Trendelenburg Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Αυτή είναι CM όμως ε; Δεν είμαι και απόλυτος οπαδός της... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 http://www.kaizershop.gr/samsung_galaxy_s3_mini_blue?ref=bestprice.gr&utm_source=bestprice.gr&utm_rnd=1396641952.671 σκεφτούμε να πάρω αυτό είναι γνήσιο μου φαίνεται φτηνό για αυτό ρωτώ Παρτο αφοβα. Aπο εκει πηρα και εγω της γυναικας μου. Αποδειξη , εγγυηση κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 (edited) Αυτή είναι CM όμως ε; Δεν είμαι και απόλυτος οπαδός της... :O εχει κ slimrom ουτε μενα μ αρεσει η cm πηγαινε dowloads-s3 mini και δες ποια σε ενδιαφερει Edited April 5, 2014 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρεται ένα ξαδερφάκι μου για αγορά, έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία τιμής??? Gps έχει κανονικά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλησπερα παιδια. Ημουν πολλα χρονια κατοχος κινητων xperia και ειχα συνηθισει το πληκτρολογιο τους. Αγορασα πλεον το s3 mini και το 3x4 πληκτρολογιο που χρησιμοποιω δεν με βολευει καθολου μιας και το τ9 ειναι κλασεις κατωτερο των sony. Υπαρχει καποιο app που να ειναι 'σχεδον ιδιο' το πληκτρολογιο με αυτο των sony; Οσο και αν εψαξα, δεν βρηκα κατι. Ή υπαρχει πουθενα στο διαδικτυο (:ninja:) apk αρχειο του sony keyboard? Το κινητο δεν ειναι ρουταρισμενο και δεν εχω χρονο να το ρουταω (ειμαι και παντελως ασχετος). Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Καλησπερα παιδια. Ημουν πολλα χρονια κατοχος κινητων xperia και ειχα συνηθισει το πληκτρολογιο τους. Αγορασα πλεον το s3 mini και το 3x4 πληκτρολογιο που χρησιμοποιω δεν με βολευει καθολου μιας και το τ9 ειναι κλασεις κατωτερο των sony. Υπαρχει καποιο app που να ειναι 'σχεδον ιδιο' το πληκτρολογιο με αυτο των sony; Οσο και αν εψαξα, δεν βρηκα κατι. Ή υπαρχει πουθενα στο διαδικτυο (:ninja:) apk αρχειο του sony keyboard? Το κινητο δεν ειναι ρουταρισμενο και δεν εχω χρονο να το ρουταω (ειμαι και παντελως ασχετος). Ευχαριστω! Δοκίμασε το smart keyboard pro. Πριν το αγοράσεις βάλε την free εκδοσή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εχει αυτο 3x4 πληκτρολογιο; Και αν ναι, πως το επιλεγω; Δεν μπορω πουθενα να το βρω στην trial εκδοση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εχει αυτο 3x4 πληκτρολογιο; Και αν ναι, πως το επιλεγω; Δεν μπορω πουθενα να το βρω στην trial εκδοση του. αυτό είναι......https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardtrial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Με την βοηθεια του φιλου astronaytis, βρεθηκε λυση μεσω του smart keyboard. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Με την βοηθεια του φιλου astronaytis, βρεθηκε λυση μεσω του smart keyboard. Ευχαριστω! κατέβασες το trial? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 εχει κ slimrom ουτε μενα μ αρεσει η cm πηγαινε dowloads-s3 mini και δες ποια σε ενδιαφερει Γεια σας και απο μενα. Μετα απο 4,5 χρονια σε iOS βρεθηκε ξεμπαρκο SIII mini και το αρπαξα. Του εβαλα CM 11 αλλα βλεπω οτι δεν λετε και πολυ καλα λογια. Μπορειτε να μου προτεινεται καποια αλλη Rom; Ευχαριστω! Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 επειδη με ενδιαφερει να το παρω για τη κορη μου , μια ερωτηση .. Γιατι εδω http://www.kaizershop.gr/samsung_galaxy_s3_mini_blue?ref=bestprice.gr&utm_source=bestprice.gr&utm_rnd=1396641952.671 το εχει 127 € ? Ενω εδω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20273907&s=0 κι εδω http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/Android/Samsung-Galaxy-S-III-Mini-Metallic-Blue-GT-I8190MBACOS.htm 149 ??????? Εγγυηση ? Κλωνος ? Η να προχωρησω αφοβα ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 επειδη με ενδιαφερει να το παρω για τη κορη μου , μια ερωτηση .. Γιατι εδω http://www.kaizershop.gr/samsung_galaxy_s3_mini_blue?ref=bestprice.gr&utm_source=bestprice.gr&utm_rnd=1396641952.671 το εχει 127 € ? Ενω εδω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20273907&s=0 κι εδω http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/Android/Samsung-Galaxy-S-III-Mini-Metallic-Blue-GT-I8190MBACOS.htm 149 ??????? Εγγυηση ? Κλωνος ? Η να προχωρησω αφοβα ???? Που να δεις την διαφορα τιμης στο S4 mini. Στο Plaisio 400 ευρώ, στα skroutz 200. Όπως και να έχει, προχώρα άφοβα, απλά είναι ευρωπαικής αντιπροσωπίας δηλαδή πιθανώς δεν έχει ελληνικό βιβλιαράκι οδηγιών. Εγγύηση και τα άλλα κανονικά. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Παιδιά έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό και δοκιμασμένο ξυπνητήρι που να μη δημιουργεί προβλήματα όπως το stock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Παιδιά έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό και δοκιμασμένο ξυπνητήρι που να μη δημιουργεί προβλήματα όπως το stock; Alarmdroid ή Timely alarm clock, διαλέγεις και παίρνεις. Και με τα δυο θα ξυπνήσεις, ο κόσμος να χαλάει στα όνειρά σου.. :lol: Δοκιμασμένο χρόνια το πρώτο, γλυκοκοιτάζω τελευταία το δεύτερο, όποιο σου αρέσει περισσότερο.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 +1000 για Alarmdroid 3 χρόνια τώρα δεν έχει ξεχάσει να βαρέσει ένα πρωι γμτ :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinit Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Γειά σας!!!! Είχα - έχω ένα S 3 mini:!:. Το κινητό δεν έχει κλείσει ούτε ένα χρόνο από την αγορά του και ξαφνικά εκέι που άκουγα μουσική έκλεισε. Δεν είχα φορτισμένη τη μπαταρία αλλά και όταν το έβαλα για φόρτιση δεν εκανε τίποτα!!! Στη συνέχεια το στέλνω για επισκευή και η απάντηση που πήρα είναι οξείδωση στη πλακέτα και δε το καλύπτει η εταιρεία. Το κινητό πάντα σε θήκη και ποτέ κακοποιημένο. Δεν έχει πέσει σταγόνα πάνω του αλλα την οξείδωση την πήρα. Η οξείδωση είναι κοντά στη usb θύρα. Άρα πληρώνω την αστοχία από το εργοστάσιο που δε το θωράκισαν καλά κατα την κατασκευή του. Αξίζει να εμπιστευτώ την εταιρεία αυτή πάλι??? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Που πήγες τη συσκευή για επισκευή; Πρέπει να αποδείξουν ότι είναι δική σου υπαιτιότητα ώστε να μην στο καλύψουν μέσω της εγγύησης (τουλάχιστον έτσι ξέρω). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinit Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Που πήγες τη συσκευή για επισκευή; Πρέπει να αποδείξουν ότι είναι δική σου υπαιτιότητα ώστε να μην στο καλύψουν μέσω της εγγύησης (τουλάχιστον έτσι ξέρω). το πήγα στην αντιπροσωπεια τους στο Χαιδάρι. και μου είπαν να ιλησω με την επισημη εταιρεια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Επομένως το πήγες στη Smartec. Μίλα με την Samsung να δεις μήπως μπορέσεις να βρεις κάποια λύση. Περιέγραψέ τους τι συνέβη και λογικά θα σε εξυπηρετήσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinit Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Επομένως το πήγες στη Smartec. Μίλα με την Samsung να δεις μήπως μπορέσεις να βρεις κάποια λύση. Περιέγραψέ τους τι συνέβη και λογικά θα σε εξυπηρετήσουν. ναι εκει το πηγα. περιμενω απαντηση απο την ιδια τη Samsung. Θα σου πω.....Μακάρι να βρεθει μια λυση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Το κινητό που έχω φοράει μπαταρία 1500 μπορεί να λειτουργήσει. Με αυτήν? Έχει τεράστια διαφορά στην τιμή από τα ελληνικά μαγαζιά.... Έχετε καμία άλλη πρόταση? http://m.ebay.co.uk/itm/111291352455 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αγόρασα μια μπαταρία για το κινητό μας από το ebay, η οποία χαρακτηριζόταν ώς γνήσια. Σήμερα είναι η τρίτη φόρτιση αλλά όσο αν αφήσεις το κινητό να φορτίσει, πάει μέχρι το 93% και από το 93 πάει στο 70 μέσα σε μια ώρα το πολύ, χωρίς καν να το πειράξεις. Τι παίζει; Μάπα το καρπούζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αγόρασα μια μπαταρία για το κινητό μας από το ebay, η οποία χαρακτηριζόταν ώς γνήσια. Σήμερα είναι η τρίτη φόρτιση αλλά όσο αν αφήσεις το κινητό να φορτίσει, πάει μέχρι το 93% και από το 93 πάει στο 70 μέσα σε μια ώρα το πολύ, χωρίς καν να το πειράξεις. Τι παίζει; Μάπα το καρπούζι; Δοκίμασε να το αφήσεις να φορτίζει κλειστό 8 ώρες αρχικά :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αγόρασα μια μπαταρία για το κινητό μας από το ebay, η οποία χαρακτηριζόταν ώς γνήσια. Σήμερα είναι η τρίτη φόρτιση αλλά όσο αν αφήσεις το κινητό να φορτίσει, πάει μέχρι το 93% και από το 93 πάει στο 70 μέσα σε μια ώρα το πολύ, χωρίς καν να το πειράξεις. Τι παίζει; Μάπα το καρπούζι; Οπως επισης να το αφησεις μεχρι να σβησει μονο του για τις πρωτες φορες τουλαχιστον και μετα να το φορτισεις χωρις διακοπες τουλαχιστον για δυο ωρες επιπλεον απο την στιγμη που θα σου δειξει οτι φορτισε. Παντως συνηθως οι γνησιες μπαταριες που πουλιουνται σε σχετικα χαμηλες τιμες ειναι μεταχειρισμενες ειτε σε demo συσκευες, ειτε σε επιστροφες εντος εγγυησης. Εχω παρει αρκετες φορες τετοιες και εχουν αποδειχτει καλυτερες απο τις μαιμουδες, εστω και μεταχειρισμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts