Jump to content

kinit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kinit

  1. ναι εκει το πηγα. περιμενω απαντηση απο την ιδια τη Samsung. Θα σου πω.....Μακάρι να βρεθει μια λυση!!!
  2. το πήγα στην αντιπροσωπεια τους στο Χαιδάρι. και μου είπαν να ιλησω με την επισημη εταιρεια!!!!
  3. Γειά σας!!!! Είχα - έχω ένα S 3 mini:!:. Το κινητό δεν έχει κλείσει ούτε ένα χρόνο από την αγορά του και ξαφνικά εκέι που άκουγα μουσική έκλεισε. Δεν είχα φορτισμένη τη μπαταρία αλλά και όταν το έβαλα για φόρτιση δεν εκανε τίποτα!!! Στη συνέχεια το στέλνω για επισκευή και η απάντηση που πήρα είναι οξείδωση στη πλακέτα και δε το καλύπτει η εταιρεία. Το κινητό πάντα σε θήκη και ποτέ κακοποιημένο. Δεν έχει πέσει σταγόνα πάνω του αλλα την οξείδωση την πήρα. Η οξείδωση είναι κοντά στη usb θύρα. Άρα πληρώνω την αστοχία από το εργοστάσιο που δε το θωράκισαν καλά κατα την κατασκευή του. Αξίζει να εμπιστευτώ την εταιρεία αυτή πάλι??? :O
  4. Γειά σου!!!

    προσπαθώ να κάνω root το WFS μου. Μπήκα στο HTCdev και του έστειλα το token μου. Δε μου ήρθε κανένα mail. έκανα κάτι λάθος???? Να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία για να κάνω root το κιν μου???

    ευχαριστώ

  5. Γειά σας!!! προσπαθώ να κάνω S-off το κινητο μου. Ακολούθησα τα βήματα στο HTCDev αλλά στο 9ο βήμα του έστειλα τον token και δεν μου ήρθε κανένα mail με κωδικο. Έχω κάνει κανένα λάθος??? Να κάνω κάποια άλλη διαδικασία για S-off???? ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...