junglist Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Αν δεν κάνω λάθος γίνεται πανεύκολα με το Multirom manager. Ισχύει. Με ένα κλικ μέσα από το Multirom μπαίνει το Ubuntu touch. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ισχύει. Με ένα κλικ μέσα από το Multirom μπαίνει το Ubuntu touch. Έτσι ακριβώς, απλά από pc με Linux συνδέοντας το κινητό, είναι τρεις εντολές στο τερματικό! Το ίδιο αποτέλεσμα έχεις βέβαια. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrfil Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) ........deleted........ Edited March 20, 2015 by chrfil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Μετά από πολύ καιρό με stock και root λέω να δοκιμάσω κάτι σε custom ξανά! Θέλω να πατάει σε Lollipop! Έχω υποψήφιες την Cyanogenmod 12, την Chroma και την Rastapop! Τι προτείνετε? Καλοδεχούμενες και άλλες προτάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Μετά από πολύ καιρό με stock και root λέω να δοκιμάσω κάτι σε custom ξανά! Θέλω να πατάει σε Lollipop! Έχω υποψήφιες την Cyanogenmod 12, την Chroma και την Rastapop! Τι προτείνετε? Καλοδεχούμενες και άλλες προτάσεις! Rastapop και Frank . Σταθερές και σφαίρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Εγώ από εχθές είμαι σε Chroma. Πολύ νωρίς για να έχω σαφή συμπεράσματα, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Την δοκίμασα και εγώ δυο μέρες αλλα πολύ άδεια μου φάνηκε. Ετοιμάζομαι για Frank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) παιδια μολις εβαλα την crDroid rom και ειναι παρα πολυ καλη.συνδυαζει ολα τα εξτρα απο τις αλλες rom αλλα κατα βαση παταει πανω στην CyanogenMod 12 με ολα τα χαρακτηριστικα της.θα την δουλεψω λιγο και θα δω μπαταρια και στα αλλα τι συμπεριφορα εχει.μεχρι στιγμης ομως ολα τρεχουν καλα.κατεβασμα απο εδω για οποιον ενδιαφερεται http://crdroid.org/?page_id=171.και το zip για το google play απο εδω https://basketbuild.com/gapps Edited May 10, 2015 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Αν και απ'ότι βλέπω η κίνηση στο φόρουμ του Ν4 έχει πέσει, μπορεί κάποιος να μου προτείνει μία σταθερή ROM με Android 5.1; Για kernel (αν και έχω αγοράσει το app του franco, διάβασα ότι καλύτερα για την Lollipop είναι η hells core. Είχα κανά χρόνο να ασχοληθώ με το Ν4, και μέχρι τώρα δοκίμασα την Chroma, την Rastapop και την Euphoria. Με όλες όμως είχα προβλήματα. Με την μεν πρώτη, είχα σπασίματα στα γραφικά του Chrome. Με την Rasta, δεν μπορούσα πουθενά στα settings να βρω (και άρα να χρησιμοποιήσω) το privacyguard. Με την τελευταία, συχνά πυκνά πάγωνε το λειτουργικό και μου πετούσε μήνυμα σφάλματος (system ui crash). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Για τον κερνελ λάθος κατάλαβες. Ανέκαθεν ο hellscore έσπερνε και στις προηγούμενες εκδόσεις Android. Για σταθερή Ρομ Εγώ Rastapop έχω δοκιμάσει και προτείνω. Το ότι λείπει μια λειτουργία που χρειάζεσαι εσύ, δεν την κάνει προβληματική. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Προσωπικά χρησιμοποιώ την cyanogenmod, σούπερ σταθερή! Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Από εχθές με Rastapop σε 5.1.1! Πολύ σταθερή, γρήγορη και με Xposed σούπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) Γίνεται στη Rastapop να κόβω με κάποιο τρόπο τα permissions των applications που εγκαθιστώ; Ουσιαστικά κάτι εναλλακτικό του Privacy Guard ψάχνω. Απ'ότι είδα αυτό γίνεται με Xposed (υπάρχουν κάποια διαθέσιμα modules), αλλά, αν δεν κάνω λάθος, το Xposed για την 5.1 είναι ακόμα σε alpha στάδιο και θα ήθελα να το αποφύγω, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σταθερό. Edited May 19, 2015 by Cuore_Sportivo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Γίνεται στη Rastapop να κόβω με κάποιο τρόπο τα permissions των applications που εγκαθιστώ; Ουσιαστικά κάτι εναλλακτικό του Privacy Guard ψάχνω. Απ'ότι είδα αυτό γίνεται με Xposed (υπάρχουν κάποια διαθέσιμα modules), αλλά, αν δεν κάνω λάθος, το Xposed για την 5.1 είναι ακόμα σε alpha στάδιο και θα ήθελα να το αποφύγω, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σταθερό. Το appops δεν δουλεύει; Από playstore; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Το appops δεν δουλεύει; Από playstore; Το κατέβασα και δουλεύει μια χαρά. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Έσκασε το ζιπ της 5.1.1. Είμαι μακριά από PC. Θα αναβαθμίσω τον οδηγό μετά Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ρε παιδιά υπάρχει κανένας kernel της προκοπής για 5.1.1 stock; Και ποιά έκδοση; Δοκίμασα hellscore 78 αλλά είναι πολύ ασταθής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ρε παιδιά υπάρχει κανένας kernel της προκοπής για 5.1.1 stock; Και ποιά έκδοση; Δοκίμασα hellscore 78 αλλά είναι πολύ ασταθής. Δοκίμασε semaphore. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Stock rom, semaphore kernel, rooted, app ops Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Δοκίμασε semaphore. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Stock rom, semaphore kernel, rooted, app ops Την τελευταία έκδοση ή κάποια παλαιότερη πιο σταθερή; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Την τελευταία έκδοση ή κάποια παλαιότερη πιο σταθερή; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Χρησιμοποιώ την 3.2.0 χωρίς προβλήματα. Έχω ενεργοποιήσει μόνο dt2w και χρώματα. Όλες οι υπόλοιπες επιλογές είναι default. Επίσης η εφαρμογή του Στράτου για την διαχείρηση των παραμέτρων θέλει και busybox για να παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ρε παιδιά υπάρχει κανένας kernel της προκοπής για 5.1.1 stock; Και ποιά έκδοση; Δοκίμασα hellscore 78 αλλά είναι πολύ ασταθής. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πολύ ασταθής ο hellcore. Κάτι δεν ταιριάζει με το κινητό σου σωστά ή δεν έχει περαστεί σωστά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πολύ ασταθής ο hellcore. Κάτι δεν ταιριάζει με το κινητό σου σωστά ή δεν έχει περαστεί σωστά. Με ποιο τρόπο περνιέται σωστά ένας kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Με ποιο τρόπο περνιέται σωστά ένας kernel? Αν ήδη έχεις άλλον custom και θες να περάσεις σε άλλον, προτείνεται πρώτα φλασάρισμα του στοκ και μετά περνάς αυτόν που θες. Επίσης, πρέπει να περάσεις την έκδοση του κερνελ που είναι συμβατή με την Rom σου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Τόσο καιρό ήμουν με την Euphoria και Hellscore, αλλά παρατήρησα ότι τις τελευταίες μέρες μου πέταγε κάποια System UI crashes, οπότε είπα να ξαναρχίσω τα flash-αρίσματα... Τώρα είμαι με Chroma και Semaphore (πολύ χάρηκα που είδα Έλληνα ενεργό dev στην κοινότητα και με τόση καλή δουλειά), και μέχρι τώρα όλα είναι μια χαρά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι μιας και δεν έχει τον stock mail client η Chroma, αν γίνεται να βρω πουθενά το .apk του mail client που είχε η Euphoria για να το εγκαταστήσω στην Chroma. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δεν ξέρω ποιον client είχε αλλά ο στοκ που αναφερεις είναι εδώ http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/email/ Θέλει όμως και τα exchange services από εδώ http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/exchange-services/ Αν είναι όμως συμβατά με την Ρομ που έχεις αυτό δεν το γνωρίζω και ουδεμία ευθύνη φέρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts