Jump to content

toumba

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by toumba

  1. καλησπερα παιδια! σας ομιλει ενας εντελως ασχετος απο κινητα root εκδοσεις κλπ. βασικα ψαχνω ενα τιμιο κινητο που να λειτουργει απροβληματιστα και να μην χρειαζεται να του κανω τιποτα περαν της φορτισης...:lol: Δεν με ενδιαφερει να πιασω το μαξιμουμ των δυνατοτητων του αρκει οπως ξανατονισα να λειτουργει απροβληματιστα! να το παρω ή οχι? επισης εφοσον απαντησετε καταφατικα, μηπως να το παρω απο ελλαδα στα 209€ (σκρουτζομαγαζο) για να αποφυγω τυχον προβληματα ή υπαρχει τροπος να το παρω απο vickmall που ειναι σαφως φθηνοτερο και να εχω τα ιδια καλα αποτελεσματα? σας ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας και σας ζητω συγγνωμη αν σας κουραζω με την ασχετοσυνη μου ή αν εχει απαντηθει η ερωτηση μου κι αλλες φορες αλλα σε μια προσπαθεια να βγαλω ακρη διαβαζοντας το νημα πραγματικα πονοκεφαλιασα..!
  2. καλησπερα παιδια. σημερα στα καλα καθουμενα και ενω μεχρι τωρα μπορουσα να συνδεθω αυτοματα σε 3 διαφορετικες wifi συνδεσεις σε δευτερολεπα, πλεον με βγαζει κατω απο το ονομα της συνδεσης αυτο το μηνυμα:παρουσιαστηκε σφαλμα πιστοποιησης. Δοκιμασα να σβησω την συδεση και να ξαναβαλω τους κωδικους αλλα τιποτα. καμια ιδεα?
  3. Καλησπερα. Γνωστο καταστημα εβγαλε σε προσφορα το εν λόγω τηλεφωνο στα 299€ αλλα με αγγλικο μενου. Προκειται για κατι που μπορει να διορθωθει με καποιον τροπο ή οχι? ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ των προτερων.
  4. σε ευχαριστω παρα πολυ, μεχρι το τελος της εβδομαδας θα το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις!
  5. χαιρετω ολα τα παιδια της παρεας! εχω την συγκεκριμενη συσκευη πανω απο ενα χρονο και δεν εχω προβει σε καμια απολυτως αλλαγη ειτε του λογισμικου ειτε του hardware. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν βρισκονται πουθενα μαζεμενες οδηγιες προκειμενου να το αναβαθμισω στην τελευταια δυνατη εκδοση επειδη οι 300+ σελιδες πολυ φοβαμαι οτι περισσοτερο θα με μπερδεψουν παρα θα με βοηθησουν. Σας ζητω προκαταβολικα συγγνωμη αν η ερωτηση εχει ξανααπαντηθει ή αν ειναι εναντια στους ορους του forum.
×
×
  • Create New...