m7ixalis Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ναι με τον οδηγό που ποσταρες θα γίνεις root και ναι με odin μπορείς να περάσεις custom recovery . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Ναι με τον οδηγό που ποσταρες θα γίνεις root και ναι με odin μπορείς να περάσεις custom recovery . Πέρασα custom recovery(twrp) και έγινα και root. Επίσης αφαίρεσα διάφορα bloatware. Τώρα θέλω να ρωτήσω το εξής: 1)Θα έχει διαφορά στην απόδοση αν φλασάρω το cm 11 4.4.4 ή cm 12.1 5.1.1; 2)Ποιά εκδοση(stock, mini, κτλ) gapps να βάλω αν θέλω μόνο το playstore και όχι gmail, google music, περίπτερο, books, κτλ ; 3)Όταν θα περάσω το νέο ρομ θα πρέπει να ξανακάνω root; 4)Αν δεν κατεβάζω από αλλού, παρά μόνο από playstore χρειάζομαι antivirus; Στο stock firmware το χω αφαιρέσει. 5)Το root πρέπει να είναι πάντα on μιας κι έχω εγκαταστήσει εφαρμογές όπως adaway ή μπορώ να το κλείσω μετά την εγκατάσταση τους; 6)Τέλος, επειδή έκανα backup στην sd και έχει μείνει λίγος χώρος, αν παρώ καινούρια και αντιγράψω τα παριεχόμενα, το twrp θα την κάνει mount κανονικά ή παίζει να έχει θέμα; Και κάτι τελευταίο: Είδα το βίντεο και πρόσεξα οτι το S3 με κιτκατ 4.4.4 έχει περιβάλλον του jelly bean. Αυτό πως μπορεί να γίνει; Edited September 23, 2015 by alexnt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Πέρασα custom recovery(twrp) και έγινα και root. Επίσης αφαίρεσα διάφορα bloatware. Τώρα θέλω να ρωτήσω το εξής: 1)Θα έχει διαφορά στην απόδοση αν φλασάρω το cm 11 4.4.4 ή cm 12.1 5.1.1; 2)Ποιά εκδοση(stock, mini, κτλ) gapps να βάλω αν θέλω μόνο το playstore και όχι gmail, google music, περίπτερο, books, κτλ ; 3)Όταν θα περάσω το νέο ρομ θα πρέπει να ξανακάνω root; 4)Αν δεν κατεβάζω από αλλού, παρά μόνο από playstore χρειάζομαι antivirus; Στο stock firmware το χω αφαιρέσει. 5)Το root πρέπει να είναι πάντα on μιας κι έχω εγκαταστήσει εφαρμογές όπως adaway ή μπορώ να το κλείσω μετά την εγκατάσταση τους; 6)Τέλος, επειδή έκανα backup στην sd και έχει μείνει λίγος χώρος, αν παρώ καινούρια και αντιγράψω τα παριεχόμενα, το twrp θα την κάνει mount κανονικά ή παίζει να έχει θέμα; Και κάτι τελευταίο: Είδα το βίντεο και πρόσεξα οτι το S3 με κιτκατ 4.4.4 έχει περιβάλλον του jelly bean. Αυτό πως μπορεί να γίνει; 1. Διάβασε στο ανάλογο νήμα της συσκευής σου στο xda ή ακόμα καλύτερα δοκίμασε ο ίδιος. Για να μην σου απαντάει κάποιος εδώ δεν γνωρίζει. 2. Βρες έκδοση με τη μικρότερη χωρητικότητα, οι πιο "light" εκδόσεις είναι αυτές με τα βασικά. 3. Εξαρτάται τη ρομ, αν είναι στοκ ναι, αν είναι custom κατά 99% είναι pre rooted. 4. Anti virus δεν χρειάζεσαι γενικότερα. 5. Εξαρτάται απ'την εφαρμογή. Το adaway χρειάζεται μια φορά ώστε να αλλάξει ένα αρχείο συστήματος, εφαρμογές όπως titanium backup π.χ. χρειάζονται root κάθε φορά που τις τρέχεις. Σκέψου το κάτι σαν άδεια διαχειριστή που βλέπεις στον υπολογιστή σου. 6. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Όσον αφορά το τελευταίο δεν γνωρίζω μιας και δεν έχω την εν λόγω συσκευή και για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι πως ήταν η jelly bean σε σχέση με τη kit Kat σε Samsung συσκευές. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Καλησπέρα σε όσους ασχολούνται ακόμα... Έχω δει antutu score γύρω στα 10000 για στοκ κατάσταση... Πόσο μπορεί να φτάσει με custom rom? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Δεν ασχολείται κανείς βλέπω με το μικρούλι... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 θελω να παραγγειλω απο ιμπει εχω το μοντελο i8200 αλλα στα αποτελεσματα μοου βγαζει ολο το i8190,ειναι ιδια/συμβατη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Βγάλε τη μπαταρία και κοίτα τα νούμερα που έχει... Αν είναι ίδια με το 8190 έχει 10 ευρώ από Ελλάδα. Γιατί να παραγγείλεις από έξω?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Βγάλε τη μπαταρία και κοίτα τα νούμερα που έχει... Αν είναι ίδια με το 8190 έχει 10 ευρώ από Ελλάδα. Γιατί να παραγγείλεις από έξω?:confused: εχει 2 κωδικους αριθμων πανω EB-F1M7FLU και κατω S/N BD1F305ES/2-B ,μαλλον τον πανω αναζητω ετσι? 10 αθηνα=15 επαρχια /5 ιμπει φρισιπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Ναι ο πάνω είναι και είναι ίδιος απ' ότι θυμάμαι με το 8190 Καλή επιτυχία με το ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Kαλησπερα Ειχε κανενας συμφορουμιτης θεμα με το σημα στην συσκευη? Συγκεκριμενα η συσκευη αναγνωριζει την σιμ(ζηταει πιν) αλλα δεν καταφερνει ποτε να εχει σημα. Το εχω φλασαρει με καστομ ρομς και αυτην την στιγμη ειναι με την τελαυταια official. Εχω δει για ΙΜΕΙ και CSC και ολα ειναι κανονικα. Υποψιαζομαι πως ειναι θεμα hardware και σκεφτομαι να δοκιμασω να αλλαξω την κεραια. Εχω βρει το παρακατω ανταλλακτικο http://www.ebay.co.uk/itm/Antenne-Buzzer-Lautsprecher-Antenna-Speaker-Ringer-Samsung-Galaxy-S3-Mini-I8190-/271476774368?hash=item3f3546d5e0:m:msLZSo9vPL4I-U4ct4kqlwg Mπορει ομως καποιος να μου πει με σιγουρια εαν αυτη ειναι η κεραια?Γιατι με αρκετες αναζητησεις στο γοογλε δεν μπορεσα να το σιγουρεψω απο καπου. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Kαλησπερα Ειχε κανενας συμφορουμιτης θεμα με το σημα στην συσκευη? Συγκεκριμενα η συσκευη αναγνωριζει την σιμ(ζηταει πιν) αλλα δεν καταφερνει ποτε να εχει σημα. Το εχω φλασαρει με καστομ ρομς και αυτην την στιγμη ειναι με την τελαυταια official. Εχω δει για ΙΜΕΙ και CSC και ολα ειναι κανονικα. Υποψιαζομαι πως ειναι θεμα hardware και σκεφτομαι να δοκιμασω να αλλαξω την κεραια. Εχω βρει το παρακατω ανταλλακτικο http://www.ebay.co.uk/itm/Antenne-Buzzer-Lautsprecher-Antenna-Speaker-Ringer-Samsung-Galaxy-S3-Mini-I8190-/271476774368?hash=item3f3546d5e0:m:msLZSo9vPL4I-U4ct4kqlwg Mπορει ομως καποιος να μου πει με σιγουρια εαν αυτη ειναι η κεραια?Γιατι με αρκετες αναζητησεις στο γοογλε δεν μπορεσα να το σιγουρεψω απο καπου. Ευχαριστω κανενας? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Kαλησπερα Ειχε κανενας συμφορουμιτης θεμα με το σημα στην συσκευη? Συγκεκριμενα η συσκευη αναγνωριζει την σιμ(ζηταει πιν) αλλα δεν καταφερνει ποτε να εχει σημα. Το εχω φλασαρει με καστομ ρομς και αυτην την στιγμη ειναι με την τελαυταια official. Εχω δει για ΙΜΕΙ και CSC και ολα ειναι κανονικα. Υποψιαζομαι πως ειναι θεμα hardware και σκεφτομαι να δοκιμασω να αλλαξω την κεραια. Εχω βρει το παρακατω ανταλλακτικο http://www.ebay.co.uk/itm/Antenne-Buzzer-Lautsprecher-Antenna-Speaker-Ringer-Samsung-Galaxy-S3-Mini-I8190-/271476774368?hash=item3f3546d5e0:m:msLZSo9vPL4I-U4ct4kqlwg Mπορει ομως καποιος να μου πει με σιγουρια εαν αυτη ειναι η κεραια?Γιατι με αρκετες αναζητησεις στο γοογλε δεν μπορεσα να το σιγουρεψω απο καπου. Ευχαριστω Δεν έχω ακούσει κανέναν άλλο να το αναφέρει. Ούτε εγώ όσο είχα τη συσκευή είχα αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλησπέρα κι από εμένα. Έχω τη συσκευη και προσπάθησα να βάλω το kodi(Xbmc) αλλά λέει ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου. Μήπως ξέρετε κανένα τροπο να το περάσω; Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλησπέρα κι από εμένα. Έχω τη συσκευη και προσπάθησα να βάλω το kodi(Xbmc) αλλά λέει ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου. Μήπως ξέρετε κανένα τροπο να το περάσω; Αν δοκίμασες από την επίσημη ιστοσελίδα τους την έκδοση Android και σου έβγαλε αυτό το μήνυμα δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Μάλλον πρόκειται για περιορισμό λόγω χαρακτηριστικών. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κατ´ αρχήν. Το μυνημα βγαίνει στο play store όταν πάω να κατεβάσω το kodi δεν το έψαξα από την επίσημη ιστοσελίδα (μάλλον δεν ξέρω πως). Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κατ´ αρχήν. Το μυνημα βγαίνει στο play store όταν πάω να κατεβάσω το kodi δεν το έψαξα από την επίσημη ιστοσελίδα (μάλλον δεν ξέρω πως). Κατέβασε το apk απο τη σελίδα τους και δες αν δουλεύει. Εγώ το έβαλα κανονικά σε S3mini και νομίζω απ το play κιόλας αλλά το έχω custom rom και kitkat. Δεν ξέρω μήπως εκεί δημιουργείται η ασυμβατότητα και θέλει νεότερη έκδοση απ το 4.1. http://kodi.tv/download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Κατέβασε το apk απο τη σελίδα τους και δες αν δουλεύει. Εγώ το έβαλα κανονικά σε S3mini και νομίζω απ το play κιόλας αλλά το έχω custom rom και kitkat. Δεν ξέρω μήπως εκεί δημιουργείται η ασυμβατότητα και θέλει νεότερη έκδοση απ το 4.1. http://kodi.tv/download/ Σε ευχαριστώ πολύ, είχες απόλυτο δίκιο θέλει 4.2 και συνιστά 4.4, όποτε το Σαββατοκύριακο θα προσπαθήσω για root και θα προσπαθήσω να περάσω rom 4.4 ή νεότερη. Οποίο έχει κάποια πρόταση ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Αποφάσισα να ρουτάρω το μίνι... Εδώ έχει 2 τρόπους, και στους 2 αναφέρει οτι δεν χάνεις τίποτα από το κινητό... Στην 1η διαδικασία (Pre-rooted firmware) δε φλασάρεις νέα ρομ; άρα μετά το φλασάρισμα δεν είναι σαν καινούριο το κινητό;; Ρωτάω γιατί δε μ' ενδιαφέρει να αλλάξω ρομ, είμαι μια χαρά με τη μαμά.. αντίθετα, με ενδιαφέρει να μη χάσω τίποτα από το κινητό, να μη γίνει επαναφορά εργοστασιακών σα να λέμε... Να ακολουθήσω καλύτερα το 2ο τρόπο (Root από custom recovery);; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αποφάσισα να ρουτάρω το μίνι... Εδώ έχει 2 τρόπους, και στους 2 αναφέρει οτι δεν χάνεις τίποτα από το κινητό... Στην 1η διαδικασία (Pre-rooted firmware) δε φλασάρεις νέα ρομ; άρα μετά το φλασάρισμα δεν είναι σαν καινούριο το κινητό;; Ρωτάω γιατί δε μ' ενδιαφέρει να αλλάξω ρομ, είμαι μια χαρά με τη μαμά.. αντίθετα, με ενδιαφέρει να μη χάσω τίποτα από το κινητό, να μη γίνει επαναφορά εργοστασιακών σα να λέμε... Να ακολουθήσω καλύτερα το 2ο τρόπο (Root από custom recovery);; Εγώ είχα κάνει τον 1ο και ήταν ακριβώς όπως το θες. Με μαμά Rom αλλά με τις γνωστές ελευθερίες πλέον. Και βέβαια δεν χάνεις και τίποτα από τα δεδομένα σου ;) Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ενας φιλος εβαλε cm 11-4.4.4 KK.Το μηχανημα δινει ρεστα και πεταει.Ολα τελεια,χωρις θεματα.Του εβαλα και GApps προσφατα και ολα οκ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Καλησπέρα! Πριν λίγο καιρό πέρασα twrp έκανα ροοτ, πέρασα cm, έκανα restore το stock, ξαναναπέρασα άλλο cm και ξαναπέρασα το stock με restore. Έχω παρατηρήσει το εξής: όποτε τραβάω φωτογραφία με flash και πριν προλάβει να αποθηκεύσει τη φωτο, το κινητό κάνει restart και μετά δείχνει γύρω στο 30% λιγότερη στάθμη μπαταρίας. Επίσης όταν μιλάω στο τηλέφωνο για κανα 3λεπτο και πάνω συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Όταν συνδέω το φορτιστή ενώ πχ δείχνει 63% μετά πέφτει ή ανεβαίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό περίπου 15-20%. Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Καλησπέρα! Πριν λίγο καιρό πέρασα twrp έκανα ροοτ, πέρασα cm, έκανα restore το stock, ξαναναπέρασα άλλο cm και ξαναπέρασα το stock με restore. Έχω παρατηρήσει το εξής: όποτε τραβάω φωτογραφία με flash και πριν προλάβει να αποθηκεύσει τη φωτο, το κινητό κάνει restart και μετά δείχνει γύρω στο 30% λιγότερη στάθμη μπαταρίας. Επίσης όταν μιλάω στο τηλέφωνο για κανα 3λεπτο και πάνω συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Όταν συνδέω το φορτιστή ενώ πχ δείχνει 63% μετά πέφτει ή ανεβαίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό περίπου 15-20%. Τι μπορεί να συμβαίνει; Δες μήπως έχει φουσκωσει η μπαταρία και θέλει αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Δες μήπως έχει φουσκωσει η μπαταρία και θέλει αλλαγή Οχι δεν έχει φαίνεται μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 99% είναι μπαταρία Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sh4d0w Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλημέρα Έχω το συγκεκριμένο κινητό 2.5 περίπου χρόνια. Η χρήση που του έκανα ήταν ελάχιστη και είναι γενικά σε εξαιρετική κατάσταση. Εδώ και αρκετό καιρό είχε αρχίσει η μπαταρία να μην κρατά πολύ ή να πέφτει απότομα και σκεφτόμουν να την αντικαταστήσω. Τους τελευταίους 2 μήνες όμως το τηλέφωνο άρχισε να μην είναι λειτουργικό, καθώς κάνει συχνές και συνεχόμενες επανεκκινήσεις χωρίς καν να μπαίνει στο λειτουργικό και ο μόνος τρόπος να σταματήσει είναι να του βγάλω τη μπαταρία. Σίγουρα δεν είναι θέμα software γιατί το ίδιο κάνει με τη δική του rom, με cm11 που δοκίμασα και με την cm12.1 που του έχω πάνω τώρα. Από έρευνα που έκανα φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι αρκετά συχνό και σε πολύ πιο καινούριες συσκευές του μοντέλου. Οι λύσεις που προτείνονται (wipe cache, data και reset) δεν με βοήθησαν να βρω λύση. Αξίζει να αντικαταστήσω τη μπαταρία μήπως λυθεί το πρόβλημα (με προβληματίζει για το αν φταίει αυτό μιας και το κάνει και με πλήρως φορτισμένη μπαταρία ή και κατά τη διάρκεια της φόρτισης) ή είναι θέμα άλλου κομματιού του hardware; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση https://irenegr.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts