blade_ Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 λογικα πολυ συντομα θα εχουμε PA...απο αναβολη σε αναβολη.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 λογικα πολυ συντομα θα εχουμε PA...απο αναβολη σε αναβολη.. Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας.....:-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Άντε να την ξεPAτωσουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 @blade καλέ μου φίλε, sorry για το ποστ μου :) έχεις δίκιο... είναι όντως πολύ κοντά για την επίσημη της PA https://sites.google.com/site/bpearuploads/4-4-port-mirrors?pli=1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Θα την έβγαζαν και μάλλον χθες, αλλά είχαν ένα θέμα με τους servers, που κάνουν το host. Αν θέλετε να παρακολουθείτε σωστά δείτε στο G+. Κάνουν συχνά ανακοινώσεις. Εγώ πάντως βαρέθηκα κι επειδή έχω και ταξίδι μπροστά μου χρειάζομαι κάτι σταθερό. Έκανα ένα clean install πάλι το factory image, πήρα backup, αφού έστησα και πέρασα xposed με gravity. Touch control δεν ξαναβάζω προς το παρόν. Με τον στοκ τροποποιημένο του τύπου βρήκα το κινητό να μην ανταποκρίνεται καθόλου το touch, μετά από μερικές ώρες σε αναμονή. Ούτε ξεκλείδωνε, ούτε έκλεινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Θα την έβγαζαν και μάλλον χθες, αλλά είχαν ένα θέμα με τους servers, που κάνουν το host. Αν θέλετε να παρακολουθείτε σωστά δείτε στο G+. Κάνουν συχνά ανακοινώσεις...................... άρα είναι θέμα ωρών να βγεί και ΄΄επίσημα ΄΄ , άντε γιατί με τους carbonάρες δεν είδαμε προκοπή :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Πέρασα και γω omni. Αφησα για σήμερα τον δικο της Κερνελ. Ψάχνω να βρω το immersive για πληρη οθόνη αλλά πρέπει να είμαι γκαβος.Το χει δει κανείς; Πέρασα omni με τα τελευταία PA GAPPS και δεν μου επανέφερε τις εφαρμογές και όλα τα υπόλοιπα από τον λογαριασμό google... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Πέρασα omni με τα τελευταία PA GAPPS και δεν μου επανέφερε τις εφαρμογές και όλα τα υπόλοιπα από τον λογαριασμό google... Εγώ κάνω restore μονο απο titanium. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Η PA έγινε..εταιρεία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Η PA έγινε..εταιρεία?? Οριστε??? Ξερεις κατι που δεν ξερουμε? :p Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μάλλον έχει μπερδέψει την cyano..... με την pa Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά έχω το Gravitybox για Kit Kat και δεν βρίσκω την επιλογή για mute phone που υπήρχε παλιότερα με το αναποδογυρισμα της συσκευής. Τώρα τι κάνουμε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά έχω το Gravitybox για Kit Kat και δεν βρίσκω την επιλογή για mute phone που υπήρχε παλιότερα με το αναποδογυρισμα της συσκευής. Τώρα τι κάνουμε; Πατάς το on off :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Γεια σας παίδες.. Σχετικα με το GPS lock/fix time, έχω εγκατεστημένο το fastergps και το GPS status. Το πρωτο έιχε custom server (δεν ξέρω λόγω..kernel custom ROM etc) κ το έβαλα στο Europe/Greece κ άλλαξε το GPS.config Στο GPS status , πάντως κ πριν κάνω αλλαγές στην πρωτη εφαρμογή, κ μετά.. Βρίσκει δορυφόρους 21 αλλά δεν κανει lock.. Αυτό κ σε 4.2.2 κ σε 4.3 κ σε 4.4 (custom παντα) . ράδιο είμαι στο .84 Περνάνε τα λεπτα τπτ. Διαβάζω οτι άλλοι πετυχαίνουν locks σε δευτερόλεπτα.. Δλδ αν σου κανει το GPS status την πρωτη φορά lock πχ σε 7 λεπτα, έπειτα θα χεις σε δευτερόλεπτα για παντα; ...δεν το βλέπω.. Χωρίς GPS, μέσω WiFi/3g στο maps βρίσκει location,OK. Αν έχω ανοιχτό GPS..έχει location αλλά ψάχνει... Κ επίσης το βελάκι στο maps στο στίγμα δεν δείχνει ευθεία.. Δλδ είμαι με το κινητό στο δρόμο κοιταω μπροστά κ το κινητό στην παλάμη κοιτάει ευθεία, όμως το βελάκι στο στίγμα έχει ελαφρώς δεξια κλίση παντα 30μοιρες. Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Επειδη δεν βρήκα κατι σχετικο με τη μπαταρια, ποσο διαρκει παιδια ? καμια ιδεα κανεις ? Σκεφτομαι να το παρω το Nexus! Απο ROM να φανταστω εχει αβερτα να φλασαρεις ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Επειδη δεν βρήκα κατι σχετικο με τη μπαταρια, ποσο διαρκει παιδια ? καμια ιδεα κανεις ? Σκεφτομαι να το παρω το Nexus! Απο ROM να φανταστω εχει αβερτα να φλασαρεις ε ? Με 3g υπολόγισε 3 ώρες οθονη,με wifi γύρω στις 4 ώρες οθόνη..Ρομς,όρεξη να εχεις να φλασαρεις,έχει πολύ πράμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2385619 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη rom; Εντυπώσεις; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2385619 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη rom; Εντυπώσεις; Την είχα εγώ. Πολύ καλη είναι .βέβαια σε 4.4.2 δεν δοκιμασα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2385619 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη rom; Εντυπώσεις; Την έχω εγώ μαζί με franco..Πολύ καλη Ρομ,σταθερή και γρήγορη και έχει και smart radio..αξίζει να την δοκιμάσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2385619 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη rom; Εντυπώσεις; Cataclysm+Hells εδώ και μήνες χρησιμοποιώ κι εγώ κατά κύριο λόγο. Ίσως να μην είναι ο απολύτως "speedατος" συνδυασμός αλλά ( και χάρη στο smart radio ) μου προσφέρει τις καλύτερες αυτονομίες από οτιδήποτε άλλο. Και εντελώς σταθερή. Επίσης καλή επιλογή με Semaphore ή Franco. ( Κάτι θεματάκια που είχε με την ένταση κάποιων ήχων νομίζω λύθηκαν στην 4.4.2 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παιδιά σκέφτομαι να βάλω omni πώς μπορώ να δω αν η τελευταία cwm υποστηρίζει SElinux? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παιδιά σκέφτομαι να βάλω omni πώς μπορώ να δω αν η τελευταία cwm υποστηρίζει SElinux? Υποστηρίζει Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 οσοι εχετε κανει restrict data to google services,εχετε παρατηρησει καταναλωση σε wifi? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Γεια σας παίδες.. Σχετικα με το GPS lock/fix time, έχω εγκατεστημένο το fastergps και το GPS status. Το πρωτο έιχε custom server (δεν ξέρω λόγω..kernel custom ROM etc) κ το έβαλα στο Europe/Greece κ άλλαξε το GPS.config Στο GPS status , πάντως κ πριν κάνω αλλαγές στην πρωτη εφαρμογή, κ μετά.. Βρίσκει δορυφόρους 21 αλλά δεν κανει lock.. Αυτό κ σε 4.2.2 κ σε 4.3 κ σε 4.4 (custom παντα) . ράδιο είμαι στο .84 Περνάνε τα λεπτα τπτ. Διαβάζω οτι άλλοι πετυχαίνουν locks σε δευτερόλεπτα.. Δλδ αν σου κανει το GPS status την πρωτη φορά lock πχ σε 7 λεπτα, έπειτα θα χεις σε δευτερόλεπτα για παντα; ...δεν το βλέπω.. Χωρίς GPS, μέσω WiFi/3g στο maps βρίσκει location,OK. Αν έχω ανοιχτό GPS..έχει location αλλά ψάχνει... Κ επίσης το βελάκι στο maps στο στίγμα δεν δείχνει ευθεία.. Δλδ είμαι με το κινητό στο δρόμο κοιταω μπροστά κ το κινητό στην παλάμη κοιτάει ευθεία, όμως το βελάκι στο στίγμα έχει ελαφρώς δεξια κλίση παντα 30μοιρες. Τι λέτε? Καμιά ιδέα? μήπως έγραψα σε λάθος thread?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καμιά ιδέα? μήπως έγραψα σε λάθος thread?:wacko: περίεργα πράγματα.....βάλε μία radio 97 ή 98 να δούμε τι παίζει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts