Jump to content

Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, χρησιμοποιεί κανείς την CM10.2 του Maclaw? Είναι καλή και σταθερή?

Καλημέρα.Εγώ την χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, χρησιμοποιεί κανείς την CM10.2 του Maclaw? Είναι καλή και σταθερή?

Και γω την χρησιμοποιώ εδώ και δυο εβδομάδες και με εξαίρεση ένα reboot δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Γενικά η συσκευή συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα σε σχέση με την stock καθώς με την ίδια χρήση έχω πολύ λιγότερο lag και σε συνδυασμό με τα mods που έχουν προσθέσει νομίζω βελτιώνουν πολύ την εμπειρία χρήσης.

Για να το επαναφέρεις στην εργοστασιακή του κατάσταση θα πρέπει να σβηστούν όλα, και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση

http://www.myphone.gr/foru...62#post4442862

αυτος ο οδηγος ειναι για αυτους που ειναι ρουτ? 'η ειναι το ιδιο και για αυτους που δεν ειναι ???

Και τα δυο.

Υπάρχουν δυο τρόποι για να το rootάρεις και δυο τρόποι για να το unrootάρεις

λιγη βοήθεια για ρουταρισμα

1) Σε τι κατάσταση πρέπει να είναι το τηλέφωνο για να κάνω ρουτ?

Δηλαδή να έχω κάνει επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων ? να έχω όλα τα απ ντειτ?

2) Από αυτόν τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4442862#post4442862

ποιο τρόπο να διαλέξω και γιατί ?

Ευχαριστώ

tool

Για να έχεις Ελληνικά στο πληκτρολόγιο πας Ρυθμίσεις> Γλώσσα και εισαγωγή> Πληκτρολόγιο Samsung (Ρυθμίσεις)> Επιλογή γλωσσών εισαγωγής.

Εκεί θα βρεις τα Ελληνικά ώστε να τα προσθέσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

λιγη βοήθεια για ρουταρισμα

1) Σε τι κατάσταση πρέπει να είναι το τηλέφωνο για να κάνω ρουτ?

Δηλαδή να έχω κάνει επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων ? να έχω όλα τα απ ντειτ?

2) Από αυτόν τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4442862#post4442862

ποιο τρόπο να διαλέξω και γιατί ?

Ευχαριστώ

Θα διαλέξεις ένα τρόπο για root που θα είναι εύκολο για σένα.

Η κατάσταση της συσκευής μπορεί να είναι οποιαδήποτε εκτός από brick.

Ερώτηση αν περασουμε την aokp που ειναι 4.4.2 από maclaw θα μπορουμε μεσω του move to sd να μεταφερουμε τις εφαρμογες στην sd η στην cyanogenmod αν γινεται αυτό? Μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος? Σας παρακαλω οποιος εχει custom rom χοντρικα να κατεβασει απο το market το move to sd που υποστηριζει 4.2 και πανω για να δουμε αν μεταφερονται. Ευχαριστω παρα παρα πολυ

Ερώτηση αν περασουμε την aokp που ειναι 4.4.2 από maclaw θα μπορουμε μεσω του move to sd να μεταφερουμε τις εφαρμογες στην sd η στην cyanogenmod αν γινεται αυτό? Μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος? Σας παρακαλω οποιος εχει custom rom χοντρικα να κατεβασει απο το market το move to sd που υποστηριζει 4.2 και πανω για να δουμε αν μεταφερονται. Ευχαριστω παρα παρα πολυ

Μόλις δοκίμασα το MoveToSD αλλά μου βγάζει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει την μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα. Μετά δοκίμασα το AppMgr III το οποίο όντως μου έβγαζε οτι υπάρχουν movable εφαρμογές (κυρίως παιχνίδια) αλλά δεν κατάφερα να μεταφέρω κάποια εφαρμογή καθώς με παρατεταμένο πάτημα μου έβγαζε άλλες επιλογές σε σχέση με τις οδηγίες. Ίσως εγώ δεν το έψαξα αρκετά. Αργότερα που θα έχω λίγο χρόνο θα το ξαναδώ.

P.s. έχω cyanogenmod 10.2 (JellyBean 4.3.1). Δεν ξέρω αν στην 4.4 αλλάζει κάτι σε αυτό το θέμα.

Καλησπέρα. Εγώ έχω την cyanogen 10.2 (jb 4.3.1) δεν γίνεται μεταφορά με το move2sd. Μόνο αν κάνεις partition στην sd και χρησιμοποιήσεις το link2sd.

Θα διαλέξεις ένα τρόπο για root που θα είναι εύκολο για σένα.

Η κατάσταση της συσκευής μπορεί να είναι οποιαδήποτε εκτός από brick.

ευχαριστω φιλε μου .. αλλα τι ειναι "brick" ?

tool

Πως μπορώ να βγάλω το cyanogenmod και να βάλω το stock rom?

Αν εχεις παρει πριν nadroid backup την stock rom το περνάς ,αλλιώς βάζεις ενα official firmware με odin κάνοντας full wipe .

Samsung galaxy s21+

Αν εχεις παρει πριν nadroid backup την stock rom το περνάς ,αλλιώς βάζεις ενα official firmware με odin κάνοντας full wipe .

Μάλιστα, κάτι άλλο. Το Cyanogenmod μπορώ να το κάνω κατεβάσω κατευθείαν απο το official site τους? Το ρωτάω γιατί απ' ότι είδα το S3 Mini δεν το έχει στα supported devices στο site τους ενώ το απλό το S3 το έχει. Μήπως κάνω κάποιο λάθος και τελικά το έχει?

Μάλιστα, κάτι άλλο. Το Cyanogenmod μπορώ να το κάνω κατεβάσω κατευθείαν απο το official site τους? Το ρωτάω γιατί απ' ότι είδα το S3 Mini δεν το έχει στα supported devices στο site τους ενώ το απλό το S3 το έχει. Μήπως κάνω κάποιο λάθος και τελικά το έχει?

http://maclaw.pl/

Οι εκδόσεις του Maclaw είναι στην ουσία τροποποιημένες έκδοσες της Cyanogenmod για να είναι συμβατές με τα S3 Mini?

Οι εκδόσεις του Maclaw είναι στην ουσία τροποποιημένες έκδοσες της Cyanogenmod για να είναι συμβατές με τα S3 Mini?

ναι αλλα κατεβασε για s3 mini και οχι για καποιο αλλο

Κατέβασε από το play store το GooManager έχει όλες τις rom μαζί με τα gapps https://play.google.com/store/apps/details?id=com.s0up.goomanager&hl=el δεν ξέρω αν σε βοήθησα

ειναι πανω απο σιγουρο οτι αν αν το βαλεις μονο gsm το σημ θα ειναι πιο δυνατο κ σταθερο...ομως αν χρησιμοποιεις δεδομενα...δεν θα μπαινει με τιποτα στο net..εγω τι κανω?το εχω μονιμα στο gsm κ οταν χρειαζομαι ιντερνετ...ενεργοποιω το wcdma

Αν και καθυστερημένα σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Το έβαλα μόνο gsm και από τότε δε μου έχει ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα! Και το internet είναι καλό σχετικά!

Να είσαι καλά και καλές γιορτές!

Η εφαρμογή watchon δουλεύει στο κινητό μας?

Έχω την εντύπωση ότι το siii μίνι δεν έχει θύρα υπερύθρων, οπότε δεν δουλεύει στο watch on.

ναι αλλα κατεβασε για s3 mini και οχι για καποιο αλλο

Στη σελίδα των dowloads θα βρεις τα παρακάτω:

Samsung Galaxy Gio

Samsung Galaxy Ace

Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy Ace II

Sony Xperia U

Οπότε επέλεξε αυτό που θέλεις.

Δεν μπορείς να κρίνεις ένα ψάρι από την ικανότητά του να σκαρφαλώνει σε δέντρα. Θα το κάνεις να νοιώθει χαζό.

οταν το συνδεω με usb καλωδιο με το pc γινεται να μη το εμφανιζει σαν media συσκευη αλλα σαν απλή sd καρτα ?

Γιατι ετσι δεν εμφανιζει προεπισκοπιση φωτο ουτε βιντεο

Χρόνια πολλα σε όλους!

ποιος θα μου δώσει το αρχείο για ροοτ σε έκδοση XXAMD3 ?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

• The title was changed to Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)