nothing Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 O Seamphore στην τελευταία του έκδοση έχει dt2wake, όμοιο με αυτό που έχει η LG στο . Δεν ξέρω αν έχει και s2wake, ας σου απαντήσουν κάποιοι που το χρησιμοποιούν. Πάντως το dt2wake είναι απεργοποιημένο (δεν θέλουν όλοι οι χρήστες να το χρησιμοποιούν), και πρέπει να το ενεργοποιήσεις βάζοντας τις εντολές στον Terminal: su echo 1 > /sys/devices/virtual/input/lge_touch/dt_wake_enabled πλεον με την καινουργια εκδοση του semaphore manager απο το play εχει επιλογη απο εκει για on/off οποτε το terminal δε χρειαζεται... για να μην αγχωθει καποιος το αναφερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 πλεον με την καινουργια εκδοση του semaphore manager απο το play εχει επιλογη απο εκει για on/off οποτε το terminal δε χρειαζεται... για να μην αγχωθει καποιος το αναφερω... Kαλά έκανες. Όταν είχε βγάλει ο Στράτος την έκδοση 2.0 του kernel δεν υπήρχε ο manager που το υποστήριζε, οπότε είχα μείνει εκεί. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ρε παιδιά εμείς που έχουμε 8αρια nexus μπορούμε κάπως να σβήσουμε άχρηστα gapps να ελευθερωθεί λίγος χώρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ρε παιδιά εμείς που έχουμε 8αρια nexus μπορούμε κάπως να σβήσουμε άχρηστα gapps να ελευθερωθεί λίγος χώρος; Custom rom και περνάς οτι gapps θέλεις ή κανεις root και κανεις απ εγκατάσταση απο titanium.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ με semaphore και double touch 2 wake είχα πρόβλημα...έπιανε καταρχήν σε όλη την οθόνη και όχι μόνο στο κέντρο Αλλά και άνοιγε η οθόνη με single touch που είναι τεράστιο πρόβλημα....καμιά λύση; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ με semaphore και double touch 2 wake είχα πρόβλημα...έπιανε καταρχήν σε όλη την οθόνη και όχι μόνο στο κέντρο Αλλά και άνοιγε η οθόνη με single touch που είναι τεράστιο πρόβλημα....καμιά λύση; αλλάζεις κέρνελ και βάζεις t/c που δουλεύει ΄΄αέρα΄΄ :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ με semaphore και double touch 2 wake είχα πρόβλημα...έπιανε καταρχήν σε όλη την οθόνη και όχι μόνο στο κέντρο Αλλά και άνοιγε η οθόνη με single touch που είναι τεράστιο πρόβλημα....καμιά λύση; Eμενα στο κεντρο πιανει. Το θεμα μου ειναι οτι καμια φορα οσο κ να πατησεις δεν ξεκλειδωνει οποτε παταω volume για ξεκλειδωμα λογω της ρομ που εχω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Περα απο madhi καμμια προταση για ρομ και κερνελ?Που να υποστηριζει αυτα που θελω(s2wake,navbar) αλλα να μην τρωει σκαλωματα και η μπαταρια να ειναι στα επιπεδα της στοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ θα σου έλεγα να περάσεις το xposed-gravity. Και κατέβασε το touch control , μέσα από την εφαρμογή κατεβάζεις τον τροποποιημένο στοκ κερνελ,ώστε να δουλεύει και είσαι έτοιμος γιαυτα που θες. Εγώ έτσι το εδώ τώρα, και περιμενω όταν βγει κάτι αξιόλογο να το περάσω. Να πω οτι το touch control 2 φορες μου έχει κολλήσει την οθόνη(την αφή,δεν θυμάμαι την σωστη λεξη,) και το έκανα επανεκκίνηση με το κουμπί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Να πω οτι το touch control 2 φορες μου έχει κολλήσει την οθόνη(την αφή,δεν θυμάμαι την σωστη λεξη,) και το έκανα επανεκκίνηση με το κουμπί. Έχει θέμα με τον τροποποιημένο στοκ kernel. Δημιουργεί αυτό ακριβώς. Νεκρώνει το touch. Δοκίμασε με άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Έχει θέμα με τον τροποποιημένο στοκ kernel. Δημιουργεί αυτό ακριβώς. Νεκρώνει το touch. Δοκίμασε με άλλον. Έτσι ακριβώς. Πολλές φορές το έκανε και σε μένα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Χρησιμοποιει κανένας purity?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Χρησιμοποιει κανένας purity?? Εγώ.... Όσο για το touch control με το τροποποιημένο κερνελ μου δημιουργεί πρόβλημα Στους κλήσεις και Δεν ανάβει ξανά η οθόνη Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Έβαλα 0.98 radio και η εναλλαγή απο WiFi σε 3g είναι ακαριαία! Λύθηκε το πρόβλημα των τελευτεων ημερών που μάλλον κάτι επαιξε με την beergang 1.2. (Με την 1.0 δεν είχα θέμα) Υγ.έβαλα κ hells b43 για tc , έχει κ double tap +++thanx blade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Xposed,gravity,tc done! Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια! Αν εχετε και καμμία Ρομ να προτεινετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Xposed,gravity,tc done! Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια! Αν εχετε και καμμία Ρομ να προτεινετε! Αφού έβαλες αυτά τι να την κάνεις την Ρομ; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Για battery saving,αλλά μάλλον δύσκολο να είναι καλύτερη απο στοκ σωστά ? Κάτι ακόμα για το tc έβαλα τον φρανκο. Είναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Για battery saving,αλλά μάλλον δύσκολο να είναι καλύτερη απο στοκ σωστά ? Κάτι ακόμα για το tc έβαλα τον φρανκο. Είναι οκ? Περίπου στα ίδια είναι. Ναι καλός είναι ο Φράνκο. Δούλεψε τη λίγο καιρό πάρε ένα backup και πέρασε άλλη Ρομ να δεις.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Ξανα κάτοχος του nexus 4 μετά απο καιρό. Εχει ηδη γινει root αλλα επειδη δεν ειχα εντρυφήσει ποτέ στις εκτος στοκ δυνατότητες , θα ηθελα να με βοηθησετε στα ακολουθα. 1)Οι custom rom με ποιον τροπο μπαινουν ? Μπορω πχ με το nexus toolkit η με το toolkit του WugFresh ? 2)Αν οχι με το παραπάνω , πρεπει να βάλω ενα εκ των TWRP ή clockwork mod ?Υπάρχει καποια προτίμηση η καποιο αλλο που να συνηθιζεται αντι αυτων ? 3)Μπορειτε να μου προτείνετε μια custom rom αρκετά σταθερη που απλα να ειναι καθαρή απο τα βαριά της Google ? Αν ειναι και τυπου nexus 5 χωρις τις μαυρες μπάρες θα ηταν ιδανικά Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited January 14, 2014 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ξανα κάτοχος του nexus 4 μετά απο καιρό. Εχει ηδη γινει root αλλα επειδη δεν ειχα εντρυφήσει ποτέ στις εκτος στοκ δυνατότητες , θα ηθελα να με βοηθησετε στα ακολουθα. 1)Οι custom rom με ποιον τροπο μπαινουν ? Μπορω πχ με το nexus toolkit η με το toolkit του WugFresh ? 2)Αν οχι με το παραπάνω , πρεπει να βάλω ενα εκ των TWRP ή clockwork mod ?Υπάρχει καποια προτίμηση η καποιο αλλο που να συνηθιζεται αντι αυτων ? 3)Μπορειτε να μου προτείνετε μια custom rom αρκετά σταθερη που απλα να ειναι καθαρή απο τα βαριά της Google ? Αν ειναι και τυπου nexus 5 χωρις τις μαυρες μπάρες θα ηταν ιδανικά Ευχαριστώ προκαταβολικά. Εγκαθιστάς custom recovery την τελευταία πάντα twrp ή Clockworkmod και κατεβάζεις το zip της rom που θέλεις και τα αντίστοιχα gapps και τα βάζεις στο τηλέφωνο. Μπαίνεις recovery κάνεις wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache και install rom zip και gapps. Reboot και τέλος. Προτείνω Omni. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Κανενα χρησιμο module για το xposed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Κανενα χρησιμο module για το xposed? Διάλεξε http://repo.xposed.info/module-overview http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327541 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Κανενα χρησιμο module για το xposed? Gravity, βασικό Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Αλληλούια !!! Σήμερα - αύριο βγαίνει επίσημα η carbon :):):) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Αλληλούια !!! Σήμερα - αύριο βγαίνει επίσημα η carbon :):):) Σώπα! Άντε να δουμε! Ελπίζω να είναι χωρίς προβλήματα και να μην χρειαστεί κάνα μήνα πάλι μέχρι να διορθωθούν τα bugs Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts