anastasis1 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλημέρα, έχω εγκαταστήσει την [ROM][AROMA][DEODEX]DMod v6-- S4 Theme&Apps έχετε κάποια άλλη να προτείνετε? μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένοσ με αυτήν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 πηρα αυτα τα screen protectors http://viewitem.eim.ebay.gr/6x-Samsung-Galaxy-S3-mini-i8190-Schutzfolie-klar-Displayschutz-Folie-unsichtbar/160953584043/item?transId=970263551006 αλλα ειναι πιο μικρα απο την οθονη οπως φαινεται στη φωτο http://www.ecultor.de/pics/ebay/11119-CC-10.jpg Εχετε βρει κατι αλλο που να ταιριαζει ακριβως απο ακρη σε ακρη ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Αυτα εχω και ειμαι ευχαριστημενος http://www.ebay.co.uk/itm/6-x-Clear-Lcd-Screen-Protector-Cover-Guard-For-Samsung-Galaxy-S3-Mini-I8190-/370731257249?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item56514e0da1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 αυτο ειναι απο ακρη σε ακρη ετσι ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Τα μονα σημεια που δεν καλυπτει ειναι κατω απο το home button και το ακουστικο και τους μπροστα φακους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 καλησπερα καποιο rom σταθερο κ καλυτερο εχετε δοκιμασει καποιος εδω μεσα? :rolleyes: ποια προτεινετε? :) Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pete1 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Καλημερα..καμια καλη ιδεα για το πως επαναφερω τη notification bar η οποια εξαφαμιστηκε ως δια μαγειας σε galaxy s3 mini?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει για το .. πώς μπορώ να εχω ένα σίγουρο και πλήρες αν γίνεται μπακ-απ των επαφων μου γιαι την περίπτωση που κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . Επισης εχω παρατήρηση πως άλλες επαφες μου εχουν αποθηκευτεί στο τηλεφωνο άλλες στον λογαριασμο google .. πως μπορω να τις αντιγράψω από π.χ. το τηλέφωνο στον λογαριασμό της google και αντίστοιχα ? πως μπορω να εχω προσβαση στις επαφες μου που είναι αποθηκευμενες στο λογαριασμο google αν χρειαστει(απο το ιντερνετ) ? συγγνώμη για το μεγαλο μηνημα και ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει για το .. πώς μπορώ να εχω ένα σίγουρο και πλήρες αν γίνεται μπακ-απ των επαφων μου γιαι την περίπτωση που κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . Επισης εχω παρατήρηση πως άλλες επαφες μου εχουν αποθηκευτεί στο τηλεφωνο άλλες στον λογαριασμο google .. πως μπορω να τις αντιγράψω από π.χ. το τηλέφωνο στον λογαριασμό της google και αντίστοιχα ? πως μπορω να εχω προσβαση στις επαφες μου που είναι αποθηκευμενες στο λογαριασμο google αν χρειαστει(απο το ιντερνετ) ? συγγνώμη για το μεγαλο μηνημα και ευχαριστώ εκ των προτέρων Εμένα με έχει σώσει κυριολεκτικά το mc back up από το google play κάνεις back up εύκολα όλες σου τις επαφές και το στέλνεις με mail στο email σου ενώ ταυτόχρονα κρατάει αρχείο vcf στην κάρτα sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει για το .. πώς μπορώ να εχω ένα σίγουρο και πλήρες αν γίνεται μπακ-απ των επαφων μου γιαι την περίπτωση που κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . Επισης εχω παρατήρηση πως άλλες επαφες μου εχουν αποθηκευτεί στο τηλεφωνο άλλες στον λογαριασμο google .. πως μπορω να τις αντιγράψω από π.χ. το τηλέφωνο στον λογαριασμό της google και αντίστοιχα ? πως μπορω να εχω προσβαση στις επαφες μου που είναι αποθηκευμενες στο λογαριασμο google αν χρειαστει(απο το ιντερνετ) ? συγγνώμη για το μεγαλο μηνημα και ευχαριστώ εκ των προτέρων Διάβασε εδω και εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Καλημερα..καμια καλη ιδεα για το πως επαναφερω τη notification bar η οποια εξαφαμιστηκε ως δια μαγειας σε galaxy s3 mini?ευχαριστω! Για κάνε μια επανεκκίνηση στο κινητό... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα μεταφέρω πλήρως τις εφαρμογές στην sd μετά απο root? Το εργαλειο της gameloft μου φανηκε αχρηστο. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pete1 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Για κάνε μια επανεκκίνηση στο κινητό... δυστυχως ουτε παλι διορθωθηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Έχω ένα θεματακι με το wi-fi. Κάνει συχνά αποσύνδεση και σύνδεση. Κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagalis Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 παιδια καλημερα ...τη βοηθεια σας... εχω αγορασει στην γυναικα μου το galaxy s3 mini ...εγω εχω το Samsung Galaxy S III προσπαθω να μεταφερω καποιες εικονες μεσω NFC - S-BEAM αλλα τπτ δεν μπορω να τις μεταφερω ....μηπως το mini δεν υποστειριζει τελικα αυτη την διαδικασια...αν και στο πλαισιο που απο κει το αγορασα μου ειχαν πει οτι υποστηριζει...τι λετε εσεις? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Από όσο γνωρίζω δεν υποστηρίζουν όλα τα mini αυτήν την λειτουργία ,δεν αν υπάρχει αυτή η επιλογή στης ρυθμίσεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 παιδια καλημερα ...τη βοηθεια σας... εχω αγορασει στην γυναικα μου το galaxy s3 mini ...εγω εχω το Samsung Galaxy S III προσπαθω να μεταφερω καποιες εικονες μεσω NFC - S-BEAM αλλα τπτ δεν μπορω να τις μεταφερω ....μηπως το mini δεν υποστειριζει τελικα αυτη την διαδικασια...αν και στο πλαισιο που απο κει το αγορασα μου ειχαν πει οτι υποστηριζει...τι λετε εσεις? ευχαριστω Αν δεν κάνω λάθος μόνο το Samsung Galaxy SIII mini - GT-8190N έχει αυτή την δυνατότητα :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagalis Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Αν δεν κάνω λάθος μόνο το Samsung Galaxy SIII mini - GT-8190N έχει αυτή την δυνατότητα :) αρα μην το ψαχνω περισσοτερο ....αλλα ο πωλητης στο πλαισιο ηταν σιγουρος οτι υποστηριζει ....θα παω απο πλαισιο να δω τη θα κανω ευχαριστω για την απαντηση σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Παιδιά, να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου κάτι; Έχω το κινητό από τον Ιανουάριο... γενικά όμως δεν μου πιάνει εύκολα 3G. Μου είπαν από το service όταν είχα θέμα με τον φορτιστή ότι δεν γράφει 3G όταν πιάνει αλλά H από το HSPA. Και νομίζω κάπου το επαλήθευσα. Όμως ακόμη και όταν είμαι με φίλους με iphone και άλλα κινητά, όλοι έχουν 3G και εγώ πιάνω E ή G σήμα... πολύ σπάνια πιάνω H και ελάχιστες φορές έχω δει να γράφει με μικρά γράμματα 3G... (όχι να μας τη λένε και τα iphonια) Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Παιδιά, να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου κάτι; Έχω το κινητό από τον Ιανουάριο... γενικά όμως δεν μου πιάνει εύκολα 3G. Μου είπαν από το service όταν είχα θέμα με τον φορτιστή ότι δεν γράφει 3G όταν πιάνει αλλά H από το HSPA. Και νομίζω κάπου το επαλήθευσα. Όμως ακόμη και όταν είμαι με φίλους με iphone και άλλα κινητά, όλοι έχουν 3G και εγώ πιάνω E ή G σήμα... πολύ σπάνια πιάνω H και ελάχιστες φορές έχω δει να γράφει με μικρά γράμματα 3G... (όχι να μας τη λένε και τα iphonια) Πας ρυθμίσεις->περισσότερες ρυθμίσεις-> δίκτυα και βάζεις αυτόματο το network mode :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Εννοείς Ρυθμίσεις>Περισσότερες ρυθμίσεις>Λειτουργία δικτύου>Αυτόματη λειτουργία ;;;;;; Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Εννοείς Ρυθμίσεις>Περισσότερες ρυθμίσεις>Λειτουργία δικτύου>Αυτόματη λειτουργία ;;;;;; Ναι :) Ρυθμίζεις αν θές 2G, 3G ή αυτόματη λειτουργία.Τσέκαρε αυτόματη λειτουργία. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Δούλεψε...σε ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά!!!:) Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ναι :) Ρυθμίζεις αν θές 2G, 3G ή αυτόματη λειτουργία.Τσέκαρε αυτόματη λειτουργία. Μόνο που σακατεύεται το σήμα στο κινητό!!! Στο δικό μου για παράδειγμα στην λειτουργία 2G έχω πχ 4 γραμμές και μόλις επιλέξω την αυτόματη λειτουργία πέφτει στην μια γραμμή. Εννοείτε οτι μιλάμε για το ίδιο σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumba Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 καλησπερα παιδια. σημερα στα καλα καθουμενα και ενω μεχρι τωρα μπορουσα να συνδεθω αυτοματα σε 3 διαφορετικες wifi συνδεσεις σε δευτερολεπα, πλεον με βγαζει κατω απο το ονομα της συνδεσης αυτο το μηνυμα:παρουσιαστηκε σφαλμα πιστοποιησης. Δοκιμασα να σβησω την συδεση και να ξαναβαλω τους κωδικους αλλα τιποτα. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts