Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Αν δεν κάνω λάθος γίνεται πανεύκολα με το Multirom manager.

Ισχύει.

Με ένα κλικ μέσα από το Multirom μπαίνει το Ubuntu touch.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ισχύει.

Με ένα κλικ μέσα από το Multirom μπαίνει το Ubuntu touch.

Έτσι ακριβώς, απλά από pc με Linux συνδέοντας το κινητό, είναι τρεις εντολές στο τερματικό! Το ίδιο αποτέλεσμα έχεις βέβαια.

sent from my Nexus 4

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Μετά από πολύ καιρό με stock και root λέω να δοκιμάσω κάτι σε custom ξανά! Θέλω να πατάει σε Lollipop! Έχω υποψήφιες την Cyanogenmod 12, την Chroma και την Rastapop! Τι προτείνετε? Καλοδεχούμενες και άλλες προτάσεις!

Μετά από πολύ καιρό με stock και root λέω να δοκιμάσω κάτι σε custom ξανά! Θέλω να πατάει σε Lollipop! Έχω υποψήφιες την Cyanogenmod 12, την Chroma και την Rastapop! Τι προτείνετε? Καλοδεχούμενες και άλλες προτάσεις!

Rastapop και Frank .

Σταθερές και σφαίρα.

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ από εχθές είμαι σε Chroma.

Πολύ νωρίς για να έχω σαφή συμπεράσματα, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές!

• 1 month later...
παιδια μολις εβαλα την crDroid rom και ειναι παρα πολυ καλη.συνδυαζει ολα τα εξτρα απο τις αλλες rom αλλα κατα βαση παταει πανω στην CyanogenMod 12 με ολα τα χαρακτηριστικα της.θα την δουλεψω λιγο και θα δω μπαταρια και στα αλλα τι συμπεριφορα εχει.μεχρι στιγμης ομως ολα τρεχουν καλα.κατεβασμα απο εδω για οποιον ενδιαφερεται http://crdroid.org/?page_id=171.και το zip για το google play απο εδω https://basketbuild.com/gapps Edited by mpacardi
salonika city :thanks:

Καλησπέρα σε όλους.

Αν και απ'ότι βλέπω η κίνηση στο φόρουμ του Ν4 έχει πέσει, μπορεί κάποιος να μου προτείνει μία σταθερή ROM με Android 5.1;

Για kernel (αν και έχω αγοράσει το app του franco, διάβασα ότι καλύτερα για την Lollipop είναι η hells core.

Είχα κανά χρόνο να ασχοληθώ με το Ν4, και μέχρι τώρα δοκίμασα την Chroma, την Rastapop και την Euphoria. Με όλες όμως είχα προβλήματα. Με την μεν πρώτη, είχα σπασίματα στα γραφικά του Chrome. Με την Rasta, δεν μπορούσα πουθενά στα settings να βρω (και άρα να χρησιμοποιήσω) το privacyguard. Με την τελευταία, συχνά πυκνά πάγωνε το λειτουργικό και μου πετούσε μήνυμα σφάλματος (system ui crash).

Για τον κερνελ λάθος κατάλαβες.

Ανέκαθεν ο hellscore έσπερνε και στις προηγούμενες εκδόσεις Android.

Για σταθερή Ρομ Εγώ Rastapop έχω δοκιμάσει και προτείνω.

Το ότι λείπει μια λειτουργία που χρειάζεσαι εσύ, δεν την κάνει προβληματική.

Amazon Fire stick 4k max

Γίνεται στη Rastapop να κόβω με κάποιο τρόπο τα permissions των applications που εγκαθιστώ;

Ουσιαστικά κάτι εναλλακτικό του Privacy Guard ψάχνω. Απ'ότι είδα αυτό γίνεται με Xposed (υπάρχουν κάποια διαθέσιμα modules), αλλά, αν δεν κάνω λάθος, το Xposed για την 5.1 είναι ακόμα σε alpha στάδιο και θα ήθελα να το αποφύγω, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σταθερό.

