η cosmote..

Πάντως αν όντως ίσχυει αυτό που διαβάζω σε διάφορα sites ότι το Google Edition HTC One θα πάρει 4.4. σε δύο εβδομαδες, ελπίζω το N4 να την έχει πάρει μέχρι τότε αλλιώς η Google θα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ για τον π........

Γιατί να είναι ρε μαν για τον π... η Google δηλαδή? Google συσκευή η μία Google συσκευή και η άλλη.χαλαρώστε λίγο, όταν αρχίσει η διάθεση της ΟΤΑ θα ηρεμήσουμε όλοι.αν και μετά θα έχουμε άλλες ερωτήσεις του στυλ "εγώ πήρα NEXUS για να έχω update πρώτος γιατί αργεί η Google?" Και "παιδιά άμα κάνω εκκαθάριση τις υπηρεσίες Google θα μου έρθει?".....

Ήρεμα τέκνα ....σε 10 μέρες το πολυ θα έχουμε παρει οπότε μη σκάτε.

την προηγούμενη φορά δεν περίμενα και φλασαρα ....όταν εβαλα αργότερα όμως το official google image έτρεχε ποιό καλά

δεν ξέρω τι μπορεί να πρόσθεσε η google αργότερα αλλα όπως και να έχει με λίγη υπομονή ποτέ δεν χάνεις .

ΟΤΑ λοιπόν αυτή τη φορά .

Και αφού δεν έχουμε και λεφτά για το Nexus 5 ..... υπομονή θα χρειαστεί έτσι και αλλιώς αρκει να αντέξει το 4αρι και να μας βγάλει οσο περισσότερο.

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Γιατί να είναι ρε μαν για τον π... η Google δηλαδή? Google συσκευή η μία Google συσκευή και η άλλη.χαλαρώστε λίγο, όταν αρχίσει η διάθεση της ΟΤΑ θα ηρεμήσουμε όλοι.αν και μετά θα έχουμε άλλες ερωτήσεις του στυλ "εγώ πήρα NEXUS για να έχω update πρώτος γιατί αργεί η Google?" Και "παιδιά άμα κάνω εκκαθάριση τις υπηρεσίες Google θα μου έρθει?".....

Ναι αλλά το ένα είναι απλώς Google έκδοση ενός κινητού ενώ το άλλο είναι το smartphone της Google. Και επιπλέον για το HTC υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα ένω για μας "μέσα στις επόμενες εβδομάδες............"

Ναι αλλά το ένα είναι απλώς Google έκδοση ενός κινητού ενώ το άλλο είναι το smartphone της Google. Και επιπλέον για το HTC υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα ένω για μας "μέσα στις επόμενες εβδομάδες............"

Εχεις ενα point αλλα μην αγχωνεσαι σου λεω.Το μεσα στις επομενες εβδομαδες θα ειναι πολυ κοντα!Anyways εγω δεν κρατηθηκα και παρηγγειλα ενα ασπρο 16αρι Nexus 5 :D Ηταν που με καλυπτει το 4 και δεν θα επαιρνα αλλο :lol: Να ειναι καλα το Tunellbear και το F2me βεβαιως βεβαιως :cool:

• Administrators

@g47:

Αν συνεχίσεις το κακόγουστο αστείο και τα ένα γένει εκτός θέματος μηνύματα ετοιμάσου για αποκλεισμό από το forum. Όπως καταλαβαίνεις, η παραμονή σου εδώ εξαρτάται καθαρά από εσένα.

Edit: Το θέμα καθαρίστηκε από τα ανούσια μηνύματα.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Ανυπομονώ να βάλω το 4.4 μόνο και μόνο γιατι "μεγαλώνει" την οθόνη πάνω και κυρίως κάτω μιας και το on screen Πλήκτρα πλέον είναι διαφανη από πίσω! :X:X
:lol:

Άσχετο,έβαλε η Vodafone το optimus g στα 129 ευρώ!?!? Αληθεύει τέτοιο πράγμα;;

Στο site φαινεται εξαντλημενο.Οσο για το αν θα ξαναφερει οι αποψεις διιστανται.Παντως οσοι προλαβαν εκαναν τρομερο deal.

Στο site φαινεται εξαντλημενο.Οσο για το αν θα ξαναφερει οι αποψεις διιστανται.Παντως οσοι προλαβαν εκαναν τρομερο deal.

Ναι εδώ έλεγα να το χτυπαγα κ γω μιας κ με βολευει το 4g radio k μνημη.διάβασα οτι στο παραγγελνουν αμα τελειώσουν

Δημήτρης

παιδιά γίνετε να απενεργοποιήσω την χρήση δεδομένων σε όλες τις εφαρμογές εκτός απ τον browser? Γιατί τώρα κάθε φορά που ανοίγω την χρήση δεδομένων μου κρατάει ένα ευρώ η cosmote..

Κανείς ; :worry:

Κανείς ; :worry:

Μπορείς με το app ops..

Επίσης κλεισε τον συγχρονισμό

Edited by andrewk

εχει ξεκινησει να δινεται για nexus 4?

η ακομη

https://developers.google.com/android/nexus/images#occam

Εδώ δεν βλέπω τίποτα. Συνήθως έρχεται σε κύματα. Και δεν έχω διαβάσει πουθενά κάποιον να την πήρε επίσημα. Ούτε καν στο XDA. Μάλλον θα καθυστερήσει 2-3 μέρες. Υπομονή my friend.

Μπορείς με το app ops..

Επίσης κλεισε τον συγχρονισμό

Σε Ευχαριστώ, αλλά μήπως το app ops χρειάζεται root? Γιατί δεν είχε επιλογή για την πρόσβαση στο internet σε καμία εφαρμογή..

Τέλος πάντων κατέβασα το Mobiwol Firewall και απ ότι φαίνεται λειτουργεί :)

Ανυπομονώ να βάλω το 4.4 μόνο και μόνο γιατι "μεγαλώνει" την οθόνη πάνω και κυρίως κάτω μιας και το on screen Πλήκτρα πλέον είναι διαφανη από πίσω! :X:X

Κι εγώ το περιμένω για αυτόν τον λόγο κυρίως, αλλά δυστυχώς δεν είναι παντού έτσι. Σε κάτι βίντεο που είδα, ήταν μόνο στον launcher και το play books. Ελπίζω να κάνω λάθος βέβαια.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)