panixazoulini Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 πηγα στο "γλωσσα και εισαγωγη" αλλα εκει ειναι για ολο το μενου του κινητου..εκει εχει την ελληνικη γλωσσα σαν επιλογη και την εχω βαλει..δεν εχει την ελληνικη γλωσσα σαν επιλογη στο πληκτρολογιο..ουτε στα μυνηματα ουτε στο ιντερνετ που μπαινω..μου εχει μονο αγγλικα..για να κανω ενημερωσεις που παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Για κοίταξε οταν έχεις ενεργή κλήση έχει κάπου δεξιά ενα κυκλακι το οποίο ενισχύει τον ήχο κσι πολλές φορές τον παραμορφώνει. Δεν το έχω ενεργοποιημένο. Ωστοσο αν παω στο my call sound είναι καποια ρυθμιση που δεν μου παραμορφωνει τον ηχο απλα ηθελα να μαθω αν ειναι φυσιολογικο αυτο που κανει. Ειμαι βεβαιως ομως οτι δεν ειναι φυσιολογικο καθως βρηκα καποιον αλλο κατοχο της συσκευης και μιλησα απο το δικο του χωρις καμια παραμορφωση. Παιδιά για να κανω ροοτ χρειάζεται back up; χάνονται ότι αρχεία και εφαρμογές έχω τώρα στη συσκευή; Εγω που φλασαρα μεσω odin την stock rom αλλα rooted ειχα χασει οτιδηποτε ειχα μεσα στην μνημη τηλεφωνου. Οποτε αν φλασαρεις rom να εισαι σιγουρος πως εφαρμογες και αρχεια που εχεις στην μνημη της συσκευης σβηνονται. (Ειμαι 90% σιγουρος οτι σβηνονται διοτι δεν θυμαμαι μηπως εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα νομιζω οτι δεν εκανα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 πηγα στο "γλωσσα και εισαγωγη" αλλα εκει ειναι για ολο το μενου του κινητου..εκει εχει την ελληνικη γλωσσα σαν επιλογη και την εχω βαλει..δεν εχει την ελληνικη γλωσσα σαν επιλογη στο πληκτρολογιο..ουτε στα μυνηματα ουτε στο ιντερνετ που μπαινω..μου εχει μονο αγγλικα..για να κανω ενημερωσεις που παω? Παρακάτω στο ίδιο μενού δεν σου γράφει κάπου Πληκτρολόγιο Samsung? Δεν υπάρχει κάποια τροχαλία δίπλα του.. ψάξε λίγο τη συσκευή σου. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panixazoulini Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) το βρηκαα στην τυχη επρεπε να κανω ενημερωση για να μου βγαλει κιαλες γλωσσες..ευχαριστωω :) Edited May 11, 2014 by panixazoulini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1960 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.language.el GO LauncherEX Greek language Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καλημερα παιδια! ειπα να ρουταρω το σ3 της γυναικας να το ελαφρυνω λιγο και μπηκα στον οδηγο για να το κανω, επελεξα να το κανω με τον 2ο τροπο (Root από custom recovery) αλλα κολλαω στο βημα 10. εβαλα τον φακελο sdk-tools στον c: επελεξα εντοπισμός σφαλμάτων USB στην συσκευη και πατωντας τις εντολες στο cmd δεν κανει τπτ μου πεταει σφαλμα adb δεν αναγνωριζεται ως εσωτερικη συσκευη κλπ..... Ti kανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 καλημερα. ρουταρισα το mini με το kingoapp http://www.kingoapp.com/ για να ξεφορτωθω το bloatware (χρησιμοποιησα το root explorer και μια safe-to-remove list που βρηκα στο νετ). πανευκολη διαδικασια, απλα ισως κανει λιγη ωρα να κατεβασει τα data που χρειαζεται. Πλεον εχω περισσοτερο ελευθερο χωρο/μνημη Μετα το ρουταρισμα παρατηρησα οτι μια στις τρεις μερες το κινητο εκανε επανεκινηση στα καλα καθουμενα. Απενεργοποιησα ολες τις επιλογες της εφαρμογης super user και εστρωσε. Χτες το εκανα unroot με το ιδιο προγραμμα, ολα μια χαρα. Ξερει κανεις εαν εχει αλλες παρενεργειες και ποιες το ρουταρισμα με αυτο το προγραμμα? Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ναι σαι καλα φιλαρακι το ρουταρισα πολυ ευκολα με το προγραμμα που αναφερεις, ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellageo Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδιά καλημέρα, Χρειάζομαι βοήθεια. Αρχισε ξαφνικά να μου κάνει παλαβά με την μπαταρία ξεφορτίζει σαν τρελό δεν ξερω τι εχει πάθει.. το εχω ένα χρόνο το κινητό και μέχρι στιγμής ήταν όλα καλά. Προχτες μόνο ενώ ήμουν στο ιντερνετ πήγα να ανοιξω μια σελιδα μερσω chrome και μου βγαζει οτι εχω προσβληθει απο ιο και να πατησω οκ για να καθαρισει η συσκευη ουτε το antivirus επιασε κατι ουτε το anti malware. ξερει κανεις πως να με βοηθήσει; Ειναι μπαταρια; να κανω επαναφορα εργοστασιακών τι να κάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Παιδιά καλημέρα, Χρειάζομαι βοήθεια. Αρχισε ξαφνικά να μου κάνει παλαβά με την μπαταρία ξεφορτίζει σαν τρελό δεν ξερω τι εχει πάθει.. το εχω ένα χρόνο το κινητό και μέχρι στιγμής ήταν όλα καλά. Προχτες μόνο ενώ ήμουν στο ιντερνετ πήγα να ανοιξω μια σελιδα μερσω chrome και μου βγαζει οτι εχω προσβληθει απο ιο και να πατησω οκ για να καθαρισει η συσκευη ουτε το antivirus επιασε κατι ουτε το anti malware. ξερει κανεις πως να με βοηθήσει; Ειναι μπαταρια; να κανω επαναφορα εργοστασιακών τι να κάνω.. Μάλλον κατά μεγαλο ποσοστό θα χρειαστείς καινούργια μπαταρία.Το ίδιο έκανα και εγώ που το έχω 1,5 χρόνο+... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellageo Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μάλλον κατά μεγαλο ποσοστό θα χρειαστείς καινούργια μπαταρία.Το ίδιο έκανα και εγώ που το έχω 1,5 χρόνο+... Μηπως έχετε να μου προτείνετε απο κάπου αξιόπιστα αγορά μπαταρίας χωρίς να τη χρυσοπληρώσω; Σε προσωπικο μήνυμα εννοείται για να μη θεωρηθεί διαφήμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katarasg Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Kλησπερα σε ολουσ!!Ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου τηλ εδω και 1 χρονο και δεν εχω κανει πραγματα ακομα αυτο γιατι δεν το κατεχω το αθλημα και πολυ με τα φλασαρισματα κτλ ενεκα και μεγαλος σε ηλικια!!Επειδη εχω μπερδευτεσ σας βαζω ενα screenshot απο το τηλ μου να μου προτεινεται μια αλληνικη ρομ για να το φλασαρω με το odin!Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!Βοηθηστε οσοι μπορειτε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papgeo1965 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Έχω τοποθετήση μετά από αγορά μια mSD32GB/10cl kingston( Eshop) στο κινητό και μου έκαμνε αποσυνδέσεις( η κάρτα μνήμης). Το τοποθέτησα μια παλιότερη που είχα 2GB και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Από το eshop όπου την έστειλα πίσω για το πρόβλημα που μου έκαμνε, την παρέλαβα σήμερα και μου είπανε ότι δεν έχει πρόβλημα.Αν μπορείς να βοηθήσει κανένας φίλος, το κινητό είναι ούτε ενός μηνός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλησπέρα σε όλους μου ηρθε η αναβάθμιση έκανα το λάθος να την φορέσω χωρις να δώ τι αναβάθμισε!Ξέρει κανεις τί περασε στο τηλέφωνο;;; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλησπέρα σε όλους μου ηρθε η αναβάθμιση έκανα το λάθος να την φορέσω χωρις να δώ τι αναβάθμισε!Ξέρει κανεις τί περασε στο τηλέφωνο;;; γιατί λάθος; 4.1.2 παραμένει... δε βρήκα τι αλλαγές έχει ούτε εγώ βλέπεις εσύ κάτι χειρότερο / καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Ποια custom Rom προτείνετε για το mini? Τα θέλουμε όλα αν γίνεται.......μπαταρία, kit kat, σταθερότητα! :) Γενικά ποιά rom είναι από τις καλύτερες που έχετε δοκιμάσει! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 (edited) μολις αγορασα το samsung s3 mini ve I8200N παρα πολυ καλο και με 1,2ghz cpu +NFC εχει την 4,2 και μ εβγαλε οτι εχει update το κανω? ροοτ για το συγκεκριμενο μοντελο?unroot?unbrick? ρομ? πως βαζω ποσοστο στην ενδειξη για την μπαταρια? Edited May 30, 2014 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 γιατί λάθος; 4.1.2 παραμένει... δε βρήκα τι αλλαγές έχει ούτε εγώ βλέπεις εσύ κάτι χειρότερο / καλύτερο; Καλησπέρα φίλε! Δέν έχω δεί κάτι διαφορέτικο,όπως κόλλαγε κολλάει ,όπως ήτανε είναι!ΚιτΚατ δέν μπήκε ,οπότε δεν ξέρω τι πέρασε τι δεν πέρασε,η διόρθώσε η αναβάθμιση.Πάντως το σκέφτομαι πολύ σοβαρα να του βάλω καμια άλλη ρόμ μπάς και σταματήσει αυτό με τα κολλήματα! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Καλησπέρα φίλε! Δέν έχω δεί κάτι διαφορέτικο,όπως κόλλαγε κολλάει ,όπως ήτανε είναι!ΚιτΚατ δέν μπήκε ,οπότε δεν ξέρω τι πέρασε τι δεν πέρασε,η διόρθώσε η αναβάθμιση.Πάντως το σκέφτομαι πολύ σοβαρα να του βάλω καμια άλλη ρόμ μπάς και σταματήσει αυτό με τα κολλήματα! Καλημέρα. Και εμένα κολλούσε πριν αλλά μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, είναι κάπως καλύτερα. Αν δε βαριέσαι να το στήνεις από την αρχή τότε δοκίμασέ το. Πάει πιο γρήγορα και δεν κολλάει πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 μολις αγορασα το samsung s3 mini ve I8200N παρα πολυ καλο και με 1,2ghz cpu +NFC εχει την 4,2 και μ εβγαλε οτι εχει update το κανω? ροοτ για το συγκεκριμενο μοντελο?unroot?unbrick? ρομ? πως βαζω ποσοστο στην ενδειξη για την μπαταρια? To update το έκανα αμέσως, οπότε δεν ξέρω τι άλλαξε στο κινητό, γενικά δεν κολλαεί root κτλ δεν εχω κανει τίποτα για τη μπαταρία βάλε το show battery percentage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 γιατί λάθος; 4.1.2 παραμένει... δε βρήκα τι αλλαγές έχει ούτε εγώ βλέπεις εσύ κάτι χειρότερο / καλύτερο; προστεθηκαν τα εικονιδια καποιων εφαρμογων που δεν υπηρχαν πριν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) το samsung galaxy s3 mini I8200N ροοταρεται αλλα μονο με το VRoot. δυστυχώς recovery mode δεν υπαρχει οπως ουτε custom rom και ουτε του i8190 μαλλον ειναι συμβατα.αν ξερεις κανει τπτ αλλο ας μου πει.ευχαριστω για τη μπαταρία βάλε το show battery percentage το εφτιαξα με xposed framework και gravitybox(εχει αρκετες ρυθμίσεις ) Edited June 1, 2014 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Κανείς βρε παιδιά? Δεν έχει βρει κανείς κάποια καλή rom? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 για την προστασια τις οθονης τι ν αβαλκω ρε παιδια?flip book case?η μεμβρανη?φλιπ ψασε μαυρο δεν υπαρχει.ειναι μαυρο το s3 mini μου :p:p:lol: Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaVat Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Το κινητό μου Sumsung SIII GT-18190 μου βγάζει συνεχώς στην αρχική οθόνη το μήνυμα "Η αρχική touchwiz διακόπηκε". Μαύριζε η οθόνη και το έβγαζε συνεχώς. Κολλούσε και δεν μπορούσα να κάνω σχεδόν τίποτα. Έβγαλα την μπαταρία και συνήλθε. Αλλά δεν ξέρω πού οφείλεται και πώς να το προλάβω στο μέλλον. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts