ELMOBO Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Πρώην κάτοχος του υπέροχου κινητού! Το μόνο που έχω να πω ότι με τις συσκευές Nexus είναι όλα safe, πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να την πατήσεις. Θα συνιστούσα αυτό. https://autoroot.chainfire.eu/ Nexus 4 mako Ευχαριστώ για την απάντηση ! Κάνει τα πάντα όλα αυτό ? Δηλαδή ξεκλειδώνει και το bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Κάνει τα πάντα όλα αυτό ? Δηλαδή ξεκλειδώνει και το bootloader? Δεν είμαι σίγουρος γτ το ξεκλείδωνα πάντα μόνος με εντολή απο το pc. Δεν είναι κάτι δύσκολο Googleαρε το. Αλλά να ξέρεις ότι η διαδικασία θα κάνει wipe (επαναφέρει τη συσκευή σε εργοστασιακές ρυθμίσεις). Επίσης θα χρειαστείς τους drivers της συσκευής. Edited February 26, 2016 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση ! Κάνει τα πάντα όλα αυτό ? Δηλαδή ξεκλειδώνει και το bootloader? http://Www.wugfresh.com Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Ok το ρουταρα ! Ευχαριστώ ! Τώρα να δω τι άλλο θα του κάνω ! Χα χα χα Κάθε πρόταση ευπροσδεκτη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μπορείς να αρχίσεις με ένα κερνελ για αρχή αν και πιστεύω ότι με ένα ροοτ και ένα adblock με greenify έχεις το καλύτερο συνδυασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μπορείς να αρχίσεις με ένα κερνελ για αρχή αν και πιστεύω ότι με ένα ροοτ και ένα adblock με greenify έχεις το καλύτερο συνδυασμό Ποιόν kernel προτείνετε? Franco? Εγκατάσταση? Απλά flasharo το zip απο recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ποιόν kernel προτείνετε? Franco? Εγκατάσταση? Απλά flasharo το zip απο recovery? Hell kernel είναι καλός Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ποιόν kernel προτείνετε? Franco? Εγκατάσταση? Απλά flasharo το zip απο recovery? http://forum.xda-developers.com/nexus-4/development/kernel-sabermod-franco-kernel-r211-t2858561 Επέλεξε τον Quanta v10, εώς ότου επιλυθούν κάποια προβληματάκια που παρουσίασαν οι 11 & 12. Εγκατάσταση μέσω recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις ! Υπάρχουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα του κάθε kernel ? Είμαι με stock ROM κι απ τα λίγα που διάβασα εδώ και στο XDA δεν βλέπω ν αλλαζω ROM ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις ! Υπάρχουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα του κάθε kernel ? Είμαι με stock ROM κι απ τα λίγα που διάβασα εδώ και στο XDA δεν βλέπω ν αλλαζω ROM ! Και εγώ έτσι έλεγα μέχρι που δοκίμασα την chroma rom 5.1.1. με hells core. Απίστευτη σταθερότητα και διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Και εγώ έτσι έλεγα μέχρι που δοκίμασα την chroma rom 5.1.1. με hells core. Απίστευτη σταθερότητα και διάρκεια μπαταρίας. Σήμερα διάβαζα για την chroma ! :lol: Usb on the go με chroma παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Σήμερα διάβαζα για την chroma ! :lol: Usb on the go με chroma παίζει? Αν εννοείς Otg δεν παίζει στο Ν4 εύκολα. Θέλει εξωτερική τροφοδοσία για το usb και ειδικό κερνελ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ναι το ξέρω για το καλώδιο εξωτερικής τροφοδοσίας που χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Καλησπέρα έχει περάσει κανείς την cm13??Έχει κάποιο πρόβλημα? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 εγω εκανα μια μαγεια και την περασα κατα λαθος πανω απο chroma 5.1.:lol: και ναι ειχε προβλημα....χαχα ειναι nightly build ακομα οποτε λογικα κατι θα εχει με chroma 6.0.1 καποιες μερες τωρα ολα οκ ... γενικα οκ παλια ισχυε οτι οποια ρομ ταιριαζει στον καθενα αλλα πλεον ποσοι πλεον φτιαχνουν updated roms(και με security fix)? cyanogen chroma οποιος εχει βρει και αλλα ας πει.. Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπέρα έχει περάσει κανείς την cm13??Έχει κάποιο πρόβλημα? Την έχω εγώ εδώ και αρκετό καιρό. Κανένα πρόβλημα δεν έχω πλέον και μπαταρία πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 https://download.cyanogenmod.org/?type=snapshot&device=mako βγηκε επισημα η 13..! Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ερώτηση και δεν ξέρω καν αν είναι το σωστό τοπικ και δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο μόνο για μια ερώτηση. Έχει σπάσει η οθόνη από το νεξους μου. Γνωρίζει κανείς αξιόπιστο seller σε ebay η AliExpress η οπουδήποτε έχει προμηθευτεί ανταλλακτικο για την οθόνη; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα . Μου χάρισαν μόλις εχθες ένα Nexus 4 και ήθελα να του περάσω το xposed framework αλλά δεν τα κατάφερα . Το κινητό φοράει την 5.1.1 lollipop .Δοκίμασα τους τρόπους που προτείνονται ,το ρουταρα επιτυχώς με kingoroot ,εγκατεστησα το .apk του xposed και μόλις εγκατεστησα και το zip από το recovery έπεσα σε bootoop ...To κινητό το επανέφερα αλλά σκαω που δεν μπορώ να του βάλω xposed .... Υπάρχει δοκιμασμενος τρόπος απο κάποιον ; Edited May 13, 2016 by Hyper_Ban Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 EDIT:Μετά από ένα κάρο @@ ,κατέληξα σε αυτό τον οδηγό και επιτέλους κατάφερα να εγκαταστήσω το xposed framework με την βοήθεια του παρακάτω οδηγού .Ανάποδα σε σχέση με ένα άλλο 5.1.1 που είχα ξαναπεράσει . http://www.androidbeat.com...-5-1-lollipop/ :ninja: Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κανένας οδηγός για unroot και μαμά rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κανένας οδηγός για unroot και μαμά rom? Περνάς απλά το stock image. Υπάρχει ολόκληρος οδηγός στο φόρουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Περνάς απλά το stock image. Υπάρχει ολόκληρος οδηγός στο φόρουμ Σ' ευχαριστώ πολύ. Αυτον τον οδηγό ψάχνω.. Μπορείς να στείλεις το λινκ σε παρακαλώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D366717&share_tid=366717&share_fid=4676&share_type=t Nexus 4 : Unlock Bootloader / Root / Custom Recovery / Factory Image Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts