Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kάτι λάθος έχει παιχτή και σε οποιαδήποτε οθόνη(start screen included)όταν πάω στη γωνία και πατάω 2-3 φορές κλικ μου κάνει μεγέθυνση της οθόνης στο συγκεκριμένο σημείο.Πράγμα ενοχλητικό αρκετά.Ξέρει κανένας πως το βγάζουμε αυτό;

Μιλάμε σε οποιαδήποτε εφαρμοφή(games/gps/browsing etc)αν πατήσω 2-3 φορές περίπου στη γωνία του κινητού η οθόνη όλη έχει ένα μπλε πλαίσιο και κάνει μεγέθυνση εκεί.Οποιαδήποτε ιδέα διαθέσιμη θα ήταν ευπρόσδεκτη. :O

Κλείσε τις χειρονομίες μεγέθυνσης από τις ρυθμίσεις - >προσβασιμότητα.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιγάντιος(δε μπορώ να καταλάβω γιατί το είχα ενεργοποιήσει και δε θυμάμαι και πότε).

Thanks bro.

για δειτε αυτο δεν ξερω αν ειναι λαθος η τοσο το πουλανε η αν ειναι μεταχειρισμενο η καινουργιο αλλα εμφανισθηκε στο skroutz σημερα το απογευμα....http://cleverstore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=37682

παιδια εγω ψαχνω σε used το προηγουμενο nexus αν το βρει καποιος κανενα κατοσταρι βαλτε ενα λινκ

αν υπολογισεις το 4 180ε

τοτε τα 100 - 120 ειναι μια χαρα

απο eBay παντως ξεκινανε το s απο 20 dollars και galaxy nexus απο 50 d..

μονο στη δικια μας ψωροκωστενα γινονται αυτα...

παιδια εγω ψαχνω σε used το προηγουμενο nexus αν το βρει καποιος κανενα κατοσταρι βαλτε ενα λινκ

αν υπολογισεις το 4 180ε

τοτε τα 100 - 120 ειναι μια χαρα

απο eBay παντως ξεκινανε το s απο 20 dollars και galaxy nexus απο 50 d..

μονο στη δικια μας ψωροκωστενα γινονται αυτα...

Το galaxy nexus κάτω απο 180-200€ δεν πρόκειται να το βρεις κ να είναι κ σε καλη κατασταση κ για να καταλάβεις το nexus s παιζει ακομα κ τώρα στα 100-120€ μεταχ.τώρα για το συγκεκριμένο 4 με τα 180€ επειδή όλοι το είδαμε κρατάμε κ επιφυλάξεις για το ποιον του κ γενικά να ξέρεις το 4 παιζει στα 250€+ μεταχ. ! Όσο για το eBay αυτές οι τιμες είναι που ξεκινάνε τα bid κ όχι οι τελικές τιμες(επιπλέον πρεπει να υποπογισεις κ τα έξοδα αποστολης)

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

συμφωνω απολυτα ετσι ακριβως εχουν οι τιμες στα μεταχειρισμενα.οσο για το 4 που ειδαμε στα 180 ευρω το απεσυρε απο το skroutz το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα το πουλαει ακομα στο σαιτ του.
salonika city :thanks:

Μου έπεσε για δεύτερη φορά το κινητό ;πο το μηχανάκι παλι με bumper.για καλη μου τύχη δεν πατήθηκε παλι απο αμάξι αλλά απεκτησα χαρακιές περιμετρικά στο μαυρο περίβλημα μιας κ το βρήκα μακρια το κινητό με το bumper.με τις υγειες μου :(
Δημήτρης

Μου έπεσε για δεύτερη φορά το κινητό ;πο το μηχανάκι παλι με bumper.για καλη μου τύχη δεν πατήθηκε παλι απο αμάξι αλλά απεκτησα χαρακιές περιμετρικά στο μαυρο περίβλημα μιας κ το βρήκα μακρια το κινητό με το bumper.με τις υγειες μου :(

Μπορεί να είναι λίγο gay αλλά ένα τσαντάκι σώζει ρε μαν...κρίμα..Σε έχουν ματιαξει δεν εξηγείται αλλιώς...

Μπορεί να είναι λίγο gay αλλά ένα τσαντάκι σώζει ρε μαν...κρίμα..Σε έχουν ματιαξει δεν εξηγείται αλλιώς...

Το έχω αλλά κάτω απο τη σέλα!απλα νυσταζα κ ξεχάστηκα να το βάλω απο κάτω.ευτυχώς δεν έχω σπασιματα μπρος πισω το πιστεύω κ γω πλεον δεν εξηγείται :cool:

Δημήτρης

Το έχω αλλά κάτω απο τη σέλα!απλα νυσταζα κ ξεχάστηκα να το βάλω απο κάτω.ευτυχώς δεν έχω σπασιματα μπρος πισω το πιστεύω κ γω πλεον δεν εξηγείται :cool:

Ελα ρε φίλε πλάκα μας κανείς.. ?αυτή δεν είναι γκαντεμια είναι δεν έχω ανάγκη ότι και να γίνει θα πάρω άλλο.. εγώ το κοιτουσα 1 χρόνο κοντά και τώρα μπόρεσα να το πάρω και πάλι δύσκολα.. το χω μέσα σε 2 θήκες ζελατίνα λουράκι πάντα σε τσαντακι που δεν αφήνω απ τα μάτια μου..

Παιδιά καλημέρα.Θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε όσον αφορά το update 4.3.

Ενώ μου το κατεβάζει και παει να το κάνει install ,στο τέλος μου λεει installation aborted

λόγω signature verification..τι μπορώ να κάνω ? το κινητό είναι rooted ήδη..

εκανα ενα restore στο κινητό και ξαναδοκίμασα αλλα παλι τα ιδια...

εχετε καμμια ιδέα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Παιδιά καλημέρα.Θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε όσον αφορά το update 4.3.

Ενώ μου το κατεβάζει και παει να το κάνει install ,στο τέλος μου λεει installation aborted

λόγω signature verification..τι μπορώ να κάνω ? το κινητό είναι rooted ήδη..

εκανα ενα restore στο κινητό και ξαναδοκίμασα αλλα παλι τα ιδια...

εχετε καμμια ιδέα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Κάνε ξανά restore και full unroot. Μετά αφού περάσει η ΟΤΑ ξανακάνεις root. Αν έχεις τροποποιήσει ή σβήσει αρχεία ή/και εφαρμογές του συστήματος τότε θέλει άλλη αντιμετώπιση.

Edited by Gialakias

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Κάνε ξανά restore και full unroot. Μετά αφού περάσει η ΟΤΑ ξανακάνεις root. Αν έχεις τροποποιήσει ή σβήσει αρχεία που ή/και εφαρμογές του συστήματος τότε θέλει άλλη αντιμετώπιση.

Ευχαριστώ πολύ φίλος.Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

Ελα ρε φίλε πλάκα μας κανείς.. ?αυτή δεν είναι γκαντεμια είναι δεν έχω ανάγκη ότι και να γίνει θα πάρω άλλο.. εγώ το κοιτουσα 1 χρόνο κοντά και τώρα μπόρεσα να το πάρω και πάλι δύσκολα.. το χω μέσα σε 2 θήκες ζελατίνα λουράκι πάντα σε τσαντακι που δεν αφήνω απ τα μάτια μου..

Άσε έχω σκασει,ήθελα να το δώσω τα χριστούγεννα για να έπαιρνα το Ν5.άντε να το πουλησεις

Δημήτρης

Εγώ είμαι από τους άτυχους της αναβάθμισης σε 4.3 και έχω προβλήματα με τη μπαταρία.

Το κινητό είναι stock, δεν του έχω πειράξει τίποτα, δεν έχω κάνει ούτε root. Έκανα αναβάθμιση OTA, έχω κάνει και factory restore από τότε όμως μήπως λύσει το πρόβλημα της μπαταρίας, χωρίς αποτέλεσμα.

Η μπαταρία του κινητού κατεβαίνει με σταθερό ρυθμό όσο το κινητό είναι απενεργοποιημένο με αποτέλεσμα να έχω με το ζόρι διάρκεια μια μέρα με περίπου 1 ώρα χρήση οθόνης. Παραθέτω και ένα screenshot. Ειδικά στην αρχή της χρήσης είναι νύχτα και το κινητό αδρανές αλλά η μπαταρία έχει πάρει τον κατήφορο, ως συνήθως. Η συνολική χρήση της οθόνης στο διάστημα που φαίνεται στην εικόνα είναι 29 λεπτά.

Το wifi και το 3G είναι μόνιμα ανοιχτά, έχω κλείσει ό,τι άλλο είδα να προτείνεται εδώ και σε άλλα forum. Συγκεκριμένα έχω απενεργοποιήσει:

• Wifi & mobile network location από τις ρυθμίσεις Location access
  • Location reporting από τα google maps
  • Google now (εντελώς απενεργοποιημένο)
  • Hangouts (log off)
  • Hotword detection από τις ρυθμίσεις του google search
  • Wifi optimization από τις ρυθμίσεις του wifi (αν και θα έπρεπε να εξοικονομεί μπαταρία, κάποιοι πρότειναν ότι υπάρχει ασυμβατότητα με κάποιους router με αποτέλεσμα να την καταναλώνει πιο γρήγορα).

Το Wakelock Detector μου δείχνει συνήθως ότι το κινητό μένει ξύπνιο10% (σήμερα είναι 17%) με το χρόνο σε wakelock να μοιράζεται σε google services, Android system, 1013. Δεν είναι πάντως κάποιο από αυτά που έχει μεγάλη χρήση σε σχέση με τα υπόλοιπα, όλα συνεισφέρουν.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω να απενεργοποιήσω;

Περιμένω μήπως το μικρό update δώσει κάποια λύση, δε μου έχει έρθει ακόμα. Σκοπεύω να κάνω clean install, τουλάχιστον όσο πιο clean γίνεται. Πώς θα γίνει αυτό σε stock και όχι rooted κινητό; Κάνω εγκατάσταση και μετά factory reset ή κάνω πρώτα factory reset και μετά εγκατάσταση, ή μήπως να κάνω reset, εγκατάσταση και ξανά reset να είμαι σίγουρος; Γενικά το reset και μετά εγκατάσταση το φοβάμαι λίγο γιατί όταν έρθει το update και κάνω reset θα περιμένω να έρθει ξανά και μπορεί αυτό να πάρει μερικές μέρες και να είμαι με το κινητό άχρηστο.

Πάντως η εμπειρία μου με την 4.3 ήταν απογοητευτική. Για μια αναβάθμιση που έκανε αποκλειστικά αλλαγές στο λειτουργικό και όχι στο gui και άργησε τόσο πολύ να κυκλοφορήσει, περίμενα αισθητή βελτίωση στο κινητό και σίγουρα δεν περίμενα να δημιουργηθούν προβλήματα, όπως και έγινε. Ίσως ήμουν από τους άτυχους αλλά δεν ξέρω και τι ποσοστό είναι αυτοί οι άτυχοι.

Edited by Epee
Πρόσθεσα και δεύτερο screenshot

Εγώ είμαι από τους άτυχους της αναβάθμισης σε 4.3 και έχω προβλήματα με τη μπαταρία.

Το κινητό είναι stock, δεν του έχω πειράξει τίποτα, δεν έχω κάνει ούτε root. Έκανα αναβάθμιση OTA, έχω κάνει και factory restore από τότε όμως μήπως λύσει το πρόβλημα της μπαταρίας, χωρίς αποτέλεσμα.

Η μπαταρία του κινητού κατεβαίνει με σταθερό ρυθμό όσο το κινητό είναι απενεργοποιημένο με αποτέλεσμα να έχω με το ζόρι διάρκεια μια μέρα με περίπου 1 ώρα χρήση οθόνης. Παραθέτω και ένα screenshot. Ειδικά στην αρχή της χρήσης είναι νύχτα και το κινητό αδρανές αλλά η μπαταρία έχει πάρει τον κατήφορο, ως συνήθως. Η συνολική χρήση της οθόνης στο διάστημα που φαίνεται στην εικόνα είναι 29 λεπτά.

Το wifi και το 3G είναι μόνιμα ανοιχτά, έχω κλείσει ό,τι άλλο είδα να προτείνεται εδώ και σε άλλα forum. Συγκεκριμένα έχω απενεργοποιήσει:

• Wifi & mobile network location από τις ρυθμίσεις Location access
  • Location reporting από τα google maps
  • Google now (εντελώς απενεργοποιημένο)
  • Hangouts (log off)
  • Hotword detection από τις ρυθμίσεις του google search
  • Wifi optimization από τις ρυθμίσεις του wifi (αν και θα έπρεπε να εξοικονομεί μπαταρία, κάποιοι πρότειναν ότι υπάρχει ασυμβατότητα με κάποιους router με αποτέλεσμα να την καταναλώνει πιο γρήγορα).

Το Wakelock Detector μου δείχνει συνήθως ότι το κινητό μένει ξύπνιο10% (σήμερα είναι 17%) με το χρόνο σε wakelock να μοιράζεται σε google services, Android system, 1013. Δεν είναι πάντως κάποιο από αυτά που έχει μεγάλη χρήση σε σχέση με τα υπόλοιπα, όλα συνεισφέρουν.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω να απενεργοποιήσω;

Περιμένω μήπως το μικρό update δώσει κάποια λύση, δε μου έχει έρθει ακόμα. Σκοπεύω να κάνω clean install, τουλάχιστον όσο πιο clean γίνεται. Πώς θα γίνει αυτό σε stock και όχι rooted κινητό; Κάνω εγκατάσταση και μετά factory reset ή κάνω πρώτα factory reset και μετά εγκατάσταση, ή μήπως να κάνω reset, εγκατάσταση και ξανά reset να είμαι σίγουρος; Γενικά το reset και μετά εγκατάσταση το φοβάμαι λίγο γιατί όταν έρθει το update και κάνω reset θα περιμένω να έρθει ξανά και μπορεί αυτό να πάρει μερικές μέρες και να είμαι με το κινητό άχρηστο.

Πάντως η εμπειρία μου με την 4.3 ήταν απογοητευτική. Για μια αναβάθμιση που έκανε αποκλειστικά αλλαγές στο λειτουργικό και όχι στο gui και άργησε τόσο πολύ να κυκλοφορήσει, περίμενα αισθητή βελτίωση στο κινητό και σίγουρα δεν περίμενα να δημιουργηθούν προβλήματα, όπως και έγινε. Ίσως ήμουν από τους άτυχους αλλά δεν ξέρω και τι ποσοστό είναι αυτοί οι άτυχοι.

Βάλε την αναβάθμιση και κάνε factory reset. Αρκεί. Και πάλι όπως είσαι τώρα υπό κ.σ. το Android OS θα έπρεπε να είναι χαμηλότερο από 15 και κάτω. Βάλε το wifi optimization για τη μπαταρία που λέει και κάνε και ένα reboot. Καμιά φορά κάνει δουλειά. Και δες και τα wakelock του keep. Η 4.3 στο μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών του έκανε πιο καλό στη μπαταρία.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

εμενα παλι απο αυτα που βλεπω απο το wakelock detector κατι δε μου κολλαει...

το ποσοστο awake Που βλεπω στο 15% και το συνολο των απο κατω που ειναι κατω απο 3 λεπτα σημαινει οτι κατι αλλο κραταει ξυπνιο το κινητο συνεχεια...

βλεπω εχεις συνεχεια ανοιχτα τα παντα και αυτο προφανως σημαινει καταναλωση (οχι φυσικα οσο η δικια σου) και βλεπω και Bluetooth.

Αυτο το εχεις επισης συνεχεια ανοιχτο?

αν δεν βρεις κατι αλλο πολυ απλα κανεις αυτο που ειπωθηκε παραπανω (stock με το καινουργιο update χωρις τιποτα αλλο μεσα) και βλεπεις την διαρκεια...

αν παλι ειναι τα ιδια τοτε μαλλον ειναι θεμα μπαταριας γιατι ειδικα αν δεν εχεις bluetooth ανοιχτο συνεχως και εχεις και γενικα καλο σημα 3g (αν εισαι στο οριο 3g με 2g ειναι πολυ πιθανον να φταιει και αυτο για μεγαλυτερη καταναλωση) τοτε δεν δικαιολογειται...

Edited by nothing

Το bluetooth είναι πράγματι ανοιχτό συνεχώς αλλά δεν είναι paired με κάτι. Συνδέεται μόνο με το hands free στο αυτοκίνητο, δηλαδή κάπου 20 λεπτά τη μέρα. Το έκλεισα και αυτό τώρα και βλέπω αν θα αλλάξει κάτι.

Το sync του keep το ενεργοποίησα χθες πρώτη φορά και συγχρόνισε τα πάντα, ίσως γι' αυτό έμεινε τόσο. Για το sync στα currents έχω διαβάσει ότι πειράζει την μπαταρία και τα έχω κλείσει από καιρό.

Πράγματι, το άθροισμα των χρόνων των επιμέρους εφαρμογών δεν πλησιάζει καν το σύνολο που το κινητό φαίνεται να είναι awake στο Wakelock Detector. Έβγαλα άλλο ένα screenshot. Οι 2ώρες 8 λεπτά keep awake δεν είναι πολύ; Το κινητό είναι πια ανοιχτό 9:30 ώρες. Και τι σημαίνει keep awake χωρίς αντίστοιχη χρήση cpu; Το κρατάει ανοιχτό το κινητό και κάνει τι;

Πάντως, πριν την αναβάθμιση είχα τα πάντα ανοιχτά στο κινητό, ακόμα και το location reporting, το οποίο πρέπει να είναι από τους μεγαλύτερους μπαταριοφάγους. Πρόβλημα με τη μπαταρία δεν είχα ποτέ, το φόρτιζα κάθε βράδυ αλλά και αν το ξεχνούσα δεν είχα φτάσει στο κόκκινο το άλλο πρωί. Στις ίδιες περιοχές με τα ίδια wifi και την ίδια εταιρεία κινητής. Κάτι μετά την αναβάθμιση με πείραξε.

Το bluetooth είναι πράγματι ανοιχτό συνεχώς αλλά δεν είναι paired με κάτι. Συνδέεται μόνο με το hands free στο αυτοκίνητο, δηλαδή κάπου 20 λεπτά τη μέρα. Το έκλεισα και αυτό τώρα και βλέπω αν θα αλλάξει κάτι.

Το sync του keep το ενεργοποίησα χθες πρώτη φορά και συγχρόνισε τα πάντα, ίσως γι' αυτό έμεινε τόσο. Για το sync στα currents έχω διαβάσει ότι πειράζει την μπαταρία και τα έχω κλείσει από καιρό.

Πράγματι, το άθροισμα των χρόνων των επιμέρους εφαρμογών δεν πλησιάζει καν το σύνολο που το κινητό φαίνεται να είναι awake στο Wakelock Detector. Έβγαλα άλλο ένα screenshot. Οι 2ώρες 8 λεπτά keep awake δεν είναι πολύ; Το κινητό είναι πια ανοιχτό 9:30 ώρες. Και τι σημαίνει keep awake χωρίς αντίστοιχη χρήση cpu; Το κρατάει ανοιχτό το κινητό και κάνει τι;

Πάντως, πριν την αναβάθμιση είχα τα πάντα ανοιχτά στο κινητό, ακόμα και το location reporting, το οποίο πρέπει να είναι από τους μεγαλύτερους μπαταριοφάγους. Πρόβλημα με τη μπαταρία δεν είχα ποτέ, το φόρτιζα κάθε βράδυ αλλά και αν το ξεχνούσα δεν είχα φτάσει στο κόκκινο το άλλο πρωί. Στις ίδιες περιοχές με τα ίδια wifi και την ίδια εταιρεία κινητής. Κάτι μετά την αναβάθμιση με πείραξε.

Δες και την καρτέλα του Android system στο wakelock detector μήπως έχει κάτι χρήσιμο.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

ειναι παρα πολυ και αυτο φταιει για τη πτωση τη μεγαλη...

σκεψου οτι εδω και 30 ωρες που το εχω ανοιχτο το android os γραφει

cpu total 8 min 51s

και τιποτα αλλο...

οποτε δεν ειναι μπαταρια σιγουρα απλα το κινητο δεν μπαινει σε deep sleep και αυτο τρωει τη μπαταρια...

καλησπέρα εχεις δοκιμασει κανεις το κολπακι πλαίσιο υπηρεσιών google για να ερθει η καινουργιο fix update jwr66y??

IPhone 15 Pro 

Ναι εμενα ετσι μου ηρθε το update

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Ναι εμενα ετσι μου ηρθε το update

Καθαρισμα δεδομενων-αναγκαστικη διακοπη κ restart το κινητο?

IPhone 15 Pro 

Καλησπέρα.

Η αναβάθμιση γίνεται μόνο μέσω Wi-Fi ή υπάρχει τρόπος να γίνει και μέσω δικτύου 3g. Εδώ που είμαι δεν έχω Wi-Fi και μου βγάζει ότι γίνεται μόνο μέσω Wi-Fi και μέχρι 27 Αυγούστου.

Είναι στοκ σε όλα.

Καλησπέρα.

Η αναβάθμιση γίνεται μόνο μέσω Wi-Fi ή υπάρχει τρόπος να γίνει και μέσω δικτύου 3g. Εδώ που είμαι δεν έχω Wi-Fi και μου βγάζει ότι γίνεται μόνο μέσω Wi-Fi και μέχρι 27 Αυγούστου.

Είναι στοκ σε όλα.

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Μόλις περάσει η ημερομηνία που λέει τότε θα σ'αφήσει να την κατεβάσεις μέσω δικτύου.

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Μόλις περάσει η ημερομηνία που λέει τότε θα σ'αφήσει να την κατεβάσεις μέσω δικτύου.

Οκ. Ευχαριστώ.

Πάντως αυτό με την ημερομηνία μου έκανε πολύ εντύπωση.

Μάλλον θα παίρνουμε σειρά ;)

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)