Jump to content

Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.kaizershop.gr/samsung_galaxy_s3_mini_blue?ref=bestprice.gr&utm_source=bestprice.gr&utm_rnd=1396641952.671

σκεφτούμε να πάρω αυτό είναι γνήσιο μου φαίνεται φτηνό για αυτό ρωτώ

Παρτο αφοβα. Aπο εκει πηρα και εγω της γυναικας μου. Αποδειξη , εγγυηση κομπλε.

Αυτή είναι CM όμως ε;

Δεν είμαι και απόλυτος οπαδός της... :O

εχει κ slimrom ουτε μενα μ αρεσει η cm πηγαινε dowloads-s3 mini και δες ποια σε ενδιαφερει

Edited by tilaverboy

Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρεται ένα ξαδερφάκι μου για αγορά, έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία τιμής???

Gps έχει κανονικά????

Καλησπερα παιδια. Ημουν πολλα χρονια κατοχος κινητων xperia και ειχα συνηθισει το πληκτρολογιο τους.

Αγορασα πλεον το s3 mini και το 3x4 πληκτρολογιο που χρησιμοποιω δεν με βολευει καθολου μιας και το τ9 ειναι κλασεις κατωτερο των sony.

Υπαρχει καποιο app που να ειναι 'σχεδον ιδιο' το πληκτρολογιο με αυτο των sony; Οσο και αν εψαξα, δεν βρηκα κατι.

Ή υπαρχει πουθενα στο διαδικτυο (:ninja:) apk αρχειο του sony keyboard?

Το κινητο δεν ειναι ρουταρισμενο και δεν εχω χρονο να το ρουταω (ειμαι και παντελως ασχετος).

Ευχαριστω!

Καλησπερα παιδια. Ημουν πολλα χρονια κατοχος κινητων xperia και ειχα συνηθισει το πληκτρολογιο τους.

Αγορασα πλεον το s3 mini και το 3x4 πληκτρολογιο που χρησιμοποιω δεν με βολευει καθολου μιας και το τ9 ειναι κλασεις κατωτερο των sony.

Υπαρχει καποιο app που να ειναι 'σχεδον ιδιο' το πληκτρολογιο με αυτο των sony; Οσο και αν εψαξα, δεν βρηκα κατι.

Ή υπαρχει πουθενα στο διαδικτυο (:ninja:) apk αρχειο του sony keyboard?

Το κινητο δεν ειναι ρουταρισμενο και δεν εχω χρονο να το ρουταω (ειμαι και παντελως ασχετος).

Ευχαριστω!

Δοκίμασε το smart keyboard pro. Πριν το αγοράσεις βάλε την free εκδοσή.

Εχει αυτο 3x4 πληκτρολογιο;

Και αν ναι, πως το επιλεγω;

Δεν μπορω πουθενα να το βρω στην trial εκδοση του.

αυτό είναι......https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardtrial

εχει κ slimrom ουτε μενα μ αρεσει η cm πηγαινε dowloads-s3 mini και δες ποια σε ενδιαφερει

Γεια σας και απο μενα. Μετα απο 4,5 χρονια σε iOS βρεθηκε ξεμπαρκο SIII mini και το αρπαξα. Του εβαλα CM 11 αλλα βλεπω οτι δεν λετε και πολυ καλα λογια. Μπορειτε να μου προτεινεται καποια αλλη Rom; Ευχαριστω!

....

επειδη με ενδιαφερει να το παρω για τη κορη μου , μια ερωτηση .. Γιατι εδω http://www.kaizershop.gr/samsung_galaxy_s3_mini_blue?ref=bestprice.gr&utm_source=bestprice.gr&utm_rnd=1396641952.671 το εχει 127 € ?

Ενω εδω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20273907&s=0 κι εδω http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/Android/Samsung-Galaxy-S-III-Mini-Metallic-Blue-GT-I8190MBACOS.htm 149 ???????

Εγγυηση ? Κλωνος ? Η να προχωρησω αφοβα ????

επειδη με ενδιαφερει να το παρω για τη κορη μου , μια ερωτηση .. Γιατι εδω http://www.kaizershop.gr/samsung_galaxy_s3_mini_blue?ref=bestprice.gr&utm_source=bestprice.gr&utm_rnd=1396641952.671 το εχει 127 € ?

Ενω εδω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20273907&s=0 κι εδω http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/Android/Samsung-Galaxy-S-III-Mini-Metallic-Blue-GT-I8190MBACOS.htm 149 ???????

Εγγυηση ? Κλωνος ? Η να προχωρησω αφοβα ????

Που να δεις την διαφορα τιμης στο S4 mini. Στο Plaisio 400 ευρώ, στα skroutz 200. Όπως και να έχει, προχώρα άφοβα, απλά είναι ευρωπαικής αντιπροσωπίας δηλαδή πιθανώς δεν έχει ελληνικό βιβλιαράκι οδηγιών. Εγγύηση και τα άλλα κανονικά.

Παιδιά έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό και δοκιμασμένο ξυπνητήρι που να μη δημιουργεί προβλήματα όπως το stock;

Παιδιά έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό και δοκιμασμένο ξυπνητήρι που να μη δημιουργεί προβλήματα όπως το stock;

Alarmdroid ή Timely alarm clock, διαλέγεις και παίρνεις. Και με τα δυο θα ξυπνήσεις, ο κόσμος να χαλάει στα όνειρά σου.. :lol:

Δοκιμασμένο χρόνια το πρώτο, γλυκοκοιτάζω τελευταία το δεύτερο, όποιο σου αρέσει περισσότερο.. ;)

Γειά σας!!!!

Είχα - έχω ένα S 3 mini:!:. Το κινητό δεν έχει κλείσει ούτε ένα χρόνο από την αγορά του και ξαφνικά εκέι που άκουγα μουσική έκλεισε. Δεν είχα φορτισμένη τη μπαταρία αλλά και όταν το έβαλα για φόρτιση δεν εκανε τίποτα!!! Στη συνέχεια το στέλνω για επισκευή και η απάντηση που πήρα είναι οξείδωση στη πλακέτα και δε το καλύπτει η εταιρεία. Το κινητό πάντα σε θήκη και ποτέ κακοποιημένο. Δεν έχει πέσει σταγόνα πάνω του αλλα την οξείδωση την πήρα. Η οξείδωση είναι κοντά στη usb θύρα. Άρα πληρώνω την αστοχία από το εργοστάσιο που δε το θωράκισαν καλά κατα την κατασκευή του. Αξίζει να εμπιστευτώ την εταιρεία αυτή πάλι??? :O

Που πήγες τη συσκευή για επισκευή; Πρέπει να αποδείξουν ότι είναι δική σου υπαιτιότητα ώστε να μην στο καλύψουν μέσω της εγγύησης (τουλάχιστον έτσι ξέρω).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Που πήγες τη συσκευή για επισκευή; Πρέπει να αποδείξουν ότι είναι δική σου υπαιτιότητα ώστε να μην στο καλύψουν μέσω της εγγύησης (τουλάχιστον έτσι ξέρω).

το πήγα στην αντιπροσωπεια τους στο Χαιδάρι. και μου είπαν να ιλησω με την επισημη εταιρεια!!!!

Επομένως το πήγες στη Smartec. Μίλα με την Samsung να δεις μήπως μπορέσεις να βρεις κάποια λύση. Περιέγραψέ τους τι συνέβη και λογικά θα σε εξυπηρετήσουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Επομένως το πήγες στη Smartec. Μίλα με την Samsung να δεις μήπως μπορέσεις να βρεις κάποια λύση. Περιέγραψέ τους τι συνέβη και λογικά θα σε εξυπηρετήσουν.

ναι εκει το πηγα. περιμενω απαντηση απο την ιδια τη Samsung. Θα σου πω.....Μακάρι να βρεθει μια λυση!!!

Το κινητό που έχω φοράει μπαταρία 1500 μπορεί να λειτουργήσει. Με αυτήν? Έχει τεράστια διαφορά στην τιμή από τα ελληνικά μαγαζιά.... Έχετε καμία άλλη πρόταση?

http://m.ebay.co.uk/itm/111291352455

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Αγόρασα μια μπαταρία για το κινητό μας από το ebay, η οποία χαρακτηριζόταν ώς γνήσια.

Σήμερα είναι η τρίτη φόρτιση αλλά όσο αν αφήσεις το κινητό να φορτίσει, πάει μέχρι το 93% και από το 93 πάει στο 70 μέσα σε μια ώρα το πολύ, χωρίς καν να το πειράξεις.

Τι παίζει; Μάπα το καρπούζι;

Αγόρασα μια μπαταρία για το κινητό μας από το ebay, η οποία χαρακτηριζόταν ώς γνήσια.

Σήμερα είναι η τρίτη φόρτιση αλλά όσο αν αφήσεις το κινητό να φορτίσει, πάει μέχρι το 93% και από το 93 πάει στο 70 μέσα σε μια ώρα το πολύ, χωρίς καν να το πειράξεις.

Δοκίμασε να το αφήσεις να φορτίζει κλειστό 8 ώρες αρχικά :)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Οπως επισης να το αφησεις μεχρι να σβησει μονο του για τις πρωτες φορες τουλαχιστον και μετα να το φορτισεις χωρις διακοπες τουλαχιστον για δυο ωρες επιπλεον απο την στιγμη που θα σου δειξει οτι φορτισε. Παντως συνηθως οι γνησιες μπαταριες που πουλιουνται σε σχετικα χαμηλες τιμες ειναι μεταχειρισμενες ειτε σε demo συσκευες, ειτε σε επιστροφες εντος εγγυησης. Εχω παρει αρκετες φορες τετοιες και εχουν αποδειχτει καλυτερες απο τις μαιμουδες, εστω και μεταχειρισμενες.

• The title was changed to Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)