Edited by Cuore_Sportivo

Γίνεται στη Rastapop να κόβω με κάποιο τρόπο τα permissions των applications που εγκαθιστώ;

Ουσιαστικά κάτι εναλλακτικό του Privacy Guard ψάχνω. Απ'ότι είδα αυτό γίνεται με Xposed (υπάρχουν κάποια διαθέσιμα modules), αλλά, αν δεν κάνω λάθος, το Xposed για την 5.1 είναι ακόμα σε alpha στάδιο και θα ήθελα να το αποφύγω, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σταθερό.

Το appops δεν δουλεύει;

Από playstore;

Amazon Fire stick 4k max

Έσκασε το ζιπ της 5.1.1. Είμαι μακριά από PC. Θα αναβαθμίσω τον οδηγό μετά

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• 2 weeks later...
Ρε παιδιά υπάρχει κανένας kernel της προκοπής για 5.1.1 stock; Και ποιά έκδοση; Δοκίμασα hellscore 78 αλλά είναι πολύ ασταθής.

Δοκίμασε semaphore.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Stock rom, semaphore kernel, rooted, app ops

Δοκίμασε semaphore.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Stock rom, semaphore kernel, rooted, app ops

Την τελευταία έκδοση ή κάποια παλαιότερη πιο σταθερή;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Την τελευταία έκδοση ή κάποια παλαιότερη πιο σταθερή;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Χρησιμοποιώ την 3.2.0 χωρίς προβλήματα. Έχω ενεργοποιήσει μόνο dt2w και χρώματα. Όλες οι υπόλοιπες επιλογές είναι default.

Επίσης η εφαρμογή του Στράτου για την διαχείρηση των παραμέτρων θέλει και busybox για να παίξει.

Ρε παιδιά υπάρχει κανένας kernel της προκοπής για 5.1.1 stock; Και ποιά έκδοση; Δοκίμασα hellscore 78 αλλά είναι πολύ ασταθής.

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πολύ ασταθής ο hellcore.

Κάτι δεν ταιριάζει με το κινητό σου σωστά ή δεν έχει περαστεί σωστά.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πολύ ασταθής ο hellcore.

Κάτι δεν ταιριάζει με το κινητό σου σωστά ή δεν έχει περαστεί σωστά.

Με ποιο τρόπο περνιέται σωστά ένας kernel?

Με ποιο τρόπο περνιέται σωστά ένας kernel?

Αν ήδη έχεις άλλον custom και θες να περάσεις σε άλλον, προτείνεται πρώτα φλασάρισμα του στοκ και μετά περνάς αυτόν που θες.

Επίσης, πρέπει να περάσεις την έκδοση του κερνελ που είναι συμβατή με την Rom σου.

Amazon Fire stick 4k max

Τόσο καιρό ήμουν με την Euphoria και Hellscore, αλλά παρατήρησα ότι τις τελευταίες μέρες μου πέταγε κάποια System UI crashes, οπότε είπα να ξαναρχίσω τα flash-αρίσματα... Τώρα είμαι με Chroma και Semaphore (πολύ χάρηκα που είδα Έλληνα ενεργό dev στην κοινότητα και με τόση καλή δουλειά), και μέχρι τώρα όλα είναι μια χαρά.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι μιας και δεν έχει τον stock mail client η Chroma, αν γίνεται να βρω πουθενά το .apk του mail client που είχε η Euphoria για να το εγκαταστήσω στην Chroma. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

Δεν ξέρω ποιον client είχε αλλά ο στοκ που αναφερεις είναι εδώ http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/email/

Θέλει όμως και τα exchange services από εδώ http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/exchange-services/

Αν είναι όμως συμβατά με την Ρομ που έχεις αυτό δεν το γνωρίζω και ουδεμία ευθύνη φέρω :)

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)