yiannis_volos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Halo έχει κ αυτή που σου είπα αλλά το έχω ανενεργό μιας κ δεν το χρησιμοποιώ. Κάνω backup και δοκιμάζω...Από gapps της PA τα full stock; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Κάνω backup και δοκιμάζω...Από gapps της PA τα full stock; Εγώ έχω βάλει τα mini αλλά κ αυτά που λες είναι κομπλε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Εγώ έχω βάλει τα mini αλλά κ αυτά που λες είναι κομπλε την έβαλα τελικά αλλά δεν έκανε επαναφορά τις εφαρμογές στην αρχή από το λογαριασμό αν και το είχα τσεκαρει.... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 την έβαλα τελικά αλλά δεν έκανε επαναφορά τις εφαρμογές στην αρχή από το λογαριασμό αν και το είχα τσεκαρει.... Δουλεψε τη να την δεις.Για τις εφαρμογες σου δεν ξερω μιας και τις εχω ολες απο titanium. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Κάνα νέο για xposed installer σε art να περιμένουμε? Έχει αναφερθεί τίποτα για νέα έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Χτες είχα την ιδέα να περάσω φράνκο. Αφού το πέρασα έχω τρελά drains από android system και google play services. Για να μην τα πολυλογώ, το φλάσαρα ξανά και πάλι τα ίδια. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι ακόμα και τώρα που γύρισα σε ΑΚ συνεχίζω να έχω θέματα με αυτά τα δύο ενώ πριν περάσω φράνκο ήταν όλα οκ. Καμια ιδέα; Στοκ και ρουτ μόνο είμαι με xposed framework Edited January 2, 2014 by Antonio27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Χτες είχα την ιδέα να περάσω φράνκο. Αφού το πέρασα έχω τρελά drains από android system και google play services. Για να μην τα πολυλογώ, το φλάσαρα ξανά και πάλι τα ίδια. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι ακόμα και τώρα που γύρισα σε ΑΚ συνεχίζω να έχω θέματα με αυτά τα δύο ενώ πριν περάσω φράνκο ήταν όλα οκ. Καμια ιδέα; Στοκ και ρουτ μόνο είμαι με xposed framework Περνα στοκ κερνελ κ μετα ΑΚ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Έτσι έκανα. Πέρασα πρώτα στοκ και μετα ΑΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Έτσι έκανα. Πέρασα πρώτα στοκ και μετα ΑΚ. Πριν περάσεις παλι Ρομ κάνε μια δυο κύκλους φόρτισης να στρώσει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 3 μέρες έχω το ίδιο θέμα. Το έχω φορτίσει πολλές φορές ενδιάμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 3 μέρες έχω το ίδιο θέμα. Το έχω φορτίσει πολλές φορές ενδιάμεσα. Τότε ξαναπερνα τη αμα δεν εχεις backup Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 3 μέρες έχω το ίδιο θέμα. Το έχω φορτίσει πολλές φορές ενδιάμεσα. Σημειωνω οτι για να περασεις απο Franco σε stock θελει να φλασαρεις boot και system.img αν σου εχει διαφυγει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει το θέμα με το ΒΤ που αποσυνδέεται την ώρα που μιλάω με κάποιον. Έχει βρει κανείς καμία λύση; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει το θέμα με το ΒΤ που αποσυνδέεται την ώρα που μιλάω με κάποιον. Έχει βρει κανείς καμία λύση; Το μόνο που δούλεψε είναι να βάλεις το wifi να δουλεύει στα 2,4 gh μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Το μόνο που δούλεψε είναι να βάλεις το wifi να δουλεύει στα 2,4 gh μόνο... Τι σχέση έχει το Wi-Fi με το ΒΤ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Εδώ παρατηρήσει Β ότι αν έχεις ανοικτό Και το βτ Και το Wi-Fi το πρόβλημα είναι εντονότερο, μπορεί να είναι κάτι ιδέα μου. Αλλά Το κάνει και με κλειστό bt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τι σχέση έχει το Wi-Fi με το ΒΤ; Σε 4.2 και 4.3 όταν συνέδεα το bluetooth (πάντα αφήνω το Wi-Fi ανοιχτό), αυτό αποσυνδεόταν. Μόλις έκλεινα το Wi-Fi, όλα καλά με το bluetooth. Μάλλον το ίδιο πρόβλημα είχε και ο φίλος πιο πάνω και γι' αυτό το έγραψε. Με 4.4 δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω, να δω αν διορθώθηκε!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Σε 4.2 και 4.3 όταν συνέδεα το bluetooth (πάντα αφήνω το Wi-Fi ανοιχτό), αυτό αποσυνδεόταν. Μόλις έκλεινα το Wi-Fi, όλα καλά με το bluetooth. Μάλλον το ίδιο πρόβλημα είχε και ο φίλος πιο πάνω και γι' αυτό το έγραψε. Με 4.4 δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω, να δω αν διορθώθηκε!! Βασικά είχα θέμα με το bluetooth, και με ψάξιμο στο xda αλλά και από άρθρο στο android police ήταν μια από τις προτεινόμενες λύσεις και αυτή που δούλεψε σε μένα. Πρέπει να είναι θέμα του firmware του radio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Γεια σας παιδιά και καλή χρονιά σε όλους! Κάνοντας μάλλον το τελευταίο ποστ σε αυτό το νήμα, αφού ήδη την έχω κάνει για το 5, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάτι για το πρόβλημα μου: έχω cm 11 και δε μπορώ να κάνω μπακαπ όλη την "sd" μνήμη στο pc!! Ούτε καν φάκελο φάκελο! Την συσκευή την βλέπει κανονικά, τους φακέλους και τ'αρχεία τα βλέπει κανονικά, δε μπορεί με τίποτα να τα κάνω copy!! Δοκίμασα restart, επανεγκατάσταση drivers, φλας Τελευταίας nightly αλλά φευ! Καμιά ιδέα κανείς;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Έβαλα τον Franco 200 και το κινητό κόλλησε στο φόρτωμα των widgets. Το έπαθε κανείς άλλος; Γύρισα σε στοκ κερνελ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Έβαλα τον Franco 200 και το κινητό κόλλησε στο φόρτωμα των widgets. Το έπαθε κανείς άλλος; Γύρισα σε στοκ κερνελ. Ο Φράνκο τελευταια μονο προβλήματα προκαλει σε μένα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Γενικώς, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, αυτούς τους δύο μήνες που έχει βγει η 4.4 έχω παρατηρήσει μια προχειρότητα στις custom roms και γενικώς στο developing, ενώ υπάρχουν τόσο καλά στοιχεία (χαμηλότερη χρήση της ram, immersive mode). Ελπίζω να αλλάξει αυτό γιατί αλλιώς μας είχαν συνηθίσει.... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ο Φράνκο τελευταια μονο προβλήματα προκαλει σε μένα Πρώτη φορά με οποιοδήποτε kernel τέτοιο πρόβλημα. Μέχρι τον 199 όλα καλά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Γεια σας παιδιά και καλή χρονιά σε όλους! Κάνοντας μάλλον το τελευταίο ποστ σε αυτό το νήμα, αφού ήδη την έχω κάνει για το 5, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάτι για το πρόβλημα μου: έχω cm 11 και δε μπορώ να κάνω μπακαπ όλη την "sd" μνήμη στο pc!! Ούτε καν φάκελο φάκελο! Την συσκευή την βλέπει κανονικά, τους φακέλους και τ'αρχεία τα βλέπει κανονικά, δε μπορεί με τίποτα να τα κάνω copy!! Δοκίμασα restart, επανεγκατάσταση drivers, φλας Τελευταίας nightly αλλά φευ! Καμιά ιδέα κανείς;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! με το airdroid δοκιμασε μηπως σε αφησει. τα βλεπει ολα οσα εχεις μεσα, λογικα θα δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 αυτο με το bluetooth πάντως είναι πολύ εκνευριστικό, έχω πρόβλημα όταν στριμάρω μουσική κ την στέλνω να παίξει με bluetooth στο stereo... Φυσικά όταν κλείνω το wifi το πρόβλημα σταματάει... μεγάλη πατάτα έχουν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts