nuntius Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Επειδή κ εγώ σκεφτόμουν τη διαφορά τιμής και για μία στιγμή είπα να το πάρω από το open247, πήρα την Samsung και μου λένε το κινητό μπορεί να είναι από οποιαδήποτε χώρα και να είναι σωστό. Όμως για να καλύπτεται από εγγύηση πρέπει να υπάρχει μέσα στο κουτάκι η κάρτα ευρωπαϊκής αγοράς...δηλαδή αυτό το βιβλιαράκι που λέει warranty card for europe σε όλες τις γλώσσες. Μόνο τότε καλύπτει η αντιπροσωπεία, αλλιώς στο μαγαζί service Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Απο το πλαισιο δηλ 350€ Οποτε Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Πόση ώρα μένει η μπαταρία στο 100% αμέσως μετά την φόρτιση; Εμένα σε 2 λεπτά πάει 99% και σε 3 λεπτά στο 98%, απλώς με το να βρίσκεται σε αναμονή. Σε όλους έτσι κάνει; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Και η πρωτη version που ειχα περασει ειχε κανονικα ελληνικα,το ιδιο και η 2η:) Οσο για φωτεινοτητα που ρωτησε ενας φιλος,στη μεση που την εχω εγω δεν εχω κανενα προβλημα,βλεπω χιχιχ!! Η οθονη για το συγκεκριμενο κινητο και για mid range κινητο,ειναι παρα πολυ καλη (γνωμη μου παντα)...η ποιοτητα κλησεων δε,απλα απιστευτη!! Και ναι...το κανει να πεφτει απο το 100% στο 99 σε χρονο ρεκορ,αλλα δεν ειναι κατι Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Συγγνώμη, αλλά το Πλαίσιο το είχε 299 με την δωροεπιταγή...το έβαλε στανταρ τιμή 350 τώρα;;; Και εμένα με το που το ανοίγω πάει 99% και σε 5' 98% και αν κάνω επανεκκίνηση χάνει κατευθείαν 2-3%!!! Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Εδω http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-III-Mini-Blue-with-maps-Ginius-GT-I8190MBACOS.htm Δεν λεει πουθενα με δωροεπιταγη !!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 πριν τεσσερις μερες την ειχαν και προφανως την εβγαλαν. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoteini Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Στο Πλαίσιο τώρα λέει 348 στο internet και 399 στα καταστήματα, εγώ το πήρα από vodafone με 349 και δώρο to mls destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 υπάρχει αυτή εδω,ελαφρώς modαρισμένη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2074514 προσωπικά έχω περασμένη την προηγούμενη ver και τώρα κατεβάζω την καινούργια... δουλεύει απροβλημάτιστα! Για πες και εντυπώσεις, αξίζει η μετάβαση; Τι κερδίζεις; τι χάνεις; καμιά διαφορά με την μπαταρία; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Το κινητό έχει gorilla glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Και εγω ειμαι iphone 5 Και επειδη το θεωρω πολυ καλο κινητο γι αυτο ρωταω Επειδη ειναι ρουμανιας παιζει κνεν ρολο;;;;; εχει μια διαφορα σημαντικη 55 ευρω πιο φτηνο απο πλασιο-βοντα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rakis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Το κινητό έχει gorilla glass? οχι αλλα και το S III που εχει τι καταλαβε???το εχει φιλος και του πεσε κι εσπασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Θα δεις οτι ειναι λιγο πιο γρηγορο,εχω περισσοτερη μνημη ελευθερη,οσο για την μπαταρια,ακομη δεν εκφερω αποψη,γιατι περασα χθες την καινουργια εκδοση της ρομ!!! Παντως παραπονο απο την μπαταρια δεν εχω...στομα αν ειχε το κινητο,θα με εβριζε,το'χω ταλαιπωρησει απειρα αυτες τις μερες :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 οχι αλλα και το S III που εχει τι καταλαβε???το εχει φιλος και του πεσε κι εσπασε... Δεν έχει καμία απολύτως σχέση το gorilla glass με αντοχή σε πτώση. Αν είναι γυαλί, και ουραγκοταγκ γκλας να είναι, θα σπάσει αν πέσει. Το gorilla glass απλά είναι γυαλί με αυξημένη σκληρότητα, που σημαίνει απλά πιο ανθεκτικό σε γρατζουνιές. Δε θα το χαράξουν κλειδιά για παράδειγμα. Τίποτα παραπάνω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Χαράζεται και το gorilla. Δείτε αληθινά τεστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 σε ρουμανικο κινητο εφαρμοζω τον οδηγο του tyxerakias για ροοτ? πρεπει να κανω και hard reset το κινητο? ή απο πανω περναει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Σκέφτομαι να πουλήσω το Ace 2 που έχω και να πάρω το SIII mini, μιας και το βρίσκω κάτω από 300 ευρώ καινουριο, ευρωπαικής εισαγωγής. Αφού έχει γίνει και root, τα καλύτερα έρχονται. Σκέφτομαι να το πάρω σε μπλε. Καμιά αξιολόγηση του χρώματος από κάποιον χρήστη είναι εφικτή? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Σκέφτομαι να πουλήσω το Ace 2 που έχω και να πάρω το SIII mini, μιας και το βρίσκω κάτω από 300 ευρώ καινουριο, ευρωπαικής εισαγωγής. Αφού έχει γίνει και root, τα καλύτερα έρχονται. Σκέφτομαι να το πάρω σε μπλε. Καμιά αξιολόγηση του χρώματος από κάποιον χρήστη είναι εφικτή? Εγώ αντί για το χρώμα θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς αν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για την μετάβαση σε ένα παρόμοιο τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 με την ιδια λογικη ολα τα android ειναι παρομια ρε συ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Χαράζεται και το gorilla. Δείτε αληθινά τεστ. Φυσικά και χαράζεται. Απλά πιο δύσκολα από το απλό. Οτιδήποτε έχει μεγαλύτερη σκληρότητα το χαράζει. Δεν είναι μαγικό. σε ρουμανικο κινητο εφαρμοζω τον οδηγο του tyxerakias για ροοτ? πρεπει να κανω και hard reset το κινητο? ή απο πανω περναει ? Ο οδηγός του tyxerakias είναι καλύτερος για την LJL έκδοση, επίσημη στην Ελλάδα. Αν έχεις διαφορετική ή πιο καινούρια έκδοση, αν βάλεις αυτήν θα είναι παλιότερη απ'αυτή που έχεις. Επίσης θα ακυρώσεις την εγγύησή σου με τη Samsung (πέραν από το root που βγαίνει έυκολα). Δεν ξέρω ποια έκδοση έχει η Ρουμανία και το τηλέφωνό σου. Περνάει από πάνω, όπως γράφει και ο οδηγός, και δε θα χάσεις τις ρυθμίσεις σου αν έχεις την LJL. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Σκέφτομαι να πουλήσω το Ace 2 που έχω και να πάρω το SIII mini, μιας και το βρίσκω κάτω από 300 ευρώ καινουριο, ευρωπαικής εισαγωγής. Αφού έχει γίνει και root, τα καλύτερα έρχονται. Σκέφτομαι να το πάρω σε μπλε. Καμιά αξιολόγηση του χρώματος από κάποιον χρήστη είναι εφικτή? Εγω θα σου προτεινα το S2 που και καλυτερο ειναι και γινετε ο χαμος στους xda απο μοντς,ρομς και θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 με την ιδια λογικη ολα τα android ειναι παρομια ρε συ Βγαίνουμε off topic αλλά δεν είναι... Το Ace 2 και το S3 Mini έχουν σχεδόν παρόμοια χαρακτηριστικά και δεν υπάρχει για μένα λόγος που να δικαιολογεί τα λεφτά της μετάβασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Βγαίνουμε off topic αλλά δεν είναι... Το Ace 2 και το S3 Mini έχουν σχεδόν παρόμοια χαρακτηριστικά και δεν υπάρχει για μένα λόγος που να δικαιολογεί τα λεφτά της μετάβασης. Η διαφορά κυμαίνεται 50-100 ευρώ. Εγώ έχω το Ace 2 και θέλω να πάω σε S3 Mini. Το πρώτο τρέχει ακόμα GB και μάλλον θα πάρει JB στο τέλος του Q1 2013 ή στο Q2 2013. Το δεύτερο έχει Super Amoled 4" (αντί για LCD PLS 3,8") που πιστεύω μετράει πολύ περισσότερο, 8/16GB εσωτερική (αντί για 1GB), RAM 1GB (Αντί 768MB), έχει ήδη JB και παίζει να πάρει και άλλα updates, και μπορεί να έχει και περισσότερα mods κλπ στην πάροδο του χρόνου, απότι το Ace 2. Το έχει και ο τυχεράκιας, ένας λόγος παραπάνω ;) Εγω θα σου προτεινα το S2 που και καλυτερο ειναι και γινετε ο χαμος στους xda απο μοντς,ρομς και θεματα. Δεν ξέρω, θέλω κάτι πιο μικρό στο χερι μου.. Αν και όντως έχει πολλά μοντς κλπ αλλά δεν ενδιαφέρομαι μόνο για αυτά. Εγώ αντί για το χρώμα θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς αν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για την μετάβαση σε ένα παρόμοιο τηλέφωνο... Θα το πουλήσω 200 ευρώ, αλλά 100 ευρώ δίνω για αυτη τη μετάβαση... Δεν αντέχω άλλο GB!! Edited January 11, 2013 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Σωστός ο παίκτης! Τι να κάνουμε, υπάρχουν και τα αντικειμενικά υπάρχουν και τα υποκειμενικά κριτήρια για μια αγορά. Όσο για το χρώμα εγώ έχω το μπλε. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα άσπρο τηλέφωνο αλλά μόλις είδα το μπλε κόλλησα. Επίσης αλήθεια είναι ότι με ανοιχτή την οθόνη μου αρέσει πιο πολύ το άσπρο, αλλά δεν μου αρέσει το πίσω του, ενώ στο μπλε είναι άπαιχτο και τέλος από ότι έψαξα στα site του εξωτερικού πιο διαδεδομένο είναι το μπλε και ίσως παίξει ρόλο σε πιθανή μεταπώληση. It 's your choice now! Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ο οδηγός του tyxerakias είναι καλύτερος για την LJL έκδοση, επίσημη στην Ελλάδα. Αν έχεις διαφορετική ή πιο καινούρια έκδοση, αν βάλεις αυτήν θα είναι παλιότερη απ'αυτή που έχεις. Επίσης θα ακυρώσεις την εγγύησή σου με τη Samsung (πέραν από το root που βγαίνει έυκολα). Δεν ξέρω ποια έκδοση έχει η Ρουμανία και το τηλέφωνό σου. Περνάει από πάνω, όπως γράφει και ο οδηγός, και δε θα χάσεις τις ρυθμίσεις σου αν έχεις την LJL. οταν λες θα ακυρωσω την εγγυηση, αν ξαναπερασω μια ρουμανικη εκδοση δεν θα εχω παλι εγγυηση? μεσω οντιν δεν μπορω να βαλω οποιο firmware απο samsumgmobile.com ? η εκδοση που εχει το ρουμανικο τωρα ειναι JROO3H.I8190XXALJL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts