Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

O Seamphore στην τελευταία του έκδοση έχει dt2wake, όμοιο με αυτό που έχει η LG στο
.

Δεν ξέρω αν έχει και s2wake, ας σου απαντήσουν κάποιοι που το χρησιμοποιούν.

Πάντως το dt2wake είναι απεργοποιημένο (δεν θέλουν όλοι οι χρήστες να το χρησιμοποιούν), και πρέπει να το ενεργοποιήσεις βάζοντας τις εντολές στον Terminal:

su

echo 1 > /sys/devices/virtual/input/lge_touch/dt_wake_enabled

πλεον με την καινουργια εκδοση του semaphore manager απο το play εχει επιλογη απο εκει για on/off οποτε το terminal δε χρειαζεται...

για να μην αγχωθει καποιος το αναφερω...

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πλεον με την καινουργια εκδοση του semaphore manager απο το play εχει επιλογη απο εκει για on/off οποτε το terminal δε χρειαζεται...

για να μην αγχωθει καποιος το αναφερω...

Kαλά έκανες.

Όταν είχε βγάλει ο Στράτος την έκδοση 2.0 του kernel δεν υπήρχε ο manager που το υποστήριζε, οπότε είχα μείνει εκεί.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ρε παιδιά εμείς που έχουμε 8αρια nexus μπορούμε κάπως να σβήσουμε άχρηστα gapps να ελευθερωθεί λίγος χώρος;

Ρε παιδιά εμείς που έχουμε 8αρια nexus μπορούμε κάπως να σβήσουμε άχρηστα gapps να ελευθερωθεί λίγος χώρος;

Custom rom και περνάς οτι gapps θέλεις ή κανεις root και κανεις απ εγκατάσταση απο titanium..

Εγώ με semaphore και double touch 2 wake είχα πρόβλημα...έπιανε καταρχήν σε όλη την οθόνη και όχι μόνο στο κέντρο Αλλά και άνοιγε η οθόνη με single touch που είναι τεράστιο πρόβλημα....καμιά λύση;

Εγώ με semaphore και double touch 2 wake είχα πρόβλημα...έπιανε καταρχήν σε όλη την οθόνη και όχι μόνο στο κέντρο Αλλά και άνοιγε η οθόνη με single touch που είναι τεράστιο πρόβλημα....καμιά λύση;

αλλάζεις κέρνελ και βάζεις t/c που δουλεύει ΄΄αέρα΄΄ :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eμενα στο κεντρο πιανει. Το θεμα μου ειναι οτι καμια φορα οσο κ να πατησεις δεν ξεκλειδωνει οποτε παταω volume για ξεκλειδωμα λογω της ρομ που εχω.

Δημήτρης

Περα απο madhi καμμια προταση για ρομ και κερνελ?Που να υποστηριζει αυτα που θελω(s2wake,navbar) αλλα να μην τρωει σκαλωματα και η μπαταρια να ειναι στα επιπεδα της στοκ?

Εγώ θα σου έλεγα να περάσεις το xposed-gravity. Και κατέβασε το touch control , μέσα από την εφαρμογή κατεβάζεις τον τροποποιημένο στοκ κερνελ,ώστε να δουλεύει και είσαι έτοιμος γιαυτα που θες. Εγώ έτσι το εδώ τώρα, και περιμενω όταν βγει κάτι αξιόλογο να το περάσω.

Να πω οτι το touch control 2 φορες μου έχει κολλήσει την οθόνη(την αφή,δεν θυμάμαι την σωστη λεξη,) και το έκανα επανεκκίνηση με το κουμπί.

Να πω οτι το touch control 2 φορες μου έχει κολλήσει την οθόνη(την αφή,δεν θυμάμαι την σωστη λεξη,) και το έκανα επανεκκίνηση με το κουμπί.

Έχει θέμα με τον τροποποιημένο στοκ kernel. Δημιουργεί αυτό ακριβώς. Νεκρώνει το touch. Δοκίμασε με άλλον.

Έχει θέμα με τον τροποποιημένο στοκ kernel. Δημιουργεί αυτό ακριβώς. Νεκρώνει το touch. Δοκίμασε με άλλον.

Έτσι ακριβώς. Πολλές φορές το έκανε και σε μένα

Δημήτρης

Χρησιμοποιει κανένας purity??

Εγώ....

Όσο για το touch control με το τροποποιημένο κερνελ μου δημιουργεί πρόβλημα Στους κλήσεις και Δεν ανάβει ξανά η οθόνη

Έβαλα 0.98 radio και η εναλλαγή απο WiFi σε 3g είναι ακαριαία! Λύθηκε το πρόβλημα των τελευτεων ημερών που μάλλον κάτι επαιξε με την beergang 1.2. (Με την 1.0 δεν είχα θέμα)

Υγ.έβαλα κ hells b43 για tc , έχει κ double tap

+++thanx blade

Xposed,gravity,tc done!

Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια!

Αν εχετε και καμμία Ρομ να προτεινετε!

Αφού έβαλες αυτά τι να την κάνεις την Ρομ;

Δημήτρης

Για battery saving,αλλά μάλλον δύσκολο να είναι καλύτερη απο στοκ σωστά ?

Κάτι ακόμα για το tc έβαλα τον φρανκο.

Είναι οκ?

Περίπου στα ίδια είναι. Ναι καλός είναι ο Φράνκο. Δούλεψε τη λίγο καιρό πάρε ένα backup και πέρασε άλλη Ρομ να δεις..

Δημήτρης

Ξανα κάτοχος του nexus 4 μετά απο καιρό.

Εχει ηδη γινει root αλλα επειδη δεν ειχα εντρυφήσει ποτέ στις εκτος στοκ δυνατότητες , θα ηθελα να με βοηθησετε στα ακολουθα.

1)Οι custom rom με ποιον τροπο μπαινουν ? Μπορω πχ με το nexus toolkit η με το toolkit του WugFresh ?

2)Αν οχι με το παραπάνω , πρεπει να βάλω ενα εκ των TWRP ή clockwork mod ?Υπάρχει καποια προτίμηση η καποιο αλλο που να συνηθιζεται αντι αυτων ?

3)Μπορειτε να μου προτείνετε μια custom rom αρκετά σταθερη που απλα να ειναι καθαρή απο τα βαριά της Google ? Αν ειναι και τυπου nexus 5 χωρις τις μαυρες μπάρες θα ηταν ιδανικά

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Edited by vadergr

Ξανα κάτοχος του nexus 4 μετά απο καιρό.

Εχει ηδη γινει root αλλα επειδη δεν ειχα εντρυφήσει ποτέ στις εκτος στοκ δυνατότητες , θα ηθελα να με βοηθησετε στα ακολουθα.

1)Οι custom rom με ποιον τροπο μπαινουν ? Μπορω πχ με το nexus toolkit η με το toolkit του WugFresh ?

2)Αν οχι με το παραπάνω , πρεπει να βάλω ενα εκ των TWRP ή clockwork mod ?Υπάρχει καποια προτίμηση η καποιο αλλο που να συνηθιζεται αντι αυτων ?

3)Μπορειτε να μου προτείνετε μια custom rom αρκετά σταθερη που απλα να ειναι καθαρή απο τα βαριά της Google ? Αν ειναι και τυπου nexus 5 χωρις τις μαυρες μπάρες θα ηταν ιδανικά

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Εγκαθιστάς custom recovery την τελευταία πάντα twrp ή Clockworkmod και κατεβάζεις το zip της rom που θέλεις και τα αντίστοιχα gapps και τα βάζεις στο τηλέφωνο. Μπαίνεις recovery κάνεις wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache και install rom zip και gapps. Reboot και τέλος. Προτείνω Omni.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Κανενα χρησιμο module για το xposed?

Διάλεξε http://repo.xposed.info/module-overview

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327541

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Κανενα χρησιμο module για το xposed?

Gravity, βασικό

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αλληλούια !!! Σήμερα - αύριο βγαίνει επίσημα η carbon :):):)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αλληλούια !!! Σήμερα - αύριο βγαίνει επίσημα η carbon :):):)

Σώπα! Άντε να δουμε! Ελπίζω να είναι χωρίς προβλήματα και να μην χρειαστεί κάνα μήνα πάλι μέχρι να διορθωθούν τα bugs

Δημήτρης

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)