Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Μπορεί να μην έχεις ανοιχτό πρόγραμμα πλοήγησης αλλά υπάρχουν κάποια processes που τρέχουν στο background και έχουν να κάνουν με τον εντοπισμό θέσης και αυτά κάνουν χρήση του GPS όταν ειναι ενεργοποιημένο. Εστω και λίγο, κάτι καταναλώνουν και αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Μου ήρθε σήμερα απο Αγγλία.αυτό που θέλω να ρωτησω είναι αν ο φορτιστής απο το iphone 4 που έχω κανει για το nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Μου ήρθε σήμερα απο Αγγλία.αυτό που θέλω να ρωτησω είναι αν ο φορτιστής απο το iphone 4 που έχω κανει για το nexus ναι κανει μια χαρα.. πρεπει βεβαια να αλλαξεις το καλωδιο:p Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλώς ήρθα και επίσημα στην παρέα σας παιδιά, ευχαριστώ για τις ευχές. :) Ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι για τον φορτιστή. Το κινητό είναι από Αμερική, έβαλα στον φορτιστή ένα Ευρωπαικό βύσμα-ανταπτοράκι που είχα και όταν το έβαλα στην πρίζα έκανε ένα τσαφ. Το έβγαλα από την πρίζα και ο φορτιστής έκανε ένα "βζζζζζζ" για μερικά δευτερόλεπτα, οπότε μπορεί και να τον έκαψα. Εννοείται ότι δεν είχα συνδέσει το κινητό σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο. Έχω λοιπόν τον παλιό μου φορτιστή από ένα LG Optimus One, φορτίζει κανονικά αλλά έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον μαμά του Nexus 4. Υπάρχει περίπτωση να φορτίζει πιο αργά με αυτόν τον φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 ο φορτιστής του nexus αν θυμάμε καλά είναι 1200 mA , αν αυτός που χρησιμοποιείς είναι πιο μικρός είναι λογικό να φορτιζει πιο αργά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 ο φορτιστής του nexus αν θυμάμε καλά είναι 1200 mA , αν αυτός που χρησιμοποιείς είναι πιο μικρός είναι λογικό να φορτιζει πιο αργά μόλις ειδα τον δικο μου ελληνικο φορτιστη και επιβεβαιωνω ειναι οντως 1.2 Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Έχετε δίκιο, ο παλιός που έχω είναι 0.7Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Εχώ πει εδώ και καιρό.....ότι έχω πάντα δίκιο, να ακούτε τον θείο τον Δημήτρη:lol::lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 το σάββατο το πήρα και μου είπαν ναι ! Ο ασύρματος φορτιστής μετά τις 20/5 ή επιλογή αξεσουάρ LG αξίας 79€! Αυτά τα νέα και καλή ανάσταση σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis9484 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 το θέμα είναι αν αξίζει να πάρεις τον φορτιστή αν σου λένε πως σου δίνουν 79€ επιταγή για lg.. πχ εγώ δεν θα τον έπαιρνα τον φορτιστή αν δεν τον έδινε δώρο.. βέβαια τι θα μπορούσες να πάρεις με 79€ αν όχι φορτιστή (που να είναι LG);;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 ...καλως σας βρήκα καθώς μολις μεταπηδησα απο galaxy nexus σε nexus 4! Αν κ πιστεύω είμαστε αρκετοι απτο φορουμ του galaxy nexus ιδιοι! :rolleyes: Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 έχω το εξης πρόβλημα. δεν μπορω ακόμη να συνηθισω το μέγεθος της οθόνη. ειδικα η πανω αριστερή γωνία είναι μαρτύριο. μηπως όσο περνάνε οι μέρες θα το συνηθισω και θα το χειριζομαι κανονικά; ειχαμε μαθει με την οθόνη του iphone. ειδικα όταν γράφω ενα μήνυμα συνήθως παταω κατά λάθος το κουμπί με τις φατσες καί είναι πολύ σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ο ασύρματος φορτιστής μετά τις 20/5 ή επιλογή αξεσουάρ LG αξίας 79€! Αυτά τα νέα και καλή ανάσταση σε όλους. νομίζω πως προτιμώ το L3 παρά τον ασύρματο :lol: Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 έχω το εξης πρόβλημα. δεν μπορω ακόμη να συνηθισω το μέγεθος της οθόνη. ειδικα η πανω αριστερή γωνία είναι μαρτύριο. μηπως όσο περνάνε οι μέρες θα το συνηθισω και θα το χειριζομαι κανονικά; ειχαμε μαθει με την οθόνη του iphone. ειδικα όταν γράφω ενα μήνυμα συνήθως παταω κατά λάθος το κουμπί με τις φατσες καί είναι πολύ σπαστικό. θα το συνηθησεις και εμενα μου πηρε καμμια βδομαδα για να το συνηθησω αλλα τωρα ολα καλα!! μην αγχωνεσαι!! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 γνωρίζει κανείς αν το συνδέσουμε με φορτιστή που βγάζει 2- 2.1A σαν αυτά που έχουν τα ταμπλετ θα υπάρξει πρόβλημα ή απλα θα τραβάει μονο του οσα mah χρειάζεται κ μπορεί να χειριστεί;το έχει δοκιμάσει κανεις;απλα ρωταω για να μην κουβαλάω διπλούς φορτιστες τζάμπα Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 γνωρίζει κανείς αν το συνδέσουμε με φορτιστή που βγάζει 2- 2.1A σαν αυτά που έχουν τα ταμπλετ θα υπάρξει πρόβλημα ή απλα θα τραβάει μονο του οσα mah χρειάζεται κ μπορεί να χειριστεί;το έχει δοκιμάσει κανεις;απλα ρωταω για να μην κουβαλάω διπλούς φορτιστες τζάμπα Από όσα γνωρίζω δεν υπάρχει θέμα γιατί τραβάει αυτά που χρειάζεται, έχει κατά κάποιον τρόπο κόφτη, εγώ πάντως το έχω φορτίσει αρκετές φορές με τον φορτιστή του P7500 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ωραίο το google now αλλά σήμερα παρατήρησα κάτι περίεργο. Ενώ αποθήκευση της οδούς που έχω επιλέξει και με ενημερώνει πόσο απόσταση έχω πόση ώρα θα κάνω και άμα έχει κυκλοφορεια η όχι ο δρόμος, σήμερα με βγάζει για μια διαδρομή ότι έχει κίνηση στους δύο δρόμους που με βγάζουν εκεί και για μια μια οδό που είναι ποιο δίπλα ότι δεν έχει κίνηση από τους ίδιους δρόμους που θα χρεισιμοποιησω. Κουλο... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Δεύτερη μέρα συμβίωσης με το Nexus 4... τούμπανο πραγματικά! Έχω ένα θέμα όμως... όταν μιλάω με κάποιον, βγαίνει ένα βουητό από το ακουστικό, κάτι παρεμβολές σαν τζιτζίκια. Ακούγεται ακόμα και αν χαμηλώσω τελείως την ένταση, το βουητό δεν χαμηλώνει. Τι μπορεί να είναι; Κάτι αντίστοιχο μου έκανε και το LG Optimus One μου με custom rom όταν είχα ανοιχτό το wifi ενώ μιλούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Δεύτερη μέρα συμβίωσης με το Nexus 4... τούμπανο πραγματικά! Έχω ένα θέμα όμως... όταν μιλάω με κάποιον, βγαίνει ένα βουητό από το ακουστικό, κάτι παρεμβολές σαν τζιτζίκια. Ακούγεται ακόμα και αν χαμηλώσω τελείως την ένταση, το βουητό δεν χαμηλώνει. Τι μπορεί να είναι; Κάτι αντίστοιχο μου έκανε και το LG Optimus One μου με custom rom όταν είχα ανοιχτό το wifi ενώ μιλούσα. Είναι γνωστό πρόβλημα το βουητό αυτό σε αρκετά νέξους.Πολλοί τα γυρνάνε για επισκευή και είναι οκ μετά αλλα και με custom kernel βελτιώνεται πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παιδιά επανέρχομαι στο γνωστό πρόβλημα του buzzing. Έχουμε καμία εξέλιξη πάνω στο θέμα? Τελικά είναι θέμα hardware ή software? Αν το στείλουμε στην lg θα το φτιάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Όπως έγραψα και σε προηγούμενο μου post η LG υποστηρίζει οτι δεν έχει επίσημες αναφορές, από χρήστες, σχετικά με το θέμα. Προτείνω όσοι το έχετε να κάνετε ένα τηλέφωνο, να το πείτε, για να δούμε αν θα υπάρξει εξέλιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παιδιά επανέρχομαι στο γνωστό πρόβλημα του buzzing. Έχουμε καμία εξέλιξη πάνω στο θέμα? Τελικά είναι θέμα hardware ή software? Αν το στείλουμε στην lg θα το φτιάξει? αν εννοεις το προβλημα του ακουστικου οταν μιλας,θα ηταν καλο να κοιταξεις ενα μολις ποστ πανω απο το δικο σου:) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Είχα αναφέρει ότι το κινητό δεν υποστηρίζει flash player.Σχεδόν όλοι είπατε και λέτε ναι.Έστω οτι θες να μπεις στο http://www.dod.gr (είναι site με διάφορα παιχνίδια,αδιάφορο αλλά το ανεφέρω).Όταν ανοίγει η σελίδα κάτω αριστερά σου γράφει ότι αν βλέπεις αυτό το μήνυμα τότε πρέπει να κατεβάσεις το flash player.Πατάς να το κατεβάσεις και λέει οτι η συσκευή σας δεν υποστηρίζει.Το κατεβαζεις μέσω ίντερενετ σε μορφή apk και πάλι τίποτα.Υποστηρίζει τελικά η όχι;Έχει κάποιος την καλοσύνη να το τσεκάρει;Τέλος έχω κάποια αρχεία apk στην sd μου.Μπορώ να τα περάσω στο κινητό;Αν γίνεται ,που μεταφέρονται και πως.Ευχαριστώ προκαταβολικά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 εχει παρατητηρησει καποιος το αν εχει προβλημα με το wfi νομιζω οτι δεν εχει καλη αποδοση. δηλαδη στο σαλονι κυμενται απο 70db με 85db (ειναι δηλαδη στις δυο η μια γραμη.σπανια παει στις 3) ενω στο υπολογιστη ειναι στα 56db. ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Παιδια πειτε μου αν συμφωνειτε.. Χθες ετυχε και εκανα διπλη χρηση το νεξους μου και ενα σ3...αυτη η λιγο πιο πλατια οθονη που εχουμε τελικα αν την δουλευεις καιρο σου κανει διαφορα στο ματι με τις κλασσικες διαστασεις(1280χ720πχ).το σ3 μου "καθοταν" κακα στο ματι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts