gekamp Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Καλησπέρα κι από εμένα. Ξέρετε μήπως αν έχει βγει κάποια ρομ με Android 6 γιά το τηλέφωνο αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 καλησπέρα , ένας φίλος έχει τη συγκεκριμένη συσκευή 2+ χρόνια , άλλαξε μπαταρία πριν 6 μήνες νομίζω , γιατί δεν κράταγε. Το σύμπτωμα είναι πως μπουτάρει κανονικά και στο 1-2° λεπτό σβήνει και ξανά μπουτάρει . Φορτίζει κανονικά (όσο το έχω εγώ δηλάδη) αλλά δεν κατάφερα να το βάλω σε recovery mode (vol up / home / power) απλώς επανεκκινεί . Είναι πιθανό να είναι πάλι μπαταρία ; ή πλακέτα όπως του είπαν σε μαγαζί που το κοίταξαν λίγο ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 καλησπέρα , ένας φίλος έχει τη συγκεκριμένη συσκευή 2+ χρόνια , άλλαξε μπαταρία πριν 6 μήνες νομίζω , γιατί δεν κράταγε. Το σύμπτωμα είναι πως μπουτάρει κανονικά και στο 1-2° λεπτό σβήνει και ξανά μπουτάρει . Φορτίζει κανονικά (όσο το έχω εγώ δηλάδη) αλλά δεν κατάφερα να το βάλω σε recovery mode (vol up / home / power) απλώς επανεκκινεί . Είναι πιθανό να είναι πάλι μπαταρία ; ή πλακέτα όπως του είπαν σε μαγαζί που το κοίταξαν λίγο ;Παίζει να είναι και μπαταρία. Βγάλε την για μερικές ώρες μήπως και γίνει κάτι και φόρτισε το σβηστό. Διαφορετικά το πιθανότερο να φταίει η πλακέτα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον , για μια παλιά συσκευή. Το μόνο που δεν έκανα είναι να βγάλω την μπαταρία για ώρες . Την φόρτισα και σε εξωτερικό φορτιστή... δεν ζεσταίνεται , φορτίζει σε κανονικό χρόνο , ούτε πολύ λίγο , ούτε πάρα πολύ... τελευταία προσπάθησα και μέσω odin να φλασάρω stock rom & recovery. Μένει με τα παλιά , ενώ λέει success στο odin ... (Στο μόνο που μπαίνει είναι σε odin mode . Σε recovery δεν μπαίνει) Λειτουργεί περίπου για 1min & 33sec μέχρι να ξαναμπουτάρει και μάλιστα ότι έχεις ρυθμίσει σε αυτό το χρόνο δεν το βαστάει στην επόμενη... (πχ τράβηγμα φώτο , αλλαγή μοτίβο , wifi) . Μάλλον πάει για "Λιόσια"... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneironaut84 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπερα παιδια.Εχω το galaxy s3mini το προβλημα μου ειναι το εξης.Οταν κλειδωνει το κινητο η λιγο πριν κλεισει μου βγαζει μια οθονη σχεδον πρασινη σαν με γραμμες.Μπαταρια δεν εχω αυτη που παιρνει το κινητο.Το ειχα με μια μπαταρια πο νοκια.Αλλα βολτ κλπ απο αυτα που χρειαζεται δλδ.Κατα τα αλλα η οθονη σε λειτουργεια ειναι μια χαρα.υπαρχει πιθανοτητα να ειναι λογω μπαταριας ολο αυτο? Να μην εχει οση ταση χρειαζεται η παραπανω και να συμβαινει αυτο?Δηλαδη το κανει οταν ειναι σε αναμονη καπως. http://i.imgur.com/6rYMlmT.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Τι εχεις κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneironaut84 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 μμμ δηλαδη?λεω μηπως και θελει τη δικη του μπαταρια και το βγαζει αυτο λογω λαθους μπαταριας.γιατι κατα τα αλλα η οθονη πρεπει ναναι ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εχεις βαλει οτι να ειναι μπαταρια και ψαχνεις τι φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneironaut84 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ψαχνω να δω αν φταιει αυτο η κατι αλλο.Απλα για να μη παραγγειλω μπαταρια και ειναι κατι αλλο ρωταω μηπως φταιει αυτο.Μη με μαλωνεις φιλε.απλα μη παραγγειλω τζαμπα μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλησπερα παιδια,υπάρχει καμία εφαρμογη η οποια να μας δειχνει τυχον προβλήματα hardware?Εχω υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας.Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποια ΡΟΜ ή οποια να ειναι battery friendly?Μιλάμε το τηλέφωνο εχει τερματισει την καστανάλωση.Η Μπαταρια του ειναι σχεδον 1,5 χρόνου. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλησπερα παιδια,υπάρχει καμία εφαρμογη η οποια να μας δειχνει τυχον προβλήματα hardware?Εχω υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας.Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποια ΡΟΜ ή οποια να ειναι battery friendly?Μιλάμε το τηλέφωνο εχει τερματισει την καστανάλωση.Η Μπαταρια του ειναι σχεδον 1,5 χρόνου. Αν διαβάσεις παλιότερα μηνύματα, τόσο περίπου κρατάει η μπαταρία της συγκεκριμένης συσκευής. Δες αν έχει φουσκώσει. Το μόνο καλό είναι ότι βρίσκεις κάτω από 10€ γνήσια για αντικατάσταση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 (edited) Αν διαβάσεις παλιότερα μηνύματα, τόσο περίπου κρατάει η μπαταρία της συγκεκριμένης συσκευής. Δες αν έχει φουσκώσει. Το μόνο καλό είναι ότι βρίσκεις κάτω από 10€ γνήσια για αντικατάσταση :) Καλησπερα, Το ξερω αυτο και η μπαταρια δεν ειναι φουσκωμένη ειναι περιπου 1,5 χρονο αγορασμενη.Απλα θελω να δω εαν τυχον υπάρχει κατι που να μπορει να δειξει εαν ειναι hardware,software ή της μπαταρίας θεμα. Μια μπαταρια κανει 7 ευρω.Το θέμα ειναι να δουμε τι εξοντωνει την καταναλωση.απο 100% σε 0% μέσα σε 11 ώρες,σε standby ουτε κάν πειραγμα! Edited October 2, 2016 by emmanuelle Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Πρώτα θα πρέπει να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να παρακολουθήσεις το κινητό για μια - δυό μέρες χωρίς να βάλεις κάποια τρίτη εφαρμογή. Τις περισσότερες φορές υπαίτιοι για ξαφνικές και τρελές καταναλώσεις είναι κάποιες εφαρμογές. Αφού αποκλείσεις την περίπτωση εφαρμογής τότε το κοιτάμε παρακάτω. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 έχω ένα s3 mini το οποίο έχει πέσει σε κάποιου είδους bootloop. Κατέβασα μια ρομ από το sammobile την πέρασα με απόλυτη επιτυχία μέσω odin αλλά η συμπεριφορά της συσκευής δεν άλλαξε. Το κινητό ξεκινάει φτάνει μέχρι το samsung galaxy logo και κάνει restart. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 έχω ένα s3 mini το οποίο έχει πέσει σε κάποιου είδους bootloop. Κατέβασα μια ρομ από το sammobile την πέρασα με απόλυτη επιτυχία μέσω odin αλλά η συμπεριφορά της συσκευής δεν άλλαξε. Το κινητό ξεκινάει φτάνει μέχρι το samsung galaxy logo και κάνει restart. Καμιά ιδέα? Μπες σε recovery και κανε wipe data θα χάσεις βέβαια ότι υπαρχει στην εσωτερική sd . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Μπες σε recovery και κανε wipe data θα χάσεις βέβαια ότι υπαρχει στην εσωτερική sd . με volume up, home και power button δεν μπαίνει? δυστυχώς αυτός ο συνδυασμός δεν κάνει κάτι. ανοίγει η συσκευή και μένει στο samsung galaxy δίχως όμως να κάνει restart. Μπορεί να πω βλακεία, αλλά υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει corruct το recovery γι αυτό να μου τα κάνει αυτά? Να του περάσω custom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Πατα αυτά τα τρία κουμπιά συνεχόμενα μέχρι να δεις το Samsung logo μετά άφησε το power button και συνέχισε να πατάς τα αλλά δυο .ισως δεν πετύχει με την πρώτη και χρειαστεί να δοκιμάσεις μερικές φορές μέχρι να το καταφέρεις Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) Πατα αυτά τα τρία κουμπιά συνεχόμενα μέχρι να δεις το Samsung logo μετά άφησε το power button και συνέχισε να πατάς τα αλλά δυο .ισως δεν πετύχει με την πρώτη και χρειαστεί να δοκιμάσεις μερικές φορές μέχρι να το καταφέρεις Sent from my iPhone using Tapatalk προσπάθησα αρκετές φορές για περίπου 1 λεπτό την κάθε φορά και τίποτα. να περάσω ένα custom recovery? edit τελικά προσπάθησα να περάσω twrp μέσω odin. η διαδικασία έγινε με επιτυχία σύμφωνα με το odin αλλά η συμπεριφορά του mini δεν άλλαξε σε τίποτα. ούτε recovery μπαίνει, ούτε OS. μάλλον είναι hardware θέμα. Edited October 6, 2016 by p_under Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneironaut84 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 να ρωτησω κατι αλλο.Στο s3 mini δεν εχω καταφερει να το συνδεσω ως mass storage..δηλαδη να μπορεσω να κανω ενα αργο φορματ την εσςτερικη μνημη.Ξερεις κανεις καποιος σιγουρο τροπο?δε βρισκω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Δε μπορείς να κάνεις τέτοιου είδους διαμόρφωση σε αυτή τη συσκευή. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneironaut84 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Θυμαμαι ειχα το πρωτο galaxy s που σε καποια custom rom το ειχε ως επιλογη να συνδεθει ετσι.Για το s3 δε βρηκα. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 να ρωτησω κατι αλλο.Στο s3 mini δεν εχω καταφερει να το συνδεσω ως mass storage..δηλαδη να μπορεσω να κανω ενα αργο φορματ την εσςτερικη μνημη.Ξερεις κανεις καποιος σιγουρο τροπο?δε βρισκω κατι Πλέον δεν υπαρχει UMS ( USB mass storage ) αλλά MTP ( media transfer protocol ) θυμάμαι στο s3 οτι μπορούσες με κάποιον τρόπο να το συνδέσεις ως UMS αλλά ήθελε root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneironaut84 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ναι ειμαι ρουτ οκ.Αν θυμασαι τροπο η καποιο οδηγο θα το εκτιμουσα φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ναι ειμαι ρουτ οκ.Αν θυμασαι τροπο η καποιο οδηγο θα το εκτιμουσα φιλε Δεν θυμάμαι πως ακριβώς γινεται ,έχει περασει και αρκετός καιρός απο τότε που το είχα αλλά με μια αναζήτηση στο google θα βρεις αυτό που θέλεις . Μόλις εχω χρόνο θα το ψάξω και εγω και σε ενημερώνω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneironaut84 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ειχα βρει με καποιο apk αλλα δε δουλεψε.Σε ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts